Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

adaşım canım benimmmmmmmmmmm
nerdesin sen yaaa
kıss senin bugün kaçıncı günün ki yaa
yumurtlama zamanı demişsin 25 haziran değilmiydi senin adetin

ilsu canım yeni evinize taşınıcakmışsınız hayırlı uğurlu olsun canım benim
allah tüm kiracılara nasip etsin ev sahibi olmayı
gerçekten maddi manevi çok zor kiracı olmak
yine anadolu yakası değil mi

cimbomum canım geldinmi. seni güldürebildiğime çok sevindim. Allah yüzünü hep güldürsün canım. sen buna layıksın çünkü. tamam hayatım buhran ve stres yok. herşeyi oluruna bıraktım. bizim bebeklerimiz nazlı işte böyle. ama inşallah gelecekler yakında.

tüm iyi dileklein için çok sağolasın bitanem. evet anadolu yakası yine. bu ev çok önceden beri vardi ama biz gitmek istememiştik içi güzel değil falan diye. şimdi kirada olmak zor geldi iyice canım evin içini sıfırlayıp oturma kararı verdik. böyle işte .inş güzel olur herşey .
bende şimdi arkadasımla buluşup kadıköye gideceğim .havada çok sıcak ama napım evde de oturdukça gözüme bişi batıyornaniknanik

iklimsu benden bi gün önce adrt olmuştu dilekim yani ya 23 yada 24 haziran .bugun 13 .günü falan yani tam günü diyebiliriz. bol şanslarrrrrrrrrrr

canım evet ben de bakırköye gitmeyi düşünüyorum
oranın meşhur pazarı var bugün bilirsin belki
çok çeşit oluyor aynı zamanda ucuz tabi ama bu sıcakda nasıl dayanırım bilmem
normalde nefret ederim pazarlardan
evde oturmakdan çok çok iyidir
sıkıldım bende ev iş iş ev

evet canım ya aynen bende senin gibiyim biliyorsun. duydum o pazarın ismini çok güzel ve çok uygun şeyler varmış .ben şimdi hazırlanıyorum.görüşürüz arkadaslar

kızlar gidin gezin biraz değişiklik olur tabi. sizler çalışan insanlarsınız haftasonunu iyi değerlendirmek lazım. ben bugün zorunlu olarak evdeyim. yani eşim çalıştığı için ben de pek çıkmak istemiyorum. ama hafta içi daha çok akşamları çıkıyorum.
cimbom bursada da var öyle pazarlar. ama istanbuldaki kadar çeşit olmuyor. eskiden istanbuldan getiriyorlardı ama sonra bursa esnafı karşı çıktığı için artık gelmiyorlar. ama o kıyafetler hala herkesin dilinde. yani istanbulda çeşit çok, o konuda şanslısınız.

yaprakcım başka bi yerde yazını okudum da
ben çörekotunu her akşam bi tatlı kaşığı suyla beraber yutuyorum bitanem titizlikle aksatmamaya çalışarak bi de tarçınla balı karıştırdım göz kararı işte her akşam bi tatlı kaşığı ondan yiyorum
bi de her akşam yine bi tatlı kaşığı öğütülmüş kara üzüm çekirdeği yutuyorum suyla
inş.işe yarar yaaaa
gerçi biras erken başladım tabi ama vücut alıştırsın kendini çok tembellik yaptı

evet canım tekstil yönünden şanslı sayılırız ama bursa da ist.tekstilini çok zorluypr hani
özellikle komaş konusunda bi de siz bebe de çok çok üstünsünüz burda ki bebeciler hep bursadan toptancıdan alıyorlar

canım o karışımı ben hamile kalmadan önce uygulamıştım evet. o mu işe yaradı bilmiyorum. şu an çörekotunu yoğurtla karıştırıp yiyorum. ilaçlar yüzünden pek tatlı yiyemediğim için bal yerine yoğurtla karıştırıyorum ama etkili olurmu bilmem. zaten çok da düzenli yapmıyorum. sen devam et canım. çörekotu aynı zamanda bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyormuş, hamilelik ve bebek için de bu çok önemli. üzüm çekirdeği de çok faydalı.

Merhaba Cimbomlu, tesekkur ederim destegin icin, hosbulduk. Hayir aslinda 3 ay denedikten sonra hamile kaldim. Ama yinede kalp atislarini duymayi beklerken doktordan boyle bisey duymak canimizi sikti. Amaa toparliyoruzz.. Rejimdeyim vee erteledigimiz bikac gezi vardi onlara cikacaz esimle.Adim Burcu, 29 yasindayim..Calistigim icin, hafta ici sadece aksamlari nete girebiliyorum,, Insallah hepimizin hamilelik haberleri teker teker gelir,, Sevgiler..

Cok tesekkur ederim Yapraknil,,evet Cimbomlunun nesesi buun forumu kaplamis, super:) Bu arada kusura bakmayin daha yeni dondum internetin basina, ancak cevap yazabiliyorum...Su anda iyiyim ama hala kurtaj oldugumu bilmeyen tanidiklar var, beni ve esimi gorunce tebrik ediyorlar.. ne diyecegimizi sasiriyoruz..

tekrar hoşgeldin canım. evet cimbomumuz bizim neşemiz, cıvıl cıvıl sen de gördün işte.
canım müsait olduğunda arada bizi de ziyaret edersin. biz kusura bakmayız merak etme. senin kürtajın daha yeni sanırım. o yüzden ancak toparlanırsın. evet canım insanlara açıklama yapmak çok zor. o yüzden hamileliğin ilk evresi kimseye söylememek lazım ama o zamanda bişeymi var, niye olmuyor, kusur kimde acaba gibi manasız dedikodular başlıyor. en iyisi uzak durmak. sen çabuk hamile kalmışsın canım, tekrar kalırsın. o yüzden acele etme ve biraz toparlan ama fazla da erteleme.

selam kızlar. bugün pek gelen giden yok. normaldir tatil günü. ama sayfa iyice geriye düşmesin diye bir iki bişey yazayım dedim.

Merhaba kizlar,, kurtaj ya da dusukten ne kadar sure sonra basladiniz yeniden denemeye?Benim doktorum 3 ay bekle dedi..Sevgiler..

canım doktorunun söylediğini dikkate al. zaten ilk 1-2 ay adet düzeni sapıtıyor. yani benim öyle olmuştu. 48 gün sonra olmuştum. mesela cimbomlu ve iklimsunun 2 ayı geçti sanırım ilk adetleri. yani zaten 3. ayı buluyor tekrar toparlanıp yeni denemelere başlamak. hemen hamile kalabiliyorsan endişelenme. 3 ay sonra tekrar kalabilirsin. benim biraz zor oluyor o yüzden ben hemen başladım ama şu an henüz birşey yok. inşallah hepimizin en yakın zamanda olur ve kucağımıza almak nasip olur.

merhaba yaprakcım, buralardasın sanırım. nasılsın iyi misin
sucrub ,enazından 1 adet dönemin geçsin. bana 1 adet dönemi yeterli demişti ,düşük yaptığın haftaya göre değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…