Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

evet cnm istanbulda oturuyorum

kilonunun şunla alakası var bütün hormonlar temiz çıkınca
dedki kilon baskı yapıyor yumurtlara ondan çalışmıyor
be mübarek edim zayfkende böleydi yasakkelimeama sesi çıkmıyor o zaman

cnm bir sene normal ama ben evlendğim günden beri jinekologlardayım bu adet yüzünden
ve ben bebek için çıktığım bu yolda hep yolumda çakıllar taşlar vardı sakin bir süreç yaşamadım yani ...hani her ay umutla bekleyen kadınlardan olamadım hep ialç heop tedavi oldu her tedavi bir sıkıntı olarak döndü tabiki yıparandık madden manen
neyse yılmadan devam edecez başka çağre yok küçük mucizemi hep bekelyecem

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:sende bombom gibi yaş diyon yaaa

bak olmadı iştee:1shok:ne var yaşınızda benim eşimin kuzeni kız 39 yaşında evlendi 40 da doğurdu ya bunu bombomada dedim ben kaçkere
tama benim yaşım genç ama eşim 34 yaşında o ne olacak ?
birde bak bombama derdim ahh arkadaşım adet oluyorum diye sakın üzülme o bile büyük bir lütuf derdim ......tabi sonucda her ay düzenli olduğu için ve hep umutla beklediği için
pek işlemdi sonra başına gelince (keşke gelmeseydi o çok hasas )anladı ama eminim herşey onun için çok güsel olacak

kendisi çok nazik narin biridir..heeeeee:1hug:

dırım canım yazılarından da anlaşıldığı gibi yaşına göre çok olgunsun. acılar insanı olgunlaştırıyor. ama ne güzel hayat dolusun sorunlar yüzünden hayatı kendine zindan etmiyorsun. ben maalesef çok depresif bir tipim ama umudumuda kaybetmiyorum hiç. birisi beni motive ettimi toparlanıyorum. evde eşim çok destek sağolsun, burda da sizler, iyiki varsınız:1hug:.

evet canım haklısın. bizim de öyle birkaç tanıdık 38-39 yaşında evlendi ve 1 yıl içinde çocukları oldu. kısmet bu işler.hiç bir sorun yoksa daha çabuk oluyor tabi, .ama ben de sorun olduğu için bazen ümitsizliğe kapılıyorum. ayrıca eşinin yaşında hiçbir problem yok gayet genç. erkeklerde yaş çok sorun olmuyor. 50-60 yaşında bile baba olabiliyorlar.
bombom pek yaşı sorun etmiyor artık. hatta bazen link ekliyor bize 50 yaşındaki kadının çocuğu olmuş falan diye. sanırım bu sayfada onun yerini ben aldım. ama umudum hep var. inşallah Allah izin verirse olacak.

cnm şekeri sormuşsun benim gizli şekerime bakıldı geçmişde şeker gelip insülin direncimi bozmuşmu ona bile bakıldı
çünki benim ailem kople şeker hastası ama bende çıkmadı cnm o dediğin ilacı bana doktor verdi ama ben çok kötü oldum elim ayağım kesildi ishal oldum
tatlı hiç sevmem o ilacı alırken en az 2 çikolata ile kendime geldim sonra doktor dedi hemen kes hapı sende şeker düşüklüğne neden olmuş dedi...

cnm evet çok gencim ama yaşam bana çok genç yaşda çok kısa aralıklarla sevdikleirmin ölümünü...ve en sonda annemin hastalığını verdii....
bende agresif çabuk demorilize olan biriyim ama eşim çok pozitif
hayatta herşeyin eilk önce gelecek negatif yönünü düşünürüm ruhumun derinliklerinde ama ....yinede lay lom olabiliyorum hayat geçmez yoksa ....

bu arada hayıta başlamadım cnm aslan pençesi civanperçimi aldım ama bu ay adet olmadım daha adet olayım d.kontrole başlayıp yumurtalıkların temizlenmesini bekleyecen birdahaki aya bu otlara başlayacam cnm ....

