- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.841
Canım benim üzme kendini bugünler de geçecek tabiiki
sen sabırlı ol tedavine devam et sabrın sonu selamet dememişler mi iki ay dediğin nedirki canım
insan neleri atlatıyo şu iki ayı da çabucacık atlatırsın herşey yoluna girer umarıma.s sağlığına sen bi kavuşta :teselli:
şimdi önemli olan senin sağlığına.s
canım çok sağol. senin sevincini de tam olarak yaşayamadım kusura bakma. benim bu problemim senin müjde verdiğin bir güne denk geldi maalesef ama hayat bu işte. kimine güzel kimine de kötü sürprizler yapıyor. bazen sabredemiyorum, bazen umudumu yitiriyorum ama ayakta kalmaya çalışıyorum işte.
Ne kusuru canım ya sağlıktan önemli ne var şu dünyada bunu da çok iyi biliyorum istediğin herşey olur ama yeter ki sağlığın yerinde olsun asıl mutluluk o
ya herzaman daha kötüsü olabilir bunada şükür demeliyiz bence
kürtaj olduğum zamn dünyam başıma yılmıştı ya da ben öyle sanıyordum ama işte zaman herşeyin ilacı aynı şeyleri yaşadık ama aynı şeylere de sevinme zamnı geliyor,:teselli: önce ve sonra işi bunlar yani kime önce geleceğini kim bilebilir kia.s
sen daima pozitif düşün ben buna inanıyorum canım insan ne düşünürse onu çağırıyor kendinea.s.
yapraknil canim cok gecmis olsun acil sifalar diliyiorum sana gececek canim bu gunelrde gececek bak 2 ay gözacip kapayana kadar gececek benim korunma sürem bitiyor ama kendimi hic hazir hissetmiyorum ya bilmiyorum korkumda var bidaha basima gelecek diyebi iki ac daha hap alicam herhalde kararsizim.
cimbomcum nasilsin canim
2. sayfaya düsmüsüz sabah sabah beklyiorum oglan uyansin diye yazayim istedim öptüm hepinizi burda feci yagmru yagiyor keske tr ye yollayabilsem((
BU SABAH YAĞMUR VAR İSTANBUL DA
herkese günaydın arkadaşlar
Yapraknil dün gece rüyamda senle yazışıyoruz böyle kadınlar kulübünden hamileyim diye yazıyorsun birde diyorsun ki dilek kızım olacak ya diyorum nerden biliyorsun daha 1 aylık hamile deilmisin diyorum yok diyorsun 3 aylık hamileyim çok seviniyorum bacım sen ortalam 3 ay ara vereceksin ve sonra ilk ayda hamile kalacaksın diye geçti kalbimden uyanır uyanmaz bu işte bir hayır var gibi arkadaşım
Adaşım dün geç girmişin denk gelmedik nerelerdesin neler yaptın
yaprakcım adaşımmmmmmmm canlarımmm nabersiniz
evet isanbul da çok süper yağmur yağıyor harika valla
meltem abla söylediğini yaptı almanadaki yağmuru buraya gönderebil di çok kalpden dilemiş demek ki
teşekkür ederiz ablacım
bu arada kıss diloş ne güsel rüya görmüşsün yaa yüreğine kalbine ağzına sağlık ne güzel yazmışsın
bal damlıyor ağzından bende rüyamda çok güzel bi at gördüm daha rüya tabirlerine bakmaım ama güzeldir sanrım atı seviyordum öpüyordum çok güzel bi attı
bak yaprakcım gördün mü herşey güzel olucak kalben hepimiz yanındayız bebeğim
dilekcim ne olsun işte ilaçımı içiyorum sonra da adet olmayı beklicem ve adetin 3.günü kistin durumuna bakcaz bakalım teyzesi ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?