- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.741
yaprakcım çok güsel arkadaşım ya bu test işe yarıcak baksana
başlamış işaret vermeye
hadi hayırlısı bakalım
YAPRAKCIM İÇİNE SÜPHE DÜŞMESİN SADECE BİR SONRAKİ KONTROLUNDE RAHİM AĞZINA BAKILMASINI SÖYLE ÇOK KISA SÜREN Bİ İŞLEM .GİTTİĞİM DR UN ELİ ÇOK HAFİFTİ HİÇ BİŞEY HİSSETMEDİM ACIKCASI. DR İLERLERSE DONDURABİLİRİZ DEDİ.BİZLER HİÇ COCUK DOĞURMADIĞIMIZ İÇİN YAKMAYI ÖNERMİYORLAR . YOK CANIM İLACLARLA FALAN GEÇMİYORMUŞ BU YARA BU İLACLAR OLACAK AKINTIYI DURDURURMUŞ İLTİHAP FALAN OLDUYSA ONU ENGELLER SANİRİM .BAK BEN GEÇEN YIL BU ZAMANDA GİTMİŞTİM RAHİM AĞZIMA BAKMIŞTI DR YARA YOKTU. YENİ OLUŞTU SANIRIM.klava:
evet canım benim de kesin muayne olmam lazım. peki yara ilaçla geçmiyorsa gebeliğe engel değilmiymiş. burda yaktırdıktan sonra hamile kalanlar olmuştu ya. hatta bizim sayfada da vardı. peki ilerlememesi için ne yapmak lazımmış, ya da neden oluyormuş ki. ay bak sinir oldum şimdi. sende ilişkiye girerken sürekli mi ağrı acı oluyordu. ben de bazen oluyor. özellikle uzun süre ilişkiye girmeyip sonra girdiğimde daha çok oluyor. ilk girişte çok oluyor sonra geçiyor. bazen de hiç olmuyor. ben de bazen yeteri kayganlık sağlanamadığı içinmi acaba falan diye düşünüyorum ama muayne olmakta fayda var tabi.
evet canım benim de kesin muayne olmam lazım. peki yara ilaçla geçmiyorsa gebeliğe engel değilmiymiş. burda yaktırdıktan sonra hamile kalanlar olmuştu ya. hatta bizim sayfada da vardı. peki ilerlememesi için ne yapmak lazımmış, ya da neden oluyormuş ki. ay bak sinir oldum şimdi. sende ilişkiye girerken sürekli mi ağrı acı oluyordu. ben de bazen oluyor. özellikle uzun süre ilişkiye girmeyip sonra girdiğimde daha çok oluyor. ilk girişte çok oluyor sonra geçiyor. bazen de hiç olmuyor. ben de bazen yeteri kayganlık sağlanamadığı içinmi acaba falan diye düşünüyorum ama muayne olmakta fayda var tabi.
Dilek dövecek bizi . Ya işte herşeyi çok takiyoruz kafaya malesesf. Arkadaslar ben buarada bi kaç saate kadar yola çikiyorum inş .tatile gidicem .sizin yerinize de bol bol eğlenirim .sanirim orada giremem internete gelincce toplu halde okurum artik. Belki de hamiş haberi aliriz iklimsunun az kaldi onun regl olmasina çünkü
CANIM BEN SORDUĞUMDA ENGEL DEĞİL DEDİ AMA NETTEN ARASTIRMALARIM SONUCUDA BÜYÜK YARALAR ENGEL OLUYORMUŞ benneyaptımki .SPERMİN İÇERİYE GİRMESİNİ ENGELLİYORMUŞ .BENDE BAZEN AĞRI OLUYORDU ÖZELLİKLE ARA VERDİKTEN SONRA .BİDE BU ÇIKTI YAAAA UĞRAS DUR.
CİMBOMUMDA ÖNEMLİ DEĞİL HERKESTE OLUYOR ÖYLE KIZARIKLILKLAR DEDİ BİRAS YÜREĞİME SU SERPTİ . SANIRIM BİZ ÇOK KURCALIYORUZ HERŞEYİ YAPRAKCIM.
Dilek dövecek bizi . Ya işte herşeyi çok takiyoruz kafaya malesesf. Arkadaslar ben buarada bi kaç saate kadar yola çikiyorum inş .tatile gidicem .sizin yerinize de bol bol eğlenirim .sanirim orada giremem internete gelincce toplu halde okurum artik. Belki de hamiş haberi aliriz iklimsunun az kaldi onun regl olmasina çünkü
ay evet canım. beni dövüyor zaten oklava ile hem de görmedin mi yasakkelime ya evet çok da panik yapmamak lazım ama ihmal de etmemek gerek. işin başında fazla ilerlemeden bu tip şeylerin önlemini almak lazım. ben de zaten birsürü sorun var birde bu çıkmasın başıma. bakalım pzt gidince sorucam.
canım demek tatile gidiyorsun ne güzel ya. deniz kenarına falanmı gideceksiniz. peki o durumda denize girmenin sakıncası varmıymış sordunmu doktora. dikkat et canım. mikrop falan kapma. ilaçlarını düzenli al, tatilde unutma içmeyi. bol bol gez eğlen dinlen. iyi tatiller sana.
bende de hemen hemen buna benzer bir durum oldu . adetimin üzerinden 10 gecince hemen bir test aldim ve yaptim . pek umutlu deildim .fakat pozitif cikmisti sonuc. cok sevinmistim . kandaki degerde yüksekti . fakat ultrasonografide bebek gözükmüyodu . doktorum dis gebelikten süpelendi . fakat bir kac gün icinde kandaki bhcg degerim düsünce gebeligin olusamadigini söyledi ve kürtaja gerek kalmadan vücudun atacagini söyledi . dilerim sende de bu kötü olay gerceklesmez . insallah saglikli ve hayirli bir bebege sahip olursun .. allah gönlüne göre versin .. :)
tüh ya şu sitenin yavaşlığı yüzünden cimbomumu kaçırmışım ya. sinir oldum şimdi. bugünlerde gerçekten çok yavaş ya. herkesin böylemi acaba? girmek ve konuya cevap yazmak için çok uğraşıyorum. neyse cimbomum benim de yarın sabah biraz işlerim var, çıkmadan girip size bir günaydın demek isterim fakat giremeyedebilirim. evet ya cimbomla bizde tatile çıkınca ne olacak bu sayfanın hali. aysima ile ilsu da tatilde. sabırsızım belki artık gebelik sayfalarına takılır. zaten diğer arkadaşlarda ayda yılda bikere uğruyor. yani bilmiyorum cimbom bırak bunların hepsini devamsızlıktan. kanaat falan da kullanma tamammı:sm_cool: ya da bas fırçayı ve oklavayı :mymeka:klava:
Yok canım ya ben burdan ayrılmam ki kovulmadıkça:roflol:
burda güzel arkadaşlarım var nerde bulucam birdaha :1hug:
hem bende tatile gidince giremem sadece yoksa hergün takılırım bir aksilik olmadıkça
bakalım hemen hemen tatillerimiz denk geliyor dönünce de artık sayfayı tozlu sayfalardan çıkarırız herhalde :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?