Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

ya kızlar sayfayı çok boşluyonuz ya ben arada bakıyorum kimsecikler yok yazmadan çıkıyorrum nerde o eski sohbetlet be gerçi herkesin keyfi yerinde olsunda az sohbet edelim sorun deil

yaprak tatlım sen nasılsın minik maviş nasıl herşey yolunda mı bende seni arayacağım bir fırsat bulamadım arkadaşım hamileydiye bugün doığum yaptı çok yakışıklı bir oğlumuz oldu ay nasıl minik anlatamam nasıl güzdl kokuyor ay anlatamam bayıldım vallahi canım bebek istedi habrin ola ,

adaşım tatlım az kaldı 10.10 ay bak senle aynı dönem ham,ile kalan arkadaşımda doğurdu darısı senin başına hayırlısı ile sende bir doğumunu yapsam

slm kızlarr nasılsınız iklim nasılsın canım ,
kızlarda iyidir inş. darısı diloşa sağlıkla kucağına alır derin su prensesi
bende iyiyim işler yoğun okumaya fırsatım olmuyo bile bazen
hepinizi çok özledim yaprak nerdesin canım yaaa
diloşta girmez oldu benim göbüş aldı başını gitti tabi kiloda buay dikkat edecem
dr. fırçayı yedim çok kilo almışım diyeee

iklim canım bende yeni doğan bebeğin kokusunu merak ediyom hiç duymadım
şimdiye kadar yeni doğmuş bebeği gördüm ama benden mikrop alır diye koklamadım
hiç hep çok güzel olduğunu söylüyolar allahım diloşa bana ve bütün hamişlere
meleklerinin kokularını koklamayı nasip etsin sağlıkla ve hayırla inş.

iklimsu tatlım valla ne desen haklısın, çok boşladık bu ara
ama benim maviş cadı gündüz pek uyumuyor 30 dakikalık uykular uyuyup kalkıyor
akşam da yorgun oluyorum eşim gelince yemek yiyip uzanıyorum biraz bazen uyuyup kalıyorum.
dişlerimiz çıktı nihayet. 16 tane dişimiz var artık teyzeleri. son 4 kaldı inşallah onları da yaza kadar çıkarıp bitirir de biz de rahatlarız o da. valla şu son dişler bizi iyice yordu yıprattı. kimbilir onun ne kadar ağrısı acısı oldu, sürekli mızmızlandı, yeme içmeyi çok azalttı, sürekli uyandı biz de çok yorulduk kafamçokkarıştı . inşallah bundan sonrakiler bu kadar zorlamaz. arkadaşının bebeği hayırlı olsun canım analı babalı büyüsün, iklime arkadaş geldi desene hem de erkek kaydirigubbakcemile3, iklimin dişler de patladı sanırım, ay çok zor canım ya
müsait olunca araşırız

evet diloşum için geri sayım başladı, geçen görüştük çok heyecanlıyım diyor eee kolay değil, hayırlısıyla ve sorunsuz kucağına alır inşallah. sonrada sıra sende sinemcim. seninkide epey büyüdü baksana zaman nasıl hızlı geçip gidiyor daha dün gibi hamileyim dediğin. hayırlısıyla sağlıkla gelsin minikler inşallah :Saruboceq:

gülceza sana da çok geçmiş olsun canım, üzme kendini desemde kolay değil biliyorum hepimiz yaşadık. ama sabırlı olup gerekenleri yap gerisi Allah'ın takdiri canım. seni hatırlıyorum bir dönem doktor arıyordun bursa topiklerinde karşılaşmıştık sana birkaç tane dr önermiştim hatta bilmiyorum şu an hangi dr un kontrolündesin ama bu işlerde uzman ve hastasını para kaynağı olarak görmeyen bir doktora gitmeni öneririm. zübeydehanımda özer kutlu benim doktorumdu gerçekten her bakımdan çok ilgili hastasına hem hastanede hem de özelinde gereken ilgi ve alakayı gösteriyor. istersen ona da bir git canım. hastanede gerekli tahliller falan yapılır, sorun neyse çıkar ortaya. ama sen en azından hamile kalabilen birisin ve yine kalırsın inşallah.:Saruboceq:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılzınız canlarım ben iyiyim
allah şükür sizlerde iyisiniz inş.
topik iyice ısssız kaldı
arada giriyorum kimsede yazmayınca
benimde yazmak içimden gelmiyooo
diloşş meleğine kavuşmana az kaldı canım
yaprak nasılsın canım maviş meleğin nasıl
havalar serinlemeye başladı
iklim sen nasılsın minik iklim nasıl
hepinizi kocaman öpüyorum kızlarrr

