Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Sağol canım benim biliyorum evet umudunuz umut olsun a.s
görevimin bilincinde bir anne adayıyım ben sırnaşık şey
şaka takıldım zaten yaa espirik olsun diye işte :roflol:
ee kimse de yok sıcağın rehavetine kapıldı herkes herhalde

canım benim de ilk gebeliğimdi ama bana suni sancı falan vermediler ben 7+4 günliktüm kürtaj olduğumda yeniydi yani belki ondandır sadece uyuttular işte narkozla sonrasında da çok çok çok az bi kanamam ve ağrım oldu hepsi o

selam kızlar ben ancak gelebildim. sabah biraz işlerim vardı. ama pek de ilerlememiş sayfa. sayfamızın demirbaşlarından cimbomumla sabırsızım gelmiş. ya cimbom biz tatile gidip dönünce bizim başlığı 206. sayfada görmeyiz umarım:roflol:
sabırsızım biz seni niye kovalım aşkolsun, sana şimdi her zamankinden daha çok özen göstermemiz gerekiyor çünkü artık yalnız değilsin. minik meleğin de seninle. sen daha bize gelişmeleri haber vereceksin. işte bugün keseyi gördüm, bugün kalp atışlarını gördüm gibi bebeğin gelişmelerini aktaracaksın dimi. sen bize lazımsın biryere kaybolma sakın. :teselli:

Elbette cnm inşallah herşey yolunda gidecek ve herşeyden haberdar ederim sizden biri olsa bende adım adım anlatmasını isterdim herşeyini a.s.

yaprakcım nasılsın fıstıkım
çok sıcak bitanem
çok şükür klima aldık da ama
montaj için belkliyoruz bakalım
güya bugün geliceklermiş
sen nasılsın bitanem

yaprakcım nasılsın fıstıkım
çok sıcak bitanem
çok şükür klima aldık da ama
montaj için belkliyoruz bakalım
güya bugün geliceklermiş
sen nasılsın bitanem

sağol cimbomum, iyiyim hayatım. oh oh ne güzel artık klimanın altında serin serin oturursun. valla bu sıcaklarda şart oldu canım. ama dikkat et klimadan çok hastalanan oluyor, çarpıyor. terliyken falan çok karşısında durma hayatım. bak tatile de gideceksin aman hastalanma.
evet canım sabah gidip yaptırdım testi. aslında saat 2 gibi çıkar sonuç demişlerdi, eşime tel. verdiler uyansın ararız. inşallah iyi bir şey çıkar ya. sonra da doktoru arayıp sonucu bildiricez bakalım ne diyecek. yarın da tekrar şu ovulasyon testini yaparım. pzt. de doktor dönerse tatilden bir gidip muayne olurum. şu mantar mı tahrişmi neyse hala acıyor ya. sinir oluyorum. bide bu çıktı şimdi başıma.

canım ya nerden çıktı bu şimdi
hay allah yaa aman dr a sor bakalım p.tesi
inş.çok önemli bir şey değildir bitanesi
seni kocaman öpüyorum bitanem
ben çıkıyorum p.tesi görüşürüz artık
dr dan gelir gelmez burdasın ona göre
iyi hafta sonları bitanem

Sabırsızım,
canım benim konu din olunca kapalı karşıtı biri olarak bende tartışmaya katılmamak için zor tuttum kendimi çünkü bunların beyni yıkanmış bir kesimi var ki bulaşılmaya gelmez zaten kendi doğru bildiklerine körü körüne inanırlar. bu yüzden salla gitsin yerimseniben

aysima

nasılsın bak gördün mü 4 kilo verdim çok mutluyum. ağustos sıcağında ev taşırken hele marmarisin sıcağında ev yerleştirirken dahaa çoook kilo vereceğim :lepi:

günaydın kızlar. umarım çok güzel bir hafta olur.
iklimsu erkencisin canım. senden başka da kimse yok sanırım. sabırsızım sağolsun sayfamız geride kalmasın diye nöbet tutmuş haftasonu. artık tatile gidince gözümüz arkada kalmaz.

