- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.601
tünaydın sabırsızım yeni evine alıştın mı insanın bence evi ile arasında bir elektirik var yani ilk gördüğün an ısınırsan ısındın yoksa bir daha mümkün deil
Evet canım bitti sayılır ama işte ev işi hiç bitmez derler ya gerçekten de öyle yapmaya kalksan hep var sağol canım benim...:1hug:
ay evet canım bilmezmiyim. ev temiz ve toplu bile olsa yapacak olduktan sonra o kadar çok iş çıkıyorki. yarın akşam misafirim gelecek çaya şimdiden düşünür oldum. ev temiz sayılır ama tabi tekrar süpürüp silmem lazım. e çayın yanına kurabiye kek bişeyler yapmak lazım. yani yarın işim çok. şimdi sana da yeni evini görmeye misafirler gelir ama senin akrabaların orda değil sanırım, uzaktaydın sen dimi.
kızlar nerelerdesiniz ya. bizim elektrikler gitti 1 saat kadar. ben mecburi olarak giremedim.
Aaaa cimbom bugün hiç uğramamış. ne oldu acaba, bir terslik yoktur inşallah.
sabırsızım bende pek beceremem ama kitaplardan, internetten tariflere baka baka yapıyorum. insanlar beğeniyor valla. kimsenin tabağında bişey kalmıyor. tabi çok memnun oluyorum. internette o kadar çok tarif varki. evindeki malzemelere göre istediğini yapabilirsin. ben misafir gelmese de arada yapıyorum eşim falan çayla yiyoruz. biraz boğazıma düşkünüm de. ama şu ara zayıfladım o yüzden daha dikkat ediyorum.
geldim geldim ben geldimmmmmmmmmmm
napıyorsunuzzzz kimler var yaprakcım sadece sen varsın heralde
nasılsın tatlım benim keyifler nasıl
Dilekcim, oncellikle samimi yaklasimina tesekkur ederim
Ismim Sibel, 32 yasindayim, Istanbulda Capada oturuyoruz simdilik.
Esimin isi nedeniyle uzun sure ayni ilde yasamadik hic, burda da ne kadar kaliriz bilmiyorum:1no2: Bu nedenle ben de simdilik calismiyorum...
Gelelim gebelik macerama, subattan sonra sadece 1 ay korundum, 6-7 haftalikti kurtaj oldugumda. Sonra da yumurtlayip yumurtlamadigimi hic takip etmedim: idrarda, kanda test yaptirmadim ya da derece kullanmadim cunku kendimi strese sokmak istemedim. Kiz kardesim kadin dogum doktoru benim, onun soyledigine gore bu isi cok stesli yapmamak lazim. Ozellikle kadinin psikolojisi cok etkiliyor sonucu, bu nedenle kendimi olabildigince rahat birakmaya calisiyorum. Ama boyle giderse tabii ki baska seyler denemek gerekecek.
Bu arada bos gebelik cogunlukla babadan gelen kromozomlarla alakali bir seymis. Ozellikle cok stresli erkeklerin eslerinin basina gelebilen bir sey, yani kizlar esinizi rahatlatmayi da ihmal etmeyin derim benŞeniz
Simdilik hoscakali...
Kizlarr selamlar, kalmadim di mi devamsiziliktan?? Bugun rahatsizim biraz, kurtajdan sonraki ilk gunler cok az kanamam olmustu damla damla, bugun 5. gun birden kanamam artti, karnim sancilandi, ilac aldim, battaniyeye sarindim sarmalandim, iyiyim simdi.Yaa Cimbomlu sen nasil seker biseysin yaa!!! Bu kadar mi agzindan bal damlar bi insanin??
Hepiniz opuldunuz gelecegin guzel anneleri!
canım evet bugün epey hareketli başlamışsın güne. temizlikler falan maşallah valla sana. köpekten ben de korkarım hele bi de saldıracak gibi koşuyorsa . neyse ucuz atlatmışsın.
canım senin eşin epey kıskanç ama o manyak da terbiyesizlik etmiş yani tanımadan bilmeden ne ıslığıymış. artık kaldımı böyle şeyler. neyse ders olmuş bidaha bilip bilmeden yapmaz böyle şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?