Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım o dr sizin tanıdığınız demekki gerek görülmüyor ki gerçekten de arastırmıyorlar . sol kasığımda feci ağrı var benimde 3,5 ay oldu kürtaj olalı biliyorsun bir defa kürtajdan sonra muyane oldum bugun randevu aldım bir görüneyim dedim. ihmale gelmez çünkü .ilk sabırsız geldi bakalım artık bu ay sen ve yaprakcım inş hamiş olursunuz.
dilekle bende artık sonraki aylarda inş sevinçli haberi size veririz.
Bugün gidicem ya dr a canım srarım yapmam gereken ek bişey var mı , ilaç v.s. sorarım .
Alttan muayeneye de sinir oluyorum ama napalım :)

canım o dr sizin tanıdığınız demekki gerek görülmüyor ki gerçekten de arastırmıyorlar . sol kasığımda feci ağrı var benimde 3,5 ay oldu kürtaj olalı biliyorsun bir defa kürtajdan sonra muyane oldum bugun randevu aldım bir görüneyim dedim. ihmale gelmez çünkü .ilk sabırsız geldi bakalım artık bu ay sen ve yaprakcım inş hamiş olursunuz.
dilekle bende artık sonraki aylarda inş sevinçli haberi size veririz.
Bugün gidicem ya dr a canım srarım yapmam gereken ek bişey var mı , ilaç v.s. sorarım .
Alttan muayeneye de sinir oluyorum ama napalım :)

inşallah canim
herşeyin hayirlisi inşallah
kürtajdan kaç gün sonra regle oldun ve kürtajdan kaç gün sonra ilişki oldu bunlari pek bilmiyorum henüz dr bişeyler söyledi ama şuan hatirlamiyorum bile sizler neler yaptiniz nelere dikkat ettiniz.
Benimle paylaşmaniz mümkünmü

selam kızlar, ne haber. hiç kimse yok bugün hayırdır, pek yazan olmamış. cimbom da gelmemiş. ben biraz işlere ara verdim. yarım saat kadar sonra başlayacağım yine. temizliği bitirdim sayılır, pasta börek işine girişeceğim.
ilsu doktora gittinmi canım. umarım bir problem yoktur. geldiğinde bize haber ver. merak ederiz.

ELİFTG öncelikle çok geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın böyle acılar. aramıza hoşgeldin. burda senin durumunda olan birçok kişi var. maalesef artık yediğimiz ekmekten, içtiğimiz sudan, sebze meyveden, soluduğumuz havaya kadar herşey doğallığını kaybetti ve o yüzden de son yıllarda böyle boş gebelikler, düşükler çoğaldı. hemen hepimiz bu durumu yaşadık canım. benim 4 ay oldu. ama ben kürtaj olmamıştım. kendiliğinden düşmesini bekledim, biraz zor oldu ama atlattım işte. sen de atlatacaksın inşallah ve tekrar hamile kalıp bizlere müjde vereceksin.
düşük veya kürtajdan sonraki ilk günlerde ağır iş yapmamaya gayret et, doktorun antibiyotik vermiştir büyük ihtimalle onları aksatmadan kullan. ilk 1 veya 2 ay adet düzenin eskisinden biraz sapma gösterebilir burda ben de dahil bir kaç arkadaş bu sorunu yaşadık ama sonra düzelir. bu şekilde olursa endişelenme. ama kürtajdan 10-15 gün sonra mutlaka kontrole git. doktorun korunmanı söylediyse birkaç ay korun ama zaten ilk adet hemen gelmiyor o yüzden tekrar denemek 2-3 ay sonrasını buluyor. umarım sorunsuz atlatırsın bu dönemi. tekrar geçmiş olsun.

Merhaba yaprakcim kimse yok herhalde baktim de gerideki sayfalara dilekçim de hiç uğramamiş hayirdir o uğrardi hep bişi mi oldu ki
elif sana da geçmiş olsun önce açtiğin yaziyi okumuştum ama hiç başina geleceğine ihtimal vermemiştim geçmiş olsun cnmm çok zor biliyorum ama allah sabrini veriyor bu günleri atlatirsin

Ya bu kk iyice yavaşladi ama herhalde sitede sorun var böyle giderse pek fazla giremeyiz ya biryere girmek için baya bi sabir gerekiyor ilgilenseler bari

sabırsızım merhaba, evet bugün pek kimse yok maalesef. sabah ilsu ve iklimsu vardı sonra onlar da çıkmış. cimbom kimse yok diye girmedi sanırım ya da işleri vardır. ama geç de olsa uğrar o. benim de işte dün bahsetmiştim misafirlerim var akşam, hazırlık yapıyorum. biraz ara vereyim dedim baktım kimse yok. tatil ya şimdi herkes biryerlerde demekki. ilsu doktora gidicem diyordu gelmedi herhalde umarım bir sorun çıkmaz. evet aramıza bir boş gebelik mağduru daha katılmış eliftg. daha yeni kürtaj olmuş ama zamanla atlatır.
senin nasıl gidiyor canım varmı gebelik belirtileri. idrar testini tekrar yap. gitgide koyulaşır. kan sonucun da bir çıksa hayırlısıyla, o zaman kutlama yapacağız inşallah. sen şimdi çok dikkatli olmalısın ağır işler yapma. ev falan da taşıdın ya ama dikkat etmişsindir herhalde. temizlik deterjanlarını kullanırken özellikle çok dikkatli ol. beslenmene dikkat et. bunları zaten biliyorsun ama yine de hatırlatmak istedim. kendine iyi bak.

evet ya site çok yavaş. insanların pek girip yazmamasının nedenlerinden biri de bu bence. iki saatte bir yeri zor açıyor. neden acaba ya?

