Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

özlemezmiyim adaşın
aman hemen yaz ne olur
esracım sende hoşgeldin fıstıkım
ama benim çıkmam lazım yaa
yaprakcım esracım adaşım kocaman öpüyorum sizi
dilek yarın erkenden burdasın

günaydın kızlar çok heycanlıyım testi şimdi yaptık veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
İKİNCİ ÇİZGİ ÇIKTI YANİ POZİTİF HAMİLEYİM ARKADAŞLAR TABİİ KESİN SONUÇ İÇİN C.TESİ GÜNÜ KAN TESTİ YAPTIRACAĞIM

ayyyy canım benim ya. çok sevindim inan. tebrik ederim seni. ben böyle birşeyi bekliyordum zaten. hayırlısı olsun canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. bence cumartesiyi bekleme ya idrarda çıktıysa kanda da çıkar. biran önce baktırki doktora git. ilaç falan verir doktor. inşallah bu sefer herşey güzel olur. çok sevindim senin adına. tekrar tebrikler. darısı başımıza.

Tebrik ederim canım:1hug: allah tamamına erdirsin
sende benim gibi kan tahlilini görmek istiyorsun
vala haklısın bende öyle düşünüyordum kan tahlilini alınca emin oldum ve sevindim
darısı diğer arkadaşların başınaa.s.:teytey::dance:

yapraknil canım çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza ben doktora gitmeyi düşünmüyorum şöyle bir 7 haftalık falan olsun sonra gideceğim zaten elevit kullanıyorum devam etcem kan testinide c.tesi kesin olsun diye yapcam çünkü ben geçen ay 23 oldu daha belli olmayabilir değer çıkar da düşük olur canım

sabırsızım teşekkür ederim arkadaşım iyi dileklerin için evet kan testini görmeden kesin deil sen kaçıncı yaptırdın testi değerin kaç çıktı

sabırsızım teşekkür ederim arkadaşım iyi dileklerin için evet kan testini görmeden kesin deil sen kaçıncı yaptırdın testi değerin kaç çıktı

Benim adetin üzerinden bir haftadan fazla geçmişti canım valla ben değerimi anlamadığım için oradaki hemşire hamilesin dedi :dance:
bence haklısın canım hemen doktora gitmemekte bende aynı şeyleri düşünmüştüm
gittiğimizde en azından bebişi görelim dimi amaa.s

hayırlı olsun canım kaç günün geçmişti benimde günüm geçtide ama test negatifffffffff

Ayyyyyyyyyyyy inanmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
diloşummmmmm adaşimmmmmmmmmmmmm kuşummmmmmmmmmm allahimmmmmmmmm ne güzel yarabbim kurban olduğum allahim kizlarrrrrrrr görüyormusunuz bizde hamişşşşşş kalicazzzzzzzzzz
ellerrrrrrrrrr havayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cimbom görüyormusun canım sayfamızdan 2 tane hamiş çıktı. inşallah devamı da gelir. darısı bizim başımıza olur. ne bereketli bir sayfaymış. 1 hafta arayla iki hamiş çıktı valla. kızlar, hamile arkadaşlar özellikle cimbomla benim için dua edin ne olur. hamilelerin duası kabul olur. benim durumum biraz zor o yüzden sizin dualarınıza çok ihtiyacım var.

vallaaaaaaaaaa yaprakcım
acayip mutluyum
deli gibi zıp zıp dolanıyorum etrafda
ya şu kız gelsede bi anlatsa
canım ya heyecanlıdır şimdi ne yapacağını bilemiyordur
evet bitanem onların dualarına çok ihtiyacımız var bizim
bak dilekle adet olamadık diye nasıl da üzülüyorduk geçen ay ama bak bu ay hamiş
sakın umudunu kaybetme bitanem bak

evet canım haklısın umudumu kaybetmemey çalışıyorum ama benim problemlerim var biliyorsun. iklimsu ve esra gibi değilimki o yüzden tedaviye ihtiyacım var. seni de sorunun yok. tamam şu an kistin var ama geçince birkaç ay içinde kalırsın bence. ben bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum. ama tabi mücadele etmem lazım. o yüzden iyi bir doktor bulmalıyım. şu kist bir geçsin de bakalım yolumu çizicem ona göre.
kızlara ben de çok sevindim, inşallah kucaklarına da alırlar. bizlere de dua etmelerini istiyorum. inşallah bu sayfada bebeği olmayan hiç kimse kalmaz.

kıslar ben size demedim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????
çorap söküğü gibi gelecek güzel haberlerin arkası diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????????????????????????????
işte bu son günlerde aldığım en güzel ve şirin minik iki habercik,
sabırsızım seni ve mercimeğini kocaman öpüyorummmmmm
iklimsucuğum getir minicik göbişini bir öpeyim ,
oooy oyyy ooooyyyy bu topikte şenlik var artık,
haydi kıslar sıra bizde arayı fazla uzatmayalım değil mii*
:teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :lepi: :lepi: :lepi:

kız aysima nerelerdesin sen hoşgeldin arada bir görünüp kaybolma. sayfamızda 2 tane hamiş var okumuşsundur. darısı başımıza. tatil nasıl gidiyor. denize giriyormusun. antalya çok sıcak dimi. gündüz dışarı çıkılmıyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…