Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Öncelikle teşekkürler,
Buradaki kaynaşmanın ve içten paylaşımların farkındayım tabii ki ve ben de burdayım artık;-)
Elimden geldiğince takip ediyorum forumları...
Meltem geçmiş olsun sana, umarım ciddi bir problem yoktur...
Bu arada ben de bildiğim bazı şeyleri belki yardımı olur diye paylaşmak istiyorum sizlerle, gerçi siteyi takip edebildiğim kadarıyla burda ciddi bir bilgi paylaşımı da var. Kendi adıma ben çok şey öğrendim oysa ki gebeik ve sağlık konusuyla da ilgiliyimdir;-)
İdrarda yapılan gebelik testleinin 2. çizgisinin silik çıkmasından söz eden arkadaşlar vardı ve anlamını soruyorlardı; aslında bu olumlu bir işaret arkadaşlar HCGnin varlığını ancak yetersiz oluşunu gösteriyor. Belki çoğumuzun sabırsız olup adet gecikmesini beklemeden yaptırdığımız zamanlardaki sonuç bu;-)
Kanda test ya da adet gecikmesini takiben yapılacak idrarda gebelik testiyle tehid etmek gerekiyor, ama illa erken dönemde bakılacaksa idrarınızı 4 saat geciktirerek testi yaparsanız belki daha net bir çizgi görme şansınız olabilir...

canım yaa o sizzin güzelliğiniz iyiliğiniz valla bitanem
öyle de bi sorumluluk yğklenmişim ki valla burda buhran yapmaya korkuyorum
yerim sizi yaa
iyi ki varsınız
bende bu sevinci umudu pozitifliği sizlerden alıyorum

ben mazeret anlamam canikom nerdesin senklava:

canım hoşgeldin aramıza ne yazıkki sende yaşamışsın bizim yaşadıklarımızı hatta biras da bizden önce yaşamışsın tamam başlığımız kötü olabilir ama biz burdan hamişler sayfasına terfi edicez bir çok kadınlar önde olduğumuzu düşünüyorum çünkü bizler hamile kalabiliyoruz ve yine kalıcaz en kısa zamanda bi de burda ki bayanlar güçlerimizi umutlarımızı heyecanlarımızı sabırlarımız birleştirdik hatta bir kaç arkadaşımız tekrar çalışmalarına başladı hepimiz sırayla tam gaz çalışmalarımıza başlıcaz ve hemen hamiş kalıcaz eğer bişzimle olursan ne demek istediğimi anlarsın güzel kız bizim sayfamızın bazı şartları var ama mesela devam zorunluluğu var bi de asla ve asla sabrını ve umudunu kaybetmiyeceksin yoksa bozuşuruz tamam mı gzel kız ben çok soru soruyorum ama bu sırf seni tanımak adına mesela ismin ne ilk gebeliğin için ne kadar süre geçmişti bi sorun varmıydı yaşın kaç ist.neresinde oturuyorsun şubattan beri denediğini yazmışsın yumurtlama oluyor mu riskli günlerini bilebiliyrmusun bu konuda da elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz sanırım dediğim gibi bizler bilgimizi sabrımızı güçümüzü ve umutlarımızı birleştiriyoruz ve paylaşıyoruz
tekrar tekrar aramıza hoş geldin:1hug:

bu arada benim adım dilek 33 yaşındayım ilk gebeliğimdi ve ne yazıkki boş gebelik yüzünden nisan ayının başında kürtaj olmak zorunda kaldım

canım sopa gelmesin aman , tamam buradayım ama yine çıkacağım . gezmeye gidicem:)
iklimsu , yaprak durumlar nedir arkadaslarım
iklimsu canım sen calışmaları tamamladın sanirim bundan sonrası beklemek.

selam kızlar ben geldim. sabahtan beri şifalı bitkilerle ilgili araştırma yapıyorum. ben bu ay bitkilerle oynattım kafayı biliyorsunuz ama sadece alıp kenara koyuyorum, bir türlü düzenli kullanamıyorum. mesela hayıt suyu almıştım, 3-4 gün içtim sonra bıraktım. tadı ve kokusu çok kötü ya. safran aldım demiştim ya size işte o safran değilmiş, aktar beni kandırmış. zerdeçalı safran diye verdi. dün akşam büyük bir alışveriş merkezinin baharat bölümüne gittim. safran aldım. kilosu 140 ytl. 5 liralık bişey aldım dünya kadar oldu. zaten çok az kullanılıyormuş ve yumurtlama gününden sonrada kullanılmaması gerekiyormuş. yumurtalıkları güçlendirip, yumurta kalitesini de arttırıyormuş. evet kızlar böyle. sizi de bilgilendirmek istedim.

