- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.581
Yok canım senin bilgisayara has birşey değil o saatte kilitlendi kk o yüzden herhalde bende çok zor giriyordum girincede biryere giremiyordum kitlenip duruyordu kızdım bende kapadım yoksa başka sitelere rahat giriliyordu.Ya işte o kadar çok giren varki sonunda kitledik KK yı yaaaaa :enbuyukkk:
Böyle devam edeceğini sanmıyorum canım ya arada yapıyor böyle en iyisi bir saat sonra falan girmek oluyor yoksa boşuna stres yapıyoruzlaelaelaelaelae
biliyorum canım ama yine de açıklamak istedim. benim siteye girmemde sorun oluyor ya anlayamıyorum o yüzden geç cevap veriyorum canım. al canım testini yap, sonra ilacını içersin. umarım hamilesindir. benim de bu hafta sonu gibi yumurtlama günlerim. ovulasyon testi yapıcam. ve ona göre değerlendiririm.
anladım cnm yapacam bir test artıkın
sölemesi ayıp elime bulaştırıyorumtesti yaparken
inş.hayırlsı olur cnm iyi değerlendir cnm
bu arada düzenli adet olamıyorsun biliyorum nasıl bilioyrsun yumurtlama
gününü
burada bizimde bir arkadaş kk ya giremiyor yaaa gidip yazmak laızm olmuyor böleee
canım ilaç da kullanıyorum ya ben, glikofen klomen falan. ama bu ay doktorum da tatilde, bana 14. gün e2 testi yaptır, ona göre konuşalım dedi. cumartesi o testi de yaptırıcam. ovulasyon testini de cumartesi pazar pazartesi denerim. ama mesela geçen ay yumurtam vardı, çatlamış da ama tutmadı. kısmet bu işler yani. biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allah'a kalmış.
cnm e2 yüksek çıkarsa bilki yumurtladın cnm ama çok yüksekde olmamlı yani 2000 1000 gibi sende pko olduğu için o şeker ilacı çok iyi gelir sana şanslısın bana o bile iyi gelmiyor
inş.güsel olur herşeyy
inşallah öyle olur canım. geçen ay 12. gün e2 testi yaptırmıştım 230 gibi bişey çıkmıştı doktorum düşük dedi, 15. gün 340 a yükseldi. ultrasonda da 21 mm lik folikül görüldü. çatlatma iğnesi falan oldum ama tutmadı maalesef. o yüzden doktorum da puregona geçelim daha çok yumurtan oluşur falan diyor da ben de hemen geçmek istemiyorum. sonuçta iğnenin yan etkisi daha çok ama mecbur kalırsam da geçicem artık, ne yapayım.
hımmm cnm puregon iyi ama işte yan etikelri var
özellikle ağlama krizleri yaşadım ben
ay tem benlik. zaten ağlamak için yer ararım bide iğne yaptırdımmı iyice zır zır :roflol:. eşim de hiç hoşlanmıyor zırlamamdan ama bazen insan tutamıyor kendini işte. psikolojik etkisinden çok ben kontrolsüz yumurta oluşumu, kist falan o tip şeylerden daha çok korkuyorum. sen de öyle olmuştu sanırım. o yüzden dozunu çok iyi ayarlamak lazım.
cnm evet çok önemli cnm aman aman dikkat etsin doktorun ,
başlarsa dokotrun 75 doz la başlarsın cnm bende kist yapamdı ama halada adet olmadım cnm çok yumrutam gelişti işte önemli olan ön plana çıkmalı bir iki yumurtan
tamam canım, inşallah iğneye gerek kalmadan hamile kalırım. yoksa o da ayrı bir stres yani. raporuydu, dozuydu, aşılamasıydı beklemesiydi derken insanın ömründen ömür gidiyor ya. hiç sorunsuz hamile kalanlar ne kadar şanslı olduklarını bir bilseler.
merhaba tünaydın kızlar..........
Yapraknil canım dediğin gibi o beyaz kaygan gibi olan sıvı geldi o günde beraber olduk benimde doktorum o kaygan sıvının yumurta çatlayınca geldiğini söylemişti geçen ay gittiğimde bizde hiçbir sorun yok sanırım ilk gebeliğim 4.ayda oldu herles kürtajdan sonra çabuk hamile kalındığını söylüyor senin dediğin gibi ama ne bilim hamile gibi hissetmiyorumkendimi bakalım önümzdeki hafta sonu adet olmam lazım gerçi hemen test yapmayacağım günüm geçerse o öyle yaparım canım benim yumurtam 12.günüm çatladı gibi geldi yani 14 günde say 119 gibi adet olmam lazım ben eskiden 25 günde bir olurdum bakalım tatlım
sende şu çalışmalara başlarsan benim son haftamda sen çalışma yapcan hayırlısı ikimzinde tutarsa ne güzel olur aynı ay doğururuz allahın izniyle sende kendinde problem var olmaz diye düşünme bak ilki nasıl olşdu biraz sabır canım doğru baksana adaşım yok bugün hava çok sıcak ya işleride yoğunsa fırsat bulamamıştır
merhaba canım, ne yaptın bitirdinmi işlerini. yerleşebildinmi evine. sıcakta da zor gerçi ama mecburiyet işte. Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?