Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaprakcım sen nasılsın bitanem
hafta sonun nasıl geçti

ben diş etlerimden ölüyorum valla antibiyotik içiyorum ama banamısın demiyor üst dudağım uyuşuk resmen bi de dün ilaç yanımda değildi çok dikkat ederdim saatine falan işte ama dalgınlığıma geldi dolasısıyla saçma sapan bir şey oldu inş.bir kaç güne geçer de rahat ederim yaa

kızlarrrr ben yumurtlama günlerimdeyimmm
ne yapayım yaaaa sizce
aklım da karışık kalbimde küt küt
ama yok ben çok umutlanmayayım değil mi
5 cm lik kistle hamile mi kalınırmış üstelik yumurtlama zamanım mı onu da bilmiyorum sadece eski adetime göre konuşuyorum artı kist varken yumurtlama olur mu olmaz mı onu da bilmiyorum yaaa
aman yok yok
ben bu ay kistten kurtulayım da ağustosda bakarız artık

canım hoşgeldin sorularımla seni sıktığımı düşünmüştüm ama öyle değilmiş demek çok sevindim senin canın daha çok yeni olduğum için sıkıntılı olmana hak veriyorum fazlasıyla ama hiç değilse akşamları daha sık gelirsen inan bana içindeki sıkıntıyı daha kolay atabilirsin ne güzel ki sen çok çabuk hamile kalmışsın ve yine hemencik hamile kalırsın bitanem sakın ilacını içmeyi ihmal etme gez toz tatilini yap kafanı ve kalbini rahatlat sonra yaz sonu gibi yine çalışmalarına başlarsın aslında tğm doktorlar 3 ay bekle diyor ama hamileliğin haftasına göre değişiyor bence 1 adet dönemi yeterli olabilir diye düşünüyorum ama bunu ne yazık ki kendimde uygulayamadım evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef ben 83 gün sonra adet olabildim ki o da ilaçla ama eminim ki senin için herşey çok güsel olucak canım sabrını ve umudunu sakın kaybetme kendine iyi bak burcucum:1hug:

hadi esrayı biliyoruz kızcağız ev yerleştiriyor çok işi var
bu sıcakda canı çıktı kızın tek başına üstelik

ama yaaa bu adaşıma ne demeliii
pes diyorum artık yani

ya nerdesinizzz gelin artık

bombom cnm günaydın yapraknil sanada cnm

bende akıntı öle dediğim gibi yoğun değil bi ara yoğundu yumurtladığımı düşünüp birlikte olduk
işte 35 gündeyim tık yokk...neyse fark etmezz

bombomcuğum eski işyerimdeyim çok olamayacam şimdi sayfamızada yazacam öperim lak lak durumları anlarsın

günaydın herkese meraba arkadaşlar iyi haftalar herkese
yapraknil canım evet bu ay sen dene ovalasyon testini benimde olmazsa bir dahaki ay bende alırım ne bilim ya ateşimi ölçüyorum hiç değişmiyor yani yükselmiyor bakalım hayırlısı bu ay pek umutlu deilim o yüzden ama bir dahaki ay şu testi bende alim canım adını falan verirsin bana tarif edersin senin çalışmalara var demi daha
Adaşım ya bu ay bekle bence bak antibiyotik te kullanmışsın kist bu adette atılır bir dahaki ay daha sağlıklı ve rahat denersin riske atma bitanem bekle bende bu ay pek umutlu deilim bir dahaki ay beraber deneriz canım arkadaşım
İlsu tatil modundasın sen uyanamadın henüz canım sanırım kalk hadi ................
dırımkız hepimiz için zor yaşadıklarımız geçekten allah sabır versin herkese

dilekcim hoşgeldin canım benim
evet yaa ben bu ay şu kistti bi atabilsem aman yaa başka ne isterim yani bu ay gitsin önümüzdeki ay bebek gelsin
sende ümidini sakın kaybetme bitanem bakarsın yarın yükselir aman sakın kaçırma
ama olmazsa da olmaz ne yapalım önümüzdeki ay hep beraber inş.ilsu da canım arkadaşım inş.
yaprağı saymıyorum çünkü ben ondan umutluyum aslında ben senden de umutluyum bitanem
içimizde biri hamiş kalsa çok büyük sevinç ve umut olucak hepimize ama allahım hadi bakalım yaa ne diyeyim

cimbom canım dırımkızını bizim sayfamıza transfer ettim. tabi sizin aysonu kızları muhabbeti gibi olmaz ama biz de hiç fena değiliz yani. biz dırımla hayıtsuyu başlığında bir iki kez konuşmuştuk. sonra ben ona ziyaretçi sayfasından birşey sormuştum. o da bana ayrıntısı ile anlattı sağolsun. çok açıksözlü ve hoşsohbet biri ve senin de dediğin gibi çok da güçlü. ama onun yaşı da genç zaten daha. kaç tane çocuğu olur onun Allah'ın izniyle.
canım haftasonu pek çıkmadım. sadece dün akşam biraz çıktık eşimle. ben daha çok hafta içi biryerlere gidiyorum. şu an çalışmadığım için farketmiyor yani.
canım diş ağrısı hele de dişeti ağrısı çok zordur bilirim. ama ilacını aksatma. çok sıcak, çok soğuk şeyler yiyip içme birkaç güne geçer. çok eskiden bende de olmuştu.
canım antibiyotik bitince çalışmalara başla, en azından denersin ama doktora sor kist varken sakıncalımı diye. belki bu ay gitmiştir kistin.

