Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Canım inşallah kutlarız tabii davul zurnalı hemde ben dileğe takıldım ''ya olucak işmi şimdi'' dediği için neden olmasın dedim:1rolleyes:
ya aslında adetim üç gün geçti ama ben emin olmak için p.tesi kan testi yaptırıcam o zaman kadar işte bende bekliyorum...HAMİLEYİMMM...demeyi....:dance::dance:

ay çok güzel ya hadi inşallah. idrar testi yaptınmı peki. sen ne zaman kürtaj olmuştun canım. korunmuşmuydun kürtajdan sonra. hiç bahsetmedin. iklimsu ile ben çok bahsediyoruz ama senin bu konuyla ilgili bişey söylediğini hatırlamıyorum. sessiz sedasız ilerledin demek. hadi inşallah olsun da. niye pzt ye kadar bekliyorsunki. yarın gidip hemen yaptır kan testi. 3 gün az bir zaman değil ki. ay cimbom duysa deli olur sevinçten. hepimiz seviniriz tabi ama o daha bir ilgili herkesle, çok sahipleniyor bizi sağolsun. ama hiç bahsetmediğin ve bugün o çıkmadan önce söylemediğin için kızabilir yani :mymeka:
hadi inşallah müjde verirsin.

Ya eşim gelecekti telaş yaptım yazarım sonra yetişmez falan diye hem dilek ben bugün erken çıkabilirim demişti ama gördüm yani yedibuçuk akadar kalmış ama işte eşimin geldiği saate denk geliyordua.s neyse
30 nisanda kürtaj oldum korunmadım şöyle bi teorim vardı nasılsa rahim lendini toparlayınca tekrar hamile kalırım diye 10 haziranda son adetimi oldum 26 27 günde bir falan adet oluyorum ben o yüzden işte ama ben biraz daha beklemek istiyorum herşey için hiç acele etmek istemiyorum canım öyle iştea.s:1rolleyes:

canım 2 ayı geçmiş yani toparlamıştır artık rahimde. kürtajdan sonra adetlerin düzenli olduysa bu gecikme kesin gebelik. zaten senin gebe kalmanda da sorun yoktu sanırım yani neden olmasın. ay çok sevindim ya. canım eğer hamileysen bir an önce belli olsun ki bir daha terslik yaşama doktorun ilaç falan verir belki, düşük olmasın diye o yüzden pzt yi bekleme haftasonuna kadar yaptır testi. bak yeni ev uğurlu geldi sana.

Evet canım ama eşimle karar aldık iki ay dolmadan doktora falan gitmeyi düşünmüyorum
Evet sorun yoktu canım ayrıca yeni doktoru da daha ayarlamadım adam çok meşgul oluyor yani bir ay sonraya falan randevu veriyorlar zaten bir ayım dolmak üzere bir ayda geçer sonra giderim o yüzden hiç telaş yapma taraftarı değilim çok rahatım hiç kafaya takmıyorum kimseye de söylemiyoruz dersimizi almıştık zaten herşey belli olsun sonra canmı ama sizle paylaşırım herşeyi şimdilik böyle işte canım idrar testini sabah yaptım eşim istedi yapmamı bari onu yapalım dedi ikinci çizgi ilk başta açıktı yavaş yavaş koyulaştı yani on onbeş dakkada çıktı tamamen ama daha erken olduğu için biraz silik çıktı diye düşünüyorum hani idrarda geçte kanda erken çıkıyor ya canım,, beni dinlediğin ilgilendiğin için çok sağol arkadaşım çok iyisiniz hepiniz :)))))

ay canım ya tabiki seni dinlerim ilgilenirim. burda hepimiz birbirimize desteğiz. acı günde tatlı günde hep birlikteyiz. inşallah hepimizin bebekleri gelecek. ama ilk açılışı sen yapacaksın galiba. idrarda çıkması da bunu gösteriyor zaten. idrarda silik çıkıyorsa kanda kesin çıkar. en azından kafan rahatlar kan testi yaptır. doktora daha sonra gidersin o zaman. ay inşallah ya, bizim için de dua et. darısı başımıza. hepimizden hızlı çıktın valla, aferin kız sana :1hug:a.s.

Sağol canım yaa inşallah en kısa zamanda hepiniz hamiş olursunuz
burda zaten kim hamiş olsa başkasına umut oluyor ya neyse canım çok öptüm seni iyi geceler dilekçimden de korkuyorumsırnaşık şey yarın geç girerim herhalde içini bi boşaltsında coksekeriremsusonra gireyim ben:tomato:

tamam canım sana da iyi geceler. dilekten korkma canım o hepimizden daha çok sevinecektir. yıkar buraları yarın o. ama ilk ben öğrendiğim için bir sevindirik oldum. tebrik ederim seni. a.s.

