Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

merhaba deryacım hoşgeldin canım,
demek senin de benim gibi nickin değişti
ben de yapraknili değiştirdim, kızımın ismini aldım ve ilayda oldum canım.

hardworking çalışkan demekti sanırım evet epey çalışkansın
oğlanı büyütmüşsün maşallah. en son hamileydin diye hatırlıyorum 6 aylık olmuş bile oğlun maşallah ona
benim kızımda 10 aylık olacak az kaldı. 1 aydır da yürüyor teyzesi
çok hareketli bir kısçe, durduğu yerde durmuyor valla hihoyyyt
bi de şimdi dişleri çıkıyor ve gece çok sık uyanıyor ben de o yüzden yorgun düştüm sorma kafamçokkarıştı. yakında seninki de epey hareketlenir. emeklemeye başlamıştır bile. ilayda 6 aylıkken emekliyordu seninki de emekliyordur. bi de diş döneminiz de yaklaşmış ay Allah bizlere sabır versin sağlık versin. onlara da sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.

hamilelğin zor geçmiş üzüldüm canım, ama bak şimdi sen de minik oğlun da iyisiniz. maşallah
valla canım artık bizim sayfa eskisi gibi hareketli değil malesef. biz iklimsuyla bebeklerden dolayı gelemiyoruz. ben ancak o uyuduğunda ya da eşim evdeyken onunla ilgilendiğinde gelebiliyorum. zor yani bebek olunca pc başına oturup yazışmak. benimki hemen kabloları mouse u falan çekiştiriyor. klavyeye basıp duruyor falan rahat olmuyor yani. ama buradaki arkadaşlarımı da çok seviyorum ve tamamen kopmak istemiyorum. seni de zaman zaman da olsa aramızda görmek isteriz.

deryacım, hamile kalıp doğum yapınca insanlar başka topiklere kayıyor malesef, bir zamanlar bu topiklerde dertlerini acılarını paylaştığı kader birliği yaptığı arkadaşlarını unutup kendisiyle ailesiyle vaya bebeğiyle ilgili buralarda hiç paylaşmadığı, yazmadığı konuları veya yüklemediği resimleri abone olduğu başka topiklere koyuyor tesadüfen görüp sitem ettiğinde de onu takip ediyor konumuna düşüyorsun ve gereksiz alınganlık ve bahanelerle ben artık sayfaya gelmeme kararı aldım deyiveriyor insanlar.

valla kendileri bilir biz kimseyi zorla tutmuyoruz sayfada gelene kapımız açık gideni de tutmuyoruz. :dilcikar: 3-4 kiş olalım ama sağlam dostluklar kuralım. birbirimizi anlıyalım. ki biz şu an öyleyiz.

yazışma ve görüşmelerimiz sadece bu sayfadan ibaret değil. sık sık telefonlaşıp mailleşiyoruz olumunekankayizsmile

sonuçta bir zamanlar o veya bu sebeplerle bebeklerimizi kaybettik bizler evet bu topik boş gebelik topiği ve bazı kişiler diğer topiklerdeki arkadaşlarından utanıyor olabilir bu topiğe takıldığı için hani birisi sorarsa aaa sen boş gebelik mi geçirdin o sayfada yazdığını gördüm hayrola falan diye bir defekt kusurlu durum çıkıyor ortaya yani ve en iyisi ben bir bahane bulayım da şu topikten kurtulayım diyor bence akannehir öyle yani ben öyle düşünüyorum. yoksa zamanı olmayan kişi burada 3-4 kişiye yorum yazamazken 40-50 kişinin takıldığı topiklerde nasıl laf yetiştiriyor onu da anlamadım ya neyse :sm_confused:

şimdi bu yazdıklarımı okuyup birileri cevap vermeye kalkmaz umarım. ben isim vermiyorum sonuçta ama bu konuda epey doluyum ve senin vasıtanla biraz içimi boşalttım. ama bu konuya cevap verip tartışma yaratacak kişi ya da kişilere de verecek cevabım çok yani onu da bilsinler beni sevmeyen o kişiler ben de onları sevmiyorum çünkü sayfadan ayrılmaları da isabet oldu kötükedihüso alsanaalsanasmile

ay amma doluymuşum ya laelaelaelaelae

diloooooş gel kızım artık patlat şu bombayı
bak benim sinirler tavan yaptı yine kötükedihüso

gel de biraz neşelendir şurayı ya

sana da sarmıyayım bak, ama kıyamam ben şu an sana
anladın sen onu :1hug: olumunekankayizsmile

mrb semra canım sende kan pıhtılaşmasına baktılar mı bu yaşadıklarının sebebi o olabilir bir dr. gidip araştırsan iyi olur canım