iklimsu ben testlere haftasonu gibi başlayacağım yani daha 1 hafta kadar var. işe yarar umarım. size de tarif ederim. markası medismart. internetten sen de bakarsın. etkiliymiş eczacı eşime öyle demiş. bakalım göreceğiz. ama sen çalışmalara başla belli olmaz bu işler. 20.güne kadar gün aşırı devam. belki ilk hamiş sen olursun. hadi inşallah canım.

tamam canım kendine dikkat et bitanem

adaşım canım hoşbulduk vallahi ne bilim ateşim yükselmeyince biraz umudum kırıldı geçen ay tam ateşim yükselince oldu gibi geldi bana ondan gerçi hayırlısı artık olmuyor diye üzülmeyeceğim ağzımın payını aldım daha büyük bir acı ile gerçi önceki gün akıntım oldu yumurta çatlıyınca bu akıntı oluyor demişti doktor yani yapışkan gibi bir akıntı olmazsa yapraknilin şu testinden alcam bende gelecek ay doktora gitmezsem sen nasılsın nasıl gidiyor nasıl geçti hafta sonun canım ?

Yapraknil canım inşallah ilk hamişler bu ay biz denediğimiz için ikimiz birden oluruz ama ben bu ay baştan beri pek umutlu deilim eşimlede konuştuk sanki dedim bu ay hamile kalamıyacağım gibi dedim oda bende hamile kalıcakısn diye düşünüyorum dedi bakalım hangimizin dediği çıkacak canım sen test sanki biraz geç yapıyorsun gibi geldi ama gerçi yumurtlama tarihleri herkesin aynı deil

benim hafta sonu güzeldi canım dün yağmurun yağması da iyi oldu hani
öğleden sonra belgrad ormanına gittik görümcemlerle ordan florya geçtik yemek yedik falan işte güzeldi yaa fena değildi kafamı dağıtmaya çalışıyorum bende işte ne yapayım iş güç telşa kalabalık unutuyorsun işte ama öyle bi an geliyr ki kendinle yalnız kaldığında aklına kalbine birden bire düşüyor düşüncesi acısı
ne yapalım işte bir gün iyi bir gün kötü böyle gidicez artık gittiğimiz yere kadar

inşallah canım sen ben farketmez sonuçta hamile kalalım da tabi inşallah bu sefer kucağımıza almak da nasip olsun. ben geçen ay 16. gün çatlatma iğnesi vurulmuştum 31. günde de adet olmuştum ona göre hesaplıyorum. gerçi 5 tane var içinde 13 ya da 14. gün ilk testi yaparım herhalde. ben normalde geç adet oluyorum. eskiden 40-45 günü buluyordu. sonra şeker ilecını içince 30-35 gün gibi olmaya başladım.

diş eti problemi cidden zor bitanem
inş.geçer bir kaç güne kadar
benim içtiğim ilaçın hamilelikte bi sakıncası yokmuş ben sormuştum dr a o zamanlar
ama zaten 5 cm lik kistle hamiş kalabilecek kadar da doğurgan değilim maalesef
bu ay dilekle sen hamiş kalıcaksınız inş.ilsuyla ben daha sonra ki ay

dilekcim son adet tarihin ne bi de son 3 günkü ısını yazarmısın
ama sat 7 ile 8 arası ve yatakdan kalkmadan hergün aynı saatte dijitalle dil altından ölçüyorsun değil mi

son adet tarihim 24 haziran canım hem sabah 8 gibi hemde akşam ölçüyorum dijital koltuk altından ölçüyorum
11.gün sabah :35.60 akşam 36.10
12.gün sabah :35.60 akşam 36.00
13.gün sabah 35.30 akşam 36.20
14.gün sabah 35.700 şimdi bir daha ölçtüm canım 36.50 çıktı geçen hamileliğimde 36.90 en yüksekti ve 12.gündü ogünde beraber olmuştuk hamile kalmıştım canım ateşim yükselmiş bu ayın en yüksek ölçümü baklaım bu akşam tekrar deneyeceğiz akşama kadar biraz daha yükselirse doğru zaman gibi

canım benim dilatından ölçsen daha doğru olurdu diye bile biliyorum ama sanırım o yüzden biras düşük çıkıyor senin ısın ben dil atından ölçüyordum bi de gündüz ısılarını baz alma bitanem eğer 2 gün daha 35.7 veya üstü olursa sen yumurtlamışsın demek bitanem çünkü 13.gün 35.3 den 35.7 ye yükselmiş 0.4 lük bi artış söz konusu bu 2 gün daha devam ederse süper işte yumurtlamışsın demek oluyor bi de 13.gün ilişki olmalıydı tabi ama kısmet bu işler sen bugünü de boş geçirme bitanem bak akıntımda vardı diyorsun ama ben yumurtlamışsın bitanem bence

evet iklimsu cimbom haklı, dil altından ölçmek daha doğru ya da alttan ölçülecekmiş. bu sitede okumuştum o şekilde daha doğruymuş ama o da sabah sabah ordan nasıl ölçülür orası da ayrı konu yani. en mantıklısı dil altı ama beni 2 ay önce yanılttı. ateşim 37 ve üzeriydi ben de acaba hamilemiyim diye düşünmüştüm tabi sonra adet olunca hüsran :roflol:

ayy adaşım çıkmış cevabı da geç yazabildim ama inş.görmüştür
çok sıcak yaprakcım yaaa
bu ısı işi çok hassas yorgan bile üzerinde olucak pijalarım bile hergün aynı olucak son 4 saat yataktan hiç kalkmamış ve kesintisiz uyku olucak falan filan en ufak şeyde değişiyor işte
yaa bu arada bugün benden o uzayan akıntıdan geldi yaaaa
bugünde 12.gün ama ne bileyim ki yaaa tutmaz di mi
bak ben gene kaptırıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…