Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım evet sıcak ve çarşambadan sonra afrika sıcakları gelecekmiş. mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamak lazım.
evet canım ben o ısı işini beceremiyorum nedense, o yüzden de pek ölçmüyorum. peki sen bu ay ateşini ölçüyormusun. yumurtlama akıntısı olabilir belki de kist kayboluyordur onun akıntısı da olabilirmi acaba. ay doktor olduk valla. doktorlar bizi duymasın topa koyarlar. canım sen bugünleri değerlendir bence. illa yumurta olması şart değil değerlendir boşver, sonuçta olmazsa da olmasın bak benim yumurtam da vardı, çatladı da ama tutmadı. olabilir yani. bir iki gün zırladım sonra kaldığım yerden devam. başka çare de yok zaten. o yüzden hiç yumurtlamayı falan düşünmeden gün aşırı 3-4 kez çalış. o zaman daha kolay olur.

haklısın fıstıkım yaa yumurtlama zamanı strest yapmıcam düşünmicem diyorum ama baksana allah aşkına 5 cm lik kistim var ve benim düşündüklerime bak yaaa
önümüzdeki aylarda ne yapıcam bilmiyorum valla dr olduk konusunu da hiç sorma benim dr um çok kızıyor bu bilmişliğime yasaklıyorum sana neti diyor ama nafile tabi
dediğin gibi ben çalışmalarımı yapayım da tedbir elden takdir allahtan misali
YA TUTARSA

ya tutarsaymış
ay yok sıcak beynime geçti artık iyice saçmalamaya başladım
özlem ne yapıyor acaba hani arada gelicekti
burda olsaydı da bi kıssaydım ona da
bak ilsu da gelmedi bugün görüyormusun yaa
hadi esra canım meşgul
ha bu arada senin söylediğin sitedeki dr a soru sormuştum verdiği cevaba 10 dak.güldüm
yani bii şey anlamadım
bir ara bakarmısın sende

kızlar ben geldim

çok uykum var valla sızıyorum olduğum yerde birde çok belim ağrıyor sanırım ilaçlardan bu kadar bel ağrısı yaa öle halsizlik varki yatsam gece kalkarım valla

adaşım biz 11.gün ve 13.gün yani dün sabah çalışmalar yaptık bide bu akşam yapcaz ateşim yükselince bakalım bide çarşamba ondan sonra stop adet olmayı bekleyeceğiz yeter demi
evet hava çok sıcak ya evi toparlamam lazım sıcaktan tv önünde uyuya kalmışım ya bu sıcaklar adamı öldürür
Dileçiğim bu ay dene çok istiyorsan ama sanırım kist varken hamile kalınamıyor çünkü dayımın kızının kisti varmış tabii bilmiyor kendini yenileyen cinsten 6 ay denedi doktora gitti kisten dolayı olmamış dedi ilaç tedavisi gördü kisten kurtuldu ve öbür ay hamile kaldı şimdi 1 yaşında oğluşu var tabii yinede bünyeden bünyeye değişiyor olabilir sen yinede dene bakalım

dırımkız seni ümitlendirmek istemem ama bunlar hamilelik belirtileri olabilir bende çok halsizdim ve sürekli uyumak istiyordum bi uyudum mu 2 saat uyuyordum ki ben gündüzleri pek uyuyamam gerçi hayırlısı inşallah hamilesindir ve hepimizi sevindirirsin arkadaşım

valla cnm aslına bakarsan bende uyumam
heleki ben sabah en çok 9 kadar uyurum geçen hafta 11 den aşağa kalkamıyordum
birde gece 11 de yatağa gidiyorum .....
ben işden yeni ayrıldım sanırım depresyona girdim yaa
bebek benim için bu durumda mucize yani asla ve asla düşünemiyorumki cnm
hayırlısı allahtan

13.gündeki ilişki tam isabet olmuş diye düşünüyorum özellikle de sabah olması çok daha artı allahım hayırlıysa sağlıklıyla olsun inşallah yarabbim

kısss sen ne yapıyon burda
deli
ne şaşırdım valla
işyerindemisin hala
delü dırım seni :smiley-cool:

he cnm şimdi sayfamıza gidecektim işyerindeyim yaa
aman böle olunca çok kıymetli oluyorum bi görsen
anlaşma yapmaya çalışıyor patronum istediğin gibi gel git geldiğin saatlerin parasını al diyor...ben dedim eşimle konuşmalıyım

