- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.661
canım ben anlamadım şimdi ya. ne neden olmasın. ben bişeymi kaçırdım, bilmediğim ne var. ay çatlatma güzelim ya ne varsa söyle. eğer hamileysen ve emin olmadığın için söylemiyorsan onu anlarım ama ipucu ver en azından. peki duyunca kutlama yapacakmıyız? şimdiden hazırlıklı olalım yani :teytey::içelim:
Canım inşallah kutlarız tabii davul zurnalı hemde ben dileğe takıldım ''ya olucak işmi şimdi'' dediği için neden olmasın dedim:1rolleyes:
ya aslında adetim üç gün geçti ama ben emin olmak için p.tesi kan testi yaptırıcam o zaman kadar işte bende bekliyorum...HAMİLEYİMMM...demeyi....:dance::dance:
ay çok güzel ya hadi inşallah. idrar testi yaptınmı peki. sen ne zaman kürtaj olmuştun canım. korunmuşmuydun kürtajdan sonra. hiç bahsetmedin. iklimsu ile ben çok bahsediyoruz ama senin bu konuyla ilgili bişey söylediğini hatırlamıyorum. sessiz sedasız ilerledin demek. hadi inşallah olsun da. niye pzt ye kadar bekliyorsunki. yarın gidip hemen yaptır kan testi. 3 gün az bir zaman değil ki. ay cimbom duysa deli olur sevinçten. hepimiz seviniriz tabi ama o daha bir ilgili herkesle, çok sahipleniyor bizi sağolsun. ama hiç bahsetmediğin ve bugün o çıkmadan önce söylemediğin için kızabilir yani :mymeka:
hadi inşallah müjde verirsin.
Ya eşim gelecekti telaş yaptım yazarım sonra yetişmez falan diye hem dilek ben bugün erken çıkabilirim demişti ama gördüm yani yedibuçuk akadar kalmış ama işte eşimin geldiği saate denk geliyordua.s neyse
30 nisanda kürtaj oldum korunmadım şöyle bi teorim vardı nasılsa rahim lendini toparlayınca tekrar hamile kalırım diye 10 haziranda son adetimi oldum 26 27 günde bir falan adet oluyorum ben o yüzden işte ama ben biraz daha beklemek istiyorum herşey için hiç acele etmek istemiyorum canım öyle iştea.s:1rolleyes:
Evet canım ama eşimle karar aldık iki ay dolmadan doktora falan gitmeyi düşünmüyorum
Evet sorun yoktu canım ayrıca yeni doktoru da daha ayarlamadım adam çok meşgul oluyor yani bir ay sonraya falan randevu veriyorlar zaten bir ayım dolmak üzere bir ayda geçer sonra giderim o yüzden hiç telaş yapma taraftarı değilim çok rahatım hiç kafaya takmıyorum kimseye de söylemiyoruz dersimizi almıştık zaten herşey belli olsun sonra canmı ama sizle paylaşırım herşeyi şimdilik böyle işte canım idrar testini sabah yaptım eşim istedi yapmamı bari onu yapalım dedi ikinci çizgi ilk başta açıktı yavaş yavaş koyulaştı yani on onbeş dakkada çıktı tamamen ama daha erken olduğu için biraz silik çıktı diye düşünüyorum hani idrarda geçte kanda erken çıkıyor ya canım,, beni dinlediğin ilgilendiğin için çok sağol arkadaşım çok iyisiniz hepiniz :)))))
ay canım ya tabiki seni dinlerim ilgilenirim. burda hepimiz birbirimize desteğiz. acı günde tatlı günde hep birlikteyiz. inşallah hepimizin bebekleri gelecek. ama ilk açılışı sen yapacaksın galiba. idrarda çıkması da bunu gösteriyor zaten. idrarda silik çıkıyorsa kanda kesin çıkar. en azından kafan rahatlar kan testi yaptır. doktora daha sonra gidersin o zaman. ay inşallah ya, bizim için de dua et. darısı başımıza. hepimizden hızlı çıktın valla, aferin kız sana :1hug:a.s.
Sağol canım yaa inşallah en kısa zamanda hepiniz hamiş olursunuz
burda zaten kim hamiş olsa başkasına umut oluyor ya neyse canım çok öptüm seni iyi geceler dilekçimden de korkuyorumsırnaşık şey yarın geç girerim herhalde içini bi boşaltsında coksekeriremsusonra gireyim ben:tomato:
selam kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?