Sağol canım iyi dileklerin için gebelik belirtisi olarak göğüslerde acıma karıncalanma akıntı sürekli ıslaklık hissi var birde gaz var tabi arada midem bi tuhaf oluyor bazı kokularda midem bulanıyor işte şimdilik bu kadar testi tekrarlamam da nasılsa kan testi yaparım diye
valla ağır işin alasını yaptım ev taşırken temizlik yaparken çamaşırsuyuyla da çok uğraştım ama işte kısmet ben pek emin değildim ama olursa da olur dedim o yüzden pek birşey anlamadım yaparken ama yaptım bitti işte :1rolleyes:
ama böylesi kısmetmiş şimdi de ağır kaldırmak hariç iş yaparken hiç öyle aman hamileyim dikkat edeyim havasında değilim böylesi daha iyi sürekli kafamı buna takmak istemiyorum bu akşamda kayınvalideyle k.peder gelecek ama biz belli etmiycez söylemiycez kadın öteki sefer havalara uçmuştu bana bi sarılışı vardı şimdiye kadar kimse öyle sarılmamıştır herhalde:roflol: neyse şimdilik bu kadar ben yemek faslına girişiyorum cnm öptüm seni..:1hug:

mrb arkadaşlar gerçekten çok zor bağlanmak 1 saat uğraştım
adaşım nerelerdesin ya niye bağlanmadın merak ettim seni
İlsu canım bağlanır bağlanmaz yaz merak ediyorum
yapraknil canım yorma kendini zaten gidince misafir ev yine pisleniyor dert etme o kadar uğraşma

ayyyyyyyyyy ben ne deyiyim buj siteye deli etti beni
saatlerce girmek için uğraştım biras da yoğunluk vardı gelemedim ama yarın full burdayım inş.
esra seni parçaladımm
artık fırçanı yarın atıcam
ama allah biliyor yaaaa
kendim hamile klamışım kadar sevindim hem de çok sevimdim
ayyyyy canım arkadaşıom benim
güzel kız çok ağır da işler yaptın sen yaaa
kafayı yerim ben şimdi
kurban olayım çok dikkatli ol
ayy ben çıkmak zorundayımmm
nasıl seviyorum hepinizi ama yarın burdayım erken gelin ne olur
kocaman öpüldünüz

Canım yaaaaaaaaa merak ettik burda seni yaaaaaaaaaaŞeniz
valla parçala beni at fırçayı da razıyımm ama hep burda ol canım yaa sendea.s
erkenden bende gelicem inşallah yarın:dance:
valla çok ağır iş yaptım ama işte zaten kötü birşey olacaksa oluyor yani engel olamıyorsun ki:1rolleyes:
ama ben iyiym ya hepimiz aynı yerde otursaydıkta buluşsaydık ne güzel olurdu:teselli:
sen hamile kal ben senden de çok sevinirim:dance: yani burda kim hamiş olursa öyle zaten :1hug:a.s.a.s.

kkızlar günaydınnn hepinize.
ben siteye girş yapamıyorum girsemde eski yazışmaları görüyorum yenilere ulşamak için epey bi zrlanıyorum .
dün gittim doktora alttan rahim ağzı muayenesi ve yumurtalık muayenesi yaptı. malesef rahim ağzımda ufak bir yara varmış .tehlike arz etmez isterse dondururuz dedi .hamileliğe engel bi durum değilmiş .nereden çıktıysao yara anlamadım ya .önceden böyle bişeyim yoktu. dün adetimin 16. günüydü yumurtan çok çok büyümüş heran catlayabilir dedi.bana ultrasyonla göstertti ilk defa gördüm kızlar acaip ilginç bişi kocaman:))
Bir düşükte arastırma yapmıyoruz eğer 2 veya daha fazla yapılırsa arastırmaya gideriz dedi. folbiolu kullanmaya devam dedi. işte benim anlatacaklarım bunlar arkadaslar.
acıkcası şu yara olayı canımı çok sıktı inş büyümez .

günaydın kızlar yapraknil yokmu ?
ben şimid eczanyee gidiyorum bir adet söktürücü birde
gebelik testi alacam öptümm

Merhaba kizlar
bende boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum 20 gün bile olmadi.. Ilk gebeliğimdi ve çok aci çektim çünkü suni sanci verdiler rahim açilmasi beklendi. Yani kötüydü.. şimdi herşeyi atlattim çok şükür... Ve dr. Bana 3 ay korun dedi... Aslinda pek istemiyorum korunmasam olurmu acaba . Sonraki muayenede herşeyin normal olduğunu söyledii. Ne dersiniz kizlar ?

Merhaba canım çok geçmiş olsun. seni hatırlıyorum hamileyim diye topic acmıştın. herşeyin hayırlısı moralini yüksek tut .1 adet dönemi yeterli oluyor böyle küçük gebeliklerde .birde kürtajla alınmamış seninkisi sanirim.ama yine de sen bir adet ol öyle düşün.

canım yaa bende seni hatırlıyorum
çok üzüldüm valla çok istiyordun bekliyorsun sen de
hatta seni tebrik de etmiştim ben
ne kadarlıktı senin ki
bi de sen kürtaj olmadın mı bitanem
hepimiz yaşadık senin yaşadıklarını çok acı biliyoruz ama
zaman herşeyin ilacı bitanem zaman hiç geçmezmiş geçmiyecekmiş gibi geliyor ama
sen istemesen de zaman su gibi akıp geçiyor
aramıza hoş geldin arkadaşım
yaşadıklarımız kötü ama burdaki paylaşımlarımız umutlarımız çok güzel geldikçe görüceksin
bizler ikinci bebeklerimiz için umutlarımızı sabrımızı ve pozitif güçlerimizi birleştirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…