Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

evet yaa kimsecikler yok bugün
ilsu dışarda olucakdı
esra anca yerleşiyor
dilek de yok canım onun için beklem süreci başladı
ama tabi ki biz bize yeteriz
özlemin tatili nasıl geçiyor acaba uğrucam diyordu bi de
özledim onu da yaww
burcu da işteyken giremiyordu
yeni arkadaşı bilemiyorum yazmadı bi daha
meltem abla ayağını inciltmiş yazık yaa
çiğdem abla da yuok kaç gündür
nihal de bi geldi kayboldu sonra

kızlar merhaba şimdi bi topic te bişi okuyordum bi arkadaş kürtajdan sonra ilk adeti görmüş fakat ikincisi gecikmiş bugün de kan testi yapmış acaba mı diye sonucu yazacaktı ama yazmamış daha inanın üç sayfa var sona gelene kadar heyecan yaptım ben burda ya acaba hamilemi diye hani bi dizi izleris sevdiğin dizidir bi sahne vardır sonunu merak edersin ya aynen öyle oldum ya merak ettim bakalım belki daha sonradan yazar...

evet canım hepsini devamsızlıktan bırakmak lazım. ağustosta biz de tatile gideceğiz inşallah. sen de gideceksin sanırım o zaman da onlar bizi arayıp durur. biraz da onlar özlesin bizi dimi ama:sm_cool:

Ayrıca ben bu sıcaklarda valla iş miş yapamıyorum yaa hiç evi düzenledim sayılır ama işte yemek bile yapmak bazen zor geliyor benim mutfakla da aram pek iyi değil yani tek başıma yaşasam herhalde evde hiç yemek pişmez hep aperatif yerim ya tek başına da zaten hiç yiyesi gelmiyo ya insanın işte tv karşısında falan anca yenir...neyse kimseciklerde yok tabi dilekcim le yapraknil demirbaşları hariç:)) Sizde tatile gidince yandık desenize bende düşünüyorum bakalım kısmet...

hadi yaa darısı başımıza inş.benim olmaz ama özellikle adaşımın başına o şimdi ikinci adetini bekliyor yaa bu arada nerde adı ne bende bakayım bende dolaşıyordum ama görmedim

evet canım hepsini devamsızlıktan bırakmak lazım. ağustosta biz de tatile gideceğiz inşallah. sen de gideceksin sanırım o zaman da onlar bizi arayıp durur. biraz da onlar özlesin bizi dimi ama:sm_cool:

kesinlikle haklısın fıstık bak görürsün neler yapcaz onlara ohhh olsun :sm_cool:

ayy benim de mutfakla aram hiç iyi değildir eşim benden çok yapıyor valla ben de aparatif yemekler seviyorum boşver işi mişi esracım yaa
sen nereye gidiceksin tatile

evet canım, biz geliyoruz siz yoksunuz, cimbomum iki başlığı birden idare ediyor bak. cimbom tatildeyken ne olacak bilmiyorum belki aynı dönemde ben de tatilde olabilirim o zaman kim demirbaş olacak. bayrağı birine teslim etmek lazım. yoksa geldiğimizde sayfayı sondan birinci olarak görmeyelim de. tabi işin şakası canım. hava çok sıcak, bir çok kişi tatilde, kimisi çalışıyor. yani sürekli bizi takip edemezler tabi. ama siteye girdiklerinde de bize de bir uğrasınlar yani dimi.
canım sıcakta hep öyle ne iş ne yemek yapmak geliyor insanın içinden. ama mecburen yapıyoruz. mesela benim şimdi kalkıp yemek yapmaya başlamam lazım ama bir türlü kalkamıyorum. sadece sen değilsin yani, çoğu kişi böyle bence. havalardan diye düşünüyorum.

ayy kızlar ne yemeği yaaa
melemen yapın akşam yetmezse bi de makarna karpuz falan tamadır işde
ayy uğraşmayın boşverin

Dilekçim tüpbebek bölümünde yazmış arkadaş kürtaj sonrası gebelik diye başlık açmış ama baktım da şimdi yok kendisi ne olduki acaba...
Ben tatili kısmet olursa temmuz sonu gibi düşünüyorum yani biz benim ailemle gidicez eşimde gelecek tabi işlerini ayarlarsa daha yer belli değil antalya olur büyük ihtimalle aslında tatil falan hiç aklımda yoktu bu sene benim ailem illa sizde gelin diye ısrar edince bende gidicem yani işte eşimin işleri ayarlamama gibi durum olursa yalnız gidicem herhalde onsuz zor olacak ama annemle vakit geçireceğim içinde seviniyorum baya oldu görüşmeyeli çook özlüyorum yani baya dediğim bir ayı geçti herhalde bakalım kısmet:))))

