Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

bu site delirtiyor beni yaa
dr un beğenmesi çok önemli bitanem demek ki herşey yolunda ve geç kalınmamış bu süper sen dr dan güzel haberlerle geliceksin eminim buna bitanem
amcası 47 yaşında ama pek tripli bi görsen
çok şükür ki klima aldık c.tesi amcası çıldırdı bu sabah içeri girmiyor biz içerdeyiz işte muratla kapıda kapalı tabi ben murata dedim ki amcan niye bu kadar tripli git bi konuş istersen dedim şimdi geçen hafta klima için demiş ki biz 3-4 senedir t-shırtümüzü sıkarak şakır şakır terleyerek çalıştık karın bi geldi hemen klima alıyorsun demiş falan işte
neyse murat dışarı çıktı amcasının yanına adam demiş ki çok karı köylüsün karı kılıklısın karının ağzının içine bakıyorsun git karının kucağına otur ne geliyorsun buraya demiş
senin öyle bi karın var ki bi ters cevap versek o on ters cevap verir rezil eder adamı
ay ben şok oldum murat anlatın ca
muratta demiş ki sen karıma ters bi laf edemezsin demiş (pek inanmadım gibi ama)
ayy beni bi tanısanız asla cevap falan veremem ben kimseye bak kardeşim farklıdır ama ben asla
keşke verebilseydim valla
işte neyse adamın karakteri bu yani kızlar
düşünsenize yaa git karının kucağına otur ne demek eşinin amcası ona böyle bir şey söylese ne yaparsın
çok seviyesiz iğrenç bi adam

Adaşım mrb uzun zamandır denk gelmiyoruz nasılsın canım görüşmeyelim benim öğlene misafirim vardı yeni kalktılar şimdide akşama bişeyler hazırlayacağım ilaca başladın mı canım
bide muratın amcası hakkında yazdıklarını okudum çok ayıp ya kocaman adam utanmıyor mu senle uğraşmaya böyle insanlar çevrelerinde mutlu karı koca görmeye tahamül edemezler birbirini dinleyen boşver takma sen bitanem tiripli adam diyorsun zaten hiç umursama bu onu daha çok sinir eder iyi etmişsin klima almakla o ne karışıyor ya alıcaksın tabii akşama kadar o sıcakta sen duruyorsun orda iyi etmişsin bide kimseyi memnun etmek zorunda deilsin yani o menun olacak diye klimamı almayacasın boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
bizim daha önemli işlerimiz var demi bacım

sorma dilekcim yaa yok takmıyorum da sinir bozuyor işte
sinek de ufaktır ama mide bulandırır biliyorsun işte öyle yani
ben ilaca başladım bitanem
bakalım ne olucak
bulmaca gibi mübarek
sen napıyorsun bitanem

tabi ki seve seve gelirim bitanem
sen ilk göz ağrımsın benim

evet tabi yaa umutsuzluk yok bitanem yaa
özellikle de pko lular
bence de bu dr çok iyiye benziyor bitanem sen bi git bakalım hayırlısıyla

me yapim bacım bende evdeyim bildiğin gibi bakalım cumaya kadar adet olmam lazım eski adetime göre bakalım bende biraz heycanlıyım ama pek umutlu deilim ilk ayda zor gibi rahimde incelme vardıya adetten sonra ne oldu bilmiyorum doktorada gitmedim bakalım eşim çok umutlu hamile olabilirsin diyor canım gerçi herşeyin hayırlısı bakalım

yaprakcım şimdi doktordasındır canım tüm kalbimle dualrım seninle
canım arkadaşım benim yaa
onun o panik halini öyle anlıyorum ki
çünkü aynı bende öyleyim
sadece bende pko yok ama kist var işte fark sadece bu

canım işte herkesin ayrı bir problemi var bende de rahim incelmesi vardı allahım bizi hepimizi beterinden saklasın hep diyoruyoz önemli olan hamile kalıyor olabilmemiz bir kez kaldık tekrar kalcağız o yüzden umutluyuz hepimiz bende merak ediyorum bir an önce gelsede paylaşsa bizle gerçi mantar çokta önemli bir problem deil bende de vardı sadece yumurtaları umarım istenilen olgunluğa gelmiştir
canım ben ne bilim fazla umutlu deilim ikinci adetim olduğu için yumurtlama günlerim yanlış olabilir ben seni bekliyorum bir dahaki ay beraber başlayacağız çalışmalara o zman daha çok umutlu olurum senle beraber

bugünde sayfada kimsecikler yok ilsu hanım şimdi deniz kenarında ohhhhhhhhhhhhh tatilde aysimaa yine öyle bende çok sıkıldım ya çok sıcak istanbul çekilmiyor bizde bir kaçsaydık süper olacak

bugünde sayfada kimsecikler yok ilsu hanım şimdi deniz kenarında ohhhhhhhhhhhhh tatilde aysimaa yine öyle bende çok sıkıldım ya çok sıcak istanbul çekilmiyor bizde bir kaçsaydık süper olacak

ay sorma çok sıcak yarın ist 35 derece olucakmış
inş.beraber başlarız da nasıl olucak ki kistin gitmesi lazım ben sanırım yumurtlama günlerimde tatilde olucam inş.denk gelir de ne bilem ki yaa
sen tatile gidicen mi
ayy dilekcim murat gidelim diyor
biz çıkıyoruz aşkım yarın görüşürüz gel yarın tamam mı:1hug:

Gü,naydınnnnn
Hızınıza yetişemedim ya nekadar faal bi sayfa masallah.
Ben dün döndüm tatilden bugun yine baska bir tatile gidiceğim alanyaya. leyleği havada gördüm kaçırmayayım dedim :)))

cimbomlum sen napıyosun bitanem nasıl gidiyor.
dediğin gibi ilaçlarımı alıyorum ama fitile henüz baslamadım bugun baslıcam. ya dr bana iki ilac yazmıştı .biri antibiyotik içinde 8 tane var 45 ytl yuh dedim ya .

iklimsu sen napıyorsun güzel arkadasım umarım bu ayki cabalarınızın mükafatini alırsın .olmazsa da bir sonraki aylara inş .benim birde okumuşsundur yara derdim çıktı .ufakmış ama can sıkıcı .

canım ilsu yara çok önemli deil bitanem halamda da vardı yaktırdı bir sorun olmadı yani çok takma kafana yaralar genelde tarişten kaynaklanıyor
ohhhhhhhhh ne güzel tatilinin keyfini çıkar bütün yıl çalışmak zorundasın iyi gece dinlen bol bol enerji depola canım
Vallahi bacım pek umutlu deilim ama bakalım bu cumaya adet kadar olmam lazım olmazsam c.tesi sabahı test yapacağız. sen ne zaman geleceksin alanyadan p.tesi iş başı yapacaksın deil mi bu arada ilaçlarını saati saatine alözellikle antibiyotiklerini tatil diye ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…