Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaprakcım çok güsel arkadaşım ya bu test işe yarıcak baksana
başlamış işaret vermeye
hadi hayırlısı bakalım

sağol canım. yumurta gelişmeye başlamış demekki dimi. yoksa hiç çizgi çıkmazdı. ama ilsucuğum beni biraz korkuttu ya benim de muayne olmam lazım acil tarafından çünkü yara, mantar, enfeksiyon bunlar hep gebeliği etkiliyor. öyle bişey varsa tedavisini olurum hem böylece hamile kalmam daha kolaylaşır belki. iklimsuda mı kimde varmış bu sayfada. yaram vardı yaktırdım sonra 13. gün ilişkiye girdim o zaman hamile kaldım demişti. meltemmiydi yoksa. sanki ben öyle bişey hatırlıyorum.

tşkler canım .inan bana ben hiç farketmedim akıntı falan yoktu bende. genelde ultrasyonla baktıkları için göremedi demekki diğer doktorlar yaramı .ahh ahhh
canım ilişki sırasında bende de aynı şekilde acı oluyordu benimde aklımda gelmişti zaten ama yok canım yoktur demiştim. bence rahim ağzını da kontrol ettir. smear testi yaptırıcam yakın zaman içinde .eğer yara büyürse cocuk olmasını da zorlastırıyormuş .spermler içeri geçemiyormuş yaprakcım. antbiyotik ve fitil verdi bakalım kullancam nolcak:1no2:[/QUOTE]

ilsu canım ya şimdi benim de içime bir kurt düşürdün. düşükten sonra böyle oldu benim de. bende de öyle belirgin bir akıntı yok ama bazen ilişkide acı oluyor. ben de cimbom gibi tahriş falanmı deyip önemsemiyordum ama şimdi sen böyle deyince şüphelenmeye başladım. inşallah kötü birşey yoktur ya. peki canım antibiyotikle, fitille geçermiymiş. yani yaktırmak daha mı etkili. ay bilmiyorum ya. ben geçen yıl smear testi yaptırmıştım kötü bişey çıkmamıştı. bu sene yaptırmadım ama. bari onu da yaptırayım.

YAPRAKCIM İÇİNE SÜPHE DÜŞMESİN SADECE BİR SONRAKİ KONTROLUNDE RAHİM AĞZINA BAKILMASINI SÖYLE ÇOK KISA SÜREN Bİ İŞLEM .GİTTİĞİM DR UN ELİ ÇOK HAFİFTİ HİÇ BİŞEY HİSSETMEDİM ACIKCASI. DR İLERLERSE DONDURABİLİRİZ DEDİ.BİZLER HİÇ COCUK DOĞURMADIĞIMIZ İÇİN YAKMAYI ÖNERMİYORLAR . YOK CANIM İLACLARLA FALAN GEÇMİYORMUŞ BU YARA BU İLACLAR OLACAK AKINTIYI DURDURURMUŞ İLTİHAP FALAN OLDUYSA ONU ENGELLER SANİRİM .BAK BEN GEÇEN YIL BU ZAMANDA GİTMİŞTİM RAHİM AĞZIMA BAKMIŞTI DR YARA YOKTU. YENİ OLUŞTU SANIRIM.klava:

evet canım benim de kesin muayne olmam lazım. peki yara ilaçla geçmiyorsa gebeliğe engel değilmiymiş. burda yaktırdıktan sonra hamile kalanlar olmuştu ya. hatta bizim sayfada da vardı. peki ilerlememesi için ne yapmak lazımmış, ya da neden oluyormuş ki. ay bak sinir oldum şimdi. sende ilişkiye girerken sürekli mi ağrı acı oluyordu. ben de bazen oluyor. özellikle uzun süre ilişkiye girmeyip sonra girdiğimde daha çok oluyor. ilk girişte çok oluyor sonra geçiyor. bazen de hiç olmuyor. ben de bazen yeteri kayganlık sağlanamadığı içinmi acaba falan diye düşünüyorum ama muayne olmakta fayda var tabi.

klava:klava:klava:

yaprakcım ilsucum bu ne panic
bak şimdi yaaa
delirtmeyin beni
ya bu yara ilişkiye girenlerin çoğunda var
çok önemli olsaydı ya da gebeliğe engel olsaydı sizce dr söylemezmiydi
yapmayın ne olur
üzülüyorum ben

CANIM BEN SORDUĞUMDA ENGEL DEĞİL DEDİ AMA NETTEN ARASTIRMALARIM SONUCUDA BÜYÜK YARALAR ENGEL OLUYORMUŞ benneyaptımki .SPERMİN İÇERİYE GİRMESİNİ ENGELLİYORMUŞ .BENDE BAZEN AĞRI OLUYORDU ÖZELLİKLE ARA VERDİKTEN SONRA .BİDE BU ÇIKTI YAAAA UĞRAS DUR.
CİMBOMUMDA ÖNEMLİ DEĞİL HERKESTE OLUYOR ÖYLE KIZARIKLILKLAR DEDİ BİRAS YÜREĞİME SU SERPTİ . SANIRIM BİZ ÇOK KURCALIYORUZ HERŞEYİ YAPRAKCIM.

