Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

valla fıstıkım bence de testi aldır eşine ve yarın ilk idrarınla yap tabi ki
kaybedeceğin sadecee 20 milyon ya bi de kazanacağın şeyi düşün bi

lütfen lütfen
hatta eşine de ki benim arkadaşlarım var bi meraklılar bi meraklılar sorma gitsin
bıktım onlardan test al da yapalım de tamam mı bitanem
bizi de düşün yani:smiley-cool:

seren serengil farklı bi tipdir ama ben çok severim kendisini ve cidden bende çok ama çok üzülmüştüm ne kadar acı allahım düşünsenize allah korusun üstelik bu seferde bi tesadüf sonucu öğrenmiş ve acil servisin ortasında eşine sarılarak ağlamış düşünsenize o an ki mutluluğunu
artı sadece o mu bitanem sanatçılar bize inat hamiş kalıyorlar
1-pınar altuğ
2-emina türkcan(m.sandalın eşi)
3-pelin körmükçü
4-güzide duran
şimdilik aklıma gelenler bunlar
darisı başımıza inş.

dilek aradım mustafayı akşam getirecek yarın sabah erkenden yaparım kalkar kalkmaz zaten sık idrara çıkıyorum adetime yakın hep böyle olur bakalım sabah yapar yapmaz size yazarım burdan pek umutlu deilim ama çıkmamış candan umut kesilmez demi dua edin benimm için olur

canım benim sağol. inşallah en kısa zamanda olur. sağlıklı olsun ve hayırlı olsun da kız erkek diyemiyorum artık. öyle bir lüksüm yok çünkü. şu anda işte doktor araştırıyorum. kistim geçsinde aşılama yaptıracağım inşallah. geçen sefer de tam aşılamaya geçecekken hamile kalmıştım. yine öyle bir mucize olsa keşke. ama bu kistle nasıl biz mucize olacaksa artık. kist olmasa belki olurdu.
canım sende test yap artık. idrarda çıkmasa bile kanda kesin çıkar. hadi inşallah bize müjdeli haberler verirsin.sabırsızdan sonra sana da kutlama yaparız. gerçi onunki benim yüzümden biraz gümbürtüye gitti. ben kötü haber verince kızda haykıramadı sevincini. sen de müjde verirsin inşallah da tekrar kutlarız.:1hug:

deli tabi ki dualarımız seninle
ay ben yarını sabahı nasıl beklicem şimdi :1shok:

ay evet ya şu ünlüler ne kadar ballı valla. planlıyorlar pat diye hamileler. pınar altuğ ve pelin körmükçü bizden büyük birde hele pelin 40 falan vardır. ama serene ben de sevindim. evet geçen sefer çok büyük talihsizlik yaşamıştı. 9 ay taşıdı sonra kordon dolanması olmuştu sanırım. inşallah bu sefer kucağına alır. darısı bizlerin başına.

angelina jolıe var ya o da 75 li ikiz bebek doğurdu biliyorsundur hemde normal doğumla
daha önce de bebeği vardı zaten aman aman yabancılar tam felaket bu konuda zaten delirtiyorlar beni

bu arada hemen ruh halini değiştiriyorsun yaprakcım bir günlük buhran süren doldu

sen çok tatlısın ya, nerden buluyorsun bu lafları bilmem. tamam canım değiştireyim ama ne yapayım mutlu mesut değilimki şuan. kederliyim yani. ama seni kırmam değiştiricem.
evet angelina yı biliyorum. o kadın birde eskiden uyuşturucu bağımlısıymış bak şimdi gayet güzel patır patır doğuruyor. inşallah bizde doğururuz. ünlüler bu yıl birbiriyle yarışıyor resmen.

