- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.541
Merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun bu başlıkta toplandık maalesef ama çok güzel muhabbetlere de ortak olduk burda insan kendi derdini unutuyor öncelikle burda birbirimizin derdine ortak oluyoruz birbirimize destek oluyoruz o yüzden bu ortama sık gelmeni tavsiye ederim canım inan daha olumlu daha pozitif olursun ve daha da ümitli tabi bebiş içinAslında şimdi dilek (cimbomlu) burada olsaydı seni bir şeklide buraya adapt ederdi sorularını da sorardı tabi moral vermeye çalışırdı bence burda daha fazla kaynaşmamızı o sağladı bile diyebilirim neyse inşallah en kısa zamanda sen de hamile kalırsın ve bebişini kucağına alırsın hayırlısı tabii..:dance:
merhaba kızlarrrr
ya ben takip edemiyom valahi ne hız böyle masallah tü tü nazar değmesin .
bugun hep dışarıdaydım az öncede spordan geldim bi acıyım arkadaslarım napmış dedim.
hangi yazıya yorum yapacağımı sasırdım mazur görün beni canlarım.
Herkese selam...
Ne ilginc bir ortam bursi, insan yalniz olmadigini hissedince daha bi guclu ve umutlu oluyor. Bir kac gundur takip etmeye calisiyorum forumlari. Ve maalesef benim de bir bos gebeligim ve arkasindan kurtajim oldu. Subat ayinda kurtaj olmustum hala deniyorum bi umut ama henuz bir sey yok. Insanbazen niye ben diyor boyle olumsuzluklarda ama KK;de gordum ki yalniz degilim, insallah herkes hayallerine kavusur, bilirsiniz insanlarin kendilerine ettikleri duadan daha makbulmus birbirlerine ettikleri dua iste burasi tam da oyle bir ortam
Bu arada KK uyesi oldktan sonra daha bi sabirsiz oldum adetim gecikmeden gebelik testi falan yaptirdim biraz gazliyoruz birbirimizi belki, aama umut iste...
Herkese iyi sanslar
cimbom, ilsu, dırım ne haber kızlar. varmı bir değişiklik.
cimbomum yine cıvıldamışsın bugün, seni çok iyi gördüm maşallah
dırım canım ben de cimbomu nedense aysonu sayfasına bizden daha çok takılıyor diye düşünmüştüm. ama zaten başlık kardeşliğimiz var yani ha orası ha burası.
ilsu sen nasılsın canım. sen bu ay kesin korunuyormusun. başlasaydın yavaş yavaş.
iklimsu başladı sanırım. o benden daha şanslı o yüzden bu ay o bize sürpriz yapabilir.
meltem sana çok çok geçmiş olsun, düşmüşsün. umarım şimdi daha iyisindir. dikkatli ol.
bu arada yeni bir arkadaş gelmiş, uglywifwe ona da burdan hoşgeldin ve geçmiş olsun diyorum.
cnm iyiyim yok bi değişiklik aynı bekliyorum 2 gün sonra yapacam testi alacam farlutall
inşallah bize sürpriz yaparsın canım. neden olmasın. kutlama yaparız burdan :içelim:
cnm insan hamiş olsa anlar yawwwww
bende hiçbişey yok ama elbette testimi yapacammm
inş.olurda doktor doktor gezmem kutlarızzz buradaŞeniz
kızlar size bulduğum bir bilgiyi aktarmak istedim, belki işinize yarar.
Kadında gebelik oluşmamasının ana sebepleri adet ve yumurtlama düzensizlikleri, endometriozis, polikistik over, erken menapoz, rahim kanallarının kapalı olması veya üreme sistemine ait yapısal bozukluklar olabilir. Günümüzde kısırlık artık çok nadiren düzeltilemeyecek bir nedene bağlı olabilir. Bunu gerçek kısırlık (sterilite) olarak adlandırıyoruz. Tüp bebek merkezlerinin kurulması, laboratuar imkanlarının gelişmesi ve şifalı bitkiler kadın kısırlığı oranını çok azaltmıştır. Modern tıp imkanlarının yanısıra Almanya, Amerika, Hindistan ve Çin'de kısırlık tedavisinde uygulanan şifalı bitkilerden de yararlanılabilir. Bu bitkilerin çoğu ülkemiz florasında da yetişmektedir. Bunlara örnek vermek gerekirse:
Civanperçemi, aslanpençesi, tekeotu, keten tohumu, hayıt tohumu, ısırgan tohumu, safran, tırnak otu, yakı otu, süpürge otu, ginseng, tere tohumu, hibiskus, tıbbi adaçayı, kekik, kırkkilitotu, kara hindiba, kantaron, kişniş, darulfülfül, zencefil, havlıcan, günlük, yaban mersini, mersin yaprağı, meyan kökü, angelica sinensis, çayır üçgülü (trifolium pratense), crampbark (viburnum opulus), black haw (viburnum prunifolium), siberian ginseng (eleutherococcus senticosus), unicorn root (chamalerium luteum), black cohosh (cimicifuga racemosa), blue cohosh (caulophyllum thalictroides), motherwort (leonurus cardiaca), squaw vine (mitchella repens), wild yam (dioscorea villosa), alfa alfa...
canımın içi yaa inşallah karşılığını alıcak yine bu uğraşlarının ama bu seferki sağlıklı olucak inşallah
canım benim çok da kaptırma kendini ne olur
panik yok tamam mı
bak senin testin de herşey kontrolun altında yani
canım benim sağol, inşallah hepimiz karşılığını alırız.
merak etme bu ay geçen aya göre daha rahatım ve açıkçası pek de umursamıyorum. zaten doktor aşılama da aşılama, iğne de iğne tutturdu ya o yüzden çok umutlanmıyorum. hayırlısı olsun.
cimbom dün senin doktora sorduğun soruyu buldum, okudum. senin kist yumurtalık kistiydi herhalde dimi canım. daha önce yoktu çünkü, kürtajdan sonra gelişti. kist incelensin tarzında bişey yazmış. evet çok tıbbi terim kullanmış, bazen öyle yapıyor. ben de anlamayınca eşime soruyorum.
canım evet yumurtalık kistiydi benim ki
çok güldüm ama ben
bakalım yaşayıp görücez önemli mi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?