Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ya fıstıkım
şimdi dert ettiğin şeye bak yaa
ben ilk dr gittiğimde 1 sene önce bana da dedi yara var rahim ağzında diye
bende senin gibi hemen panik oldum işte
bana dedi ki ilişkiye giren her kadın da varmış
bi nevi tahriş olma gibi bir şey heralde
ilişki esnasında canın yanmıyorsa sorun değildir
artı dr da gebelik için engel olmadığını söylemiş
artı msn yazdıklarını okudum çok teşekkür ederim bitanem
zaten ben umutlarımı ağustosa sakladım
seninle beraberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yeni arkadaşlarımızdan sibel ve burcu niye gelmiyorlar ki
bence burayı en iyi terapi yeri
yani kenid adıma konuşuyorum tabi
ben tüm bunları yaşasaydım ve kimseyle paylaşamasaydım
kimse de bana bu kadar destek olmasaydı düşünemiyorum valla
bakırköylük olurdum heralde
çünkü ben bir çok şeyi eşimle kardeşim bile paylaşamıyorum
beni anlamıyorlar
sen kafayı yemişsin diyorlar
ne zaman hamilelikden konuyu açsam hemen kaşları çatılıyor
unut düşünme artık olurunu bırak diyorlar
belki iyiliğimi istediklerinden ama işte
neyse yaa iyi ki varsınız can arkadaşlarım benim

canım yaa
dün sana kendi başlığın altında da yazmıştım
çok çok geçmiş olsun
hayırlısı böyleymiş
inan bana zamanla acın hafifliyor
daha doğrusu ağlama zamanı değil bir an önce toparlanmalı pozif olumlamalar yapmalısın ki ikincisi gelsin bence 1 adet döneminin geçmesi yeterli ondan sonra hayırlısıyla gelicektir meleğin
bu arada seninle aynı acıların yaşayan arkadaşlar acın hafiler umutların çoğalır bitanem
kendine çok çok dikkat et güzel kız

herkese günaydın.

siteye giriş ve özellikle bir yerden başka yere geçiş çok yavaş. ya bunun bir çözümünü bulsunlar artık ama. Yarım saattir size cevap yazmak için uğraşıyorum fakat gitmiyor.

dırım beni sormuşsun canım, burdayım. sen test al yap bakalım. senin içinde bir kutlama yapalım hep birlikte.

ilsu yara için üzüldüm canım. ama iyiki de ilerlemeden farkedildi. aslında ben de kendimde öyle bişeyden şüpheleniyorum. bazen ilişki sırasında canım acıyor, sonra hafif bir kan geliyor. herzaman olmuyor bu ama kafama takılıyor açıkçası. doktora sordum muayne etmedi ama ultrason probunu takarken mantar olduğunu farketmiş. o da kötü tabi. bakalım bu ay tekrar kontrole gittiğimde muayne etmesini isteyeceğim, ona göre tedbir almak lazım. sen ne yapacaksın donduracakmısın. bir de yaktırıyorlarmış. sitede bu konuyla ilgili başlıklar var onlarada bir bak istersen. Aslında kızlar bu yaralar, enfeksiyon ve mantar gebeliği etkiliyor. Tedavi ettirmek lazım. Ben bu ay doktora ısrarla sorucam, bişey varsa tedavi etsin gerekirse bir süre ertelerim gebeliği. Çünkü bu şekilde zaten gecikiyor. İlsu sen de ihmal etme canım.

Merhabalar iyki sende varsın arkadaşım evet bende eşim hariç kimseyle konuşmadım bu konuları neyseki eşim anlayışlı zaten burda ondan başka paylaşacak kimsem yok ailesi nede olsa yabancı yani bana yabancı geliyor ısınamadım birtürlü samimiyet kuramadık işte nasılsın iyimisin muhabbetinden öteye geçmiyor o yüzden eşimle konuşamadıklarımı sizle paylaşıyorum bende
gerçekten de terapi gibi burası

