Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

merhaba yaprakcım, buralardasın sanırım. nasılsın iyi misin
sucrub ,enazından 1 adet dönemin geçsin. bana 1 adet dönemi yeterli demişti ,düşük yaptığın haftaya göre değişiyor.

selam canım, buralardayım evet. tatil günü olduğu için sayfada pek kimse yok. ben de sabah biraz takıldım sonra dışarı çıktık geldiğimde tekrar bakayım dedim. sen nasılsın canım. nasıl gidiyor taşınma hazırlıkları. toparlanıyorsun sanırım. Allah kolaylık versin.

selam kızlar ben 2 gündür ciddi sancılar çektikten sonra bugun daha iyiyim..psikolojim de daha iyi..umarım en kısa zamanda tekrar yaşarız..ama bana ders oldu..artık bebeğin kalp atışlarını duymadan kimseye söylemicem.çok zor oluyor bu açıklamalar (

canım bizimde bugun nikah vardi oraya gittik. ama cok sıcak be güzelim hiç cıkmasaydik daha iyi . siz nerelere gittiniz :)
canım işte ufaktan toparlanmaya basladım ,yatak odasından çok eşya çıkacağa benziyor bakalım. yataklar ceyizler benim kuyafetler sürüyle .Allah yardımcım olur artık.
sen ovulasyon testini nezaman kullanacaksın?
Bugun benim 12. günü ,2 gün sonra yumurtlarım büyük ihtimalle ama yine korunuyoruz eşim sağolsun...

geçmiş olsun canım . evet her yasanan bizlere birer tecrube oluyor. zaten 3 aya kadar karın çıkmıyor emeliko büyük konuşmak istemem ama bende iş arkadaslarım ve kendi annem dışında kimseye söylemeyi düşünmüyorum tabii cenemi tutabilirsem. gerçektende etrafımızdaki insanlar düşükten , boş gebelikten, bebeğin kalbinin durmasından anlamıyor .

evet canım, gündüzleri bursada çok sıcak oluyor. ama şu an esinti var. çarşambadan itibaren asıl sıcaklar geliyormuş. afrikamı, çöl sıcaklarımı ne diyorlar ya öyle. biz canım eşimle biraz dolaştık, açıkhava bir restoranda yemek yedik (söylemesi ayıp) sonra geldik canım.
valla canım işin zor biz de 2.5 yıl önce kendi evimize taşındık. ama toparlanması ve yerleşmesi zor gerçekten. ben bir de temizliği kendim yapmamıştım. o zaman çalışıyordum kadın falan getirmiştim. yerleşirken de eş dost akraba gelebilecekleri toplamıştım. ben pek iş yapmayı sevmiyorum, çabuk yoruluyorum. rahatıma düşkünüm sanırım. ama yapmak zorundayım ve istemeyerek de olsa yapıyorum. ah bir zengin olsak, evimde hizmetçiler, uşaklar, aşçılar olsa ne güzel olurdu dimi. :roflol:

ohh iyi yapmışsınız canım afiyet olsun . her yıl gelir o afrika sıcakları gelsin buyursun bakalım
aynı bensin .yaprakcım bünyem çok zayıf .evi süprürken insan hemen yorulur mu ben yoruluyorum :) canım cok kıymetli. bende temizliği kendim yapmıcam birisini tutarım büyük ihtimalle calıştığım için .
yardım edende olsa anlaşılan zor bi iş bu ev taşımak.

ayy tabi ne güzel olurdu her işine bakan birisi eve geliyosun yemeğin pişmiş ,ev temiz , ütün yapılmış ahhh ahhhh ...

canım tekrar geçmiş olsun. atlatırsın inşallah ve en kısa zamanda toparlanırsın. evet düşükte benimde çok ağrım sancım olmuştu ama hepsi geçip gitti işte. canım bu arada doktorun antibiyotik verdimi. enfeksiyon riskine karşı kullanmalısın. vermediyse doktoruna bir danış. ben söylememiştim canım ama sonradan bir şekilde öğreniyorlar. insanlar bu konularda çok meraklı, kim evlenmiş, kim doğurmuş sürekli bir merak. herkes kendi işine ve kendi derdine baksa herşey daha güzel olurdu dimi?

evet antibiyotik kullanıyorum ama sabahları hep unutuyorum( ben 2-3 dedikoducu arkadaşıma söyledim:)) işim kolaylaştı :))) hepin,izi öpüyorum..yarın görüşürüz..

evet ilsu maalesef ben de yoruluyorum hemen ve sevmiyorum bu yüzden iş yapmayı.
sen bana ovulasyon testini sormuştun canım az önce unuttum. 1 hafta sonra falan kullanacağım. adetimin 15. günü. benim yumurtalar geç olgunlaşıyor o yüzden 15-16. günler muhtemelen olur.

merhaba ben yapraknilin davetlisiyim

nasılsınız????

ay canım hoşgeldin. ne iyi ettin de geldin. a.s. hergün gel sen buraya. yarın da gel. cimboma sürpriz yaparsın hem. burdaki arkadaşlarla çabuk kaynaşırsın. hepsi çok cana yakın. cimbomumuz zaten sayfamızın neşesi. kızın morali bozuk bile olsa herkese moral verip, destek oluyor ya. çok tatlı birisi Allah gönlüne göre versin. sen de onun arkadaşı olduğun için sen de öylesindir eminim.

