Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

tünaydın sabırsızım yeni evine alıştın mı insanın bence evi ile arasında bir elektirik var yani ilk gördüğün an ısınırsan ısındın yoksa bir daha mümkün deil

Evet canım ya dediğin gibi bundan önceki eve hiç ısınamamıştım şimdiki ev daha iyi daha sıcak hava da çook sıcak tabi :roflol:

Evet canım bitti sayılır ama işte ev işi hiç bitmez derler ya gerçekten de öyle yapmaya kalksan hep var sağol canım benim...:1hug:

ay evet canım bilmezmiyim. ev temiz ve toplu bile olsa yapacak olduktan sonra o kadar çok iş çıkıyorki. yarın akşam misafirim gelecek çaya şimdiden düşünür oldum. ev temiz sayılır ama tabi tekrar süpürüp silmem lazım. e çayın yanına kurabiye kek bişeyler yapmak lazım. yani yarın işim çok. şimdi sana da yeni evini görmeye misafirler gelir ama senin akrabaların orda değil sanırım, uzaktaydın sen dimi.

Evet canım, benim ailem istanbul da burda sadece eşimin ailesi var onlardan gelecek olanlar var tabi ama saolsunlar habersiz gelmezler ama ben de öyle kek kurabiye yapmayı da hiç beceremem ki annem sağolsun çok güzel yapar ama işte oda yanımda olmayınca çok zor ya eşimin ailesi ne kadar da burda olsada insanın kendi ailesi gibisi yok yani, burda bari bir kaç arkadaşım olsaydı ama o da yok neyse ki yakında bebişim benim arkadaşım olacak..a.s:sm_cool::dance:

kızlar nerelerdesiniz ya. bizim elektrikler gitti 1 saat kadar. ben mecburi olarak giremedim.
Aaaa cimbom bugün hiç uğramamış. ne oldu acaba, bir terslik yoktur inşallah.
sabırsızım bende pek beceremem ama kitaplardan, internetten tariflere baka baka yapıyorum. insanlar beğeniyor valla. kimsenin tabağında bişey kalmıyor. tabi çok memnun oluyorum. internette o kadar çok tarif varki. evindeki malzemelere göre istediğini yapabilirsin. ben misafir gelmese de arada yapıyorum eşim falan çayla yiyoruz. biraz boğazıma düşkünüm de. ama şu ara zayıfladım o yüzden daha dikkat ediyorum.

neeee zayıfladım ne demek kısss çok ayıp çokkkklava:

geldim geldim ben geldimmmmmmmmmmm
napıyorsunuzzzz kimler var yaprakcım sadece sen varsın heralde
nasılsın tatlım benim keyifler nasıl

ayy ben geç geldim
perdelerim çok kirlenmişti hepsini bir günde yapamıyorum
bugün oturma odasını yıkadım astım evi süpürdüm sildim ve işte geldim burdayım
hergün 1 yeri yapıcam ki çok da yormucam kendimi
iyi oluyor böyle
ay tam mağazaya geldim bi aksiyon yaşadım ki sorma valla ya böyle mağazaya girmek üzereyim 1-15 mt var ya da yok eşimde kapıda yanımdan bi adam geçti ve ıslık çaldı ama ne ıslıkdı nasıl dua ediyorum murat duymasın ama artık çok geçti murat adamın boğazına bi yapıştı bi yumruk adam yerlerde ayy rezillik valla amcası falan (kıl zaten)hemen artistlik falan neyse adam kaçtı herşey bir kaç saniyede oldu ben çok güldüm ama yaaaaaa
bi de işe gelirken ben 15 dk yürüyorum işte gelirken 4 tane köpek sokaktaki çocuklar azdırmış köpekleri nasıl koşuyorlar sanki üstüme üsteme elim ayağım boşaldı acayip korkarım ben köpekden yani pek bi macera yaşadım ben bugün

geldim geldim ben geldimmmmmmmmmmm
napıyorsunuzzzz kimler var yaprakcım sadece sen varsın heralde
nasılsın tatlım benim keyifler nasıl

canım bugün geciktin, ben de kızlara seni soruyordum niye gelmediki diye. merak ettim yani. ben iyiyim canım şu ara sakinim. haftasonu daha hareketli olur herhalde. testler mestler, çalışmalar başlayacak. sabah senin adaş burdaydı ama o da bir göründü kayboldu. onun çalışmalar da bitmiş, beklemeye geçtim diyordu okumuşsundur. onun hamile kalmasında sorun yok ya bu ay tutar onun olmazsa da diğer ay. bakalım benimki ne zaman tutacak.
canım ben bir ara epey kiloluydum, şimdi eskiye göre daha zayıfım onu demek istedim. şu an zayıflamak gibi bir niyetim de yok zaten.

