- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.481
Merhaba Cimbomlu, tesekkur ederim destegin icin, hosbulduk. Hayir aslinda 3 ay denedikten sonra hamile kaldim. Ama yinede kalp atislarini duymayi beklerken doktordan boyle bisey duymak canimizi sikti. Amaa toparliyoruzz.. Rejimdeyim vee erteledigimiz bikac gezi vardi onlara cikacaz esimle.Adim Burcu, 29 yasindayim..Calistigim icin, hafta ici sadece aksamlari nete girebiliyorum,, Insallah hepimizin hamilelik haberleri teker teker gelir,, Sevgiler..
bombom cnm günaydın yapraknil sanada cnm
bende akıntı öle dediğim gibi yoğun değil bi ara yoğundu yumurtladığımı düşünüp birlikte olduk
işte 35 gündeyim tık yokk...neyse fark etmezz
bombomcuğum eski işyerimdeyim çok olamayacam şimdi sayfamızada yazacam öperim lak lak durumları anlarsın
adaşım canım hoşbulduk vallahi ne bilim ateşim yükselmeyince biraz umudum kırıldı geçen ay tam ateşim yükselince oldu gibi geldi bana ondan gerçi hayırlısı artık olmuyor diye üzülmeyeceğim ağzımın payını aldım daha büyük bir acı ile gerçi önceki gün akıntım oldu yumurta çatlıyınca bu akıntı oluyor demişti doktor yani yapışkan gibi bir akıntı olmazsa yapraknilin şu testinden alcam bende gelecek ay doktora gitmezsem sen nasılsın nasıl gidiyor nasıl geçti hafta sonun canım ?
Yapraknil canım inşallah ilk hamişler bu ay biz denediğimiz için ikimiz birden oluruz ama ben bu ay baştan beri pek umutlu deilim eşimlede konuştuk sanki dedim bu ay hamile kalamıyacağım gibi dedim oda bende hamile kalıcakısn diye düşünüyorum dedi bakalım hangimizin dediği çıkacak canım sen test sanki biraz geç yapıyorsun gibi geldi ama gerçi yumurtlama tarihleri herkesin aynı deil
cimbom canım dırımkızını bizim sayfamıza transfer ettim. tabi sizin aysonu kızları muhabbeti gibi olmaz ama biz de hiç fena değiliz yani. biz dırımla hayıtsuyu başlığında bir iki kez konuşmuştuk. sonra ben ona ziyaretçi sayfasından birşey sormuştum. o da bana ayrıntısı ile anlattı sağolsun. çok açıksözlü ve hoşsohbet biri ve senin de dediğin gibi çok da güçlü. ama onun yaşı da genç zaten daha. kaç tane çocuğu olur onun Allah'ın izniyle.
canım haftasonu pek çıkmadım. sadece dün akşam biraz çıktık eşimle. ben daha çok hafta içi biryerlere gidiyorum. şu an çalışmadığım için farketmiyor yani.
canım diş ağrısı hele de dişeti ağrısı çok zordur bilirim. ama ilacını aksatma. çok sıcak, çok soğuk şeyler yiyip içme birkaç güne geçer. çok eskiden bende de olmuştu.
canım antibiyotik bitince çalışmalara başla, en azından denersin ama doktora sor kist varken sakıncalımı diye. belki bu ay gitmiştir kistin.
iklimsu ben testlere haftasonu gibi başlayacağım yani daha 1 hafta kadar var. işe yarar umarım. size de tarif ederim. markası medismart. internetten sen de bakarsın. etkiliymiş eczacı eşime öyle demiş. bakalım göreceğiz. ama sen çalışmalara başla belli olmaz bu işler. 20.güne kadar gün aşırı devam. belki ilk hamiş sen olursun. hadi inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?