evet antibiyotik kullanıyorum ama sabahları hep unutuyorum( ben 2-3 dedikoducu arkadaşıma söyledim:)) işim kolaylaştı :))) hepin,izi öpüyorum..yarın görüşürüz..

canım ilaçlarını ihmal etme. ben de unuturum bazen ama şimdi artık telefonun alarmını kuruyorum, unutsam bile o hatırlatıyor bana. sen de öyle yap. evet o dedikoducu arkadaşlar her zaman heryerde var maalesef. kendi başlarına gelince anlıyorlar bazı şeyleri. Allah kimsenin başına vermesin tabiki ama bazen iyi insanların başına da çok istenmeyen şeyler gelebiliyor maalesef.

ayyy cnm benim sağol a.s.:1hug:

gelirim tabi kk nın bir nevi ben nöbetcisiiyim cnm yawww
ben sizin yaşadıklarınızı yaşamadım ama bebk hasreti hepimizde var
o yüzden kader arkadaşıyız cnm ....

hoşgeldin canım,
evet yarın da cimbomlu gelir artık sayfanın neşesi .
kendini tanıtır mısın acaba:))
sırnaşık şey

valla cnm sen sor ben cvplayım
ben 25 yaşımdayım 6 senemize doldurduk evliliğimizde 1 senede oldu bebek isteyeli

ama olmuyor işte bir aşılma oldum klomenle
sonrada puregonla başladık ama oldı aşılama yapılmadı fazla yumurtam gelişti

doktor adet olamamı kiloma bağlıyorkafamçokkarıştıama ben bağlamıyorum ben zayfkende adet olamıyordum :tomato:
ama bekarken 7 gün çok düzenli adet olurudum açıkcası evlendik motor su kaynattı :roflol::roflol:

ayyy cnm benim sağol a.s.:1hug:

gelirim tabi kk nın bir nevi ben nöbetcisiiyim cnm yawww
ben sizin yaşadıklarınızı yaşamadım ama bebk hasreti hepimizde var
o yüzden kader arkadaşıyız cnm ....

canım inşallah bizim yaşadıklarımızı hiçbir zaman yaşamazsın. yani sorunsuz bir hamilelik geçirip, evladını kucağına alırsın inşallah. ama birebir aynı şeyleri yaşamasak da ortak noktalar çıkıyor. zaten burda artık eskisi gibi düşük muhabbeti pek yapılmıyor, cimbom kızıyor. ben bu ay adet olunca birkaç gün bunalıma girmiştim ama 3 günden sonrasına izin vermiyor bombom kızıyor valla. o yüzden ara sıra da olsa takıl, yeni gelişmeler olursa haber ver. bu arada gebelik testi yap canım, hiç belli olmaz bu işler. kanda baktır ama.

hemen hemen ayni yastayız seninle. umarım olur canım ya, herkesin nedeni farklı işte.
Bencede adet olamamakla kilonun ne alakası var kii..?
1 yıl daha normal ama denemeye devam edin. bizde de sorun yokken 7 ayda elde edebildik bebeği malesef onu da kaybettik
İstanbulda mı oturuyosun buarada?

valla bombomu bi göremmm döfecemmklava:
bizim sayafadada o buhran yapıyor :1shok:
ama bize nazı geçiyor biz dışarda buluşuyoruz konuşuyoruz
buradan hariç görüşmelerimiz var yani
ama buhran katagorisinde arkadaşım bombomum

ben ne yaşarsam yaşayım 1-2 gün buhran olurum
sonra lay loy lummumm
çünki hayat çok kısa eşimle çok mutluyum sağlıklık sorunmda olsa yinede çokk çokkk sağlıklıyım
seviyor ve seviliyorum tek eksiğimiz küçük mucizemiz
onuda rabbim layık görürse verecek hiç umudum bitmedi bitmezdeee
allahıma hamd olsun binlerce kez hem bu sıkıntıyı verip hemde ailevi sıkıntılar verebilirdi
ben çok sıkıntılı dönemler geçirdim benim annem sinir hastasıdır ve 8 senedir ben anne o kız rolündedir...
bazen hayat ağır geliyor omzuma ama eşimin bir gülüşü
bir tatlı sözü evimdeki huzur coksekeriremsu
tek eksiğimizide verecek er yada geçççç
gelecek kızlar eminim ben toprağa can veren bizim canımıza can katmazmı :1hug:

canım senin yaşın henüz genç, senin yaşındaki kızların en az yarısı bekardır hala biz cimbomla 30 u geçtik maşallah. ben de son 1 yıldır istiyorum. ama 25 yaşında olsaydım hiç endişelenmezdim. sen doğal yolla da hamile kalırsın ki. yeterki adetlerini düzenle. glikofen şeker hapı kullanmıyordun sanırım. şeker testi yaptırdım normal demiştin. gerçi bana şeker testi falan yapılmadı ama doktorum pko olduğu için verdi bu ilacı. kilo verdirmek açısından birebir diyebilirim. ben bu ilacı içerken kilo. veriyorum iştahım minimumda yani. hayıt suyuna başladınmı canım. bir ara başlayacağım diyordun. ben arada içiyorum ama tadı iğrenç ya. gün de 1 çaybardağını bile zor kaldırıyor bünyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…