Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım yaprakcığım neden bu kadar karamsarsın?
inşallah hiç bir problem olmadan biz de bebek sahibi olacağız,ümidini kaybetme,
bak bizim şansımız ancak tüp bebekti ama allahın işine bakki normal yolla oldu,
hiç kötü düşünme canım,
sıra bizde.....öpüyorum gül yanaklarındanŞeniz

canım tatil sürekli evde geçiyor eşim yüzünden işte,
ailesine çok aşırı bağlı bizimki,
altlı üstlü de oturunca hiç ordan çıkmıyor kahvaltıyı bile yalnız yapıyorum,
moralim çok bozuk,
her yaz bir ümitle geliyorum ama nafile işte,
eniştem sağolsun sürekli bir yerlere götürüyor kardeşimle beni,
onun sayesinde tatil yapıyorum,
eşim ailesi ile kalıyor,
gerçi benim gezmeme de biraz bozuluyor ama neyse,
canım çok sıkkın bu yüzden ,yine dertlerimle başladım değil miii aaaaaammmmaaaaaaaaannn
boş verin beni sizler ne durumdasınız gerçi okudum ama yine de bir sorayım dedim di işte,
burası çok sıcak,klimanın önünden hiç kalkmıyorum,
denize gittik bir kaç kez,
haftaya rafting yapmaya gideceğiz eniştemin yerine,
sizleri de bekleriz.

canım benim sağolasın. gelir gelmez moral verdin valla. evet öyle canım mucizelere inanıyorum ben bizimki de biraz mucizeydi çünkü keşke sonuna kadar götürebilseydik ama herşeyde vardır bir hayır. canım bazen karamsar oluyorum böyle işte. bu ay bende 3 cm lik kist oluştu dolayısıyla o geçene kadar bebeği ertelemem gerekiyor. inşallah bu ay adetle atarım. sonra daha etkili tedaviler denemek istiyorum aşılama gibi. doktorumu değiştireceğim sanırım bir yandan da doktor araştırıyorum. işte böyle canım. sanırım biraz sabırsızlık ediyorum ama artık olsun istiyorum.

canım evet kisti de okudum çok geçmiş olsun ama şükür ki fazla büyük değil,bak dilekde de vardı sanırım onunki küçülüyor ,
herşey yoluna girecek inşallah,biraz daha sabır gerekiyor artık ne yapalım,
bizler de bu topiği güzel şirin mincik haberlerle şenlendireceğiz,az daha sabır,
Şeniz

kıssssss öslemmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyy hoş geldin
allahım ne güsel bi gün bugün yaaaa
keşke ilsu da burda olsaydı
duysaydı bu müjdeyiiiiiiiiiiiii
naber fıstıkım
gördün mü bak peşpeşe geliyor hamişlerrrrrrrr
sıra bizlere de geldi
bakın ben size dememişmiydim bizler bu sayfada misafiriz diyeeeeeeeeeeeee
yavaş yavaş terk edicez ve hep beraber hamiş sayfasında görüşücez canlarım benim
öslemcim bu arada eşine de dıtt diyorum yani

Adaşim canim çok teşekkür ederim emin ol ne kadar sevinmiş olabileceğinizi ta içimde hissediyorum çok saol geçen kandil çok dua ettim hem kendim için hem sizin için burda da yazmiştim kurban olduğum allahim hepinize inşallah tez zamanda nasip etsin dünya güzeli arkadaşim canim benim

ay canım tabiki derdini söyleyeceksin burda dertsiz yokki herkesin derdi başka işte. ama eşinin bu şekilde davranmaması lazım. tamam ailesi tabiki görüşecek ama onların yeri ayrı senin yerin ayrı seni yalnız bırakmaması lazım. arada ikiniz başbaşa biryerlere gitmelisiniz. tatilin tadını çıkarmalısınız. zaten sene içerisinde işlerden birşey yapamıyorsunuz böyle tatillerde de araya birileri girince işte kötü oluyor. eşin senin gezmene hiç bozulmasın. ne yapacaksın bütün gün kös kös evde mi oturacaksın. bozuluyorsa kendisi götürsün biryerlere. ne şiş yansın ne kebap olmuyor öyle. biraz fedakarlık yapması lazım. devamlı devamlı aileyle olurmu ya. şu an onun ailesi sensin. ya hamile olsaydın yinemi seni bırakıp ailesine gidecekti. hamilelikte insan daha çok ilgi alaka bekliyor çünkü. ay boşver canım sen de kendi ailenle gez madem. tatilin tadını çıkar.

