- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.621
selam herkese keyifler nasıl? Eşimin ailesi bizde pek sık bakamaz oldum siteye? Bu arada 4 kilo verdim :lepi: çok mutluyum. 6 kilo daha verirsem bebişe alacağım kiloya yer açılmış olacak yerimseniben
meraba arkadaşlar hoşgeldin canım adaşım ne olur sınıfta bırakma beni yemek yaptım (dolma)biraz zahmetli biliyorsun ondan eşim aradı illede dolma yap canım çekmiş bende onla uğraştım şimdi koydum geldim site çok yavaş baya uğraştım bağlanmak için canım sen çok güzel bir kadınsın tabii laf atacaklar ıslak çalacaklar sana neyse bazen böyle şeyler erkeklerde benim karım çok güzel duygusu
yaratır kıymetini anlar murat enişte :)aşk olsun yapraknil sattın beni iki dak sabah sohbet etmedik mi hemen bıraktınız beni sınıfta küstüm vallahi sizi benim şuan morele ihtiyacım var ya yiğeniniz geldiyse siz atın bakim beni bi küsüm sizede görün
okuudum canım, çok güzel gerçekten. bizde şu an o engebelei yollardayız sanırım ama inşallah yakında düzlüğe çıkacağız. buna inanıyorum ama sadece sabırsızlanıyorum ve bazen gücümün azaldığını hissediyorum. ama buhran yok tamam kızma yasakkelime
canım maalesef bugünlerde site çok yavaş. dün ben de çok sinir oldum. mesaj yazıyorum gitmiyor, tekrar yazmaya uğraşıyorum açılmıyor falan ama çoğu kişide aynısı olmuş.
cimbom ay çok alemsin valla sen. canım ne varmış senin yaşında, en güzel yaşındasın işte. ben zaten sana söylemedimmi yaşını göstermiyorsun diye. hem güzel bir kadın görünce erkekler dayanamaz, ya göz süzer, ya ıslık çalar, ya yiyecek gibi bakar. iyi işte bak eşin seni ne kadar seviyor o yüzden kıskanıyor. valla canım sana da anlatmıştım benim eşim pek kıskanç değil ama sadece bir kez benim başıma da bu tarz bir şey gelmişti. eşimi o zaman tanıyamadım ya. ben işten biraz geç çıkmıştım, kendi arabamla eve geliyordum. adamın biri de başka bir arabayla beni eve kadar takip etmişti, eşim de balkondaydı. ben korkudan inememiştim arabadan adamın gitmesini bekliyorum. adam da gitmiyor. eşim çaktı tabi durumu. balkondan kaptığı gibi elmaları adamın arabasına bir fırlatması vardı ki, adam neye uğradığını şaşırdı. sonra bizimki kapmış kalın bir sopa dışarı çıkmış. adam kaçtı tabi. ya kaçmasaydı. Allah korusun neler olurdu bilmiyorum. böyle densizler oluyor maalesef. ama kıskanılmak da güzel tabi.
meraba arkadaşlar hoşgeldin canım adaşım ne olur sınıfta bırakma beni yemek yaptım (dolma)biraz zahmetli biliyorsun ondan eşim aradı illede dolma yap canım çekmiş bende onla uğraştım şimdi koydum geldim site çok yavaş baya uğraştım bağlanmak için canım sen çok güzel bir kadınsın tabii laf atacaklar ıslak çalacaklar sana neyse bazen böyle şeyler erkeklerde benim karım çok güzel duygusu
yaratır kıymetini anlar murat enişte :)aşk olsun yapraknil sattın beni iki dak sabah sohbet etmedik mi hemen bıraktınız beni sınıfta küstüm vallahi sizi benim şuan morele ihtiyacım var ya yiğeniniz geldiyse siz atın bakim beni bi küsüm sizede görün
canım gelin akşam yemeğe beklerim eşini al gel gelirken sen çaya keke yap bende dün kurabiye yaptım süper olur bende gitcem tatile ağustosun ilk haftası o zmana ararsınız beni o zman kıymetimi anlarsınız inşallah hamile olurumda hepinize bir umut olur yada sen olursun bu ay bizlere umut olur insan daha çok seviniyor hayata tutunuyor
ah canım keşke bursada olsaydınız hepiniz, ne güzel buluşurduk, birlikte bişeyler yapardık ama uzaksınız işte.
biz senin kıymetini zaten biliyoruz canım, bildiğimiz için zaten aramıza gelmediğin zaman sitem ediyoruz işte sen de bize kızma.:1hug:
sen şimdiden gebelik testlerini al istersen çünkü senin olacakmış gibi geliyor bana. hadi hayırlısı.
gençiz di mi biz kısss
ne varmış yaşımızda
çıtırız çıtır
fıstık sen arabamı kullanıyon yaaaaa
benim 94 yılından beri ehliyetim var annem araba da almışdı ama becerip kullanamdık bende annemde kardeşimde sonra sattık bizde zor iş yaa özellikle de ist trafiğinde
ama çok güsel bi duygu biliyom az çokkafamçokkarıştı
adaşım bugünlerde çok alınganım hemde aşırı günde 3 posta zırzır ağlıyorum bu ara eşim yine isyanda bide hatırla sevgili diye bir dizi var sabh 8:30 kalkıyorum onu izlemek için ağla ağla ölüyorum karar verdim artık beni üzen ağlatan şeylerden uzak duracağım.ama size küsmem imkansız sizi o kadr çok seviyorum ki sende murat enişteyi al gel bak yapraknil eşine alıp gelcek sizde gelin bir tencere yaptım hepimize yeter beraber yeriz beklerim akşama
kızlar ya geçen ablam dedi şu bitki prf.varya ibrahim soyadını unuttum demişti hamile kalmak istiyorsanız hergün bir avuç yeşil çekirdekli üzüm yeyin bide maydonez yemeyin demiş ben maydonozu çok sevirim sanırım azaltcam biraz bide ceviz yeyin demiş
kızlar ya geçen ablam dedi şu bitki prf.varya ibrahim soyadını unuttum demişti hamile kalmak istiyorsanız hergün bir avuç yeşil çekirdekli üzüm yeyin bide maydonez yemeyin demiş ben maydonozu çok sevirim sanırım azaltcam biraz bide ceviz yeyin demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?