Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım çok sağol. senin sevincini de tam olarak yaşayamadım kusura bakma. benim bu problemim senin müjde verdiğin bir güne denk geldi maalesef ama hayat bu işte. kimine güzel kimine de kötü sürprizler yapıyor. bazen sabredemiyorum, bazen umudumu yitiriyorum ama ayakta kalmaya çalışıyorum işte.

cimbom gelmemiş canım arkadaşım bu saate kalmazdı ya. merak ettim şimdi. dün biraz sıkıntılıydı inşallah bir sorun yoktur.

Ne kusuru canım ya sağlıktan önemli ne var şu dünyada bunu da çok iyi biliyorum istediğin herşey olur ama yeter ki sağlığın yerinde olsun asıl mutluluk o
ya herzaman daha kötüsü olabilir bunada şükür demeliyiz bence
kürtaj olduğum zamn dünyam başıma yılmıştı ya da ben öyle sanıyordum ama işte zaman herşeyin ilacı aynı şeyleri yaşadık ama aynı şeylere de sevinme zamnı geliyor,:teselli: önce ve sonra işi bunlar yani kime önce geleceğini kim bilebilir kia.s
sen daima pozitif düşün ben buna inanıyorum canım insan ne düşünürse onu çağırıyor kendinea.s.

haklısın canım. sağlık herşeyden önemli. şu an zaten mantarımın ve kistimin gitmesi için dua ediyorum. ondansonra eylülde falan kaldığım yerden devam ederim herhalde. adetle kistim giderse ağustostoda şansımı denerim. birde ben doktorumu değiştiricem sanırım. aşılama yaptırmak istiyorum pko lu olduğum için ilaçların dozunun çok iyi ayarlanması gerekiyor o yüzden bursada bu konuda tecrübeli bir merkez ve doktor arıyorum. inşallah bana faydası olacak ve en kısa zamanda hamile kalmamı ve hamileliğimi sonuna kadar götürmemi sağlayacak tecrübeli ve anlayışlı ve de paragöz olmayan bir doktor arıyorum.

yaprakcım canımın içi
sana ne diyeceğimi pek bilemiyorum ama
bence sen eylüle kadar bi dinlen ara ver toparlan bu arada tatiline git ve bursada iyi bi dr araştır hatta bi konu başlığı aç mutlaka faydası olur bitanem sonra da aşılama yaptır bitanem bu süre içinde de maddi yönden kendini hazırlarsın bitanesi senin kistin küçükmüş inş.ilk adette gidicektir bitanesi fitil ve kremle mantar da ortadan kalıcak ama ben yine de ısrarla aşılama diyorum çünkü bizim zaman ve beklemek gibi bi lüksümüz yok umutla her ay dr a gidiyor süpriz engellerle karşılaşıyoruz bence bu 2 ayda kistten ve mantardan kurtul psikolojini ve maddi yönünü toparla ve iyi bi dr bul eylülde de inş.hayırlısıyla aşılama yaptır
2 ay uzun geliyor evet ama geçiyor biliyorum bitanem
bak kürtaj olalı 3.5 ay oldu bu süre içinde sadece yarım ped lik adet oldum ve 5 cm kistim var
2 ay da geçicek bitanem
bu süre hatta sana terapi gibi olucak
bizler hergün burdayız sakın unutma
sanki bizler ne kadar bekliyeceğimizi biliyormuyuz ki
ansızın süpriz yapıcak bize minik meleklerimiz
aman bitanem söylemesi kolay yapması zor biliyorum ama
sabır sabır sabır
ve asla ne olur umudunu kaybetme
bu ay olmazsa öbür ay
bütün aylar bizim bitanem
bak aylar ve umutlar hiç bitmiyor bitanem
seni çok seviyorum ve üzülmene dayanamıyorum
ne olur allah aşkına sakın kendini bırakma olur mu güsel kız

esracım seni tüm kalbimle kutluyorum eşini de tabi
allahım bu sefer sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inş.
o minik melek biz<im ilk göz ağrımız ilk umudumuz
kendine ve ona iyi bak olur mu bitanem
hergün bir avuç fındık ceviz ve badem yemelisin mutlaka
yani toplam birr acuç
2-3 er tane yani
süt peynir yoğurt söylememe gerke yok heralde
ve hergün 2 lt su iç bitanem mutlaka
niye bilmiyorum ama su çok önemliymiş