esracım bitanemmmmmmm
allahım yaa sana kapris mi yapsam sitem mi etsem yoksa sımsıkı ama sımsıkı sarılsam mı karar veremedim
ama canımın içi nasıl nasıl sevindiğimi anlatamam
içimdeki kalbimdeki bütüm kıvılcımlar bütün umutlar sayende canlandı
sen nasıl da bu kadar işin arasında becerdin hamiş kalmayı yaa
o kadar ağır işler çamaşır suları flalan allahım yaa
şimdi bitanem sorıularıma başlıyorum
sen daha önce de bu kadar kolay mı hamiş kalmıştın artı şimdi yumurtlama günlerini hesapladın mı ısı ölçme yumurtlama testleri belinin altına yastık koyma falan bunları yaptın mı yoksa hiç mi hiç aklında yoktu bu hesap kitap işleri
bazı kadınlar öyle diyor ya hiç aklımda yoktu nasıl oluyorsa nasıl beceriyorsa işte bunu da
bi de şimdi test yaptın mı kan tesitini ne zaman yapıcan
senin yaşın kaçtı
bütün bunları bilmem lazım şimdi benim
tekrar tekrar seni ve eşini tüm kalbimle kutluyorum güzel kız
bizler için dua etmeyi sakın unutma bitanem allah aşkına senin dualrına o kadar ihtiyacımız var ki bunu en iyi sen anlarsın bu hayırlı günde duaşrını bekliyoruz
bir de tüm hamişlere söylediğim gibi başını yastığa koyduğunda içindeki melek için allaha şükret olur mu güzel kız
bi de sakın ha sakın elinde torba bile taşıyorsun bundan sonra yüksek yerlere uzanmıyorsun(mutfak dolapları gibi)
att bitmiyor da yazıcaklarım
sen dr a ne zaman gidiceksin
sat göre ne kadarlık şimdi
BİTTİ!!

istiridyeyim_incimsin çok geçmiş olsun canım. bende hatırlıyorum senin hamilelik başlığını. ne kadar çoğaldı şu boş gebelikler ya. hergün aramıza yeni bir arkadaş katılıyor. çok üzücü bir durum. zor şeyler yaşamışsın canım. bir iki adetin geçsin rahmin toparlasın sen de kendini biraz toparla ve yeniden denersin. Allah birdaha yaşatmasın böyle acılar. biz burdayız. sıkıntılarını bizimle paylaşabilirsin. inanki bu çok iyi geliyor.

gelmiş bile
canım benimmmmm
gel bi öpeyim seni:1hug:

yaprak nerde
canım arkadaşım bu saate kadar gelirdi hep

burdayım canım arkadaşım. sen bize erken gelin dedin biz de geldik. aslında ben geleli epey oldu ama sayfaya girmek ve cevap yazmak için epey uğraştım yani. senin esraya yazdıklarını okuyordum çok güldüm ya ne kadar tatlısın sen bir bilsen. gel ben de seni bir öpeyim şeker kız :1hug:

:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
çok şekersin ya. çok gülüyorum sana. bize çok büyük moralsin sen biliyormusun.

kısss gülme
merak ediyorum ne yapayım
baksana sessiz ama derinden ilerledi
nasıl yaptı yaa
valla maşallah arkadaşım bravo valla ne diyeyim
şu tüyoları versinde bizde yapalım di mi ama
baksana ne becerikli hem tek başına ev taşıdı hem hamiş kaldı
üstelik de esranın da ara kanaması olmuştu bi panik halide vardı hani yani
ay ben çok merak ediyorum
kısss anlat nasıl oldu bu işler yaww kafamçokkarıştı

sen nasılsın yaprakcım
keyifler nasıl
bu arada dırımın testi ne yazık ki negatif bitanem

ay canım nasıl olayım, idare ediyorum işte. akşam misafirlerim vardı. dün temizlikti, pasta börekti biraz yoruldum o yüzden. dün de bursada deprem oldu, çok panik olduk hemen dışarı çıktık. ama işlerim olduğu için tekrar dönmek zorunda kaldım. sonra olmadı bidaha gerçi. merkezüssü balıkesir gönenmi neymiş. siz duydunuzmu ist.dan bilmiyorum.

