- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.641
ay canım o adam birsürü şey söyleyip duruyor ya. patates yemeyin falan da demişti. düşünsene patates türkiyede çok yenilen bir besin o zaman çoğu kadının hamile kalmaması gerekiyordu. maydanozun hamile kaldıktan sonra yenmemesi gerekiyor diye biliyorum düşüğe sebep olabiliyormuş. sen biraz azalt istersen canım. bebiş varsa zarar görmesin. cevizde de e vitamini var e vitamini doğurganlığı arttırıyormuş ama fazla yersek de kilo alırız çok yağlı.
Adaşım heycanlandırmayın beni ya sende mi bu ay hamile olabilirim diye düşünüyorsun bak şimdi çok heycanlandım ben o zman kendimi yormayim ne olur ne olmaz demi
prof mübarek yaaaa
helal sana yaproş
bu arada sana bi mail attım
bakarsan sevinirim fıstıkım
...................................................................
................................................................
anlamadım ki bennnnnnnnnnn
Ya bombayı patlatacaktım da herkes burdayken patlatayım dedim ya da patlatmasam daha iyi dedim yani çok kararsızdım sildim o yüzden cnmm
ayyy ölürüm ben merakdan
yarını nasıl beklerim delimisin
Asıl bombayı p.tesi patlatacam inşallah cnmm..
Birazdan kociş gelir ben çıkarım şimdi hem geç oldu o yüzden vazgeçtim ayy ya birtürlü kafamı tparlayamadım gitti...
ne bombası yoksa hamilemisin. niye pazartesi. yaaa niye bizi merakta bırakıyorsun, aşkolsun. pazartesiye kadar meraktan çatlarız biz ya dimi kızlar.
ayyyy olucak iş mi şimdi yaaaaa
Neden olmasın canım:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?