Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

aman yapraknil herşeye bişey buldun sende bende pek inanmadım söylediklerine ama koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler ne yapacaksın

prof mübarek yaaaa
helal sana yaproş
bu arada sana bi mail attım
bakarsan sevinirim fıstıkım

iklimsu hatırla sevgiliyi ben de izliyorum sabahları. güzel bir dizi ama çok hüzünlü evet. akşamüstleri de bu saatlerde TRT1 de saraydaki mücevher var onu izliyorum. o da çok güzel, kore yapımı. bu diziler biraz nostaljik olduğu için izliyorum herhalde. ben biraz antikayım. eskiyi çok özlüyorum nedense. bebeğim gelince bu güne döneceğim inşallah.

Adaşım heycanlandırmayın beni ya sende mi bu ay hamile olabilirim diye düşünüyorsun bak şimdi çok heycanlandım ben o zman kendimi yormayim ne olur ne olmaz demi

zaten her ihtimale karşı hepimiz yumurtlamadan sonra çok ağır işler yapmamalıyız fıstıklar aaaa aşkolsun bizler en güçlü anne adaylarıyız unutmayın da
bu arada ruh halini çok ama çok beğendima.s.

ay sorma yapraknil ben hatırla sevgiliye normalde sezonunda izlemiştim ama şimdi tekrarını izliyorum çift dikiş yani benim en çok sevdiğim dizi olduğu için tekrarını izliyorum bende tarihi filmleri ve belgeselleri çok severekl izlerim

prof mübarek yaaaa
helal sana yaproş
bu arada sana bi mail attım
bakarsan sevinirim fıstıkım

estağfurullah canım ne haddime. sadece internette dolaşa dolaşa çok şey öğrendim bu konularda. hatta önemli gördüklerimi lazım olur diye kopyalayıp saklıyorum. unutuyorum yoksa sonra. maile baktım canım, ben de sana yolladım.

Asıl bombayı p.tesi patlatacam inşallah cnmm..
Birazdan kociş gelir ben çıkarım şimdi hem geç oldu o yüzden vazgeçtim ayy ya birtürlü kafamı tparlayamadım gitti...

Asıl bombayı p.tesi patlatacam inşallah cnmm..
Birazdan kociş gelir ben çıkarım şimdi hem geç oldu o yüzden vazgeçtim ayy ya birtürlü kafamı tparlayamadım gitti...

ne bombası yoksa hamilemisin. niye pazartesi. yaaa niye bizi merakta bırakıyorsun, aşkolsun. pazartesiye kadar meraktan çatlarız biz ya dimi kızlar.

Neden olmasın canım:sm_confused:

canım ben anlamadım şimdi ya. ne neden olmasın. ben bişeymi kaçırdım, bilmediğim ne var. ay çatlatma güzelim ya ne varsa söyle. eğer hamileysen ve emin olmadığın için söylemiyorsan onu anlarım ama ipucu ver en azından. peki duyunca kutlama yapacakmıyız? şimdiden hazırlıklı olalım yani :teytey::içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…