Dilek dövecek bizi . Ya işte herşeyi çok takiyoruz kafaya malesesf. Arkadaslar ben buarada bi kaç saate kadar yola çikiyorum inş .tatile gidicem .sizin yerinize de bol bol eğlenirim .sanirim orada giremem internete gelincce toplu halde okurum artik. Belki de hamiş haberi aliriz iklimsunun az kaldi onun regl olmasina çünkü

ay evet canım. beni dövüyor zaten oklava ile hem de görmedin mi yasakkelime ya evet çok da panik yapmamak lazım ama ihmal de etmemek gerek. işin başında fazla ilerlemeden bu tip şeylerin önlemini almak lazım. ben de zaten birsürü sorun var birde bu çıkmasın başıma. bakalım pzt gidince sorucam.
canım demek tatile gidiyorsun ne güzel ya. deniz kenarına falanmı gideceksiniz. peki o durumda denize girmenin sakıncası varmıymış sordunmu doktora. dikkat et canım. mikrop falan kapma. ilaçlarını düzenli al, tatilde unutma içmeyi. bol bol gez eğlen dinlen. iyi tatiller sana.

aferim sana bebeğim:1hug:

canımın içi sana iyi eğlenceler bitanesi
gez toz dinlen bol bol
keyfine bak
ohh ne güsel
kendine de çok çok iyi bak
ilaçlarını saati saatine almayı unutma
oklava gelir sonra karışmam
seni kocaman öpüyorum

efet seni oklavayla dövüyorum ama o oklava sevgiden yapıldı biliyormusun sen
bak kaldık yine başbaşa
gerçi ben birasdan çıkıcam ama
biz tatile gidince düşünemiyorum sayfayı valla

tüh ya şu sitenin yavaşlığı yüzünden cimbomumu kaçırmışım ya. sinir oldum şimdi. bugünlerde gerçekten çok yavaş ya. herkesin böylemi acaba? girmek ve konuya cevap yazmak için çok uğraşıyorum. neyse cimbomum benim de yarın sabah biraz işlerim var, çıkmadan girip size bir günaydın demek isterim fakat giremeyedebilirim. evet ya cimbomla bizde tatile çıkınca ne olacak bu sayfanın hali. aysima ile ilsu da tatilde. sabırsızım belki artık gebelik sayfalarına takılır. zaten diğer arkadaşlarda ayda yılda bikere uğruyor. yani bilmiyorum cimbom bırak bunların hepsini devamsızlıktan. kanaat falan da kullanma tamammı:sm_cool: ya da bas fırçayı ve oklavayı :mymeka:klava:

bende de hemen hemen buna benzer bir durum oldu . adetimin üzerinden 10 gecince hemen bir test aldim ve yaptim . pek umutlu deildim .fakat pozitif cikmisti sonuc. cok sevinmistim . kandaki degerde yüksekti . fakat ultrasonografide bebek gözükmüyodu . doktorum dis gebelikten süpelendi . fakat bir kac gün icinde kandaki bhcg degerim düsünce gebeligin olusamadigini söyledi ve kürtaja gerek kalmadan vücudun atacagini söyledi . dilerim sende de bu kötü olay gerceklesmez . insallah saglikli ve hayirli bir bebege sahip olursun .. allah gönlüne göre versin .. :)

canım sana da çok geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın böyle talihsizlikler. seninki tam boş gebelik değil sanırım. kimyasal gebelikmi ne diyorlar öyle galiba. ama sonuçta boşta olsa kimyasal da olsa insan çok üzülüyor ya. hamile kalmanın mutluluğunu tam yaşayamadan bebeğin uçup gidiyor ne kadar acı. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Yok canım ya ben burdan ayrılmam ki kovulmadıkça:roflol:
burda güzel arkadaşlarım var nerde bulucam birdaha :1hug:
hem bende tatile gidince giremem sadece yoksa hergün takılırım bir aksilik olmadıkça
bakalım hemen hemen tatillerimiz denk geliyor dönünce de artık sayfayı tozlu sayfalardan çıkarırız herhalde :roflol:

Günaydin kizlar... Ya herkesin kürtaj nedeni ile cani çok yandimi ya ben mi abarttim.. Rahimin açilmasi için sizede suni sanci verdilermi arkadaşlar.. Benim ilk gebeliğim olduğu için suni sanci verdiler.. Eğer açilmadan kürtaj yapilirsa rahimde yirtilma falan oluşabilirmiş.. Sanci çektirdiler bana.. Kivrandim ve çok ağladim çok istemiştim çünkü... Kürtaj masasinda ağlayarak uyuttular beni.. Narkoz verdiler.. Uyandiğimda her şey bitmişti.. Ayni sanci yine başladi sonra ağri kesici verilince geçti ağrim geçince firladim yatakdan doğru eve... Ve sonrasinda hiç ağrim sizim olmadi :) çok şükür... Kizlar bişey daha sorcam ? : Ben ilşikiye girdim ve korunmadik.. Zarari varmi ya... Aslinda ben ilk adetimden sonra korunmayi düşünmüyorum tehlikeli mi acaba ?

istiridyecim canım en az iki ay mola vermen gerek..rahim kendini toplamadan tekrar hamile kalırsan düşük riski artıyor hayatımm..sana tekrar geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda göndersin meleğini canım..Şeniz

kovulmak ne demek beeeklava:
sen bizin yeni cici güzel kıymetli annemizsin
tabi hamile sayfalarına da gidiceksin ama
senin bu sayfada çok daha büyük bi sorumluluğun var biliyorsun di mi
hepimize umut vermek
liderimiz öğretmenimiz sensin artık bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…