kızlar DERİN SU Bebek bugün dünyaya geliyormuş :içelim: :sm_cool:
az önce iklimsu dan aldım haberi :teytey:
annesi pazar gününe diye plan yapmıştı ama
prensesimiz bekleyememiş sanırım
diloşumuzu doğuma almışlar :CüvCüv: a.s.
hayırlısıyla ve sağlıkla dünyaya gelir inşallah
diloşum seni tebrik ediyorum canım a.s.
analı babalı büyüsün yavrun, sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah
mutluğunuza mutluluk katsın minik prenses :Saruboceq:

sinemcim darısı senin başına tatlım inşallah
seninkine de az kaldı, hayırlısıyla gelsin senin miniğin de inşallah :Saruboceq:

ay çok heyecanlandım kızlar ya
aylardır bugünü bekliyorduk
çok duygulandım senağlama, aynı zamanda çok sevinçliyim hihoyyyt
daha sonra arıycam, diloş konuşamaz belki ama
annesi veya eşiyle konuşurum
yeni bir haber alırsam yazarım yine
canım dileğim ya, çok sabrettin ama kavuştun meleğine işte
hayırlı olsun canım benim a.s.

kızlar, dileğin kardeşiyle görüştüm
dilek de bebek de gayet iyiymiş a.s.
hatta dilek bebeği emziriyor dedi
çok şükür kavuştu diloşumuz bebeğine :hooray:
Allah sağlıklı uzun ömürler versin hem bebişimize
hem de anne ve babasına :Saruboceq:

merabalar aranızda çok yeniyim bazı yorumları okudum ve gerçekten doktorumda daha çok bilgi bulabildim ben 1 yıllık evliyim planlayarak korunmayı bıraktım geçen hafta kan tahlilinden 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama ultrasona girince 8 haftalık kese görünüyor dedi doktor bey boş olabilir dedi iç kanamam da varmış bi hafta bekleyelim sonra kurtaj yaparız dedi ama ben 4 haftalık diye biliyodum şok oldum şu an bekleme sürecindeyim doktorun dediğine göre heran düşük olabilrmiş hayırlısı olsun diyorum dua ve bilgi bekliyorum hepinize şifalar diliyorum...öpüyorum..

Merabalar ben de 6 haftalık hamileyim, doktorum boş olabileceğini veya hesaplamamı yanlış yaptığım için erken gebelik olabileceğini söyledi geçen hafta. salı gününe kadar bekliyelim ,eğer kalp atışını o zamanda duyamazsak malesef....
6 aydır korunmuyoruz, hamileyim diye çok mutluyduk keşke kalp atışlarını duyabilsek

her ikinize de öncelikle geçmiş olsun diyorum. inşallah bebekleriniz size bir süpriz yapar ve kalp atışlarını duyarsınız. aslında 4 ve 6 hafta çok erken hele 4 hafta diyen arkadaş o haftada kese bile gözükmez nasıl oldu da senin doktorun yok 8 haftalıktı yok kürtaj yaparız falan diyor anlamadım. 6 haftalıkta da görünmeyebilir mesela benim kalp atışları 7 haftada gözükmüştü. 6 haftada sadece yolk kesesi gözükmüştü. yani bu doktorlara ne oluyor anlamıyorum ben. moral bozmaya bire birler. hamilelikte moral çok önemli oysa. benim ilk gittiğim doktorda böyleydi yok dış gebelikti yok boş gebelikti diye diye sinirden düşük yapmıştım. ama sağolsun son doktorum o kadar sakin ve hastasına moral veren bir doktordu ki. ben 6 ıncı haftada kontrol amaçlı gittiğimde kalp atışları yok yine mi boş gebelik dediğimde hayır yok öyle bişey bu hafta kalp atışları için çağırmadım ben seni, ona haftaya bakıcaz demişti gerçekten de birdahaki gidişimde görmüştük kalp atışlarını. o yüzden sizler de biraz daha bekleyin. hatta başka bir doktora daha görünün derim. doktorunuz kürtaj dedi diye hemen yatmayın o masaya 8-9 haftaya kadar bekleyin bence. farklı doktorlar da aynı şeyi söylerse yapılacak bişey yok tabi ama ben ikinizden de ümitliyim. inşallah güzel haberlerinizi alırız.:Saruboceq:

günaydın kızlarrr
diloşum hayırlı olsun meleğin canım
allahım analı babalı büyütsün darısı tüm hamişlere inş.
ay gözlerim doldu yaaa yazarken
isteyen herkese nasip etsin mevlam
ay diloşu arayacamm ama acaba konuşabilirmiyim
yaprak nasılsın canım minik iloş nasıl
iklim sende görünmüyosun uöartım herşey yolundadır

simten seffane umarım bir şey olmaz bebişlerinize yaprağın dediklerine
katılıyorum 8 haftaya kadar bekleyin dr. neden böyle olumsuz
konuşuyo anlamıyorum yaaa
allahım hakkımınızda hayırlısını versin

herkese meraba kızlar ,,,,,

netimizde problem vardı ay yazıyorum hop kayboluyor ......
neyse,

iyki doğdun minik dünya güzeli DERİN hanım hayatında hep mutlu ol hep başırılı ol bitanem
canım arkadaşım adaşım bitanem tel.konuştuk sesin çok güzel geliyordu çok mutluydun allahım senin emeklerini boşa çıkarmadı sen çok güçlü bir kadınsın şimdi anne oldun iki kat güçlü oldun seni .çok seviyorun

allahım bebeğimize sağlık versin ,
vatanın milletine hayırlı bir evlat olsun

kızlar dün akşam diloşla görüştüm gayet iyiymiş derin de öyle herşey hyolundaymış herkesede çok selamı vardı

yaprak canım sen nasılsın ilaydam nasıl bitanem dileği aramışsın yetişememiş bende dedim sen merak etme biz seni anlarız dedim ben yaprağa söylerim dedim
seni arıyacağım

slm kızlarr nasılsınız ben iyiyim canlarım
diloşla görüşmüşsünüz biraz daha geçsinde
bende arayayım allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin hepimize
ay canım diloş yaa hakkettş anneliğin tadını çıkar minik kuşunu
rabbim nazardan kötü gözlerden korusun
kızlar kime benziyomuş bebiş

Ben dilosu bir kac defa aradım ama ya cevap verilmedi yada telefon mesgule alındı

selam canım, evet aramıştım geçende dileği ama görüşememiştik
ben bebek falan uyuyorsa sessize almıştır belki diye düşündüm
bugün tekrar aradım görüştük neyseki
dilek gayet iyi, doğumu da çok güzel geçmiş
bebek de gayet iyimiş, sadece az emiyor diye dilek biraz endişeli
ama bence doymasa bebek ağlar aç kalmaz diye düşünüyorum ona da söyledim zaten
sadece sarılık var mı yokmu onu takip edin dedim. çünkü çok uyuyan az emen bebeklerde ilk zamanlar sarılık düşünülebilir ama sarılık da yokmuş sanırım. yine de yarın tekrar bir kontrol edilecekmiş.

iklimsu canım benim ah ah benim seni aramam lazım canım biliyorum
ama hiç fırsat olmuyor ya mafoldumben
bu akşam yine misafirlerim var, benim evden misafir eksik olmuyor
ilaydayı sevmeye gelicez diyorlar ben de buyrun gelin diyorum
gerçi misafiri çok severiz biz, Allah eksik de etmesin ama başka şeylere fırsat kalmıyor
yarın da temizlikçi gelicek, yani bir yoğunluktur gidiyor işte kusuruma bakma canım. gündüz benim cadı artık hiç uyumuyor desem yeridir, telde de hiç rahat vermiyor 2 dak da kesmek zorunda kalıyorum görüşmeyi boshayallersmile çekiştirip duruyor, teli çekip alıyor elimden ilgi başka tarafa çevrildi mi çok kızıyor hanfendi kaydirigubbakcemile ama ilk fırsatta arıycam canım hep aklımdasın. hepiniz öyle yani. ilayda biraz daha büyüyüp kendi kendine oynamaya başlasın buraya daha sık gelirim o zaman. daha çok ararım sizleri de inşallah olumunekankayizsmile

slm kızlarr nasılsınız canlarım ben iyiyim diloşu arayamadım dahaaa
hepinizi çok özledim öptm kocaman
iyi olmanıza sevindim kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…