cimbom, ilsu, dırım ne haber kızlar. varmı bir değişiklik.
cimbomum yine cıvıldamışsın bugün, seni çok iyi gördüm maşallah
dırım canım ben de cimbomu nedense aysonu sayfasına bizden daha çok takılıyor diye düşünmüştüm. ama zaten başlık kardeşliğimiz var yani ha orası ha burası.
ilsu sen nasılsın canım. sen bu ay kesin korunuyormusun. başlasaydın yavaş yavaş.
iklimsu başladı sanırım. o benden daha şanslı o yüzden bu ay o bize sürpriz yapabilir.
meltem sana çok çok geçmiş olsun, düşmüşsün. umarım şimdi daha iyisindir. dikkatli ol.
bu arada yeni bir arkadaş gelmiş, uglywifwe ona da burdan hoşgeldin ve geçmiş olsun diyorum.

cnm iyiyim yok bi değişiklik aynı bekliyorum 2 gün sonra yapacam testi alacam farlutall

kızlar size bulduğum bir bilgiyi aktarmak istedim, belki işinize yarar.

Kadında gebelik oluşmamasının ana sebepleri adet ve yumurtlama düzensizlikleri, endometriozis, polikistik over, erken menapoz, rahim kanallarının kapalı olması veya üreme sistemine ait yapısal bozukluklar olabilir. Günümüzde kısırlık artık çok nadiren düzeltilemeyecek bir nedene bağlı olabilir. Bunu gerçek kısırlık (sterilite) olarak adlandırıyoruz. Tüp bebek merkezlerinin kurulması, laboratuar imkanlarının gelişmesi ve şifalı bitkiler kadın kısırlığı oranını çok azaltmıştır. Modern tıp imkanlarının yanısıra Almanya, Amerika, Hindistan ve Çin'de kısırlık tedavisinde uygulanan şifalı bitkilerden de yararlanılabilir. Bu bitkilerin çoğu ülkemiz florasında da yetişmektedir. Bunlara örnek vermek gerekirse:

Civanperçemi, aslanpençesi, tekeotu, keten tohumu, hayıt tohumu, ısırgan tohumu, safran, tırnak otu, yakı otu, süpürge otu, ginseng, tere tohumu, hibiskus, tıbbi adaçayı, kekik, kırkkilitotu, kara hindiba, kantaron, kişniş, darulfülfül, zencefil, havlıcan, günlük, yaban mersini, mersin yaprağı, meyan kökü, angelica sinensis, çayır üçgülü (trifolium pratense), crampbark (viburnum opulus), black haw (viburnum prunifolium), siberian ginseng (eleutherococcus senticosus), unicorn root (chamalerium luteum), black cohosh (cimicifuga racemosa), blue cohosh (caulophyllum thalictroides), motherwort (leonurus cardiaca), squaw vine (mitchella repens), wild yam (dioscorea villosa), alfa alfa...

canımın içi yaa inşallah karşılığını alıcak yine bu uğraşlarının ama bu seferki sağlıklı olucak inşallah
canım benim çok da kaptırma kendini ne olur
panik yok tamam mı
bak senin testin de herşey kontrolun altında yani

canım benim sağol, inşallah hepimiz karşılığını alırız.
merak etme bu ay geçen aya göre daha rahatım ve açıkçası pek de umursamıyorum. zaten doktor aşılama da aşılama, iğne de iğne tutturdu ya o yüzden çok umutlanmıyorum. hayırlısı olsun.

bu bebek öyle ya da böyle gelicek
dr ların da çabaları bu yönde inan bana

cimbom dün senin doktora sorduğun soruyu buldum, okudum. senin kist yumurtalık kistiydi herhalde dimi canım. daha önce yoktu çünkü, kürtajdan sonra gelişti. kist incelensin tarzında bişey yazmış. evet çok tıbbi terim kullanmış, bazen öyle yapıyor. ben de anlamayınca eşime soruyorum.

canım evet yumurtalık kistiydi benim ki
çok güldüm ama ben
bakalım yaşayıp görücez önemli mi değil mi

canım evet yumurtalık kistiydi benim ki
çok güldüm ama ben
bakalım yaşayıp görücez önemli mi değil mi

merak etme canım bu ay kaybolur o kist. bende de olmuştu. tedavi ediliyor.

ya bugün kimse yok. sabahleyin herkes burdaydı şimdi bir sen bir de ben. insanlar sıcaktan bunaldı herhalde, yatıp uyuyorlar. olsun bizbize de yeteriz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…