- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.721
esracım yaa bak unuttum
doğum ne zaman olucak şimidi
sen ne annesi olucan
mayıs mı
Ya çok tatlısın ya hiç hayatımda bu kadar soruya birden maruz kalmamıştım ama olsun baksana sen beni burdan tanıdın ama o kadar önem veriyorsun çok hoşuma gitti tatlım ya
canım ara kanama dediğim şey adet kanamasıymış sonradan anladım ondan önceki kanama düzensiz bi kanamaymış herhalde
işte son adet kanamsını hesaplayınca yumurtlama günlerine dikkat ettim doktorların taktiği yani 26-13=13 yumurtlama günü işte dikkat ettim o kadar özel hiçbişi yapmadım cnmm 28 yaşındayım aslında 29 dan gün aldım ama yaşımı hiç kafaya takmıyorum o kadar geç yaşta hamile kalan varki :teytey:
birde biliyorsun işte ev taşıma telaşı iş güç derken hamile olduğumu adet tarihim yaklaşınca az çok anladım çünkü herzamanki adet belirtileri yoktu cnmm göğüslerde karıncalanma acıma akıntı midem tuhaftı iştahım çoktu işte v.s.:dance:
ama yinede üzülmiyeyim diye bekledim sonra üç gün geçince eşime de o zman söyledim aslında 3 ağustos evlenme yıldönümümüz o zmana kadar bekelyip süpriz yapacaktım ama
sonra vazgeçtim oda idrar testi yap sonra kan testi yaparız dedi idrar testini üçüncü günü sabah yaptım silki çıktı sonra biraz koyulaştı neyse işte p.tesi kan vericem bir ay sonra doktora giderim kısmetse tatilim bitsin sonra bu ayın 20 si gibi çıkıcaz inşallaha.s.a.s.
selam arkadaşlar, a.s.
işler hiç bitmiyor size yetişemediğim için üzülüyorum. beklemek çok zor zaman geçmiyor. ama her işte bir hayır vardır. hamileliğim taşınma işiyle çakışsaydı benim için çok zor olacaktı.
sabırsızım açılmak istiyorum diye bir form gördüm tamamını okuyamadım ama senin canını sıkmışlar sanırım, aman canım bu tür konulara bulaşılmaya gelmez ben de bişiler yazayım dedim ama biraz okuyunca vazgeçtim doğrusu.
yapraknil canım test negatif cnm farlutale başlayacam
canım benim annem duymamış bi tanem o da balıkesir de aman yaa çok da korkutorum depremden ben
bebiş için tamemen kadar kısmet gülüm yaa
demek ki esranın zamanı gelmiş
bizim engellerimiz tamamen bahane
allahım ol diyince olucak bitanem
ablacım hoşgeldin nasılsın
gitti mi misafirlerin
bu arada nassıl 4 kilo verdiğini söylicektin
allah aşkına benimde acil zayfılamam lazım
kıslar bakıyorum da voltranı oluşturmuşsunuz bensiz,
haklısınız da valla,
ben de baya bir zamandır uğrayamıyordum,
tam 50 sayfa okudum,kafamçokkarıştı
gözlerim yoruldu ama hakettim bunu değil mi,
neyse bizde internet bağlantısı yok maalesef,
arada bir kablosuz ağ yakalıyorum ordan bağlanıyorum ama o da hemen düşüyorr,
neyse bugün biraz ii gibi,
sayenizde hırsızlık da yapıyorum haaaaaa,gamyoncuiremsu
neyse tatil baya bir yoğun akıp gidiyor,
yemek davetleri,arkadaş ziyeretleri,başsağlıkları,düğün dernek derken ancak vakit bulabildim,
birazdan da denize gideceğim,eşimle tatilde baş başa yapacağımız ilk faaliyet olacak valla bu,
benim tatil biraz yorucu ve yoğun anlayacağınız,
:lepi:
iyiyim canım yaa, ne olsun antalyanın sıcağında haşlanıyoruz kendi terimizle,yaaaa inanmıyorum yaaaa
aşkımmmm güzeller güz<eli
nasılsın yaaa
çok özledim seni
gel laf yarışı yapalım seninle
ooo yeter bu kadsar tatil yaa dönsene artık evine kısım yaa
aman iyi geçsinde tatilin
özlem ne zaman dönüceksin cidden özledim yaa
kızlar az önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama yine de gözüküyor yani. henüz yumurtlama gerçekleşmemiş. pazar yada pazartesi daha netleşir. zaten bugün 13. gün. geçen ay 16. günde yumurta olgunlaşmıştı. 17. yada 18. gün çatladı sanırım. pazar günü testi tekrar yapacağım. ona göre çalışmaları başlatacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?