- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.501
ayy adaşım çıkmış cevabı da geç yazabildim ama inş.görmüştür
çok sıcak yaprakcım yaaa
bu ısı işi çok hassas yorgan bile üzerinde olucak pijalarım bile hergün aynı olucak son 4 saat yataktan hiç kalkmamış ve kesintisiz uyku olucak falan filan en ufak şeyde değişiyor işte
yaa bu arada bugün benden o uzayan akıntıdan geldi yaaaa
bugünde 12.gün ama ne bileyim ki yaaa tutmaz di mi
bak ben gene kaptırıyorum yaaa
canım evet sıcak ve çarşambadan sonra afrika sıcakları gelecekmiş. mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamak lazım.
evet canım ben o ısı işini beceremiyorum nedense, o yüzden de pek ölçmüyorum. peki sen bu ay ateşini ölçüyormusun. yumurtlama akıntısı olabilir belki de kist kayboluyordur onun akıntısı da olabilirmi acaba. ay doktor olduk valla. doktorlar bizi duymasın topa koyarlar. canım sen bugünleri değerlendir bence. illa yumurta olması şart değil değerlendir boşver, sonuçta olmazsa da olmasın bak benim yumurtam da vardı, çatladı da ama tutmadı. olabilir yani. bir iki gün zırladım sonra kaldığım yerden devam. başka çare de yok zaten. o yüzden hiç yumurtlamayı falan düşünmeden gün aşırı 3-4 kez çalış. o zaman daha kolay olur.
kızlar ben geldim
çok uykum var valla sızıyorum olduğum yerde birde çok belim ağrıyor sanırım ilaçlardan bu kadar bel ağrısı yaa öle halsizlik varki yatsam gece kalkarım valla
dırımkız seni ümitlendirmek istemem ama bunlar hamilelik belirtileri olabilir bende çok halsizdim ve sürekli uyumak istiyordum bi uyudum mu 2 saat uyuyordum ki ben gündüzleri pek uyuyamam gerçi hayırlısı inşallah hamilesindir ve hepimizi sevindirirsin arkadaşım
adaşım biz 11.gün ve 13.gün yani dün sabah çalışmalar yaptık bide bu akşam yapcaz ateşim yükselince bakalım bide çarşamba ondan sonra stop adet olmayı bekleyeceğiz yeter demi
evet hava çok sıcak ya evi toparlamam lazım sıcaktan tv önünde uyuya kalmışım ya bu sıcaklar adamı öldürür
Dileçiğim bu ay dene çok istiyorsan ama sanırım kist varken hamile kalınamıyor çünkü dayımın kızının kisti varmış tabii bilmiyor kendini yenileyen cinsten 6 ay denedi doktora gitti kisten dolayı olmamış dedi ilaç tedavisi gördü kisten kurtuldu ve öbür ay hamile kaldı şimdi 1 yaşında oğluşu var tabii yinede bünyeden bünyeye değişiyor olabilir sen yinede dene bakalım
kısss sen ne yapıyon burda
deli
ne şaşırdım valla
işyerindemisin hala
delü dırım seni :smiley-cool:
ya tutarsaymış
ay yok sıcak beynime geçti artık iyice saçmalamaya başladım
özlem ne yapıyor acaba hani arada gelicekti
burda olsaydı da bi kıssaydım ona da
bak ilsu da gelmedi bugün görüyormusun yaa
hadi esra canım meşgul
ha bu arada senin söylediğin sitedeki dr a soru sormuştum verdiği cevaba 10 dak.güldüm
yani bii şey anlamadım
bir ara bakarmısın sende
he cnm şimdi sayfamıza gidecektim işyerindeyim yaa
aman böle olunca çok kıymetli oluyorum bi görsen
anlaşma yapmaya çalışıyor patronum istediğin gibi gel git geldiğin saatlerin parasını al diyor...ben dedim eşimle konuşmalıyım
şuan varya gözlerimin içi yanıyor uykusuzluktan
belim çok ağrıyo yaa bacakalrıma vuruyor ağrısı ağrı kesici içecem valla
dırımkız zaten çoğumuzun hamileliği hep mucize aylarda oldu ben ilkçalışmalar başladığımın 3 ayı aman hamile olabilirim diye torba bile taşımadım son hamile kaldığım ay ise evi temizledim camları sildim ve yumurtlama döneminde bile beraber olmadık eşimin işleri yüzünden yani hamile olmam imkansız dedim ama bir baktım hamileyim sen yinede dikkat et kendini ne olur ne olmaz
heee yakaladım siziiiiiiiiiiiiiii
sizin diğer sayfadan bir arkadaş daha gelmiş sanırım. oh oh ne güzel. 2 başlığı kaynaştırdık. başlık kardeşliği oluştu. :1hug: düşük yapmamış olanlarla da ortak konular var zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?