dırımın testi negatif demek, ama o zaten beklemiyorum, olsa anlardım falan diyordu ama ilaca başlayacağı için yine de yapması iyi olmuş.

canım ben senin konuşmalarına gülüyorum, esraya sormana değil. soruş şeklin çok şeker. evet esra hanım hem bizle herşeyi paylaştığını söylüyor hemde hiç bize bahsetmedi bile gebelik için uğraştığını, düşündüğünü bile söylemedi. sürpriz olsun istedi belki, olmama ihtimaline karşı çok dallandırmak istememiş olabilir. ben geçen ay gün be gün her gelişmeyi yazmıştım hatırlasana. ama demek öyle yapmamak gerekiyormuş. ama ben sizlerle paylaşmadan duramıyorum. ne yapayım bir gün bizim de olur inşallah. onların yaşı genç, sorunları da yoktu olması beni çok şaşırtmıyor. ben de zor hamile kalan ve pko su olan biri olarak benim de hemen olmaması şaşırtmıyor yani öyle canım.

selam arkadaşlar, a.s.
işler hiç bitmiyor size yetişemediğim için üzülüyorum. beklemek çok zor zaman geçmiyor. ama her işte bir hayır vardır. hamileliğim taşınma işiyle çakışsaydı benim için çok zor olacaktı.

sabırsızım açılmak istiyorum diye bir form gördüm tamamını okuyamadım ama senin canını sıkmışlar sanırım, aman canım bu tür konulara bulaşılmaya gelmez ben de bişiler yazayım dedim ama biraz okuyunca vazgeçtim doğrusu.

canım benim annem duymamış bi tanem o da balıkesir de aman yaa çok da korkutorum depremden ben
bebiş için tamemen kadar kısmet gülüm yaa
demek ki esranın zamanı gelmiş
bizim engellerimiz tamamen bahane
allahım ol diyince olucak bitanem

Ya çok tatlısın ya hiç hayatımda bu kadar soruya birden maruz kalmamıştım ama olsun baksana sen beni burdan tanıdın ama o kadar önem veriyorsun çok hoşuma gitti tatlım ya
canım ara kanama dediğim şey adet kanamasıymış sonradan anladım ondan önceki kanama düzensiz bi kanamaymış herhalde
işte son adet kanamsını hesaplayınca yumurtlama günlerine dikkat ettim doktorların taktiği yani 26-13=13 yumurtlama günü işte dikkat ettim o kadar özel hiçbişi yapmadım cnmm 28 yaşındayım aslında 29 dan gün aldım ama yaşımı hiç kafaya takmıyorum o kadar geç yaşta hamile kalan varki :teytey:
birde biliyorsun işte ev taşıma telaşı iş güç derken hamile olduğumu adet tarihim yaklaşınca az çok anladım çünkü herzamanki adet belirtileri yoktu cnmm göğüslerde karıncalanma acıma akıntı midem tuhaftı iştahım çoktu işte v.s.:dance:
ama yinede üzülmiyeyim diye bekledim sonra üç gün geçince eşime de o zman söyledim aslında 3 ağustos evlenme yıldönümümüz o zmana kadar bekelyip süpriz yapacaktım ama
sonra vazgeçtim oda idrar testi yap sonra kan testi yaparız dedi idrar testini üçüncü günü sabah yaptım silki çıktı sonra biraz koyulaştı neyse işte p.tesi kan vericem bir ay sonra doktora giderim kısmetse tatilim bitsin sonra bu ayın 20 si gibi çıkıcaz inşallaha.s.a.s.

Sağol canım evet ama sonradan yazdığıma pişman oldum yaa
ben kimlere ne anlatmak istiyorum ki tanımıyorum etmiyorum hayret bişi sinirimi zıplatmaktan başka işe yaramıyor örümcek kafalılar ay bak gene sinirlendim banane ya ne halleri varsa görsünler yaa kendi doğrularıyla yaşasınlar öteki dünyada vericez hesabını
at gözlükleriyle dolaşan insanlara hiç birşeyi kabullendiremessin ki:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…