Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

sabırsızım çok sevindim yüce allahım kucağına sağlıklı sıhatli almaya nasip etsin inşallah kendine çok iyi bak tabiiki yiğenimizede o hepimizin minik umudu canım

canım dilekte oyle diyor çok önemli değil diye. tahriş sonucu kızarıklık oluyor buna da yara diyor dr lar. antibiyotiğimi hergün tok karnına içiyorum fitilede yarın baslıcam .
canım bu ay rahmin ancak toparlanıyordur senin biras incelme vardi ya , bu ay olmassa bile ümidini kaybetmek yok .yaprak ovülasyon testi almış ondan denersin olmassa önümüzdeki ay .
Pazar sabahı İstanbuldayım inş . Malesef pazartesi günü işbası yapacağım işler birikmiştir iyice ufff.. nereden aklıma geldi .

dilekcim eğer eşinde gidelim diyorsa 1 dk. durma git. senin içinde iyi moral olur bence .:lepi:

yaprakcım sen napıosun , sanirim dr a gidicektin naptın gidebildin mi ?

günaydın canım. evet dün doktora gittim ama maalesef haberler kötü. 3 cm kadar kist oluşmuş. ayrıca mantarım varmış. hap, fitil ve krem kullanıyorum. bu durumda ilişki de yok. yani benim bebek hayalleri bir süre daha rafa kalkıyor. çok moralim bozuldu ama yapacak birşeyim yok. inşallah bu adetimle kisti atarım atamazsam doğum kontrol hapı kullanmam gerekecek.

Son düzenleme:

sağol canım. beni anladığını biliyorum. artık benimde bir kistim var canım maalesef. çok kötüyüm ya.

canım ya o kist niye oluşmuş ,yumurtan catlamadığı için mi ?
3 cm çok büyük değil kist için inş adetinle atarsın onu da .bozulmaz mı bitanem ya hep terslikler üst üste geliyor malesef , bu ay umutlu oluyorsun bişey çıkıyor.
mantarın tedavisini olursun o geçer hiç takma kafana onu.

evet canım maalesef yumurta çatlamadığı için kiste dönüşmüş. bende daha öncede olmuştu ve 2 adet sonrasında atıldı ancak. o yüzden çok sinirim bozuldu. evet mantar tedavi edilir de kist ne olacak onu bilmiyorum. yani birkaç ay ertelemem gerekecek.

sabirsizim tebrikederim allah tamamina erdirsin sag salim kucagina al canim bebisini. Ben artik gebelik forumuna girmek istemiyorum doktorun dedigi 2 aylik korunma bitiyo bende ama psikolojim pek iyi degil bebek istiyor gibiyim ama sanki istemyiroum daha agri basiyo acayibim esimde isim buluyo sürekli olduda sanki
Bütün günü spor ve astroloji ile kafayi bozmus vaziyette geciriyorum. Bi bakim bu gun hamis haberi varmidir moral olur dedim gercekten varmis hadi sabirsiz ayagini sürü kizlarda ardindan gelsinben biraz daha düsüneyim menapoza ne kaldiki surda

yaprakcım yasayan saha iyi bilir ama destekciniz herzaman için .Allah daha büyükleriyle sınamaz bizi inş .

yapraknil canım ne olur üzme kendine herşeyin hayırlısı canım arkadaşım kistin küçükmüşbu adette atarsın onu mantar tedavinde biter hiç dert betme yani bir dahaki ay çalışmalara başlarsın bende bu ay pek ümitli deilim ilsunun gibi rahim incelmem vardı belki toparlanmamıştır ne bilim tekrar öbür ay beraber çalışmalara başlarız ikimiz birden hemde adaşım da başlayacak ooooooooo bak melteminde korunma süresi bitmiş belki oda katılır ilsu da artık düşünüyor zaten yaranın bir etkisi yok hamilelik için ooooooooooooo çok kalabalığız bir sonraki ay muakak biribiz tuttururuz artık

İlsu boşver işi düşünme şimdi den sen tadını çıkar deniz güneş oh temiz hava yemek derdi yok çamaşır derdi yok bende gitmeyi çok istiyorum şayet bu ay hamile deilsim adetten sonraki hafta gideceğiz antalya taraflarına tam kesin deil ama şayet hamile isemde çok küçük ihtimal eşim şile ye gidelim diyor 4-5 günlüğüne çok seıkıldım ya şu durum bir belli olsun hemen tatile akacağız

kızlar desteğiniz için sağolun. bugünlerde geçecek inşallah burdan birbirimize gebelik haberlerimizi yazacağız. ama bugün moralim çok kötü gerçekten. şu 2 ayı nasıl atlatırım bilmiyorum.

olsun bitanem ,butatilin şilesi antalyası yok vallahi kafanı dinliyorsun. tertemiz havada cabası tabiki laelaelaelaelae gidin muhakkak .

yapraknil canım ne olur üzme kendini güzel arkadaşım geçer sayılı gün bak ben kürtaj olalı nerdeyse 3,5 ay geçmiş zaman akıp gidiyor 2 ay nedirki burda hergün konuşa konuşa dertleşe dertleşe atlatacağız burda her ay hamile kalan diğer arkadaşlarımızın güzel haberlerini alacaz veya başka problemler yaşayacağız ama umudumuzu yitirmeyeceğiz biz güçlü kadınlarız

İlsu canım hoşbulduk annemle alış verişe gitmiştik bugün anamın yanına geldim ama çok sıcak bunaldık havalli dışarı çıkmak akıl işi deil bende gitmeyi düşünüyorum eşim ayarlayabilirse

kızlar desteğiniz için sağolun. bugünlerde geçecek inşallah burdan birbirimize gebelik haberlerimizi yazacağız. ama bugün moralim çok kötü gerçekten. şu 2 ayı nasıl atlatırım bilmiyorum.

Canım benim üzme kendini bugünler de geçecek tabiiki
sen sabırlı ol tedavine devam et sabrın sonu selamet dememişler mi iki ay dediğin nedirki canım
insan neleri atlatıyo şu iki ayı da çabucacık atlatırsın herşey yoluna girer umarıma.s sağlığına sen bi kavuşta :teselli:
şimdi önemli olan senin sağlığına.s

canım benim sağol ya. siz olmasanız ne yapardım inan bilmiyorum. sizler bana çok desteksiniz. biliyorum 2 ay uzun zaman değil ama benim artık tahammülüm kalmadı sanırım, o yüzden de bana çok uzun geliyor ama sabretmekten başka çarem yok. umutlu olmaya çalışıyorum ama bu terslikler ve sorunlar beni çok yıldırdı artık. nasıl dayanıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…