Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ay ben sadece bana has birşey sanıyordum. bizimki sınırsız internet değil belli bir kapasitesi var acaba ondan mı dedim. eşim de türk telekom vdsl diye birşeye geçiyor, o yüzden kasıyor diyor. o da olabilir. ama başka sitelerde çok sorun yok gibi kk da var özellikle sorun. çok yüklenildiği için mi diyorsun. o zaman bir çözüm bulunsun, böyle saatlerce bir başlığa girmek için uğraşılmaz.

anladım cnm yapacam bir test artıkın
sölemesi ayıp elime bulaştırıyorum testi yaparken
inş.hayırlsı olur cnm iyi değerlendir cnm
bu arada düzenli adet olamıyorsun biliyorum nasıl bilioyrsun yumurtlama
gününü
burada bizimde bir arkadaş kk ya giremiyor yaaa gidip yazmak laızm olmuyor böleee

canım ilaç da kullanıyorum ya ben, glikofen klomen falan. ama bu ay doktorum da tatilde, bana 14. gün e2 testi yaptır, ona göre konuşalım dedi. cumartesi o testi de yaptırıcam. ovulasyon testini de cumartesi pazar pazartesi denerim. ama mesela geçen ay yumurtam vardı, çatlamış da ama tutmadı. kısmet bu işler yani. biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allah'a kalmış.

cnm e2 yüksek çıkarsa bilki yumurtladın cnm ama çok yüksekde olmamlı yani 2000 1000 gibi sende pko olduğu için o şeker ilacı çok iyi gelir sana şanslısın bana o bile iyi gelmiyor
inş.güsel olur herşeyy

inşallah öyle olur canım. geçen ay 12. gün e2 testi yaptırmıştım 230 gibi bişey çıkmıştı doktorum düşük dedi, 15. gün 340 a yükseldi. ultrasonda da 21 mm lik folikül görüldü. çatlatma iğnesi falan oldum ama tutmadı maalesef. o yüzden doktorum da puregona geçelim daha çok yumurtan oluşur falan diyor da ben de hemen geçmek istemiyorum. sonuçta iğnenin yan etkisi daha çok ama mecbur kalırsam da geçicem artık, ne yapayım.

hımmm cnm puregon iyi ama işte yan etikelri var
özellikle ağlama krizleri yaşadım ben

hımmm cnm puregon iyi ama işte yan etikelri var
özellikle ağlama krizleri yaşadım ben

ay tem benlik. zaten ağlamak için yer ararım bide iğne yaptırdımmı iyice zır zır :roflol:. eşim de hiç hoşlanmıyor zırlamamdan ama bazen insan tutamıyor kendini işte. psikolojik etkisinden çok ben kontrolsüz yumurta oluşumu, kist falan o tip şeylerden daha çok korkuyorum. sen de öyle olmuştu sanırım. o yüzden dozunu çok iyi ayarlamak lazım.

cnm evet çok önemli cnm aman aman dikkat etsin doktorun ,
başlarsa dokotrun 75 doz la başlarsın cnm bende kist yapamdı ama halada adet olmadım cnm çok yumrutam gelişti işte önemli olan ön plana çıkmalı bir iki yumurtan

tamam canım, inşallah iğneye gerek kalmadan hamile kalırım. yoksa o da ayrı bir stres yani. raporuydu, dozuydu, aşılamasıydı beklemesiydi derken insanın ömründen ömür gidiyor ya. hiç sorunsuz hamile kalanlar ne kadar şanslı olduklarını bir bilseler.

Kizlarr selamlar, kalmadim di mi devamsiziliktan?? Bugun rahatsizim biraz, kurtajdan sonraki ilk gunler cok az kanamam olmustu damla damla, bugun 5. gun birden kanamam artti, karnim sancilandi, ilac aldim, battaniyeye sarindim sarmalandim, iyiyim simdi.Yaa Cimbomlu sen nasil seker biseysin yaa!!! Bu kadar mi agzindan bal damlar bi insanin??
Hepiniz opuldunuz gelecegin guzel anneleri!

ahhhhhhhhhhhhh cnm ya ahhhhhhhhhhh sorma yaaaaaaaaaaa
birde aldırmak isteyenler oluyorya sokağa atıyolar ya ağlıyorum cnm
allaha yalvarıyorum hep allahım istemeyene verme ne olur hayırlısından sağlıklsından banada bir evlat nasip et diyorum onları günaha sokma bu kulun yüzünü göster diyoprum

Yumurtlayip yumurtlamadigimi hic takip etmedim: idrarda, kanda test yaptirmadim ya da derece kullanmadim cunku kendimi strese sokmak istemedim. Kiz kardesim kadin dogum doktoru benim, onun soyledigine gore bu isi cok stesli yapmamak lazim.
Ozellikle kadinin psikolojisi cok etkiliyor sonucu, bu nedenle kendimi olabildigince rahat birakmaya calisiyorum. Ama boyle giderse tabii ki baska seyler denemek gerekecek.
Bu arada bos gebelik cogunlukla babadan gelen kromozomlarla alakali bir seymis.
Ozellikle cok stresli erkeklerin eslerinin basina gelebilen bir sey, yani kizlar esinizi rahatlatmayi da ihmal etmeyin derim benŞeniz

Simdilik hoscakalin...