yaa havalı kapalı ya nasıl da uykum geldi
adaşım da gelemedi baksana
sen napıyorsun yaprakcım

ay bende kimse yok diye aşılama ile ilgili sayfalarda dolaşıyordum. sende aysonu kızlarına gittin diye düşündüm. burda da hava bozuk ama yağmur yok şu an serinledi iyi oldu boşver. git eve yat canım. nasıl olsa izin sorunun yok. adaşın muhabbete daldı herhalde komşusuyla bizi unuttu valla. ne güzel böyle komşuluk olması da iyi. bizim burda yok komşuluk falan olsada zaten herkes bişeyler öğrenip bunu orda burda anlatma derdinde o yüzden ben de pek yanaşmıyorum. birşey öğrenemiyorlar yani. ama sizler gibi beni anlayabilecek, arkamdan dedikodu yapmayacak komşularım olmasını da çok isterdim doğrusu.

aynen valla bizde de komşuluk yok ama bekarken vardı valla o apartmanda 25 senedir varız o yüzden güçlü sağlam komşularımız vardı
ben de gazete okudum biras canım sıkıldı valla
dün radyo da bi geyik vardı sen boş adamsın hem başka bi şehirden bi arkadaşın var mı yok işte diye bi konuşma vardı işte düşündümde benim başka şehirlerden ve yüzünü bele görmediğim sesini duymadığım ama çok sağlam dostlarım var
mesela günü birinde bursaya yolum düşse ne olursa olsun seni görmek isterim
adana izmir ankara antalya kocaeli kayseri denizli
ayy benim çok arkadaşım var ya
ben çok zenginim çokkkk

ay boşver canım çok da sıkı fıkı olmamak lazım. insanlar kendinden çok senin derdinle ilgileniyor yani çok meraklılar. o yüzden bende yakınlardan birileriyle samimiyet kurmuyorum. canım ben de senle tanışmayı çok isterim. inşallah birgün olur.

sELAM KIZLAR DİLEKÇİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN ÇOOK SAĞOL
ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DİKKAT EDİYORUM YEDİKLERİME
BENDE ALIŞVERİŞE DİYE ÇIKMIŞTIM DIŞARI Bİ YAĞMUR BASTIRDI BURDA DA AMA HAVA Bİ SERİNLEDİ ÇOK ŞÜKÜR
YA AKŞAM ÇOK SİNİRLİYDİM EŞİMİN KIZ KARDEŞİ YÜZÜNDEN EŞİME BAĞIRDIM ÇAĞIRDIM ÇOK STRES YAPTIM AMA HAKSIZLIĞA KESİNLİKLE TAHAMMÜL EDEMİYORUM SONRA ÜZÜLDÜM TABİ MİNİK MERCİMEĞİM DE ETKİLENMİŞMİDİR DİYE (

Son düzenleme:
sabırsızım hoşgeldin canım. nasıl gidiyor hamilelik. senin şu an çok sakin olman ve stres yapmaman lazım. bebeğin etkilenebilir. boşver takma kimseyi. senin betahcg sonucun kaç çıkmıştı canım . gün aşırı test yaptır ve düzenli artıp artmadığını takip et. bak bir kere talihsizlik yaşadık diye bu birdaha olacak anlamına gelmiyor tabi ama dikkatli olmak lazım ve tedbiri elden bırakma. birde eskişehirde özel doğum kliniği varmış. ordaki doktorlar çok iyi diyorlar. internet siteleri de var bir incele istersen. doktorlara soru falan da sorabiliyorsun.

Sağol cnm iyi gidiyor yani gün aşırı test yaptırmadım ki ben
burada özel bi hastane var orda bi doktor var çok iyi diyorlar
bende 2 ağustosa randevu aldım kan değerimi ben anlamadım ki
burda özel bi poliklinikte yaptırdım ordaki hemşire hamilesin dedi
o kadar yani ama şimdilik başka bişey yaptırmak istemiyorum doktora gidene kadar
a.s

mrb kızlar ben geldim beni özlediniz mi?
Adaşım yarın erkenden yazarım buraya sen ne gelince haberi alırsın
Yapraknil canım kan testinde çıkar doğruda önce bir evde yapimde sonra kan verirken çok canım yanıyor ondan pek kan vermek istemiyorum önce öbür teste çıksın sonra
Sabırsızım kendini üzme stres yapma ama ilk aylarda ister istemez insan stresli oluyor pek bilinçli deil bu olay hamilelik piskolojisi ondan herşeyi boşver şimdilik 9 ay boyunca sonra yine sinir olur bağırır çağırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…