ayy uğraşmayın boşverin

Valla menemeni çok severim ama eşim ağzına koymaz kendisi et ağırlıklı beslenmeyi seviyorda sebzeyle falan arası iyi değil baktı ben menemen yapmışım gider peynir ekmek yer de onu yemez tabi ben üzülürüm o zman da...:1rolleyes:

ayyy kıyamam yemek seçen erkekde zor yaa
allaha şükür benim ki ne bulsa yer bulamasa beni yernaniknanik
tatil çok güzeldir bence hele eş olmayınca daha da güsel
tabi ben 24 saat beraber olunca ne yazık ki böyle düşünüyorum
bende temmuzun son haftası 26 temmuzda gidicem
ama şimdi çıkmak zorundayım seni kocaman öpüyorum
iyi akşamlar fıstıkım:1hug:

ayy uğraşmayın boşverin

canım o senin dediğin çalışırken oluyor. evde olunca adam yemek bekliyor, hem de osmanlı yemekleri yani. karnıyarıklar, zeytinyağlılar. öyle aparetifle geçiştiremiyoruz maalesef. valla ben makarnayı çok severim. eşim de etçi. sadece sebzeyle kesinlikle doymuyor, 2 saat sonra yine acıkıyor o yüzden bizde yemek şart.

ya kızlar hepiniz çıkmışsınız. ben kaç saattir siteye girmek için uğraştım. ama açılmadı. en sonunda normale döndü ama bu sefer de siz gitmişsiniz. niye böyle oluyor acaba, herkesin oluyormu yoksa sadece benim bilgisayara has bişeymi bu bilmiyorum. böyle devam ederse zor gelirim buraya. cimbomum beni de devamsızlıktan bırakacak:roflol:

merhaba cnm masılsın ben eski şirkette olduğum için giremedim yarın hiç gelemyecem belki sabha gelirim halamda oolacam cnm

merhaba cnm masılsın ben eski şirkette olduğum için giremedim yarın hiç gelemyecem belki sabha gelirim halamda oolacam cnm

selam canım, iyi sayılırım. sen çalışmaya başladın sanırım. çalışırken zor olur siteye girmek tabi. zaten bugünlerde herkes tatil moduna girdi, cimbomla ben de kızıyoruz gelmeyenlere. sonra da biz tatile gideriz büyük ihtimalle. eylüle kadar bu böyle gider herhalde.

yaparaknil cnm beni beğenmedinmi yawwwwwww yazmadın

aşkolsun canım, beğenmezmiyim hiç. ben seni sayfaya özel olarak davet ettim hatırlarsan. sevmesem böyle bir teklif yaparmıydım. başka başlıklara bakıyordum canım. herkesin derdi ayrı valla. hamile kalana kadar bir çaba, hamile kalınca da ay kese varmı, kalp atışı duyulacakmı falan doğuma kadar ayrı bir stres. doğurduktan sonra büyütene kadar falan böyle uzayıp gidiyor. aman sağlıkla gelsinlerde gerisi Allah kerim.

cnm ben bebek tedavisine başlayınca işi bıraktım daha doğrusu en son tedavimde dayanamadım daha konsantre olamadım tasarımcıyım ben herleyden sorumluyum
o yüzden bıraktım ama şimdi arada gidip tasarım yapıyorum ondan gelemedim

cnm şaka yaptım yawwwwwwww dur,

evet cnm ya çok zorrr sorma gitsin
yarın eczaneye gidecem farlutalle test alacam cnm ama canım hiç yapmak istemiyor
yapmazsammı acaba

cnm şaka yaptım yawwwwwwww dur,

evet cnm ya çok zorrr sorma gitsin
yarın eczaneye gidecem farlutalle test alacam cnm ama canım hiç yapmak istemiyor
yapmazsammı acaba

biliyorum canım ama yine de açıklamak istedim. benim siteye girmemde sorun oluyor ya anlayamıyorum o yüzden geç cevap veriyorum canım. al canım testini yap, sonra ilacını içersin. umarım hamilesindir. benim de bu hafta sonu gibi yumurtlama günlerim. ovulasyon testi yapıcam. ve ona göre değerlendiririm.

Yok canım senin bilgisayara has birşey değil o saatte kilitlendi kk o yüzden herhalde bende çok zor giriyordum girincede biryere giremiyordum kitlenip duruyordu kızdım bende kapadım yoksa başka sitelere rahat giriliyordu.Ya işte o kadar çok giren varki sonunda kitledik KK yı yaaaaa :enbuyukkk:
Böyle devam edeceğini sanmıyorum canım ya arada yapıyor böyle en iyisi bir saat sonra falan girmek oluyor yoksa boşuna stres yapıyoruzlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…