- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.681
elif tg sanade çok geçmiş olsun malesefki aramıza hoşgeldin tabiiki çok tahlihsiz bir olay ama allahım sabrını veriyor bende 5 nisanda 8 haftalık hamile iken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum şimdi tekrara bebek sahibi olmak için uğraşıyorum kürtaj sonrası pek bişey yok secede yüksek morel önemli olan bir de tekrar hamile olacağın günleri düşünerek mutlu olmak canım burda birbirimize destek olup hamile sayfalarına transfer olmak
günaydın kızlar
dün boş gebelikten dolayı bende kürtaj oldum inşallah birdahaki sefere bebişim gelir sizler den kürtaj sonrası neler yapmak gerekiyor biraz öğrenebilirmiyim ilk hamilieliğim ve ilk kürtajım dı bildiklerinizi benimle paylaşabilirmisiniz.
allah bunu hiç kimseye yaşatmasın
sabırsızım merhaba, evet bugün pek kimse yok maalesef. sabah ilsu ve iklimsu vardı sonra onlar da çıkmış. cimbom kimse yok diye girmedi sanırım ya da işleri vardır. ama geç de olsa uğrar o. benim de işte dün bahsetmiştim misafirlerim var akşam, hazırlık yapıyorum. biraz ara vereyim dedim baktım kimse yok. tatil ya şimdi herkes biryerlerde demekki. ilsu doktora gidicem diyordu gelmedi herhalde umarım bir sorun çıkmaz. evet aramıza bir boş gebelik mağduru daha katılmış eliftg. daha yeni kürtaj olmuş ama zamanla atlatır.
senin nasıl gidiyor canım varmı gebelik belirtileri. idrar testini tekrar yap. gitgide koyulaşır. kan sonucun da bir çıksa hayırlısıyla, o zaman kutlama yapacağız inşallah. sen şimdi çok dikkatli olmalısın ağır işler yapma. ev falan da taşıdın ya ama dikkat etmişsindir herhalde. temizlik deterjanlarını kullanırken özellikle çok dikkatli ol. beslenmene dikkat et. bunları zaten biliyorsun ama yine de hatırlatmak istedim. kendine iyi bak.
ayyyyyyyyyy ben ne deyiyim buj siteye deli etti beni
saatlerce girmek için uğraştım biras da yoğunluk vardı gelemedim ama yarın full burdayım inş.
esra seni parçaladımm
artık fırçanı yarın atıcam
ama allah biliyor yaaaa
kendim hamile klamışım kadar sevindim hem de çok sevimdim
ayyyyy canım arkadaşıom benim
güzel kız çok ağır da işler yaptın sen yaaa
kafayı yerim ben şimdi
kurban olayım çok dikkatli ol
ayy ben çıkmak zorundayımmm
nasıl seviyorum hepinizi ama yarın burdayım erken gelin ne olur
kocaman öpüldünüz
Merhaba kizlar
bende boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum 20 gün bile olmadi.. Ilk gebeliğimdi ve çok aci çektim çünkü suni sanci verdiler rahim açilmasi beklendi. Yani kötüydü.. şimdi herşeyi atlattim çok şükür... Ve dr. Bana 3 ay korun dedi... Aslinda pek istemiyorum korunmasam olurmu acaba . Sonraki muayenede herşeyin normal olduğunu söyledii. Ne dersiniz kizlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?