sağol canım benim dualarımda seninle canım
allah görüyo nasıl istediğimizi ve nasıl yanıp tutuştuğumuzu
herşeyin hayırlısını versin
akşama takviminde olur belki :)
canım yaaa
yaprak iklim nasılsınız kızlar melekleriniz nasıl
diloşum sen patlat ya yaz bağır en çok sen hakkettin anneliği çabalarınıallahım nazardan korusun bilzeri
haftaya gidecem araştırılsın derdimiz neyse ona göre davranırız bari
gideceğim doç dr. diloş inş. iyi olur
slm iklim nasılsın canım
hayırlısı adet olabiliyorum hemde gününde bunada şükür değilmi
ya hiç olmasaydım allahım vereceği zamanı bilir hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum herzaman canım
minik iklim nasıl
yaprak canım nasılsın kız benim içimden geçen
:ecrin_bebek::lepi: hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :hooray: :dance: yaşasınnn diloşşş hamileeeee allahım sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsinnn
oh be içimde kalmasın değilmi
canım benim ya senin böyle mutlu bir döneminde sayfada böyle huzursuzluklarla karşılaşmanı hiç istemezdim ama sen beni çok iyi tanıyorsun ve haksızlığa hiç tahammülüm yok. her zaman sizlerin yanında oldum iyi veya kötü günlerinizde. elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. sizler de aynı şekilde bana çok destek oldunuz. hele sen diloşum en çok paylaşımı seninle yapıyoruz beni en iyi sen tanıyorsun. ama bazen insanın sabrı taşıyor işte canım.
evet canı eski günleri ben de özlüyorumsenin gibi sizler fırsat buldukça sayfaya girerseniz yine o günlere döneriz diye umut ediyorum canım.
bütün takvimler feda olsun canım sana.
tabi ki hakettin haketmez olurmusun hiç.
seni tekrar canı gönülden tebrik ediyorum canım a.s.
bu haberi ben neredeyse 1 aydır biliyorum ama senin gelip açıklamanı bekledim hep
tuttum çenemi. kızlarla da özelden paylaştım hep. ama çok çok mutlu oldum.
sen herşeyin en güzelini hak ediyorsun canım benim ,
sen kibarca patlatmışın müjdeyi ben bağıra bağıra canım bacım HAMİLE diloşum hamile allahım gönlüne göre versin inşallah melkeler seni ve damadımı korusun seni çok seviyorum sen kıymetlimsin benim ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?