Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

dün çektim kızlar tam 4 ay 1 haftalık hali .. artık kafasını tutabiliyor:) bazen tutamıyor serbestte bırakabiliyor umarim normaldir:)

ben resmi göremedim bacım yeniden koy yada albümüne merak ediyorum tontişimi
çok normal kafasını tam dengelmesi 5.ayını ortalarını buluyor

amin kızlarımın bahtları güzel olsun inş. vatanlarına milletlerine analarına babalarına faydalı evlatlar olsunlar

FINDIĞIM hoşgeldin .
yok anacım oturtmuyorum ana kucağı pozisyonuna getirdim mama sandalyesini o şekilde turuyor ama kalkmaya calışyor oradan da oturmaya pek meraklı .
şimdi koyuyorum tekrardan resmi

canım annem bayramdan sonra gelicek inş 4 gözle bekliyoruz.
eger ablanda varssa hiç alma gerçekten de fiyatlar yüksek bendeki 250 tl civarı .

yaprakcım güle güle kullanın yürüteçle mama sandalyesini.
yadirgamaz mı tuhaf gelmiştir birden yürümek:)

oy oy maviş güzelime bak sen yesinler onu , canım bizde öyle öyle adetler yok ama mavişime hayırlı uğurlu gelsin inş.onun o kınalı ellerini ısırim ben

bende iklimin dişi çıktıya ilk dişten sonra buğday kaynetıyorlar ev halkı ve bir kaç komşuya yağıtılıyorki diğer dişleri daha çabuk çıksın diye işte hediye getiriyorlar bebeğe gerçi bizimki diğer dişini hemn patglattı am abende yapmak istiyorum bide haşlanmış buğdayı çok severim bizde hedik derler bakalım anneme diyimde bir ara yapalım

FINDIĞIM hoşgeldin .
yok anacım oturtmuyorum ana kucağı pozisyonuna getirdim mama sandalyesini o şekilde turuyor ama kalkmaya calışyor oradan da oturmaya pek meraklı .
şimdi koyuyorum tekrardan resmi

hoşbulduk tatlım iklim uyandıda onu almaya gitim beşiğine kaçırmışım seni
iyi iyi oturtma beli acır 5 aylık olunca destekli başlarsın oturtmaya

canım annem bayramdan sonra gelicek inş 4 gözle bekliyoruz.
eger ablanda varssa hiç alma gerçekten de fiyatlar yüksek bendeki 250 tl civarı .

hadi bakalım gözün aydın şimdiden az kalmış annenin gelmesine sevindim ,
evet canım almayacağım doğru 250den başlıyor markalar şu ara biraz daha harcamalarımıza dikakt ediyoruz iklim hn eksikleri bitmiyor elbisesi ayakkabısı montu eşofmanı mamsı bezi doktor masrafı sebzesi meyvesi yoğurtu vallahi nerdeyse asgari ücretten fazla masraflı allahım herkese yardım etsin çok masraflı çocuk işi

evet yaprakçığım hayırlısı olsun bebişimin cicileri bizimki yürüteci ilk bir kaç saat kullanmadı ama sabit durmaktan sıkılınca bizde mutfakta olunca birden yanımaz kadar geldi ve çok mutlu oldu bizi görünce şimdi ise evin içinde uçuyor resmen babasını peşine koşuyor resmen mama sandalyesini kaça aldın bacım nasıl kullanışlı mı ben almaktan vazgeçtim şimdilik yiğenimin kini deniyeceğim sonra yine düşünürüm duruma göre ,
bu arda iklim dün yürüteçten düştü sormayın çok korktum bizim yürütecin bağı çıkmalıymış ortasındaki yıkanması için ebde dün ordan tuttum kaldırdım meğer takılan yer çıkmış iklimi koydum sonra bir baktım yere düştü küt diye içinde ne yapacağımı şaşırdım çok şükür ki hareket halinde deildi ve yavaş düştü zaten yere yakınya önce popusu düştü hız kesti sanırım ilk bir ağladı kucağıma aldım sustu biraz göz takibi falan yaptırdım keyfi yerinde oluncada doktora götürmedik ama çok korktum ama yaprak sende dikkat et bacım birde uzanıyor şimdi bide dişleri kaşınıyorsa herşeyi alıp ağzına ghötürü yürüteçlede yüksekteki şeylere ulaşır işte böyle bu arad iklimin yarın 8 ay kontrolü ve grip aşısının son dozu var sabahtan doktora gideceğiz gelince yazarım öptüm hepinizi

canım hoşgeldin,
evet canım sağol, bugün daha iyiyim çok şükür ama şimdi de bir öksürük krizi tutuyor sorma. benim faranjitim hep öyle başlıyor zaten. hafif bir boğaz ağrısı, boğazda kızarıklık, sonra giderek artıyor ağrı, sonra sesim kısılıyor, kırıklık, üşüme, burun tıkanıklığı, nezle ve en son da öksürük. ay bayrama kadar geçse bari de bayramda köh köh köh millet 5 mt yakınıma yaklaşamaz valla, aman yaklaşmasın gerçi, şapur şupur öpemezler bari :roflol:

canım evet domuz giribi çok yaygın şu ara ama risk grubundakileri çok etkiliyormuş. yani öncesinde başka kronik hastalığı olanları. akciğer, tansiyon, kalp, şeker ve böbrek hastaları gibi. bağışıklık sistemi zayıfsa o zaman daha kötü oluyor, genelde akciğer enfeksiyonu yani zatüreye çeviriyormuş. aman Allah korursun.

