Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

selam herkese keyifler nasıl? Eşimin ailesi bizde pek sık bakamaz oldum siteye? Bu arada 4 kilo verdim :lepi: çok mutluyum. 6 kilo daha verirsem bebişe alacağım kiloya yer açılmış olacak yerimseniben

neeeeeeeeeeeeee 4 kilomuuuuu allah aşkına harfiyen anlat çiğdem abla ne yaptım
ben acayip kilo alıyorum yaa zayıflamam lazım ne olur s.o.s
sakın söylemeden bir yerlere gitme
sen de mi taşınacaksın bu arada
taşınan taşınana valla
ama evet senin çok ii bi dr bulman lazım fıstıkım yaa
hay allah ne yapsak ki benim yine kk dan bi arkadaşım var ama o fethiye de ve ağustos da doğum yapıcak ona bi sorayım ben o da ankara dan fethiyeye taşınmışdı
ne zaman gidicek misafirlerin yaa özlüyoruz seni
daha sık gel ne olur
çok uzun oldu bu misafirlik

ay canım benim ya biz seni hiç atarmıyız, bırakırmıyız. sadece daha sık katıl aramıza diye böyle oyunlar yapıyoruz. 20-25 gün sonra da cimbomla ben de tatil yapıcaz büyük ihtimalle o zaman da siz bize aynı şeyleri yaparsınız. canım inşallah bebişin gelir de burdan kutlarız, biz sana moral veririz hayatım sen küsme bize :teselli:.
ya iklimsu valla canımı dolma istettin. kalk yap o zaman diyeceksin ama ben biraz tembel bir kadınım çok fazla uğraşamıyorum ama eşim isteyince tabi akan sular duruyor. yarın akşam da misafirlerim gelecek ben de yarın bişeyler yapacam. gerçi çaya gelecekler ama ben öyle kuru kuru çayla geçiştirmem hiç misafirlerimi. haberli geldikleri sürece mutlaka pasta börek çörek yaparım yani. kendim de çok seviyorum o tip şeyler yemeyi o yüzden severek yapıyorum.

:teytey::teytey::teytey:

canım gelin akşam yemeğe beklerim eşini al gel gelirken sen çaya keke yap bende dün kurabiye yaptım süper olur bende gitcem tatile ağustosun ilk haftası o zmana ararsınız beni o zman kıymetimi anlarsınız inşallah hamile olurumda hepinize bir umut olur yada sen olursun bu ay bizlere umut olur insan daha çok seviniyor hayata tutunuyor

gençiz di mi biz kısss
ne varmış yaşımızda
çıtırız çıtır
fıstık sen arabamı kullanıyon yaaaaa
benim 94 yılından beri ehliyetim var annem araba da almışdı ama becerip kullanamdık bende annemde kardeşimde sonra sattık bizde zor iş yaa özellikle de ist trafiğinde
ama çok güsel bi duygu biliyom az çokkafamçokkarıştı

oooo hoşgeldin güzeller güzelim
yoksunuz cicim
ne oluyoz
dolmaya da bayılırım hani yani
küsüm müsüm giderim ne demek seni var yaaaaaaa:mymeka:

kızlar ya geçen ablam dedi şu bitki prf.varya ibrahim soyadını unuttum demişti hamile kalmak istiyorsanız hergün bir avuç yeşil çekirdekli üzüm yeyin bide maydonez yemeyin demiş ben maydonozu çok sevirim sanırım azaltcam biraz bide ceviz yeyin demiş

ah canım keşke bursada olsaydınız hepiniz, ne güzel buluşurduk, birlikte bişeyler yapardık ama uzaksınız işte.
biz senin kıymetini zaten biliyoruz canım, bildiğimiz için zaten aramıza gelmediğin zaman sitem ediyoruz işte sen de bize kızma.:1hug:
sen şimdiden gebelik testlerini al istersen çünkü senin olacakmış gibi geliyor bana. hadi hayırlısı.

