- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.861
ay yerim seni canım adaşım sende bugün yine facia tatlısın canım bacım ay şu kist bir an önce gitsede başlasan çalışmalara adaşım ya
dilek ya diyorum ki bugün 24.gün ve adet belirtileri yok sanki azıcık kasıklarım batıyor gibi gerçi hamile kaldığımda kalmadığım aylarda da aynı belirtiler var geçen hamile kaldığım da 26.günde test yapmıştı ikinci kırmızı çizgi silikti diyorum ki mustafa ya söylüm akşam gelirken eczaneden bir test alsın ama pahalılarından 20 ytl olan var işte hamile iken aldığım yarın sabahta test yapsam 25.günüm varsa çıkar bu test hcg 10 iken gösteriyor zaten tuttuysa o kadar olmuştur diyorum c.tesi ye kadar bekleyemiyeceğim yoksada kendimi adet oluncaya kadar hazırlarım ne dersin
ya kızlar seren serengil hamileymiş çok sevindim kadın çok üzülmüştü bebeği karnında öldüğünde bende baya ağlamıştım onun için allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin bu sefer
bide güzide duranda hamileymiş ne çok hamile var ya ünlüler bebek için yarışıyor hadi kzılar sıra bizde
Yapraknil canım bunlar belkide temenni ama ben böyle olacağına kesin eminim bu hem temenni hem
6.his sanki sen çok beklemeden kavuşacaksın bebğine çünkü sen çok azimli ve çok istiyorsun güzel arkadaşım
Bende hep kız çocuk istiyorum biz 5 kız kardeşi ablamında kızı oldu şimdi 6 aylık hep kız halamında kızı var kaynımın görünceminde bireer kızları var kızlara çok alışkınım bide çok cilveliler sorma kaynımın var şimdi 1,5 yaşında aman allahım saçlarını bir atıyor ölürsün eşim başta erkek çocuk diyordu şimdi iki taraftada kızları görüyorya kız olsun diyor hele ablamın ki bir tatalı teyzesi yeşil gözlü kahkaha bile atıyor şimdiden tabiiki allahım sağlıklı sıhatli nasip etsin ama ben çok isterim bir kızım olsun hatta 2 de olabilir
kızlar ben biraz müsade istiyorum komşuma gideceğim aradı çay yapmış bi çaya dayanamam bide size öptüm sizi
dilek aradım mustafayı akşam getirecek yarın sabah erkenden yaparım kalkar kalkmaz zaten sık idrara çıkıyorum adetime yakın hep böyle olur bakalım sabah yapar yapmaz size yazarım burdan pek umutlu deilim ama çıkmamış candan umut kesilmez demi dua edin benimm için olur
seren serengil farklı bi tipdir ama ben çok severim kendisini ve cidden bende çok ama çok üzülmüştüm ne kadar acı allahım düşünsenize allah korusun üstelik bu seferde bi tesadüf sonucu öğrenmiş ve acil servisin ortasında eşine sarılarak ağlamış düşünsenize o an ki mutluluğunu
artı sadece o mu bitanem sanatçılar bize inat hamiş kalıyorlar
1-pınar altuğ
2-emina türkcan(m.sandalın eşi)
3-pelin körmükçü
4-güzide duran
şimdilik aklıma gelenler bunlar
darisı başımıza inş.
angelina jolıe var ya o da 75 li ikiz bebek doğurdu biliyorsundur hemde normal doğumla
daha önce de bebeği vardı zaten aman aman yabancılar tam felaket bu konuda zaten delirtiyorlar beni
bu arada hemen ruh halini değiştiriyorsun yaprakcım bir günlük buhran süren doldu
değiştirdim canım. artık cesaretliyim. beğendinmiCADIARZU
yaa havalı kapalı ya nasıl da uykum geldi
adaşım da gelemedi baksana
sen napıyorsun yaprakcım
aynen valla bizde de komşuluk yok ama bekarken vardı valla o apartmanda 25 senedir varız o yüzden güçlü sağlam komşularımız vardı
ben de gazete okudum biras canım sıkıldı valla
dün radyo da bi geyik vardı sen boş adamsın hem başka bi şehirden bi arkadaşın var mı yok işte diye bi konuşma vardı işte düşündümde benim başka şehirlerden ve yüzünü bele görmediğim sesini duymadığım ama çok sağlam dostlarım var
mesela günü birinde bursaya yolum düşse ne olursa olsun seni görmek isterim
adana izmir ankara antalya kocaeli kayseri denizli
ayy benim çok arkadaşım var ya
ben çok zenginim çokkkk
sabırsızım hoşgeldin canım. nasıl gidiyor hamilelik. senin şu an çok sakin olman ve stres yapmaman lazım. bebeğin etkilenebilir. boşver takma kimseyi. senin betahcg sonucun kaç çıkmıştı canım . gün aşırı test yaptır ve düzenli artıp artmadığını takip et. bak bir kere talihsizlik yaşadık diye bu birdaha olacak anlamına gelmiyor tabi ama dikkatli olmak lazım ve tedbiri elden bırakma. birde eskişehirde özel doğum kliniği varmış. ordaki doktorlar çok iyi diyorlar. internet siteleri de var bir incele istersen. doktorlara soru falan da sorabiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?