- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.781
dırım hoşgeldin canım, biz iyi olmaya çalışıyoruz işte. sen nasılsın.
valla cnm bende iyi olmaya çalışıyorum keyifsizim adet olmadığım için piskolojik sıkıntısı
bana vurmaya başladı bile tabi böle oldukca içiçmdeki umudum azalıyor sıkılıyorum
bir tv seyrederken ne kadar ünli kadın kadın var hamile sanki hamile haberleri özellikle böle çıkıyor gibi geliyor......öle karman çormanım cnm yaa
ayyy kızlar o kadar duygusallaştımki benim erkek kardeşim var daha henüz 18 yaşında ve çocuğumuz olmadığını biliyor
bana sordu abla senin tedavin ne oldu diye bend eo bitti olmadı dedim ...e yeniden tedaviye başla dedi
bende paramız yok dedim.....innamıyorum yaa şimdi aradı ve abla ben para birikitiriyorum altın alıyorum o altınları sana vereyim gidip dokotra tedavi ol dedi.....şuan ağlıyorum inanmıyorum ya daha 18 yaşında bu çocuk ....canım kardeşim
ay canım sorma ya biz de cimbomla aynı dertten muzdaribiz. şu ünlüler ne kadar şanslı ya. geçen de cimboma pınar altuğu söyledim planladıkları ay hemen hamile kalmış. bazıları böyle şanslı oluyor işte ama boşver bizimkiler geç gelecek belki ama çok hayırlı ve sağlıklı olacaklar inşallah.
canım sen adet söktürücüyemi başladım demiştin geçen gün. ilacın bitince adet olursun canım ya stres yapma. aslında kan testi de yaptırsaydın keşke. belki bişeyler vardır. ben de bugün doktora gidicem. yumurtam ne kadar olmuş, çatlamışmı, büyümüşmü bir kontrol ettiricem ayrıca birde yanma ve kaşınma var alt tarafta ilişkiye girerken de acı oluyor mantarmı tahrişmi bir kontrol etsin. inşallah ciddi bir şey değildir. tam da yumurtlama zamanına denk geldi. bu durumda belki ilişkiyi bile yasaklar doktor. anlayacağın ben de çok dertliyim canım. hayırlısı olsun artık.
evet cnm hep iyi insanlar var cnm allahtan ...kardeşim üstelik erkek biliyormusun yaaay canım ya, ben de duygulandım şimdi bak. ne hayırlı kardeşin varmış. vermese bile veririm demesi yetmiştir sana. inşallah canım etrafında da bak hep iyi insanlar var bebeğin gelecektir. senin yaşın daha çok genç. aşılamalara cevap vereceğine inanıyorum ben. doğal yolla bile olabilir. bak kızıldeniz diye bir arkadaş var bu sitede pko luymuş, eşinin spermleri de çok kötüydü. bazı doktorlar tüp bebek yaptırın siz falan demiş. ama kız doğal yolla hamile kalmış. Allah'tan umut kesilmez canım. bizlerin de olacak inşallah.
dırım canım inşallah sen de hayırlı haberlerle gelirsin. umarım bende de kötü bişey çıkmaz. benim sıkıntım tam yumurtlama günlerine denk gelmesi. neyse napalım alnımıza ne yazıldıysa onu göreceğiz.
canım demek erkek kardeşler daha hayırlımı oluyor ne. inşallah bir daha para pul harcamaya gerek kalmadan hamile kalırsın. o parayla da kardeşin yeğenine hediyeler alır inşallah.
canım ya bu arada cimbomdan haberin varmı. bu sabah biryere gidecekmiydi. sizin sayfaya da gelmemiş. bu saate kadar gelirdi. ben de 1 saat içinde çıkıcam. o zamana kadar gelir umarım da aklım onda kalmaz.
cnm aminnnnn güsle dileklerin için
cimbomlu geç geldi sanırım şimdiiii geldi ama
ben çıkacam çamaşırlarımı asam duş alayım çıkacammm
sen nereye gidiyorsun yaaaaaaaaaa
bi evinde dur be kadınnnnn
Selam herkese:)))))))))
hoşgeldin fıstıkımmmm
nasılsın
nasıl gidiyor hamişlik
belirtiler iyice netleşmiştir şimdi bi de senin sat ın ne zamandı
cimbom kızzzz türkmaxda bir doktor çıktı klinik programına bizim latif çıkacakmış doğum olmuş o yüzden gelemiş yanında çalışan bir doktoru yıollamış
yaprakcım cnm benim
merak etmişsin beni bitanem valla mağazaya geldim işte ne bileyim toparla falan yok yemekti falan filan anca gelebildim zamanda çok çabuk geçmiş yaa bu arada eşimle amcası benim yüzümden kavga etmiş çok iğrenç bi adam
bi de sen 4 de mi gidiceksin dr a ee kaçda gelirsin ki merak ederim ben ya
herşeyi iyice sor dr a bitanem
e2 sonucunu aldınız mı
hadi yaa
ama hicran söylüyordu ya tv lere çıkıyor bu dr diye
keşke gelseydi de görseydin
sizde de mi dijitürk var
çok güsel dr lar çıkıyor orda
sabah 9 la 10 arası
selin karacehennem diye evlilik terapisti var
10 dan sonra da taylan kümeli var ya o program yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?