canım evet bugün epey hareketli başlamışsın güne. temizlikler falan maşallah valla sana. köpekten ben de korkarım hele bi de saldıracak gibi koşuyorsa . neyse ucuz atlatmışsın.
canım senin eşin epey kıskanç ama o manyak da terbiyesizlik etmiş yani tanımadan bilmeden ne ıslığıymış. artık kaldımı böyle şeyler. neyse ders olmuş bidaha bilip bilmeden yapmaz böyle şeyler.

sibelcim canım yaa ne güsel iyi ki burdasın yine söylüyorum konu başlığımız kötü ama burdaki dostluk çok güzel hele bi de bebişlerimiz gelsin sen o zaman seyreyle cümbüşü kardeşinin kadın doğum doktoru olması ne kadar büyük bi avantaj boş gebeliğin genelde erkekden kaynaklandığını bilmiyordum valla ama tek suçlu stres maalesef ki buna da engel olamıyoruz işte bende eşimi çok sıkmıştım kabul ediyorum artık robot gibi olmuştu ilişkilerimiz elimin altın derece her sabah ölçüyordum falan filan yani ben de o kadar stres yapmıştım ki anlatamam yaşımında ilerde olması yüzünden bi panik halindeydim bi rahat sakin olabilsek herşey çok daha güzel olucak ama bu arada seninle yaşlarımız yakın bende 75 liyim ama yok yok hemen kızmayın (bana çok kızıyorlarda)yaşımı stres yapmıyorum tamam biz hamile kaldık ve yine yeni yeniden olucakkkkkkkkkkkkkk

burcucum canıs tam devamsızlıkdan kalmak üzereydin ki ben kanaatımı kullandım
sen kaç yaşındasın biliyorum ama benim yaşlarımdakiler bilir son anda öğretmen kanaat kullanırdı öyle geçerdik sınıfları yani en azından ben öyle geçerdim yawyus aman dikkat et kendini antibiyotiğini saati saatine al mutlaka klimadan cereyandan soğuk su dan uzak dur benim kürtaj sonra hiç kanamam olduğu için tam bir şey diyemicem ama normal bi durum seninki sanırım fıstık yeterki sen üşütme kendin tamam mı güzel kız
ha bi de o şeker sizin şekerliğiniz bitanesiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama ne olur ilk fırsat bulduğunda gel yanımıza burda çok güsel sahbetler ediyoruz bir gün konuşmasam özlüyorum merak ediyorum ben sizleri valla:1hug:

evet bitanem oldum olası korkarım ben köpekden hem de feci şekilde
eşimin kıskançlığını hiç sorma zaten tam bi felaket ama içten içe de hoşumas gitti hani yani hem bu yaşda laf atıldığı için yani tabi ki iğrenç bir şey ama işte o beğenilmek duygusu var yaaa gençken ne heyecanlanırdım allahım var yaa eee tabi ki eşimin benim için bi adamı dövmesine de hak vermiyorum aslında ama ne bileyim yaa öyle bi şey işte

evet adaşımın karnesinde çok zoayıflar olucak haberi yokk
hadi ilsu tatilde kız gezicek tabi ama yok yok bu adaşım tam sopalıkklava:
özlem olsaydı da bi not verseydi bizlere

selam herkese keyifler nasıl? Eşimin ailesi bizde pek sık bakamaz oldum siteye? Bu arada 4 kilo verdim :lepi: çok mutluyum. 6 kilo daha verirsem bebişe alacağım kiloya yer açılmış olacak yerimseniben

konulara alakasız kaldım herkes iyi mi? kürtaj olalı 1 ay olacak daha 2 ay beklemem gerekiyor yeni çalışmalara başlamak için. bu arada kıslar kan phtılaşma sorunları olanları okuyorum sebebi belirsiz düşüklerin neticesi hep hergün uygulanan iğnelerle geçen hamileliğe bağlanmış gibi. ben o testi yaptırmadım ama ilk işim o olacak 3 ay sonra

kim yapacak nasıl olacak bilmiyorum. doğru düzgün doktorum yok. kaldım yaban ellerdeeeeee. şimdi de tayin işi, marmarise taşınacağız. orada kendime iyi bir dr. bulmam lazım istanbuldan gittikçe uzaklaşıyoruz. BEN MEMLEKETİMİ ÖZLEDİM.

