Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

teşekkür ederim bitanem
cavaplamışsın hepsini de
aslında tek püf noktası stres yapmamak bence ama işte bunu başarabilmek çok zor
dualarını esirgeme bizden tatlım
inş.bu sefer sağlıklı ve hayırlı olucak fıstık

ablacım hoşgeldin nasılsın
gitti mi misafirlerin
bu arada nassıl 4 kilo verdiğini söylicektin
allah aşkına benimde acil zayfılamam lazım

evet canım be de çok korkuyorum depremden. Allah korusun bir de tek başımayken yakalanmaktan çok korkarım. dün Allah'tan eşim yanımdaydı da biraz sakinleştim. annen belki dışardaydı. dışarda olunca ben de duymuyorum. ama zaten çok kısa sürdü.

evet canım dediğin doğru esranın zamanı gelmiş. ama o bile hala endişeli. geçen sefer yaşadıklarından sonra hala korkuyor. tabi zaten doğal onun kürtajı da daha yeni bize göre. kısmet canım ya. Allah başka dert keder vermesin sabredip bekleyeceğiz artık napalım.

ablacım hoşgeldin nasılsın
gitti mi misafirlerin
bu arada nassıl 4 kilo verdiğini söylicektin
allah aşkına benimde acil zayfılamam lazım

canımcım,
"herbal xenicol" diye bir çin hapı var bitkisel, yağ yaktırıyormuş onu kullanıyorum.
diyetle falan kilo veremiyorum. bu aralar spora gidebilecek durumum da yok.
daha önce "lida" ile 10 kilo verdim ben, ama o 65 kilo altına zararlı.
bu iki ilaç aynı firmaya ait. www.kmdali.com nette ayrıntılarını bulabilirsin. "herbal xenicol" yaz ara. ben gittigidiyordan aldım en ucuz ordaydı. 15 gün falan oldu 4 kilo gitti. üstelik abartmamak kaydıyla canım ne isterse yiyorum. yerimseniben

misafirlerim ayın 23 üne kadar bendeler. kayınvalidem ve görümcem iki kişiler zaten. görümcemin sağlık sorunları var hastane 22 sine randevu verdi emar çekilecek belinden. istanbul 1 sene sonraya vermiş randevuyu. burda izmitten hemen bu aya aldık.

kıslar bakıyorum da voltranı oluşturmuşsunuz bensiz,
haklısınız da valla,
ben de baya bir zamandır uğrayamıyordum,
tam 50 sayfa okudum,kafamçokkarıştı
gözlerim yoruldu ama hakettim bunu değil mi,
neyse bizde internet bağlantısı yok maalesef,
arada bir kablosuz ağ yakalıyorum ordan bağlanıyorum ama o da hemen düşüyorr,
neyse bugün biraz ii gibi,
sayenizde hırsızlık da yapıyorum haaaaaa,gamyoncuiremsu
neyse tatil baya bir yoğun akıp gidiyor,
yemek davetleri,arkadaş ziyeretleri,başsağlıkları,düğün dernek derken ancak vakit bulabildim,
birazdan da denize gideceğim,eşimle tatilde baş başa yapacağımız ilk faaliyet olacak valla bu,
benim tatil biraz yorucu ve yoğun anlayacağınız,
:lepi:

aramıza yeni arkadaşlar da katılmış sanırım,
okudum yazılarını ama beynim çorbaya döndü,hepsi birbirine girdi,
hoş geldiniz arkadaşlar sizler de,bizimle birlikte vuslata sizler de ereceksiniz bu sayfada,
kendinizi, bizleri bekleyen o minicik yumuk yumuk ellere sahip mutluluklara şimdiden hazırlayın tamam mı?:teytey:
kıslar bağlantı kopuyor yine

yaaaa inanmıyorum yaaaa
aşkımmmm güzeller güz<eli
nasılsın yaaa
çok özledim seni
gel laf yarışı yapalım seninle
ooo yeter bu kadsar tatil yaa dönsene artık evine kısım yaa
aman iyi geçsinde tatilin
özlem ne zaman dönüceksin cidden özledim yaa

kıslar yaaa ben muştan çıkmadan önce regl olmuştum ya hani,
o kadar az oluyordu ki bitti bitecek derken bu güne kadar sürdü valla,
bugün pek yok gibi bakalım,
neredeyse 3 hafta sürdü,
sizce normal mi,

yazılarınızı okudum ama yine de bir sorayım ;
güzel gelişmeler var mı?
hepicinize soruyorum haaa,
sizleri özlemişim valla,
geçenler de rüyamda yazıştık sizinle,
benim rüyalar da olmasa size yazamayacağım valla,
devamsızlıktan sınıfta bırakmışsınız beni,bunun bir telafi sınavı vardır herhalde...
neyse bu net yine gitti gidecek,
her defasında gidiyor yazdıklarımı tekrar yazıyorum,
bağlantı çok zayıf,
hepinizi kocaman ve sıcacık öpüyorum kıslarŞeniz Şeniz Şeniz :lepi:
ben yazamasam da beni mazur görün olur mu? fırsat buldukça sizinle birlikteyim unutmayın....