şuan varya gözlerimin içi yanıyor uykusuzluktan
belim çok ağrıyo yaa bacakalrıma vuruyor ağrısı ağrı kesici içecem valla

canım niye saçmalayasın ki. kist varken hamile kalınabiliyor. doktorun sana korun falan dedimi? zannetmiyorum. eğer hamile kalırsan da zaten o kist zamanla küçülüp kaybolur. bana kızarken sen benden de umutsuz çıktın. sen çalışmalara başla canım, antreman yapmış olursun hem. olmazsa da olmasın boşver. ben artık boşveriyorum.
evet canım birçok arkadaş devamsızlıktan sınıfta kalacak yani. ben imkanım oldukça giriyorum. bugünlerde fazla girdiğim için eşim meraklandı. çatır çutur ne yazıyorsun sen öyle diyor.
doktora ne sormuştun canım, dur bir bakıp inceliyeyim. o doktor çok kibar birisi ama. kelimeleri çok dikkatle seçiyor. yoksa sana ters birşeymi yazmış. merak ettim, bakayım. istanbul dilek diyemi yazmıştın.

dırımkız zaten çoğumuzun hamileliği hep mucize aylarda oldu ben ilkçalışmalar başladığımın 3 ayı aman hamile olabilirim diye torba bile taşımadım son hamile kaldığım ay ise evi temizledim camları sildim ve yumurtlama döneminde bile beraber olmadık eşimin işleri yüzünden yani hamile olmam imkansız dedim ama bir baktım hamileyim sen yinede dikkat et kendini ne olur ne olmaz

kızlar ne kadar hızlısınız ya. bir cevap yazayım dedim cimbomuma bir de baktım sayfa atlamış. maşallah valla. biz de sizi devamsızlıktan bırakmayı düşünüyorduk hadi yırttınız.

dırım canım sen hamile olabilirsin ya da yumurtaların çatlıyor. test yaptır istersen.

adaşım bakalım dediğin gibi 13 gün sabah olmasından bende ümitliyim bide bugün çatlasa bile spermler orda hala canlı yani döllenme olasılığı çok fazla inşallah olmuştur veya olur arkadaşım sende bir iki nokta atışı yap yapraknilin dediği gibi olmazsa gelecek aya hazırlık olur işleyen demir pas tutmaz demi arkadaşım canım benim

ohhhh sefanı sür valla
değerli şeylerin kıymeti kaybedilince anlaşılırmış
ohh olsun ona
kafana göre takıl canım sen

sen bi ağrı kesici iç bitanem
sıcaktan ya da ilaçlardan olabilir ama ne diyim ki fıstık yaa

cnm yaa valla çok güsel morel veriyorsun
inş.olursa zaten kk da bayram ilan edecem desemde inanma kalp atşını duymadan
yazmamsırnaşık şey
hayallere bak yawwwwwwwwww bende ama öle sık idrara çıkmada yok yani belirti yok
kasğım ağıyo belim çok ağırıyor ....uykum var o kadarcıkkkkkkkkkkkkkkk
bunlarda normal şeyler gerçi arkadaşım hamile olduğunu 1 ay 5 günlükken anladı oda adetti gelemdi düşünsene bebiş büyüyor kızın haberi yok ramazan bide oruç tutuyor kızzzzzz .hahahaaaaaaaaa..........

dırım test yap canım. bişey kaybetmezsin. önce idrar yap bakalım. silik milik bişey çıkarsa kanda yaptırırsın. adet günün geçtiyse neden olmasın.

cimbom baktım canım doktorun sitesine, ama çok eski tarihli bişey buldum 14 haziran, yenisi varmı bilmiyorum. bekle adet olmazsan 2 gün sonra doktora git falan demiş onu mu diyorsun. kibar adam ama, çok saygılı. moral de veriyor bazen.

iklimsu hadi bakalım. 10-15 gün sonra bize müjde verirsin inşallah. sen kolay hamile kalıyordun zaten dimi o yüzden sen bana göre daha şanslısın.

sizin diğer sayfadan bir arkadaş daha gelmiş sanırım. oh oh ne güzel. 2 başlığı kaynaştırdık. başlık kardeşliği oluştu. :1hug: düşük yapmamış olanlarla da ortak konular var zaten.

sizin diğer sayfadan bir arkadaş daha gelmiş sanırım. oh oh ne güzel. 2 başlığı kaynaştırdık. başlık kardeşliği oluştu. :1hug: düşük yapmamış olanlarla da ortak konular var zaten.

yaprakcım maalesef bernanın canım arkadaşımın 4 kürtajı var
çok acı çekti canım o benim
ayrıca seninle de aynı yaşta
artı öyle bi de noktamız var ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…