dün çektim kızlar tam 4 ay 1 haftalık hali .. artık kafasını tutabiliyor:) bazen tutamıyor serbestte bırakabiliyor umarim normaldir:)
ilsucum senin bu kız tam bir prenses olmuş ya,
o ne eda, o ne asalet maşallah yavruma ya
kilo falan tam yerinde ilayda ablasını yakalamış nerdeyse maşallah.
iklim ablasıyla ikisi esmer güzeli benzeyip duruyorlar.
benimki de maviş. hepsi ayrı güzel valla.
Allah bahtlarını da güzel eylesin inşallah. çok büyük adam olsunlar.
çok güzel yerlere, konumlara gelsinler inşallah.:Saruboceq:
aa kızlar size söylemeyi unuttum,
cumartesi günü ilaydaya 6 ay kınası yakıldı biliyormusunuz.hihoyyyt
bizim burada adetmiş. birkaç akraba toplandı, eşimin, benim falan.
zaten gelmek istiyorlardı, sordular işte kına yakıldımı diye, yooo dedim.
hemen kınalar bulundu, hazırlandı, birkaç tanesi hacı,
bunlar hemen kuran okudu, dualar edildi falan. çok güzeldi kaydirigubbakcemile5.
bide hasta halimle bu işlerle uğraştım ama iyi oldu ya
şimdi mavişin elleri kınalı kınalı bakıp bakıp duruyor yavrum.
kınayı sürüp eline bez ve eldiven bağladık hiç sesini çıkarmadı
sonra da eldivenli ellerini hiç ağzından çıkarmadı ya
dişleri çok kaşınıyor sanırım. diş kaşıyıcısı var ama
elleriyle kaşımayı tercih ediyor yaramaz kaydirigubbakcemile
FINDIĞIM hoşgeldin .
yok anacım oturtmuyorum ana kucağı pozisyonuna getirdim mama sandalyesini o şekilde turuyor ama kalkmaya calışyor oradan da oturmaya pek meraklı .
şimdi koyuyorum tekrardan resmi
canım annem bayramdan sonra gelicek inş 4 gözle bekliyoruz.
eger ablanda varssa hiç alma gerçekten de fiyatlar yüksek bendeki 250 tl civarı .
yaprakcım güle güle kullanın yürüteçle mama sandalyesini.
yadirgamaz mı tuhaf gelmiştir birden yürümek:)
canım iyi olmana sevindim çok zor ya bebekle hasta olmak bizimkide aynen öylen geçen hasta olmuştum gözümün içine bakıyor beni al diye ama ne yapacaksın onun sağlığı için almıyorsun kucağına bişeycik olmaz bir kaç güne kadar yine kumrular gibi öpüşür oynarsınız acısını çıkarırsın sen bacım merak etme kendinide suçlu hisedeck bişey yok malum grip ne kadar sakınsanda yine hastalar yani sen elinden gelen bişey yok ,
ay eşin doktor demi vallahi tehlikeli bir durum eşine bol bol c vitamini takviyesi ve sarımska yedir bacım adamcağız sonra hasta olur allah korusun ilk risk grubunda onlar gerçi domuz gribi aşısı olmuştur eşin ama mutasyona uğramış diyorlar ay çıldıracağız vallahi bayram sonu büyük bir domuz gribi dalgası geliyormuş allah sonumuzu hayır etsin sevdiklerimizi bizi herkesi korusun ,
vallahi eşin doğru söylüyor bende izledim sağlık bakanıda öyle dedi geçen haberlerde %80 üstü hatta hepsi dedi domuz gribi :umursamaz:
yaprakcım güle güle kullanın yürüteçle mama sandalyesini.
yadirgamaz mı tuhaf gelmiştir birden yürümek:)
amin kızlarımın bahtları güzel olsun inş. vatanlarına milletlerine analarına babalarına faydalı evlatlar olsunlar
oy oy maviş güzelime bak sen yesinler onu , canım bizde öyle öyle adetler yok ama mavişime hayırlı uğurlu gelsin inş.onun o kınalı ellerini ısırim ben
bende iklimin dişi çıktıya ilk dişten sonra buğday kaynetıyorlar ev halkı ve bir kaç komşuya yağıtılıyorki diğer dişleri daha çabuk çıksın diye işte hediye getiriyorlar bebeğe gerçi bizimki diğer dişini hemn patglattı am abende yapmak istiyorum bide haşlanmış buğdayı çok severim bizde hedik derler bakalım anneme diyimde bir ara yapalım
evet yaprakçığım hayırlısı olsun bebişimin cicileri bizimki yürüteci ilk bir kaç saat kullanmadı ama sabit durmaktan sıkılınca bizde mutfakta olunca birden yanımaz kadar geldi ve çok mutlu oldu bizi görünce şimdi ise evin içinde uçuyor resmen babasını peşine koşuyor resmen mama sandalyesini kaça aldın bacım nasıl kullanışlı mı ben almaktan vazgeçtim şimdilik yiğenimin kini deniyeceğim sonra yine düşünürüm duruma göre ,
bu arda iklim dün yürüteçten düştü sormayın çok korktum bizim yürütecin bağı çıkmalıymış ortasındaki yıkanması için ebde dün ordan tuttum kaldırdım meğer takılan yer çıkmış iklimi koydum sonra bir baktım yere düştü küt diye içinde ne yapacağımı şaşırdım çok şükür ki hareket halinde deildi ve yavaş düştü zaten yere yakınya önce popusu düştü hız kesti sanırım ilk bir ağladı kucağıma aldım sustu biraz göz takibi falan yaptırdım keyfi yerinde oluncada doktora götürmedik ama çok korktum ama yaprak sende dikkat et bacım birde uzanıyor şimdi bide dişleri kaşınıyorsa herşeyi alıp ağzına ghötürü yürüteçlede yüksekteki şeylere ulaşır işte böyle bu arad iklimin yarın 8 ay kontrolü ve grip aşısının son dozu var sabahtan doktora gideceğiz gelince yazarım öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?