canım yaaa
ben çıkmak zorundayım
ama söz yarın erken gelicem
seni çok öpüyorum
yazdıklarımı bir kaç kez oku tamam mı
kocaman öpüyorum seni

cimbom canım bugün seni göremeyince çok merak ettim. hatta mail falan attım sana. canım işte böyle bu kist süpriz oldu hemde çok kötü bir süpriz. pko dan dolayı oluyor maalesef. o yüzden kist geçene kadar bekliycem. en fazla 2 adette atılır diye ümit ediyorum. bu arada bende dinlenirim, tatil falan yaparım. iyi bir doktor araştırmam lazım. konu açmayı düşünüyorum ama önce eski konulara yazayım dedim. bursalıların açtığı başlıklar var. para konusunda da artık bulup buluşturacam ne yapayım ya bu konu önemli gerçekten ve bizim yaşlar da geçiyor kaybedecek vaktimiz yok maalesef. çok moralim bozuldu ya hiç beklemiyordum böyle birşey. mantar için ilaçları kullanıyorum. 1 hafta içinde geçer sanırım da işte kist geçermi onu bilmiyorum. bu adetle geçsede hemen aşılama yaptırmıycam. önce iyi bir doktor bulmalıyım. bu arada bunun araştırmalarını yapıyorum. ay bitsin artık şu sıkıntılar ya, bunaldım iyice:roflol:

yapraknil canim cok gecmis olsun acil sifalar diliyiorum sana gececek canim bu gunelrde gececek bak 2 ay gözacip kapayana kadar gececek benim korunma sürem bitiyor ama kendimi hic hazir hissetmiyorum ya bilmiyorum korkumda var bidaha basima gelecek diye bi iki ac daha hap alicam herhalde kararsizim.
cimbomcum nasilsin canim
2. sayfaya düsmüsüz sabah sabah beklyiorum oglan uyansin diye yazayim istedim öptüm hepinizi burda feci yagmru yagiyor keske tr ye yollayabilsem ((

canım çok teşekkür ederim. maalesef çok üstüste geldi herşey. evet 2 ay geçer tabi ama ben çok yıprandım artık. biran önce bebeğim olsun istiyorum. zaman geçiyor, yaş geçiyor bazen çok karamsar oluyorum. ama elimden çok bişey gelmiyor. sabretmeye çalışıyorum.

BU SABAH YAĞMUR VAR İSTANBUL DA
herkese günaydın arkadaşlar
Yapraknil dün gece rüyamda senle yazışıyoruz böyle kadınlar kulübünden hamileyim diye yazıyorsun birde diyorsun ki dilek kızım olacak ya diyorum nerden biliyorsun daha 1 aylık hamile deilmisin diyorum yok diyorsun 3 aylık hamileyim çok seviniyorum bacım sen ortalam 3 ay ara vereceksin ve sonra ilk ayda hamile kalacaksın diye geçti kalbimden uyanır uyanmaz bu işte bir hayır var gibi arkadaşım
Adaşım dün geç girmişin denk gelmedik nerelerdesin neler yaptın

yaprakcım adaşımmmmmmmm canlarımmm nabersiniz
evet isanbul da çok süper yağmur yağıyor harika valla
meltem abla söylediğini yaptı almanadaki yağmuru buraya gönderebil di çok kalpden dilemiş demek ki
teşekkür ederiz ablacım
bu arada kıss diloş ne güsel rüya görmüşsün yaa yüreğine kalbine ağzına sağlık ne güzel yazmışsın
bal damlıyor ağzından bende rüyamda çok güzel bi at gördüm daha rüya tabirlerine bakmaım ama güzeldir sanrım atı seviyordum öpüyordum çok güzel bi attı
bak yaprakcım gördün mü herşey güzel olucak kalben hepimiz yanındayız bebeğim
dilekcim ne olsun işte ilaçımı içiyorum sonra da adet olmayı beklicem ve adetin 3.günü kistin durumuna bakcaz bakalım teyzesi ne durumda

