büyük geçmiş olsun canım...ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum.....
demek ki doktorların 2 günde bir katlanması gerekir demesi boş değil.....bak senin de değerin yüksek ama katlanmadığı için farklı bir durum olmuşççççallahım güç versin sana...[/QUOT
ilk değerim gerçekten yüksekti benim artışlarım yaklaşık %50 gibi oldu.toz pembe hayallerim vardı pembesi gitti tozu kaldı:gitme:
canım benim çok geçmiş olsun
allah sana güç versin, hepimize güç versin
hepimizin meleklerine kavuşması için dua ediyorum
büyük geçmiş olsun canım...ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum.....
demek ki doktorların 2 günde bir katlanması gerekir demesi boş değil.....bak senin de değerin yüksek ama katlanmadığı için farklı bir durum olmuşççççallahım güç versin sana...[/QUOT
ilk değerim gerçekten yüksekti benim artışlarım yaklaşık %50 gibi oldu.toz pembe hayallerim vardı pembesi gitti tozu kaldı:gitme:
takip ettiysen benim yaşadıklarım da sana benziyo....
ama ben toparlandım...çünkü gene savaşmak için ayakta durmam gerek...
en azından şunu öğrendim...hamile kalabiliyorum...bence sen de buna sevin....çünkü nice kişi var ki problem yok ama hamile kalamıyor....:umursamaz:
evet canım haklısınneden olmasın?Geçmiş olsun canım
Ama bir kere gebe kalmayı başarabildiysen bi daha neden olmasın dimi?
Üzüntünü anlıyorum ama sakın kendini bırakma
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allahım güç versin sana işallah(
canım çok üzüldüm geçmiş olsun, benim de ilk tedavimde gebelik oluştu, değerler gayet güzel katlıyordu ancak gebelik çok yavaş gelişiyordu maalesef 9 haftalıkken sonlandırıldı, o duyguyu çok iyi bilirim, ben artık hayal kurmaya bile korkuyorum, Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
canım benim çok geçmiş olsun
allah sana güç versin, hepimize güç versin
hepimizin meleklerine kavuşması için dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?