- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.421
ilsu canım yeni evinize taşınıcakmışsınız hayırlı uğurlu olsun canım benim
allah tüm kiracılara nasip etsin ev sahibi olmayı
gerçekten maddi manevi çok zor kiracı olmak
yine anadolu yakası değil mi
tüm iyi dileklein için çok sağolasın bitanem. evet anadolu yakası yine. bu ev çok önceden beri vardi ama biz gitmek istememiştik içi güzel değil falan diye. şimdi kirada olmak zor geldi iyice canım evin içini sıfırlayıp oturma kararı verdik. böyle işte .inş güzel olur herşey .
bende şimdi arkadasımla buluşup kadıköye gideceğim .havada çok sıcak ama napım evde de oturdukça gözüme bişi batıyornaniknanik
evet canım ya aynen bende senin gibiyim biliyorsun. duydum o pazarın ismini çok güzel ve çok uygun şeyler varmış .ben şimdi hazırlanıyorum.görüşürüz arkadaslar
kızlar gidin gezin biraz değişiklik olur tabi. sizler çalışan insanlarsınız haftasonunu iyi değerlendirmek lazım. ben bugün zorunlu olarak evdeyim. yani eşim çalıştığı için ben de pek çıkmak istemiyorum. ama hafta içi daha çok akşamları çıkıyorum.
cimbom bursada da var öyle pazarlar. ama istanbuldaki kadar çeşit olmuyor. eskiden istanbuldan getiriyorlardı ama sonra bursa esnafı karşı çıktığı için artık gelmiyorlar. ama o kıyafetler hala herkesin dilinde. yani istanbulda çeşit çok, o konuda şanslısınız.
yaprakcım başka bi yerde yazını okudum da
ben çörekotunu her akşam bi tatlı kaşığı suyla beraber yutuyorum bitanem titizlikle aksatmamaya çalışarak bi de tarçınla balı karıştırdım göz kararı işte her akşam bi tatlı kaşığı ondan yiyorum
bi de her akşam yine bi tatlı kaşığı öğütülmüş kara üzüm çekirdeği yutuyorum suyla
inş.işe yarar yaaaa
gerçi biras erken başladım tabi ama vücut alıştırsın kendini çok tembellik yaptı
ya inanmıyorum yaa
tam kendimi toparlıyorum pat yine böyle bi olay çıkıyor karşıma
arkadaşım bu sayfaya geldiğine daha doğrusu aynı şeyleri yaşadığına çok çok üzüldüm
ama aramıza hoşgeldin
eğer sürekli burda olursa sana garnti veriyorum acın biras olsun hafifler biz burda bir kaç bayan güçlerimizi birleştirdik ve acımızı hafiflettik hatta yeni bebişimiz için çalışmalara başladık bile sayılır kaç yaşındasın çok beklemişmiydin ist.da nerdesin bi de sakıncası yoksa ismin nedir bitanem
bi de sana abla tavsiyesi sakın kimseye söyleme evet kalp atışlarını duyana kadar
çok mu soru sordum aman ne yapayım yaa içim gitti yine offff
sucrub merhaba canım. aramıza hoşgeldin. çok çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın böyle acılar. çok zor bir durum. biz burada arkadaşlarla benzer problemlerimizi paylaşıp, dertleşiyoruz ve bir nebze de olsa acılarımız hafifliyor. herkes birbirine çok destek. özellikle cimbomumuz sayfamızın neşesi, birtanesi. buraya sürekli takılırsan ne demek istediğimi anlarsın.
canım sen o yorum yapanlara kulaklarını tıka. sen de böyle birşey yaşamak istemezdin tabiki ama herşey Allah'tan. çok fazla da açıklama yapmak zorunda değilsin kimseye. tekrar geçmiş olsun.
Cok tesekkur ederim Yapraknil,,evet Cimbomlunun nesesi buun forumu kaplamis, super:) Bu arada kusura bakmayin daha yeni dondum internetin basina, ancak cevap yazabiliyorum...Su anda iyiyim ama hala kurtaj oldugumu bilmeyen tanidiklar var, beni ve esimi gorunce tebrik ediyorlar.. ne diyecegimizi sasiriyoruz..
Merhaba kizlar,, kurtaj ya da dusukten ne kadar sure sonra basladiniz yeniden denemeye?Benim doktorum 3 ay bekle dedi..Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?