ay yerim seni canım adaşım sende bugün yine facia tatlısın canım bacım ay şu kist bir an önce gitsede başlasan çalışmalara adaşım ya
dilek ya diyorum ki bugün 24.gün ve adet belirtileri yok sanki azıcık kasıklarım batıyor gibi gerçi hamile kaldığımda kalmadığım aylarda da aynı belirtiler var geçen hamile kaldığım da 26.günde test yapmıştı ikinci kırmızı çizgi silikti diyorum ki mustafa ya söylüm akşam gelirken eczaneden bir test alsın ama pahalılarından 20 ytl olan var işte hamile iken aldığım yarın sabahta test yapsam 25.günüm varsa çıkar bu test hcg 10 iken gösteriyor zaten tuttuysa o kadar olmuştur diyorum c.tesi ye kadar bekleyemiyeceğim yoksada kendimi adet oluncaya kadar hazırlarım ne dersin

ya kızlar seren serengil hamileymiş çok sevindim kadın çok üzülmüştü bebeği karnında öldüğünde bende baya ağlamıştım onun için allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin bu sefer
bide güzide duranda hamileymiş ne çok hamile var ya ünlüler bebek için yarışıyor hadi kzılar sıra bizde

ay canım benim ya ağzından bal damlıyor sabah sabah. hayırdır inşallah. inşallah hayırlara çıkar rüyan. sağol arkadaşım içinden geçen temenninin bu olduğunu biliyorum. hepiniz çok iyisiniz. sizler sayesinde atlatıcam inşallah bu kötü günleri. canım nedense bana daha öncede gerek fallarda gerekse temenni olarak kızın olacak falan diyenler oldu. ben nedense hep erkek çocuk özeniyordum ama artık öyle düşünmüyorum. kız çocukları daha hayırlı oluyor sanki. aman kız erkek önemli değil. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah.

Bursada da hava kötü canım ama henüz yağmur başlamadı. gerçi serinlemesi iyi oldu sıcaktan çatlamak üzereydik.

Yapraknil canım bunlar belkide temenni ama ben böyle olacağına kesin eminim bu hem temenni hem
6.his sanki sen çok beklemeden kavuşacaksın bebğine çünkü sen çok azimli ve çok istiyorsun güzel arkadaşım
Bende hep kız çocuk istiyorum biz 5 kız kardeşi ablamında kızı oldu şimdi 6 aylık hep kız halamında kızı var kaynımın görünceminde bireer kızları var kızlara çok alışkınım bide çok cilveliler sorma kaynımın var şimdi 1,5 yaşında aman allahım saçlarını bir atıyor ölürsün eşim başta erkek çocuk diyordu şimdi iki taraftada kızları görüyorya kız olsun diyor hele ablamın ki bir tatalı teyzesi yeşil gözlü kahkaha bile atıyor şimdiden tabiiki allahım sağlıklı sıhatli nasip etsin ama ben çok isterim bir kızım olsun hatta 2 de olabilir

canım benim günaydın. yanımda olduğunuzu biliyorum. sağolun hepiniz çok desteksiniz. sizler olmasa nasıl atlatırdım bilmiyorum.
canım benim bugün kasıklarımda çok sancı var. oturunca falan çok baskı yapıyor. kistten sanırım sende de olmuşmuydu böyle ağrı sancı. ay inşallah adetle atarım. atamazsam doğum kontrol hapı verir doktor kesin. ay ya ne sinir.

canım o başlığı biliyorum ben, hatta ben de yazıyorum oraya benim doktorun da reklamını yapıyorum ama onların çoğu sorunsuz tipler. normal gebelik takibi için doktor arıyorlar. benimki o konuda çok iyi ama artık maalesef bana çok yeterli olmuyor. o yüzden doktor arayışına başladım. aşılamayı iyi bilen pko da tecrübeli bir doktor lazım bana. gerekirse konu açıcam. bir iki kişiye özelden yazdım sağolsunlar ayrıntılı bilgi vermişler. bakalım artık şu kist geçsinde yolumu çizicem. ah dilekcim ah sana teselli veriyordum bak bende de oldu. ay inşallah en kısa zamanda kurtuluruz şu kistlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…