- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.801
canım çıkmadım daha buralardayım da site çok yavaş. az önce cevap yazmıştım geldimi gelmedimi onu da bilmiyorum. sayfa yenilenince hata verdi. ben 5 ten sonra gidicem. ben geldiğimde sen çıkmış olursun. artık yarın haberleşiriz. e2 sonucum 344 çıktı. doktor sonucu beğendi. bakalım bugünde bir kontrol etsin. bu arada sizinkiler niye tartışmış, ne istiyorlar senden takma kafana boşver.
Adaşım mrb uzun zamandır denk gelmiyoruz nasılsın canım görüşmeyelim benim öğlene misafirim vardı yeni kalktılar şimdide akşama bişeyler hazırlayacağım ilaca başladın mı canım
bide muratın amcası hakkında yazdıklarını okudum çok ayıp ya kocaman adam utanmıyor mu senle uğraşmaya böyle insanlar çevrelerinde mutlu karı koca görmeye tahamül edemezler birbirini dinleyen boşver takma sen bitanem tiripli adam diyorsun zaten hiç umursama bu onu daha çok sinir eder iyi etmişsin klima almakla o ne karışıyor ya alıcaksın tabii akşama kadar o sıcakta sen duruyorsun orda iyi etmişsin bide kimseyi memnun etmek zorunda deilsin yani o menun olacak diye klimamı almayacasın boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
bizim daha önemli işlerimiz var demi bacım
cnm evet dıgıturk var ben şimdi saçlarmı kurutacam çokda sıcak binecem minübüse gidecem kayınvalideme öperim cnm
şu işleirm bitsin bana geleceksin valla mır kırrr istemem heeeeeee söyleyem hemen cnm
neşeye geldin bana gelmezsem küserim(tehti ediyom görüyon)
bu doktorda güsel şeyler söledi bombom kız kimse umutsuz olmasın dedi elbette çözüm var dedi..özellikle pkolu hastalar dedi eğer sadece pko varsa bu tedavi inanın çok kolay dedi ....ama bazı hekimler hastalqara kilo ver gel diyor bu olay bunla bitmiyor diyor altında başka nedenler varmı araştırmak lazım diyor eğer onlar normalse işte pkoyu çok güsel tedavi eder ve hasta hamile kalır dedi....kesinlikle bu latife gidicem yaa 3 gün kaldı ...
Ya adaşım sende pko hastalığı var mıydı ?
bugünde sayfada kimsecikler yok ilsu hanım şimdi deniz kenarında ohhhhhhhhhhhhh tatilde aysimaa yine öyle bende çok sıkıldım ya çok sıcak istanbul çekilmiyor bizde bir kaçsaydık süper olacak
Kızlar kan testi sonucunu aldım hamileyimmm kesinleşti:)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?