cnm test demişsin yaptırmam kızzz burada 35-45 ytl arası valla parama yazık
10 gün bekle dedi doktor civanım sırnaşık şeyyani 10 temmuzda idrar yaparım sonra farlutal sadık dostum ona başlayacam....hamişliğe ait hiç bişey hissetmiyorum şuan
ummuyorum yanigamyoncuiremsu

olacak tabiiii cnm neden olmasın yaaa rabbim nasip etsin yeterrrrrrrrrrr

eşimin yaşında bişey yok dediğin yaşdada oluyor evet ama eşim varikosalden ameliyat oldu yani spermler hem az hem hareketsiz
neyse rabbime şükürler olsun ki durumu yüzde otuz ileriye taşıdık ilk 3 ayda
aman onda sorun olmasın bende olsun ben her sıkıntıyı çekerim onun yerine o çok üzülüyor kaldıramıyor...ben 2 gün ağlıyom sonra kakara kikkirisırnaşık şey

evet canım o şeker ilacı çok iğrenç. ben eskiden 2 tane içebiliyordum ama düşükten sonra ancak 1 taneyi kaldırıyor bünyem. 2 tane içince mide bulantısından kalkamıyorum resmen.

canım sen de çok acılar yaşamışsın. inşallah bundan sonrası senin için, ailen için çok daha güzel olur. sen neşeni ve umudunu hiç kaybetme.
evet canım kan testi pahalı, ama sağlık karnesi ile ücretsiz yapılıyor. benden doktorum birde e2 testi istiyor, o da hormon olduğu için hastanelerde sonuçlar geç çıkıyor, o yüzden özelde yaptırıyorum. 35 ytl ama mecburen vermek zorundayız.
ama sana tavsiyem sakın idrar testine güvenip ilaç alma. yanıltabilir çünkü. bu işler hiç belli olmaz.

canım benim eşimin spermleri de çok iyi değil. keçiboynuzu kürü, e vitamini, çinko falan yükselttik, uzun zamandır baktırmadık ama yükselmiştir sanırım. aşılama yapılırsa zaten mecburen test yapılacak. hayırlısı olsun artık.

cnm benim çok sağol güsel dileklerin için
allah kimseye sıkıntı yaşatmasın
e2 çok pahalı yaww bende burada özelde yaptırdım 20 yrl verdim
aşılamada ödem topladı vücudum e2 sürekli kontrol halide tuttular
cnm burada öle ssk ya gidip kadındoğumcuya bana gebelik testi yaz diyemiyorsun özellerdede ya paranla yada ssk ile yarısını ödüyorsun onun içinde yine önce doktora muayne olman gerekiyor.....

kızzzzzzz ben hissediyorummm yok gebelik mebelik
sen söle bakimmm hamişliğini nasıl anladın varmıydı belirtin
bu arada kaç yaşındasın

canım acile gidip midem bulanıyor falan deyince mecburen yapıyorlar. ona da para vermek istemiyorum. evet e2 burda pahalı. sizin orda iyiymiş yine. lab.a göre değişiyor herhalde. ben cimbomla hemen hemen aynı yaştayım. yani bizim yaşlar ileri canım. hamilelik belirtim göğüslerde dolgunluk ve acı, ayrıca akıntı vardı. ama hiç mide bulantım olmadı. arada baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü oldu o kadar.

canım ben çıkıyorum. eşim uyuyakaldı ben de gideyim yanına bari. artık yarın sohbete devam ederiz. aysonundan fırsat bulduğunda uğrarsın canım.
ama bu işe en çok cimbom şaşıracak. pazar günü bu sayfanın bu kadar aktif olması görülmüş şey değildir yani. ama senin sohbetin çok tatlı canım. çok teşekkürler sayfamıza geldiğin için.a.s.

