Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

özlem çıkıyormuşsun hemen sana bir şeyler söliyim
canımın içiğ bi tne kuşm benim
se çok tatlısın yaaa allhım
sayfamızın neşesi cimcimesi
seni çok seviyorum neşeli kpır kıpır güsel kıs
şver eşini ya bis varıs burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
adaşimmmmmmmmmmmm
kader akadaşimmmmmmmmmmmmmmmm
allahimllah belami versin ki burasi gergin biras ama ben zip zp suratimda aptalca bi gülümseme tabi herkes bana bakiyor bu kiss pc ye bakip niye siritiyor diye
canim kardeşim yaaaavalla süpe bi müjde bu
hemen çikti mi 2.çzgi belirtin var mi
hemen anlat
bi de msn ni açsana bi

canım emin ol senin nedakar çok sevindiğini biliyorum en az benim kadar olduğunu çok iyi biliyorum canım ikinci çizgi çok koyu deil ama hemen çıktı biliyorsun daha çok adet olmama nerdeyse 5 gün ama çıktı zaten midem bulanıyordu 3 gün falandı bide gazım var geçende de böyle olmuştu göhüslerimde sızlıyordu çalışmalardan beridir gerçi ben kan testini görüm o zman kesin diyeceğim ama ne yapim sizle paylaşmadan duramadım daha hiç kimsenin habrei yok ne benim ailemin ne eşimin ailesinin nede arkadaşlarımızın kan testi yapmadan söylemeyeceğiz c.tesine kadar ama sizle hemen paylaşmak istedim
bacım msn hekırlanmış yeni adres alınca veririm sana

canım hayırdır orası neden gergin yoksa amca ile mi bir sorun var

aman tititr et bitanem ya ben öyle yapıyorum amcası bitiyor babası başlıyor dayısı ve babasını amcası da burda ee bi de murat gardiyan gibi tepemde düşün artık gerisini bu sülaleden uzaklaşmak istiyorum ve inan bana gülmeyin ama anne diye ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra annemizin kardeşimizin teyzelerimizin galan kıymetini bilelim aman
ama tüm bunlar mutluluğuma asla gölge düşüremezler

dilekcim anneme ve murata seni anlatmıştım taaa en başından ay gün kürtaj olduğumuzu adaş olduğumuzu adet olamadığımızı falan şimdi de hamiş olduğunu anneme söylediğimde sana çok içten dua etti darısı başına bak strest yapma dedi senin de olucak inş. hayırlısıyla dedisen bana çok umut oldun dilekcim yaa dün bende rüyamda at görmüştüm ve aysonu sayfasındaki hamile arkadaşda beni rüyasında hamile görmüş tüm bunlar ve sen bana çok umut oldun

dilekcim bu arada doğum tarihi olarak 30 marttı gösteriyor koç burcu olucak minik meleğin bende koç burcuyum
teyzesinin burcundan canım benim
bu arada sana özel mesaj attım cevaplarsan sevinirim

çok teşekkür ederim canım annenin ellerinden öpüyorum çok saolsun evet canım ben başardığıma göre sende başarırsın ve bence sende bu ay kisti atınca öbür ay kesin hamile kalacaksın benimde kürtajdan önce 4.ayda tutmuştu kürtajdan sonra hamile kalmak daha kolay o yüzden sende ilk denemede tuturacaksın canım sende benim umudumsun hatırlarsan adetide senden 2 gün önce olmuştum sonra sen olmuştun bak yine oldu demekki seninde hamileliğin çok yakın canım adaşım sen çok kıymetlisin herşeyinle dostluğun arkadaşlığın ve ablalığın için çok içten teşekkürler keşke ilsuda burda olsaydı ya kimbilir ne kadar sevinirdi oda en az senin kadar belki hissetmiştir bile

aldım canım mesajlarını çok teşekkür ederim bitanesi
gülücez tabi ki bitanem yaaaaa
aman çok dikkat et kendine bundan sonra dilekcim
çayı demli içme bol bol su iç
her bir avuç ceviz fındık badem ye mutlaka
süt ve süt ürünlerini söylemiyorum biliyorsun zaten
et ve meyve de aynı şekilde

canım eşim bugün alış verişe gidecek zaten ama inanılmaz canım beyaz peynir istiyor nedense sürekli tüketiyorum normalde hiç sevmem ama artık yiyeceğiz mecburun ne sevmesekte geçen hamileliğimde de çok vitaminli şeyler yedim ama herşeyin hayırlısı beni düşündüğün için saol

yaprakcımmm nerdesin fıstıkım yaa

canım geldim ama bu seferde sen çıktın sanırım. ben bugün sayfadan biraz uzak kaldım galiba. bursalılar sayfasına takıldım doktor arıyorum ya o yüzden arkadaşların fikirlerini aldım. akşamüstü de birara internet gitti. sonrada yemek yaptım yemek yedik falan geç kaldım yani seni kaçırdım. yanlış anlama sakın. maillerini de geç farkettim dolayısıyla da geç cevap yazdım canım kusura bakma. ama iklimsu ile ne güzel yazışmışsınız. çok hoşuma gitti sizleri çok seviyorum :1hug:

iklimsu canım beyaz peynir faydalıdır protein ve kalsiyum kaynağı ama çok tuzlu olmamasına ve taze olmamasına dikkat et. tuzlu olursa hamilelikte vücudunda ödem oluşabilir dikkat et. bir de taze peynirde bir bakteri oluyormuş burusella diye bir mikrop aman çok iyi bilmediğiniz ve güvenmediğiniz yerden almayın bu tip şeyleri. ayrıca canım çiğ et, salam sosis ve sucuk da yeme. gerçi bunları sen de biliyorsundur ama hatırlatmak istedim. bir de köfte yoğururken veya et falan doğrarken eldiven giy çiğ etle ellerini de tamas ettirme. toxoplazmamı ne oluyormuş. aman canım hamilelikte bunlar önemli. aynı şeyler yeni hamişimiz sabırsızım esra için de geçerli. ay birden kendimi doktor gibi hissettim kızlar ya :sm_cool:

yapraknil canım çok teşekkür ederim bu önemli bilgileri paylaştığın için emin ol çiğ ete dokunmanın sakıncalı olduğunu bilmiyordum ben zaten salam sosis sucuk hiç sevmem ama çiğ köfte dün bir tabak yedim ondan vazgeçemiyorum ama bırakacaz sanırım canım ben kahvaltılıklarımı bura çok iyi ve kaliteli şeyler satan bir şarküteri var ordan alıyorum eşim çok hasas peynir konusunda özellikle ben pek yemezdim ama demekki vucut eksik hisssettiği için istiyor.canım umarım bir an önce çok iyi bir doktor bulursun öncellikle ona çok güvenmem gerek yoksa çok zor özellikle jinekoloji söz konusu olunca ben hamile iken 3 doktor değiştirdim

yapraknil canım gelmedinmi hala

günaydın canım, geldim burdayım. onca iş yapıp yorulduktan sonra bir de erkenden kalkıp sayfaya gelmişsin. valla hayran kaldım kız senin hamaratlığına. nasılsın canım göbeğindeki çatlağı takmıyorsun dimi. boşver hayatım ya sen her halinle güzelsin maşallah.

cnm bizim sayfaya yazdımmmmmm okurmusunnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…