cimbom ay çok alemsin valla sen. canım ne varmış senin yaşında, en güzel yaşındasın işte. ben zaten sana söylemedimmi yaşını göstermiyorsun diye. hem güzel bir kadın görünce erkekler dayanamaz, ya göz süzer, ya ıslık çalar, ya yiyecek gibi bakar. iyi işte bak eşin seni ne kadar seviyor o yüzden kıskanıyor. valla canım sana da anlatmıştım benim eşim pek kıskanç değil ama sadece bir kez benim başıma da bu tarz bir şey gelmişti. eşimi o zaman tanıyamadım ya. ben işten biraz geç çıkmıştım, kendi arabamla eve geliyordum. adamın biri de başka bir arabayla beni eve kadar takip etmişti, eşim de balkondaydı. ben korkudan inememiştim arabadan adamın gitmesini bekliyorum. adam da gitmiyor. eşim çaktı tabi durumu. balkondan kaptığı gibi elmaları adamın arabasına bir fırlatması vardı ki, adam neye uğradığını şaşırdı. sonra bizimki kapmış kalın bir sopa dışarı çıkmış. adam kaçtı tabi. ya kaçmasaydı. Allah korusun neler olurdu bilmiyorum. böyle densizler oluyor maalesef. ama kıskanılmak da güzel tabi.

nakkad merhaba canım, hoşgeldin. uzun zamandır yoktun. cimbom seni devamsızlıktan kalanların listesine yazıyordu az daha ama şimdi kanaat kullanır herhalde :dance:
demek misafirlerin varmış yatılı misafir de zor be canım, ama eşinin ailesi tabi. uzaktan da gelince bir süre kalmaları normal. demek marmarise gideceksiniz. orası çok güzelcanım. ben tatil amaçlı gitmiştim ama çok beğenmiştim. kışın da güzeldir bence çok soğuk olmaz. canım o pıhtılaşma testleri üstüste düşük yapanlara uygulanıyor, yani sana da doktorun yaptırmanı söyler büyük ihtimalle. tabi yaptırmakta fayda var, öyle birşey varsa iğnesi falan varmış hamile kalınca onlardan olursun. canım sen zaten kolay hamile kalıyorum demiştin o zaman biraz daha beklemende sakınca yok, bu arada tahlillerini yaptırırsın.

okuudum canım, çok güzel gerçekten. bizde şu an o engebelei yollardayız sanırım ama inşallah yakında düzlüğe çıkacağız. buna inanıyorum ama sadece sabırsızlanıyorum ve bazen gücümün azaldığını hissediyorum. ama buhran yok tamam kızma yasakkelime

canım maalesef bugünlerde site çok yavaş. dün ben de çok sinir oldum. mesaj yazıyorum gitmiyor, tekrar yazmaya uğraşıyorum açılmıyor falan ama çoğu kişide aynısı olmuş.

meraba arkadaşlar hoşgeldin canım adaşım ne olur sınıfta bırakma beni yemek yaptım (dolma)biraz zahmetli biliyorsun ondan eşim aradı illede dolma yap canım çekmiş bende onla uğraştım şimdi koydum geldim site çok yavaş baya uğraştım bağlanmak için canım sen çok güzel bir kadınsın tabii laf atacaklar ıslak çalacaklar sana neyse bazen böyle şeyler erkeklerde benim karım çok güzel duygusu
yaratır kıymetini anlar murat enişte :)aşk olsun yapraknil sattın beni iki dak sabah sohbet etmedik mi hemen bıraktınız beni sınıfta küstüm vallahi sizi benim şuan morele ihtiyacım var ya yiğeniniz geldiyse siz atın bakim beni bi küsüm sizede görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…