adaşım bugünlerde çok alınganım hemde aşırı günde 3 posta zırzır ağlıyorum bu ara eşim yine isyanda bide hatırla sevgili diye bir dizi var sabh 8:30 kalkıyorum onu izlemek için ağla ağla ölüyorum karar verdim artık beni üzen ağlatan şeylerden uzak duracağım.ama size küsmem imkansız sizi o kadr çok seviyorum ki sende murat enişteyi al gel bak yapraknil eşine alıp gelcek sizde gelin bir tencere yaptım hepimize yeter beraber yeriz beklerim akşama

ayyyy bende yaprak da temmuzun son haftası gidicez ben büyük ihtimalle ağustosun 10 ları gibi dönerim yani 3 müzde ay tarihlerde olmucaz burda ooooo sayfamız gerilere düşer bi de özlerim ben sizi yawww
dilekcim allahım allhın izniyle bi hamiş kal var ya
yıkarız buraları
bizler de arkandan hopppppppppppppppppppppppp
ay ay ay heycanlandım beni yineeee

bana da bana da öyle geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:

yapraknil canım bilmiyorum ki acaba mı eşimde çok emin bu ay çok umutluyum diyor içimde öyle bir his var diyor bak sende böyle söyleyince bend einanmaya başladım ama bir yanım çok temkinli belki üzülmemek için ama sanki yok hamile deilsin diyor baklaım 10 gün sonra adet olmam gerekiyor yumurtam 12.gün çatladıysa ki bence öyle bakalım hayırlsı allah bir daha öyle büyük bir acı yaşatmasın ben yemin ediyorum 1 yıl bile beklemeye razıyım Hayırlıysa kucağıma almayı nasip edecekse versin bebeğimi gerçi herkes için aynı temenide bulunuyorum özellikle sizler ve bu acıya yaşayan tüm kadınlar için

ya kızlar ben bugün biras erken çıkıcam
gitmeden söyliyim de ilsu galiba bugün hastaneye gidicekti
üniversite has.düşüğün nedenin araştırılması için ama tam da emin değilim
gelirse bi sorun bakalım

evet canım 3-4 yıl öncesine kadar kullanıyordum hem de tozu dumana katıyordum. ben de 10 yıl önce almıştım ehliyet, arkasından da araba. 5 sene falan sürekli kullandım. sonra evlenince daha çok eşimin arabası ile gezmeye başladık benim araba öyle 3-4 yıl yattı otoparkta. arada bir kullanıyordum. sonra ev alırken sattık boşu boşuna durmasın 2 arabaya gerek yok dedim. zaten para da lazımdı. öyle işte canım ama istanbulda olsam ben de kullanamazdım herhalde. oranın trafiği felaket.

Adaşım heycanlandırmayın beni ya sende mi bu ay hamile olabilirim diye düşünüyorsun bak şimdi çok heycanlandım ben o zman kendimi yormayim ne olur ne olmaz demi

aaaaaaaaaaaa hiç haberim yok ya İlsu doktora mı gitcek çok merak ettim şimdi o zaten kan pıhtılaşması var diyordu ama bakalım umarım bişey yoktur bence yoktur da hayırlısı ile gelsin ben buralardayım sorarım canım merak etme

canımsın sen benim yaaaa
çok teşekkür ederim yemiş kadar olduk
ellerine sağlık tatlışkom
ama ne olur ağlama ne olur
bak ne dicem show da yeniden başlasın var ya
nergis kumbasarla evrenin sunduğu sabah programı
orda çıkan nuray sayarı diye bi astrolog var ya
acayip güzel pozif şeyler söylüyor pozitif olumlamalar yapıyor
şiddetle tavsiye ederim

doğru bitanem bunları bende duydum bi de ayçekirdeği yememeliymişiz

ay canım o adam birsürü şey söyleyip duruyor ya. patates yemeyin falan da demişti. düşünsene patates türkiyede çok yenilen bir besin o zaman çoğu kadının hamile kalmaması gerekiyordu. maydanozun hamile kaldıktan sonra yenmemesi gerekiyor diye biliyorum düşüğe sebep olabiliyormuş. sen biraz azalt istersen canım. bebiş varsa zarar görmesin. cevizde de e vitamini var e vitamini doğurganlığı arttırıyormuş ama fazla yersek de kilo alırız çok yağlı.

ya ben çekirdeğide çok severim ablam söylediğinden beri çekirdek yemiyorum tabak tabak yerdim gerçi benim ablamda çok çekirdek yer hemde hergün ama şimdi 5,5 aylık bir kızı var nebilim inanmakla inanmamak arası bişey bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…