- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.701
kkızlar günaydınnn hepinize.
ben siteye girş yapamıyorum girsemde eski yazışmaları görüyorum yenilere ulşamak için epey bi zrlanıyorum .
dün gittim doktora alttan rahim ağzı muayenesi ve yumurtalık muayenesi yaptı. malesef rahim ağzımda ufak bir yara varmış .tehlike arz etmez isterse dondururuz dedi .hamileliğe engel bi durum değilmiş .nereden çıktıysao yara anlamadım ya .önceden böyle bişeyim yoktu. dün adetimin 16. günüydü yumurtan çok çok büyümüş heran catlayabilir dedi.bana ultrasyonla göstertti ilk defa gördüm kızlar acaip ilginç bişi kocaman:))
Bir düşükte arastırma yapmıyoruz eğer 2 veya daha fazla yapılırsa arastırmaya gideriz dedi. folbiolu kullanmaya devam dedi. işte benim anlatacaklarım bunlar arkadaslar.
acıkcası şu yara olayı canımı çok sıktı inş büyümez .
inşallah canim
herşeyin hayirlisi inşallah
kürtajdan kaç gün sonra regle oldun ve kürtajdan kaç gün sonra ilişki oldu bunlari pek bilmiyorum henüz dr bişeyler söyledi ama şuan hatirlamiyorum bile sizler neler yaptiniz nelere dikkat ettiniz.
Benimle paylaşmaniz mümkünmü
Canım yaaaaaaaaa merak ettik burda seni yaaaaaaaaaaŞeniz
valla parçala beni at fırçayı da razıyımm ama hep burda ol canım yaa sendea.s
erkenden bende gelicem inşallah yarın:dance:
valla çok ağır iş yaptım ama işte zaten kötü birşey olacaksa oluyor yani engel olamıyorsun ki:1rolleyes:
ama ben iyiym ya hepimiz aynı yerde otursaydıkta buluşsaydık ne güzel olurdu:teselli:
sen hamile kal ben senden de çok sevinirim:dance: yani burda kim hamiş olursa öyle zaten :1hug:a.s.a.s.
Merhaba kizlar
bende boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum 20 gün bile olmadi.. Ilk gebeliğimdi ve çok aci çektim çünkü suni sanci verdiler rahim açilmasi beklendi. Yani kötüydü.. şimdi herşeyi atlattim çok şükür... Ve dr. Bana 3 ay korun dedi... Aslinda pek istemiyorum korunmasam olurmu acaba . Sonraki muayenede herşeyin normal olduğunu söyledii. Ne dersiniz kizlar ?
istiridyeyim_incimsin çok geçmiş olsun canım. bende hatırlıyorum senin hamilelik başlığını. ne kadar çoğaldı şu boş gebelikler ya. hergün aramıza yeni bir arkadaş katılıyor. çok üzücü bir durum. zor şeyler yaşamışsın canım. bir iki adetin geçsin rahmin toparlasın sen de kendini biraz toparla ve yeniden denersin. Allah birdaha yaşatmasın böyle acılar. biz burdayız. sıkıntılarını bizimle paylaşabilirsin. inanki bu çok iyi geliyor.
yaprak nerde
canım arkadaşım bu saate kadar gelirdi hep
esracım yaa bak unuttum
doğum ne zaman olucak şimidi
sen ne annesi olucan
mayıs mı
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
çok şekersin ya. çok gülüyorum sana. bize çok büyük moralsin sen biliyormusun.
sen nasılsın yaprakcım
keyifler nasıl
bu arada dırımın testi ne yazık ki negatif bitanem
ay canım nasıl olayım, idare ediyorum işte. akşam misafirlerim vardı. dün temizlikti, pasta börekti biraz yoruldum o yüzden. dün de bursada deprem oldu, çok panik olduk hemen dışarı çıktık. ama işlerim olduğu için tekrar dönmek zorunda kaldım. sonra olmadı bidaha gerçi. merkezüssü balıkesir gönenmi neymiş. siz duydunuzmu ist.dan bilmiyorum.
dırımın testi negatif demek, ama o zaten beklemiyorum, olsa anlardım falan diyordu ama ilaca başlayacağı için yine de yapması iyi olmuş.
canım ben senin konuşmalarına gülüyorum, esraya sormana değil. soruş şeklin çok şeker. evet esra hanım hem bizle herşeyi paylaştığını söylüyor hemde hiç bize bahsetmedi bile gebelik için uğraştığını, düşündüğünü bile söylemedi. sürpriz olsun istedi belki, olmama ihtimaline karşı çok dallandırmak istememiş olabilir. ben geçen ay gün be gün her gelişmeyi yazmıştım hatırlasana. ama demek öyle yapmamak gerekiyormuş. ama ben sizlerle paylaşmadan duramıyorum. ne yapayım bir gün bizim de olur inşallah. onların yaşı genç, sorunları da yoktu olması beni çok şaşırtmıyor. ben de zor hamile kalan ve pko su olan biri olarak benim de hemen olmaması şaşırtmıyor yani öyle canım.
esracım bitanemmmmmmm
allahım yaa sana kapris mi yapsam sitem mi etsem yoksa sımsıkı ama sımsıkı sarılsam mı karar veremedim
ama canımın içi nasıl nasıl sevindiğimi anlatamam
içimdeki kalbimdeki bütüm kıvılcımlar bütün umutlar sayende canlandı
sen nasıl da bu kadar işin arasında becerdin hamiş kalmayı yaa
o kadar ağır işler çamaşır suları flalan allahım yaa
şimdi bitanem sorıularıma başlıyorum
sen daha önce de bu kadar kolay mı hamiş kalmıştın artı şimdi yumurtlama günlerini hesapladın mı ısı ölçme yumurtlama testleri belinin altına yastık koyma falan bunları yaptın mı yoksa hiç mi hiç aklında yoktu bu hesap kitap işleri
bazı kadınlar öyle diyor ya hiç aklımda yoktu nasıl oluyorsa nasıl beceriyorsa işte bunu da
bi de şimdi test yaptın mı kan tesitini ne zaman yapıcan
senin yaşın kaçtı
bütün bunları bilmem lazım şimdi benim
tekrar tekrar seni ve eşini tüm kalbimle kutluyorum güzel kız
bizler için dua etmeyi sakın unutma bitanem allah aşkına senin dualrına o kadar ihtiyacımız var ki bunu en iyi sen anlarsın bu hayırlı günde duaşrını bekliyoruz
bir de tüm hamişlere söylediğim gibi başını yastığa koyduğunda içindeki melek için allaha şükret olur mu güzel kız
bi de sakın ha sakın elinde torba bile taşıyorsun bundan sonra yüksek yerlere uzanmıyorsun(mutfak dolapları gibi)
att bitmiyor da yazıcaklarım
sen dr a ne zaman gidiceksin
sat göre ne kadarlık şimdi
BİTTİ!!
selam arkadaşlar, a.s.
işler hiç bitmiyor size yetişemediğim için üzülüyorum. beklemek çok zor zaman geçmiyor. ama her işte bir hayır vardır. hamileliğim taşınma işiyle çakışsaydı benim için çok zor olacaktı.
sabırsızım açılmak istiyorum diye bir form gördüm tamamını okuyamadım ama senin canını sıkmışlar sanırım, aman canım bu tür konulara bulaşılmaya gelmez ben de bişiler yazayım dedim ama biraz okuyunca vazgeçtim doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?