evet canım eşim de risk grubunda ama o ve arkadaş çevresi malesef aşı da olmadı, olmak istemiyorlar piyasadaki aşı hakkındaki söylentiler doktorları da etkiliyor anlıyacağın. işte yemesine içmesine dikkat ediyor, gripli hastayı muayne ederken maske takıyormuş, hastaya da maske veriyormuş falan da gerçi ne kadar korur o maskeler de bilmeme yani.Allah'a emanetler senin anlıyacağın.:1no2:

sağol canım,
evet ilk başta çok tuhaf geldi hatta korktu
ama sonra alıştı neyse
bugün de mutfakta makineyi yerleştirirken aldım yanıma
yürütece koydum, geldi benim bacaklarıma tutunuyor kaydirigubbakcemile
halen korkusunu yenemedi sanırım.
zaten en fazla 15 dakika kalıyor sonra ağlamaya başlıyor
belki 7-8 aydan sonra daha bir alışır ve rahat kullanır kaydirigubbakcemile2

amin kızlarımın bahtları güzel olsun inş. vatanlarına milletlerine analarına babalarına faydalı evlatlar olsunlar

amin canım amin
Allah onları bizlere bağışlasın, hayırlı evlatlar olsunlar
çok güzel günlerini görürüz inşallah.:Saruboceq:

sağol teyzesi,
evet her yörede yok böyle adetler
bizim bursada varmış, ben de yapayım dedim, güzel de oldu
kınalı maviş oldu bizimki, ellerine bakıp bakıp duruyor zemuszemus

evet canım o diş buğdayını ben de duydum da
buğdayı haşlayıp öyle çorba gibi bişey mi yapılıyor ki
onun da merasimi mi var acaba
bayram sonrası aşure yapılıyor ya, bizimkinin o zamana kadar dişi çıkarsa
ben de aşure yapıp dağıtırım komşulara :icecream:,
onda da buğday var ya belki o şekilde olur
hem de mavişin dişi niyetine derim
olur mu ki dersin :sm_confused:

ay canım çok geçmiş olsun
bişey yoktur merak etme
ilayda da ana kucağından yüzüstü düşmüştü ya 2-3 aylıkken
aman çok dikkatli olalım iklimsu ya
evet benimki daha çok gidemiyor yürüteçle ama bir gitmeye başlarsa ne olur bilmem
hatta dün akşam mutfakta dolapların önünde durmuş
yürüteçle kapaklarını açmaya çalışıyor
bunlar çok yaramaz çok kaydirigubbakcemile

ablanda varsa ve kullanmıyorsa al tabi ya gerek yok yenisini almaya
bize öyle verecek birisi olsaydı ben de almazdım da, mecburen aldık
canım çok pahalı değil benim aldığım ya, yürüteçle ikisini 230 a mı ne aldık
eşim taksit falan yaptırdı hatta
markası da arnica diye bişey yani öyle çok bilinen bir marka da değil
çok pahalısını almaya da gerek yok ya, ne kadar kullanıyorlar ki zaten
önemli olan iş görsün.
çift kılıflı bizimki de oturduğu minder kısmı çıkarıp yıkanabiliyor
fotosunu çekip koyarım bak bir ara, içine de mavişi oturturum
fotoğraf makinesinin hafızası dolu, boşaltıp öyle çekmem lazım da
uğraşmak istemiyorum şuara, ama en yakın zamanda sizler için çekip koyarım.

hadi bakalım doktordan güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
minik kuzu iyidir annesi, gelişimi de güzel onun maşallah
bizim doktorumuz 6 aylık kontrolden sonra hehangi bir problem yoksa
9 aylık kontrole gelirsiniz dedi en son.
6 aydan sonra 3 ayda bir oluyormuş kontroller
sizinki çağırmış bak ne güzel alkisalkisalkis

günaydın canlarım nasılsınız benim bademciklerim şişecek sanırım ağrıyo ilaç aldım
akşam gelen olmamış
ilk günaydınınızda benden sizleri ve melekelrinizi öpüyorum yarın iş yok bize şimdiden yine girecem ama giremezsem bayramınız mubarek olsun canlarım hersene bu günlere inş.

herkese günaydın,
dün bayram temizliğim vardı gelemedim o yüzden.
akşam da çok yorgundum, uyudum hep.
kadın gelip yaptı temizliği gerçi ama ben de ıvız zıvır bir sürü iş yaptım.
ilaydayla ilgilendim daha çok ama o uyuyunca nevresimler falan değişti
yemek hazırladım falan gün bitti yani.
zaten kimseler de gelmemiş zeytinimi saymıyorum. o sayfamızın demirbaşı
olmazsa olmazı a.s.

zeytincim aman dikkat et kendine canım.
o bademcik işi kötüdür, hemen önlemini alman iyi olmuş.
bol bol dinlen, bitki çayları iç, ağrı kesici falan da al yani.
neyse canım çok geçmiş olsun.:teselli:

iklimsu da gelmemiş,
minik iklimi kontrol için doktora götürecekti.
canım vakit bulunca gelip yaz, bir sorun olduğunu sanmıyorum ama sen yine de yaz bizlere gelişmeleri.

Son düzenleme:
kızlar bugün gelen olur mu bilmiyorum ama
ben hepinizin BAYRAMını içtenlikle kutluyorum
sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum hepinize a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…