Son düzenleme:
herkese tünaydın kimsecikler yok daha ilk ben yazim o zmana bu sabah dün annemlerdeydim onlarınde neti arızalı bağlanamadım yani sizi merak ettim kızlar ne yapıyordur diyorum anneme sürekli oda iyidirler kızım niye merak ediyorsun diyor ya o kadar çok sevdimki sizi hep aklımdasınız
İlsu henfendi gez gez bugün çarşamba iznide bitirdin ohhhhhhhhhhhhhhhhhh az kaldı p.tesi işe başlıyon sanırım o zmanda ben gezeceğim görürsün arkadaşım evet çalışmalar bitti şimdi beklemeye geçtim hayırlısı baklaım ama dedim ya bu ay hiç umutlu deilim nedenide belli deil ama sanki olmayacak gibi hissssssss sadece
Adaşım canım sen nasılsın bakalım bu ay bende bu kadr ümitlenme canım bacım yani ben ümitsizim ya bide dün şöyle kahve rengi koyu bir akıntım olmuş kan desem deil akıntı desem deil na bilim ya adetten sonrada doktora gitmedim acaba bişey olabilir mi bilmiyorum
Yapraknil canım sen nasılsın vallahi yakında şifali otlar hakkında doktora yapcan yani hepsi neye yarar ama da bilgilisin canım ya hafta sonuna az kaldı bakalım şu testleri yap da inşallah bu ay senin tutar ve ilk hamiş haberini alırız canım

günaydın kızlar. ne haber. nasıl gidiyor hayat.
iklimsu sadece sen gelmişsin canım. herkes tatilde, gezmede. cimbomunda işleri var sanırım. canım sen çalışmaları bitirmişsin hayırlı olsun. ben henüz başlamadım. teste göre haftasonu açılışı yaparım.
canım senin kanaman yumurta çatlamasıyla alkalı olabilir. bende bir kez olmuştu pembe akıntı gibi doktor yumurta çatlayınca bazen böyle kanama olabiliyor demişti. peki yumurta beyazı gibi yapışkan akıntın geldimi. eğer geldiyse kesin yumurtan çatlamıştır. sizde bir sorun yoktu dimi canım. yoksa olma ihtimali daha yüksek. çünkü düşük veya kürtajdan sonra daha çabuk gebe kalınıyormuş. doktora ben niye kalamadım o zaman diye sormuştum. pko dan dolayı demişti. yani sen içini rahat tut canım. bu ay olmasa bile önümüzdeki 1-2 ay içinde senin kesin olur gibi geliyor. Allah bilir tabi ama bizim içimizden geçen bu.

Yapraknil canım dediğin gibi o beyaz kaygan gibi olan sıvı geldi o günde beraber olduk benimde doktorum o kaygan sıvının yumurta çatlayınca geldiğini söylemişti geçen ay gittiğimde bizde hiçbir sorun yok sanırım ilk gebeliğim 4.ayda oldu herles kürtajdan sonra çabuk hamile kalındığını söylüyor senin dediğin gibi ama ne bilim hamile gibi hissetmiyorumkendimi bakalım önümzdeki hafta sonu adet olmam lazım gerçi hemen test yapmayacağım günüm geçerse o öyle yaparım canım benim yumurtam 12.günüm çatladı gibi geldi yani 14 günde say 119 gibi adet olmam lazım ben eskiden 25 günde bir olurdum bakalım tatlım
sende şu çalışmalara başlarsan benim son haftamda sen çalışma yapcan hayırlısı ikimzinde tutarsa ne güzel olur aynı ay doğururuz allahın izniyle sende kendinde problem var olmaz diye düşünme bak ilki nasıl olşdu biraz sabır canım doğru baksana adaşım yok bugün hava çok sıcak ya işleride yoğunsa fırsat bulamamıştır

tünaydın sabırsızım yeni evine alıştın mı insanın bence evi ile arasında bir elektirik var yani ilk gördüğün an ısınırsan ısındın yoksa bir daha mümkün deil

ay heyecanlandım şimdi. az kalmış senin adet tarihine. sanki olacakmış gibi geliyor. hadi hayırlısı olsun. inşallah benim de olur canım ama işte benim biraz uğraştırıyor. ne yapalım sonunda sağlıkla gelsin de uğraşırım
evet adaşın henüz gelmedi. ama gelir o, çok önemli birşey yoksa devamsızlık yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…