- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.521
aaa pes artık
kızlar bende kalp var yaa
süper oh ohhh:teytey:
dırım test yap canım. bişey kaybetmezsin. önce idrar yap bakalım. silik milik bişey çıkarsa kanda yaptırırsın. adet günün geçtiyse neden olmasın.
cimbom baktım canım doktorun sitesine, ama çok eski tarihli bişey buldum 14 haziran, yenisi varmı bilmiyorum. bekle adet olmazsan 2 gün sonra doktora git falan demiş onu mu diyorsun. kibar adam ama, çok saygılı. moral de veriyor bazen.
iklimsu hadi bakalım. 10-15 gün sonra bize müjde verirsin inşallah. sen kolay hamile kalıyordun zaten dimi o yüzden sen bana göre daha şanslısın.
yaprakcım maalesef bernanın canım arkadaşımın 4 kürtajı var
çok acı çekti canım o benim
ayrıca seninle de aynı yaşta
artı öyle bi de noktamız var ne yazık ki
canım evet malesef her konuda o kadar tecrübem var ki bazen yazmaya utanıyorum :))
doğurmak dışında hamileliğin her durumu yaşadım..
ee aranıza hoşgeldim o zaman :))
ay öylemi canım, çok üzüldüm. Allah birdaha yaşatmasın böyle acılar. o da en kısa zamanda bebeğine kavuşur inşallah. bazı insanlar maalesef çok şanslı, her konuda. bazıları da şanssız. ama inşallah şansımız döner artık, yüzümüz güler. burda birbirimizle paylaşmak bile çok güzel.
sen pınar altuğu duymuşsundur, 10 haftalık hamileymiş ve planladığı ilk ay olmuş. ne şans ama. ki onun yaşı bizden de büyük. olunca oluyor işte , yaşa maşa bakmıyor yani.
canım hoşgeldin sorularımla seni sıktığımı düşünmüştüm ama öyle değilmiş demek çok sevindim senin canın daha çok yeni olduğum için sıkıntılı olmana hak veriyorum fazlasıyla ama hiç değilse akşamları daha sık gelirsen inan bana içindeki sıkıntıyı daha kolay atabilirsin ne güzel ki sen çok çabuk hamile kalmışsın ve yine hemencik hamile kalırsın bitanem sakın ilacını içmeyi ihmal etme gez toz tatilini yap kafanı ve kalbini rahatlat sonra yaz sonu gibi yine çalışmalarına başlarsın aslında tğm doktorlar 3 ay bekle diyor ama hamileliğin haftasına göre değişiyor bence 1 adet dönemi yeterli olabilir diye düşünüyorum ama bunu ne yazık ki kendimde uygulayamadım evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef ben 83 gün sonra adet olabildim ki o da ilaçla ama eminim ki senin için herşey çok güsel olucak canım sabrını ve umudunu sakın kaybetme kendine iyi bak burcucum:1hug:
Selam Canim!! Harikasin valla Cimbomlu herkeslere cevap vermissin ne gusel! Bu forumdaki herkes super anneler olacak bence, cunku olacak bebegimiz cok ama cok istenen ve beklenen bebekler olacak.Evet aslinda 3 ay bana da uzun geldi ama, bekleyelim ne olur ne olmaz.Bakalim benim adetim ne zaman olucak? iyiki bu foruma katilmisim kizlar, cunku hafif bir depresik halim var su siralar, daha cok yeni oldugu icin, cok iyi geliyo sizleri okumak..iyiki varsiniz.Hadi bakemm ilk kimin gebelik haberini alcez acebaa??
Size yetişmek imkansız bu ne hız siz bu hızla yakın zaman da bebişleri de kucağınıza alırsınız hayırlısıyla inşallah:))))))
hoşgeldin burcucum
ayy gerçekten aramıza hoş geldin yaaa
ben herkese umut dağıtmaya çalışıyorum böylelikle bende umut yüklenmiş oluyorum
buraya geldikçe sende rahatlıyacaksın canım çünkü seninle aynı şeyleri yaşadık seni en iyi biz anlarız sen ist.neresinde oturuyorsun ilsu ve iklimsu anadolu yakasında ben avrupa yakasındayım
Herkese selam...
Ne ilginc bir ortam bursi, insan yalniz olmadigini hissedince daha bi guclu ve umutlu oluyor. Bir kac gundur takip etmeye calisiyorum forumlari. Ve maalesef benim de bir bos gebeligim ve arkasindan kurtajim oldu. Subat ayinda kurtaj olmustum hala deniyorum bi umut ama henuz bir sey yok. Insanbazen niye ben diyor boyle olumsuzluklarda ama KK;de gordum ki yalniz degilim, insallah herkes hayallerine kavusur, bilirsiniz insanlarin kendilerine ettikleri duadan daha makbulmus birbirlerine ettikleri dua iste burasi tam da oyle bir ortam
Bu arada KK uyesi oldktan sonra daha bi sabirsiz oldum adetim gecikmeden gebelik testi falan yaptirdim biraz gazliyoruz birbirimizi belki, aama umut iste...
Herkese iyi sanslar
yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz bayagi sayfa kacirmisim bi bos kalinca okurum kusura bakmayin ben merdivenden dustum elimde tepsi vardi daha detay girmiyim ayagim kötü moralim kötü insallah sizler iyisinizdir varmi hic hamis haberi ben bu ayda devam ediyorum ben dogum kontrol hapina bende bi degisiklik sivilceler hadi hap kilo yapti care buldum spor yapiyorumda sivilceye care bulamiyorum hic iyi diilim anlicaniz belki sizlerden guzel haberler alirim.
cimbomlum nasilsun canimin ici ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?