yat cnm git dinlen ...benim eşimde seyhate gidecek gideyim onla ilgileneyim
bend epazar bu kadar kalmam yanii.....
seni çok öptüm ....
sende gel ay sonuna cnm belerim kahveye:içelim:

benim göğüslerde bişey yok sadece uçları geniş
arada bel ve kasık ağrım var o kadar akıntı olayında anlamaıdm cnm nasıl oluyor yani
bendede akıntı var ama öle çamaşırımı ıslatacak gibi değil sildikce görüyorum yani şefaf sümük gibi

dırımkız azdıklarını okudum gerçekten hepimizin hayatları çok zor yani sadece burdaki bayanların deil tüm doğadaki insanların ama ne kadar şanslısınki eşin ile hiçbir sorunun yok yani hayat zor ama biz güçlü olmalıyız hiç sıkıntı yapma yaşın çok genç 1 yıl çok uzun bir süre deil canım emin ol tabiiki senin için çok uzun sen yaşadığın için ama sabrederek daha güzel şeyler yaşayacağız ben 4 nisanda kürtaj oldum 8 hfatalık hamileydim bebeğimin kalbi durdu ve beni tek etti çok zor günler geçirdim sabahlara kadar ağladım hep onun kalp sesleri ile uyanıyordum çünkü duymuştum pıt pıt diye atıyordu ama allahım nasip etmedi kucağıma almamı nasip kısmet demekki böylesi hayırlı diyip kendimizi avutuyoruz işte dah sonra tam 2,5 ay daet olmadım adetimi daha yeni oldum sayulır yani hayat zor herkes için önemli olan hayatla baş etmek biz bunu becerebiliyoruz arkadaşım o yüzden hiç üzülme ve umudunu kaybetme inanmak başarmanın yarısıdır

adaşım canım benim adet sirkülasyonum 25 günde bir oluyordu yani kürtajdan önce ondan benim yumurtlamam daha erken 25-14 yani 11.gün falan oluyor tabii günlerim değişti biraz ama ben eski adetime göre hesaplıyorum bu ay hamile klamazsam bir dahaki ay doktora gidip öğreneceğim yumurtlama günümü bakalım canım hayırlısı

cnm ya senin dahada zormuş valla
evet yaşamadım yaşadıklarınızı helede sen kalp atışını duymuşsun rabbimö sabrın en çoğunu versin sizler ve tez zamanda bebeklerimizi

herkese günaydın. bu sabah henüz kimse yok. ama dün pazar olmasına rağmen çok hareketliydi sayfamız. iklimsu canım sen epey geç gelmişsin, biz çıktıktan sonra o yüzden konuşamadık senle. dırımkızı katıldı aramıza. çok sıcak birisi. gerçi boş gebelik, düşük, kürtaj yaşamadığı için biraz tereddüt etti ama bende burada çok sıcak bir ortam olduğundan ve mutlaka ortak noktalarımız olacağından bahsettim. ve sağolsun geldi. umarım her zaman gelir.

dırım gelmişsin yine sayfamıza, hoşgeldin. burda çok eski değiliz ama çabuk kaynaşıyoruz.
sen dün gece bana akıntıyı sormuştun, iki ihtimal olabilir. ya daha yeni çatlayan yumurtaların var ya da hamilesin. o yapışkan, şeffaf akıntı o durumda gelir. benimde silince geliyordu, ama yoğundu yani.

canım ben ovulasyon testi aldım, bahsetmiştim burda da ama henüz kullanmadım. işe yararsa sen de al. yumurtlamanı tespit edersin böylece.

şoık şok şok
inanmıyorum yaaaaaaa
cidden çok şaşırdım ben
ne güzel yaa dırımın buraya gelmesi
ne güzel sohbet etmişsiniz
benim için güsel şeyler söylemiş canım arkadaşım
evet dırım kk da ki ilk arkadaşlarımdan beraber aynı zamanda bu yola çıktık ama o çok sorunlarla karşılaştı ama üstesinden geldi hepsinin çok güçlüdür benim arkadaşım ben onun gibi değilim tabi benim için buhran demiş yaa evet özellikle hamilelik öncesi öyleydim niye olmuyor korkusu işte her adet olduğumda 2-3 gün ağlardım ama şimdi çok daha sakin ve umutluyum tabi hele şu kistten bir kurtulayım oooooo siz o zaman görün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…