iyiyim canım yaa, ne olsun antalyanın sıcağında haşlanıyoruz kendi terimizle,
seninle laf yarışına girerdim ama komşunun kablosuz interneti benimle yarışıyor şuanda,o kopuyor ben bağlanıyorum,haberleri de yok kullandığımdan ama sonra söyliyceem umarım kıslazlar,
1 eylülde okulda olmamız lazım güzelim,öğretmenlerin tatili 1 temmuzda başlıyor,1 eylülde bitiyor maalesef,:1no2::1no2:

Aaaaaa ne güzel aysima gelmiş. hoşgeldin canım. gözlerimiz yollarda kaldı valla. bizleri ihmal etme bu kadar. biz 1 eylüle kadar falan bekleyemeyiz. int. cafe falan bişeyler yap artık, ya da komşuna rica et biraz müsade ederler herhalde. canım senin adetin uzun sürmüş ya. 3 hafta adet olmaz. sen gitsene bir doktora. o cibilliyetsiz kadından sonra birdaha doktora gidip muayne olmuşmuydun sen. Antalyada daha iyi doktorlar vardır orda bir kontrol ettir bakalım neden öyle uzun sürmüş. bize de haber verirsin sonra. ihmal etme canım.
bak 1 eylüle kadar yazmazsan cimbom seni gerçekten sınıfta bırakır ve telafisi melafisi de olmaz tamammı. sen gel arada, özletme bukadar kendini.

kızlar az önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama yine de gözüküyor yani. henüz yumurtlama gerçekleşmemiş. pazar yada pazartesi daha netleşir. zaten bugün 13. gün. geçen ay 16. günde yumurta olgunlaşmıştı. 17. yada 18. gün çatladı sanırım. pazar günü testi tekrar yapacağım. ona göre çalışmaları başlatacağım.

özlem valla öldürürü seni ne 1 eylülü kısss
arada koca ağustosu ne ettin
bi de öğretmen olucan
ayıp yaaa
fırsat buldukça geliceksin buraya cicim
ben anlamam
valla sınıfta kalırsın öğretmen olman bu gerçeği değiştiremez
ben senden büyüküm
bu arada bence dr a git
3 hafta adet olur mu şaşırma bitanem
kübroşdan sonra sen dr a gitmedin di mi
bitanem bak denize de girme derim ya mikrop kaparsın allah korusun
bak ya çocuğum gibisiniz valla

[ilsu yara için üzüldüm canım. ama iyiki de ilerlemeden farkedildi. aslında ben de kendimde öyle bişeyden şüpheleniyorum. bazen ilişki sırasında canım acıyor, sonra hafif bir kan geliyor. herzaman olmuyor bu ama kafama takılıyor açıkçası. doktora sordum muayne etmedi ama ultrason probunu takarken mantar olduğunu farketmiş. o da kötü tabi. bakalım bu ay tekrar kontrole gittiğimde muayne etmesini isteyeceğim, ona göre tedbir almak lazım. sen ne yapacaksın donduracakmısın. bir de yaktırıyorlarmış. sitede bu konuyla ilgili başlıklar var onlarada bir bak istersen. Aslında kızlar bu yaralar, enfeksiyon ve mantar gebeliği etkiliyor. Tedavi ettirmek lazım. Ben bu ay doktora ısrarla sorucam, bişey varsa tedavi etsin gerekirse bir süre ertelerim gebeliği. Çünkü bu şekilde zaten gecikiyor. İlsu sen de ihmal etme canım.[/QUOTE]

tşkler canım .inan bana ben hiç farketmedim akıntı falan yoktu bende. genelde ultrasyonla baktıkları için göremedi demekki diğer doktorlar yaramı .ahh ahhh
canım ilişki sırasında bende de aynı şekilde acı oluyordu benimde aklımda gelmişti zaten ama yok canım yoktur demiştim. bence rahim ağzını da kontrol ettir. smear testi yaptırıcam yakın zaman içinde .eğer yara büyürse cocuk olmasını da zorlastırıyormuş .spermler içeri geçemiyormuş yaprakcım. antbiyotik ve fitil verdi bakalım kullancam nolcak:1no2:

yaprakcım çok güsel arkadaşım ya bu test işe yarıcak baksana
başlamış işaret vermeye
hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…