Sabırsızım arkadaşım çok sevindim senin adına emin ol ben hamile kalsam bu kadar sevinirim inanmayacaksın ağladım gerçekten umut oldun bize Yüce allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin sana inşallah kendine dikkat et çok yorma kendini çok hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza hamile kadının duası kabul olur bizim içinde dua et güzel arkadaşım

Arkadaşlar kimse yok ama iyi geceler ben yarın yokum halamdayım orda bağlanabilirsem katılırım kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum hepinizi

sabırsızım tebrikler canım çok sevindim. ilk açılışı sen yaptın burada allah hayırlı bir evlat nasip etsin inş sana .

dilekcim beni sormuşsun pazartesi günü gittim dr ama gelecek hafta carsamba gününe randevu verdiler acaip kalabalık oralar gider miyim bilmiyorum tatlım ya

herkese günaydın. bugün güzel bir gün. sayfamızdan bir hamiş çıktı. ilk ben öğrendiğim için ayrıca çok mutlu oldum. gerçi sabırsızım emin değilim dese de 9 ay sonra yeğenimiz geliyor bence :teytey:
kızlar dün bahsetmiştim akşam misafirlerim var. o yüzden bugün çok takılamayabilirim size, biraz evi temizleyip pasta börek yapmam lazım. ama fırsat buldukça gelirim yine. gerçi biraz daha buralardayım, gelen olursa konuşuruz. ama birden kaybolursam merak etmeyin. bensiz çok kaynatmayın bak tamammı :sm_cool:

ilsu canım ne haber. sen doktora niye gitmiştin. kürtaj sonrası kontrol mü, yoksa başka bişeymi? cimbom düşük sebebini araştırmak için falan dedi ama tek düşükte araştırıyorlarmı ki? ben 2-3 düşükten sonra diye biliyorum. öyleyse bizde araştırılmasını isteriz. inşallah hiç birimizde bir problem yoktur.

yaprakcım canım evet arastırma için gidicem ama umutsuzum oradakilerde dedi 3 düşükten sonra yapıyorlarmış . Artık 2. için dr a gidip danışıp öyle hamile kalırım artık . Evet ya sbırsıza çok sevindim hiç beklemedi bile hemencicik hamiş kaldı. DArısı bizim basımıza

selam kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn

selam canım. sen yenisin galiba. daha önce rastlamamıştım sana. sen de mi boş gebelik geçirdin. düşük yada kürtajmı yaptın. bu sayfadaki çoğu arkadaşımız maalesef böyle bir talihsizlik yaşadı. bunlardan biri de benim. birbirimize çok destek oluyoruz. geçmişi okuduysan anlamışsındır zaten. bir de sayfamızın neşesi var cimbomlu, hepimizin moral kaynağı. bize katılırsan bunu daha iyi anlarsın.

günaydın kızlar
dün boş gebelikten dolayı bende kürtaj oldum inşallah birdahaki sefere bebişim gelir sizler den kürtaj sonrası neler yapmak gerekiyor biraz öğrenebilirmiyim ilk hamilieliğim ve ilk kürtajım dı bildiklerinizi benimle paylaşabilirmisiniz.
allah bunu hiç kimseye yaşatmasın

tünaydın kızlar herkes bugü çok iyidir umarım sayfamızın ilk meleği geliyor sanırımsabırsızımiyi haberi verdi sabırsızım bir adet kanamasından sonra hamile kaldı sanırım ne güzel allahım herkese böyle çabuk hamile kalmayı nasip etsin
İlsu canım 2 düşükten önce test yapmıyorlar konuşmuştuk ya çünkü testler hem maliyetli hemde biraz meşakatliymiş tıp tek düşüğü hiç yokmuş gibi kabul ediyormuş doktor öyle dedi bide ilk çocukta sadece embriyoyu patolojiye gönderebiliyorlarmış sadece o da zaten geçti kürtajdan sonra oda senin talep etmen gerekiyormuş canım ben doktora dedim bizim doktor aynı zamanda eşimin tanıdığı olduğu için benim istememe rağmen gerek yok dedi ben doktorla yeni konuştum hani gebelik için ek bişey var mı diye bana hiç bişeye gerek yok sadece bahsettiğim vitamini folikasiti verdi sende bir sor
Yapraknil senin misafirin geliyor demişimdiden kolay gelsin ben bugün gezmeye geldim halamdayım bahçeli evi var bahçede kahvaltı yaptık süper ya
Adaşım hugün yok yeni evi temizliyor sanırım

elif tg sanade çok geçmiş olsun malesefki aramıza hoşgeldin tabiiki çok tahlihsiz bir olay ama allahım sabrını veriyor bende 5 nisanda 8 haftalık hamile iken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum şimdi tekrara bebek sahibi olmak için uğraşıyorum kürtaj sonrası pek bişey yok secede yüksek morel önemli olan bir de tekrar hamile olacağın günleri düşünerek mutlu olmak canım burda birbirimize destek olup hamile sayfalarına transfer olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…