canım erkende kalktım temizlik yaptım öğleye misafirim var ondan çok yoruldum sen ne yaptın ovalasyon testini çalışmalara başladın mı canım

canım erkende kalktım temizlik yaptım öğleye misafirim var ondan çok yoruldum sen ne yaptın ovalasyon testini çalışmalara başladın mı canım

kolay gelsin canım. ben ovulasyon testini 2 kez yaptım 2. çizgi çıkıyor ama çok da koyu değil. ayrıca bugün doktorum tatilden geliyor. 4 den sonra gidicem. ayrıca bende mantarmı ne bişey var. vajinada acı ve kaşıntı var. tam da yumurtlama zamanına denk geldi. bu durumda ilişki de zor ya. o yüzden bir gidip baktırayım. birşey varsa önlemini alırız. böyle daha kötü çünkü. canım sende mi yara vardı. yaktırdım falan diyen senmiydin.sanki sendin diye hatırlıyorum. ilsudada yara çıkmış gerçi daha çok başlangıcıymış ilaç falan vermiş doktor ben de korkmaya başladım. inşallah birşey çıkmaz. tahriş gibi sanki acıyor yani böyle işte canım.

yok canım bende öyle yara falan yoktu ama mantar enfeksiyonu var ara ara nüksediyor yani tam olarak tedavisi yok bende geçen yıl çok şiddetli vardı doktor ilaç vardı birde merhem onu kullandım geçti ama tekrar yeniliyor ilkbaharda oldu tekrara kürtajdan sonra ama şimdi geçti ilsuda mı çıkmış ay çok üzüldüm ben yoktum sanırım ama yara bir problem deil sanırım halamda da vardı yaktırdı geçti rahim ağzı tahriş olmuş ondan canım ya tedavii ol tabii mantar daha çok hamile iken tekrarlıyormuş sen şimdiden tedavi olki hamile kaldığında zorlanma bide sen çalışma yapacakısn demi ?

canım tamam ben yanlış hatırlıyorum o zaman. ama bu başlıkta birinde vardı ya. meltemmiydi, nakkadmıydı kimdi acaba. neyse boş bir zamanımda geçmişi okurum. ay canım inşallah benimki yara falan değildir. basit bir tahriş veya mantardır umarım ve ilaçla geçer. evet mantar da çok illet bişey maalesef. bir de böyle durumlarda eşli tedavi olmak lazım. eğer ilaç falan verirse eşimin de kullanması lazım. canım önümüzdeki birkaç gün benim çalışma yapmam lazım tam yumurtlama dönemindeyim ama bu durumda nasıl olacak bilmiyorum çünkü biraz canım yanıyor. bakalım doktor bir muayne etsin. ilaçmı, fitilmi ne verecek ona göre. bir de verdiği ilaçların sperm ve yumurtanın döllenmesine olumsuz etki etmemesi gerekli. bu ay biraz karambole olacak benim bu çalışmalar. bilmiyorum belki doktor çalışmaya izin vermeyebilirde. birdahaki ayda tatile gitmeyi düşünüyorum yani tam yumurtlama zamanlarında tatilde olabilirim bu yüzden doktora gitmem de zor olur. nasıl ayarlıycam bilmiyorum o yüzden 1-2 ay ertelenebilir benim bebek çalışmaları. bakalım kısmet yine de hayırlısı olsun artık.

hayırlısı canım böylesi hayırlısı ise olsun çünkü allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin bende bu cuma günü adet olmam lazım şayet olmazsam hafta sonu test yapcam c.tesi sabahı pek ümidim yok ama kasık ağrım var biraz bakalım midem kötü bide bunlar için çok erken belki piskolojik bakalım

ay canım az kalmış senin de adetine. hadi inşallah bir hamile daha çıkar sayfamızdan bize umut olursunuz. ama sen de problem yoktu zaten olması bana göre daha kuvvetli ihtimal. benim her yerden sorun fışkırıyor. pko, eşimin spermleri çok iyi değil, yaş da size göre ileri ve birde şimdi başıma şu mantarmı, tahrişmi her ne illetse o çıktı. ay bazen çok sinir oluyorum ya ama bütün bunlara rağmen yine de umutluyum. sizin kadar çabuk olmasa da bir gün olacak diye inandırıyorum kendimi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…