merabalar aranızda çok yeniyim bazı yorumları okudum ve gerçekten doktorumda daha çok bilgi bulabildim ben 1 yıllık evliyim planlayarak korunmayı bıraktım geçen hafta kan tahlilinden 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama ultrasona girince 8 haftalık kese görünüyor dedi doktor bey boş olabilir dedi iç kanamam da varmış bi hafta bekleyelim sonra kurtaj yaparız dedi ama ben 4 haftalık diye biliyodum şok oldum şu an bekleme sürecindeyim doktorun dediğine göre heran düşük olabilrmiş hayırlısı olsun diyorum dua ve bilgi bekliyorum hepinize şifalar diliyorum...öpüyorum..
Merabalar ben de 6 haftalık hamileyim, doktorum boş olabileceğini veya hesaplamamı yanlış yaptığım için erken gebelik olabileceğini söyledi geçen hafta. salı gününe kadar bekliyelim ,eğer kalp atışını o zamanda duyamazsak malesef....
6 aydır korunmuyoruz, hamileyim diye çok mutluyduk keşke kalp atışlarını duyabilsek
kızlar, dileğin kardeşiyle görüştüm
dilek de bebek de gayet iyiymiş a.s.
hatta dilek bebeği emziriyor dedi
çok şükür kavuştu diloşumuz bebeğine :hooray:
Allah sağlıklı uzun ömürler versin hem bebişimize
hem de anne ve babasına :Saruboceq:
kızlar dün akşam diloşla görüştüm gayet iyiymiş derin de öyle herşey hyolundaymış herkesede çok selamı vardı
yaprak canım sen nasılsın ilaydam nasıl bitanem dileği aramışsın yetişememiş bende dedim sen merak etme biz seni anlarız dedim ben yaprağa söylerim dedim
seni arıyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?