- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.761
kovulmak ne demek beeeklava:
sen bizin yeni cici güzel kıymetli annemizsin
tabi hamile sayfalarına da gidiceksin ama
senin bu sayfada çok daha büyük bi sorumluluğun var biliyorsun di mi
hepimize umut vermek
liderimiz öğretmenimiz sensin artık bizim
Günaydin kizlar... Ya herkesin kürtaj nedeni ile cani çok yandimi ya ben mi abarttim.. Rahimin açilmasi için sizede suni sanci verdilermi arkadaşlar.. Benim ilk gebeliğim olduğu için suni sanci verdiler.. Eğer açilmadan kürtaj yapilirsa rahimde yirtilma falan oluşabilirmiş.. Sanci çektirdiler bana.. Kivrandim ve çok ağladim çok istemiştim çünkü... Kürtaj masasinda ağlayarak uyuttular beni.. Narkoz verdiler.. Uyandiğimda her şey bitmişti.. Ayni sanci yine başladi sonra ağri kesici verilince geçti ağrim geçince firladim yatakdan doğru eve... Ve sonrasinda hiç ağrim sizim olmadi :) çok şükür... Kizlar bişey daha sorcam ? : Ben ilşikiye girdim ve korunmadik.. Zarari varmi ya... Aslinda ben ilk adetimden sonra korunmayi düşünmüyorum tehlikeli mi acaba ?
selam kızlar ben ancak gelebildim. sabah biraz işlerim vardı. ama pek de ilerlememiş sayfa. sayfamızın demirbaşlarından cimbomumla sabırsızım gelmiş. ya cimbom biz tatile gidip dönünce bizim başlığı 206. sayfada görmeyiz umarım:roflol:
sabırsızım biz seni niye kovalım aşkolsun, sana şimdi her zamankinden daha çok özen göstermemiz gerekiyor çünkü artık yalnız değilsin. minik meleğin de seninle. sen daha bize gelişmeleri haber vereceksin. işte bugün keseyi gördüm, bugün kalp atışlarını gördüm gibi bebeğin gelişmelerini aktaracaksın dimi. sen bize lazımsın biryere kaybolma sakın. :teselli:
yaprakcım nasılsın fıstıkım
çok sıcak bitanem
çok şükür klima aldık da ama
montaj için belkliyoruz bakalım
güya bugün geliceklermiş
sen nasılsın bitanem
canım erkende kalktım temizlik yaptım öğleye misafirim var ondan çok yoruldum sen ne yaptın ovalasyon testini çalışmalara başladın mı canım
yok canım bende öyle yara falan yoktu ama mantar enfeksiyonu var ara ara nüksediyor yani tam olarak tedavisi yok bende geçen yıl çok şiddetli vardı doktor ilaç vardı birde merhem onu kullandım geçti ama tekrar yeniliyor ilkbaharda oldu tekrara kürtajdan sonra ama şimdi geçti ilsuda mı çıkmış ay çok üzüldüm ben yoktum sanırım ama yara bir problem deil sanırım halamda da vardı yaktırdı geçti rahim ağzı tahriş olmuş ondan canım ya tedavii ol tabii mantar daha çok hamile iken tekrarlıyormuş sen şimdiden tedavi olki hamile kaldığında zorlanma bide sen çalışma yapacakısn demi ?
hayırlısı canım böylesi hayırlısı ise olsun çünkü allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin bende bu cuma günü adet olmam lazım şayet olmazsam hafta sonu test yapcam c.tesi sabahı pek ümidim yok ama kasık ağrım var biraz bakalım midem kötü bide bunlar için çok erken belki piskolojik bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?