Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım benim gözünden kaçtı herealde benim ki 1 temmuzda gerçi 14 hazirandan da var ama yok çok kibarda pek bi enteresan doktor diliyle yazmışda o yüzden güldüm azcık

yaaaaaaaaaaaa kk ya yazamıyorum yaaaaaaaaa
alla alla
zaten uyukluyorum offffffffffffff sinir oldum yapraknil cnm adetimin 34 günündeymişim şimdi hesapladım cnm ....................10 temmuzda farlutale başlamam lazıım ona başlamadan yapacam bir test herşeye rağmen rahat olalım dimi ama
bernoşum hoşgeldin bizim sayfamıza yazamadım kuşummmmmm

yaprakcım maalesef bernanın canım arkadaşımın 4 kürtajı var
çok acı çekti canım o benim
ayrıca seninle de aynı yaşta
artı öyle bi de noktamız var ne yazık ki

ay öylemi canım, çok üzüldüm. Allah birdaha yaşatmasın böyle acılar. o da en kısa zamanda bebeğine kavuşur inşallah. bazı insanlar maalesef çok şanslı, her konuda. bazıları da şanssız. ama inşallah şansımız döner artık, yüzümüz güler. burda birbirimizle paylaşmak bile çok güzel.
sen pınar altuğu duymuşsundur, 10 haftalık hamileymiş ve planladığı ilk ay olmuş. ne şans ama. ki onun yaşı bizden de büyük. olunca oluyor işte , yaşa maşa bakmıyor yani.

berna hoşgeldin canım, her zaman bekleriz. a.s. çok acılar çekmişsin inşallah bundan sonrası güzel olur.

cimbom 1 temmuzu görmedim ben tekrar bakarım. doktorlar genelde tıbbi konuşuyorlar maalesef, bazen ben de anlamıyorum.

dırım canım 34. günüse yumurtlama değildir o akıntı, hamilelik olabilir tabi. ilaca başlamadan test yapmayı ihmal etme.

ya kızlar site çok yavaş, 10 dak uğraşıyorum girip bişey yazmak için. sanırım internet hatlarında problem var. o yüzden ben biraz çıkıyorum. fırsat bulursam yine gelirim.

ay sorma fıstık ya zaten sinir oluyordum o kadına şimdi düşün artık
ne şans yaaa
bi de bi havalı ayyy gıcık şey

Merhaba kızlar bugün geç girebildim sayfaya malum işler işte yeni arkadaşlar var onlara da merhaba herkez iyidir umarım gerçi okudum gerideki sayfaları yani okumaya çalıştım ne çook yazmışsınız valla

Selam Canim!! Harikasin valla Cimbomlu herkeslere cevap vermissin ne gusel! Bu forumdaki herkes super anneler olacak bence, cunku olacak bebegimiz cok ama cok istenen ve beklenen bebekler olacak.Evet aslinda 3 ay bana da uzun geldi ama, bekleyelim ne olur ne olmaz.Bakalim benim adetim ne zaman olucak? iyiki bu foruma katilmisim kizlar, cunku hafif bir depresik halim var su siralar, daha cok yeni oldugu icin, cok iyi geliyo sizleri okumak..iyiki varsiniz.Hadi bakemm ilk kimin gebelik haberini alcez acebaa??

hoşgeldin burcucum
ayy gerçekten aramıza hoş geldin yaaa
ben herkese umut dağıtmaya çalışıyorum böylelikle bende umut yüklenmiş oluyorum
buraya geldikçe sende rahatlıyacaksın canım çünkü seninle aynı şeyleri yaşadık seni en iyi biz anlarız sen ist.neresinde oturuyorsun ilsu ve iklimsu anadolu yakasında ben avrupa yakasındayım

Size yetişmek imkansız bu ne hız siz bu hızla yakın zaman da bebişleri de kucağınıza alırsınız hayırlısıyla inşallah:))))))

hoşgeldin güzel kız nasılsın
neyi çağırırsak o gelir diye düşünüyorum
o yüzden de elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyoruım
mesela bu öğlen ya kredi kartı ekstrem gelmedi niye ki acaba gelsin ki bakalım diye eşimle konuşurken postacı geldi şok olduk yani bir kez daha anladım ki yeni çağırırsan o geliyor:smiley-cool:

