- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.821
ay sorma çok sıcak yarın ist 35 derece olucakmış
inş.beraber başlarız da nasıl olucak ki kistin gitmesi lazım ben sanırım yumurtlama günlerimde tatilde olucam inş.denk gelir de ne bilem ki yaa
sen tatile gidicen mi
ayy dilekcim murat gidelim diyor
biz çıkıyoruz aşkım yarın görüşürüz gel yarın tamam mı:1hug:
yaprakcım sen napıosun , sanirim dr a gidicektin naptın gidebildin mi ?
Kızlar kan testi sonucunu aldım hamileyimmm kesinleşti:)))))))))))))))
yaprakcım şimdi doktordasındır canım tüm kalbimle dualrım seninle
canım arkadaşım benim yaa
onun o panik halini öyle anlıyorum ki
çünkü aynı bende öyleyim
sadece bende pko yok ama kist var işte fark sadece bu
günaydın canım. evet dün doktora gittim ama maalesef haberler kötü. 3 cm kadar kist oluşmuş. ayrıca mantarım varmış. hap, fitil ve krem kullanıyorum. bu durumda ilişki de yok. yani benim bebek hayalleri bir süre daha rafa kalkıyor. çok moralim bozuldu ama yapacak birşeyim yok. inşallah bu adetimle kisti atarım atamazsam doğum kontrol hapı kullanmam gerekecek.
canım ya o kist niye oluşmuş ,yumurtan catlamadığı için mi ?
3 cm çok büyük değil kist için inş adetinle atarsın onu da .bozulmaz mı bitanem ya hep terslikler üst üste geliyor malesef , bu ay umutlu oluyorsun bişey çıkıyor.
mantarın tedavisini olursun o geçer hiç takma kafana onu.
İlsu boşver işi düşünme şimdi den sen tadını çıkar deniz güneş oh temiz hava yemek derdi yok çamaşır derdi yok bende gitmeyi çok istiyorum şayet bu ay hamile deilsim adetten sonraki hafta gideceğiz antalya taraflarına tam kesin deil ama şayet hamile isemde çok küçük ihtimal eşim şile ye gidelim diyor 4-5 günlüğüne çok seıkıldım ya şu durum bir belli olsun hemen tatile akacağız
kızlar desteğiniz için sağolun. bugünlerde geçecek inşallah burdan birbirimize gebelik haberlerimizi yazacağız. ama bugün moralim çok kötü gerçekten. şu 2 ayı nasıl atlatırım bilmiyorum.
yapraknil canım ne olur üzme kendini güzel arkadaşım geçer sayılı gün bak ben kürtaj olalı nerdeyse 3,5 ay geçmiş zaman akıp gidiyor 2 ay nedirki burda hergün konuşa konuşa dertleşe dertleşe atlatacağız burda her ay hamile kalan diğer arkadaşlarımızın güzel haberlerini alacaz veya başka problemler yaşayacağız ama umudumuzu yitirmeyeceğiz biz güçlü kadınlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?