Aysima canim çok teşekkür ederim hayatim sen yokken biraz karamsardim ama ne bilim eşim çok umutluydu bu ay bide burdaki canim arkadaşlarim beni motive ettiler ve iyi sonuca kavuştum sonunda herşeyin hayirlisi darisi başina olur inşallah

İİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNŞŞŞAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHa.s. a.s. a.s. a.s.

aaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsun şekerim eşime dıtt yoookkk ,ona dıııt dııııttttttttttttttt dıııttttttttttttttttttttttttttttt dıııııııııııııııııııııııııııııııııtttttttttttttttttttttttttttttttttt ların en beteri var güzelim,
benimki 28 yaşına geldi ama haala ana kuzusu dizlerinin dibinden bir türlü ayrılamıyor,
evde boş boş oturuyor dıt dıt ne olacak işte,
neyse ki annemle kardeşim gelecek onlarla biraz dertleşirim diyorum,
fıstık yeğenlerim de gelecek,
Şeniz Şeniz

inşallah canım biran önce geçerde ben de yoluma devam ederim. bu şekilde deneyemiyorum bile. ayrıca bir de mantarım varmış. onun içinde ilaç kullanıyorum ama inşallah hepsi geçecek ve bizde birgün esra ve iklimsu gibi müjde vericez.

canım ya bütün erkekler ana kuzusu zaten , sende ne güzel bak kardeşin ve eniştenle geçiriyorsun tatilini bak annede gelecek daha ne olsun canım zaten tatilin nerdeyse yarı oldu tadını çıkar ondan sonra çok yoğun bir dönem bekliyor seni ocağa kadar tatil yok bide yiğenim gelirse o zman daha zor hamilelik o yüzden tadını çıkar hiçte umursama

Yaprakçığım inşallah emin ol kısa zamanda vereceksin müjdeni içini rahat tut bak ben 2,5 ay adet olmadım neler çektim nasıl ağladım hem stres hem ağrı ama allahıma şükürler olsunki bu sabrımın sonucunu verdi sende çok sabırlı bir kadınsın sonucu alacaksın merak etme

Özlemcin hoşgedin cnm bak sen gittin iki hamiş olduk bile belki öteki gelişinde daha kimleri görücen inşallah belki sen vereceksin müjdeyi bakalım hayırlısı valla bence kafaya hiç birşeyi taka ve tatilinin tadını çıkar bu sıcaklarda orda zor be canım evde durmak yani eşini de anlamıyorum gezmek eğlenmek varken ne bileyim yani tanımadığım içinde tuhafıma gidiyor açıkçası biz tatile gitmek için fırsat arıyoruz eşimin işleri yüzünden zamanlama bir türlü tutmuyo yoksa hemen kaçarız ama:))

inşallah canım. sağolun ya çok destek oluyorsunuz. biraz daha sabırlı olmam gerekli sanırım ama bunu beceremiyorum nedense. herşeyi akışına bırakırsam daha kolay olacak sanırım ama bunu yapamıyorum nedense.

ayy kısss iklimsuuuuuuuuuuu
güzel haberini okuduktan sonra gözüme bambaşka gelmeye başladın,
sanki mercimek senmişsin gibi sevesim geliyor valla seniii,
anne adaylarının en güzeli,en şirini,,,,
hamişlerin duaları kabul olurmuş bizim için tüm güzel yüreğeinle dua ettiğini biliyorum amam ben yine de bir söyliyeyim:
minik mercimeğine de söyle de ikiniz birlikte dua edin tamam mı?
SABIRSIZIM aynı istekler senin için de geçerli paçayı sıyırdım zannetme sakııınnnnn,,
şutarafagitti şutarafagitti :mymeka: :mymeka:
Şeniz

gerçekten oluruna bırak güzel arkadaşım sen tabiiki sabırlısın seni ne kadar takdir ettiğimi daha öncede söyledim gerçekten azmin çok değerli ve alalhım bunu sana dünya güzeli bir bebiş vererek mükafatlandıracak ben sana çok inanıyorum. demekki bu kist ve mantar çok hayırlı şeylere vesile olacak

oooy oyyyy senin mercimek ne durumda şuanda kısss,
kaç haftalık sıpa,
ooy oyyy oooooyyyyyy yerim ben onlarııııııı,
allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,
uzun hayırlı sağlıklı ömür versin kıslar rabbim mercimeklerinize,,

tatil olayına gelince şekerim,
ben tatilin içinde tatil özlemiyle yananlardanım maalesef,
hersene muşta söz veriyor ama buraya gelince 180 derece dönüş yapıyor bizimki
nasıl yola getiririm bilmiyorum,allah bana sabır versin vallaaaaaa,,,
:sm_confused: :sm_confused:

aysima yazını okurken ağladım yemin ederim arkadaşım emin ol çok dua ettim sabahtan beri sizin için öğrenir öğrenmez. siz çok değerlisiniz benim için en kötü günlerimde yanımda oldunuz destek oldunuz inşallah dualarım kabul olurda hepiniz arkamdan gelirsiniz bunu bütün kalbimle diliyorum

hep böyle mutluluk gözyaşları dök emi,
dualarınız hergece yüreğime geliyor bunu hissediyorum,
sizleri öpüyorum gül yanaklarınızdan,
kendinize nasıl bakarsınız bilmem ama mercimeklere gözünüzden bile öte bakın tamam mı? onlar bizim şans meleklerimiz,uğurumuz,
şimdi çıkmak zorundayım,
bu güzel haberlerden sonra hergün netteyim artık,(bir aksilik çıkmazsa,ya da eşim coşup da bir yerlere gitmezsek tabiii)
hoşçakalın sevgiyle kalın......:1hug:a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…