Artik Istanbulda diilim canim,,Adanadayim. Bakirkoydeydim..Hala sik sik gidiyorum ama, ailemin yarisi orada..

ayne güzel keşke yinebuda olsaydın bende bekarken merterdeydim şimdi zeytinburnundayım
ne kadar yakın olurduk adana da çok sıcakdır şimdi allah yardımcınız olsun

merhaba kızlarrrr
ya ben takip edemiyom valahi ne hız böyle masallah tü tü nazar değmesin .
bugun hep dışarıdaydım az öncede spordan geldim bi acıyım arkadaslarım napmış dedim.
hangi yazıya yorum yapacağımı sasırdım mazur görün beni canlarım.

Herkese selam...
Ne ilginc bir ortam bursi, insan yalniz olmadigini hissedince daha bi guclu ve umutlu oluyor. Bir kac gundur takip etmeye calisiyorum forumlari. Ve maalesef benim de bir bos gebeligim ve arkasindan kurtajim oldu. Subat ayinda kurtaj olmustum hala deniyorum bi umut ama henuz bir sey yok. Insanbazen niye ben diyor boyle olumsuzluklarda ama KK;de gordum ki yalniz degilim, insallah herkes hayallerine kavusur, bilirsiniz insanlarin kendilerine ettikleri duadan daha makbulmus birbirlerine ettikleri dua iste burasi tam da oyle bir ortam
Bu arada KK uyesi oldktan sonra daha bi sabirsiz oldum adetim gecikmeden gebelik testi falan yaptirdim biraz gazliyoruz birbirimizi belki, aama umut iste...
Herkese iyi sanslar

Merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun bu başlıkta toplandık maalesef ama çok güzel muhabbetlere de ortak olduk burda insan kendi derdini unutuyor öncelikle burda birbirimizin derdine ortak oluyoruz birbirimize destek oluyoruz o yüzden bu ortama sık gelmeni tavsiye ederim canım inan daha olumlu daha pozitif olursun ve daha da ümitli tabi bebiş içinAslında şimdi dilek (cimbomlu) burada olsaydı seni bir şeklide buraya adapt ederdi sorularını da sorardı tabi moral vermeye çalışırdı bence burda daha fazla kaynaşmamızı o sağladı bile diyebilirim neyse inşallah en kısa zamanda sen de hamile kalırsın ve bebişini kucağına alırsın hayırlısı tabii..:dance:

yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz bayagi sayfa kacirmisim bi bos kalinca okurum kusura bakmayin ben merdivenden dustum elimde tepsi vardi daha detay girmiyim ayagim kötü moralim kötü insallah sizler iyisinizdir varmi hic hamis haberi ben bu ayda devam ediyorum ben dogum kontrol hapina bende bi degisiklik sivilceler hadi hap kilo yapti care buldum spor yapiyorumda sivilceye care bulamiyorum hic iyi diilim anlicaniz belki sizlerden guzel haberler alirim.
cimbomlum nasilsun canimin ici ?

kıyamam ben sana ablacım canım yaaa
ayyy nasıl da üzüldüm ben şimdi allahım yaaa
zaten uzak ellerdesin sen onun için bi farklısın benim için ne yalan söyliyim
ama kırık mırık yok değil mi allahım yaaa
sadece bu ay mı d.kontrol hapı içiceksin
yaa bozma sakın moralini ne olur inan bana zaman geçiyor
hopppp bi bakmışsın o hesap kitap yaptığımız günler gelivermiş
yakışıklım da üzülmüştür şimdi annesine kıyamam ben ona yaaa
bu arada bende pek değişiklik yok dün akıntım olunca yumurtlumuyormuyum acaba dedim 12.gündü boş geçmedim yani ama yok bu sabah ısım düşük çıktı ama ben yine de sevindim herşey normal gibi görünüyor hele bi de yumurtlarsam çok rahatlıcam demek eskisi gibi oluyor herşey kistim olduğu için asla ümitli değilim ama sanırım bir şeyler düzeliyor en azından düzeleciğin ibiliyorum ben yine yeni yeniden umutlanıyorum işte yaa
bu değil mi zaten önemli olan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…