merhaba acikcasi kan pihtilasmasini yeni duydum oyle bir sey demediler.hamilelik baslangincinda kan aliyorlardi hep ama kan pihtilasmasi icin test yapilyormuydu bilmiyorum iki hafta sonra kontrolum var onda bir sorayim.bir tane kizim var oda sorunlu bir hamilelikti erken sanci kanama derken allahtan bir sey olmamisti.sonra arka arkaya bos gebelik ve dusuk yasadim.yardimci oldugunuz icin tsk

sagolun yardiminiz icin Allah razi olsun

canım yazdıkların için çok teşekkür ederim.inan ben sizleri çok özledim.ama evde bilgisayar olmadığından siteye giremiyordum.şimdi bir laptop aldık o yüzden çok mutluyum.
senin kızında maşallah kocaman olmuş.ne kadar sevimlidir şimdi kimbilir kızlar pek bir cilveli oluyorlar bayılıyorum onlara.
teyzesi bizimkisi daha emeklemiyor koca poposunu kaldırıp emeklemek zor geliyor herhaldeyerimseniben ama diş sıkıntımız başladı. sürekli mızmızlanıyor hiç durmuyor sürekli beni kucağına al diye ağlıyor.hayırlısıyla bir tane çıkarsak rahatlıcaz.bende ancak eşim eve geldiğinde pc nin başına geçebiliyorum.bizimkisi içerde yine bağırıyor ben gidip bir ona bakayım yine konuşuruz tekrar karşılaştığımıza çok sevindim.
kendine iyi bak kızınıda benim için öp :teytey:

saol canım ya bende gelmeyince hep aklım burda ama bu ara iklim çok huysuz hep onla ilgileniyorum gündüz uykuus artık hiç yok denecek kadar az bugün 30 dk uyumuş sadce annem bıraktım eşim ile sinemaya gittik uyku falan yok .
ah canım seni çok iyi anlıyorum biz sersem gibi oluyoruz ama onların enrjisi süper bizimki gece uyanıp beşikten emziğini atıyor oyun oynuyor bana gülüyoru anlamıyorum o keyfi sanki saat başı kalkan o deil , gerçi bu hastalıkta hep ağlayarak uyandı 10 gün çok çektim vallahi ne uyku vardı nede rahat durdu tüm gün mızmız antibiyotikte aldı dahada bir kötü oldu ,
ah canım 3 saat bize lüks oldu artık ben sabahları bazen 1 saat falan uyuyorum aman ne çok yatmışım diyorum enerjim süper oluyor hihoyyyt eskiden de güya uykuyu hiö sevmezdim gece 2-3 yatırdım sabah en geç 8 de ayaktaydım ama iklimden sonra hiç gözlerim açılmıyor uykudan ,

bacım yaramazlıklarını kimseye göstermiyorlar bende anne bıraktımya bugün ablam di,yor ya melek gibiydi çok eğlenmişler uynamışlar keyif yapmışlar bunların nazı cazı yaramazlıkları hep bize ,

tatlım bizimki bugün tarttık 9 kilo olmuş tabii hiçbir şey yemedi 400 gr vermiş hastalıktan dolayı kaşıkla ilaç verdiğimizden kaşığı görünce ağlamaya başlıyor bugün annem yedirmiş kaşıkla bakalım yarın yiyecek mi ? dediğin gibi sağlıklı olsunlarda kilolu olmasınlar önmeli deil ,
amna benim mavi boncuğumun gözleri yeter kilosu olmasada olur gerçi kilosu iyi iklimde aynı ayda aynı kiloydu ,

me raba canım hoşgeldin tekrar aramıza ay ne çok özlemişiz seni ya biz buralardayız eskisi gibi bıraktığın yerde anlayacağın ,

oğluşunu doğurmuşun 6 ay bile olmuş demek vay be zaman ne çabuk geçiyor bende zor bi gebelik geçirdim dediğin gibi allahın izni ile hemne hemne hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldık allahım diğere isteyen herkesede nasip etsin ,

canım benim kızda 21 marta tam 1 yaşında olacak inşallah benimki ilayda kadar marifetli deil daha yürümüyor alini bırakıp bir kaç adım atıyor sonra kendini patates çuvalı gibi yere bırakıyor ama çok şükür sağlığı sıhati yerinde bizde iyiyiz işte hayat gidiyor tüm gün iklimin peşinde koş gece sabaha kadar uyku yok mız mız derken zaman geçiyor
neyse tatlım sende oğlandan zaman buldukça gelir yazarsın ille birinin sayfada olmasanı gerek yok biz ne zaman fırsat bulursak girip yazıyoruz sende yaz
hadi seni öptüm oğlunuda bu arada ne isim koydunuz

zeytin canım senden de güzel haberler bekliyorum , yaprağın dediği gibi adet olursanda muakka bir doktora görünün artık allahım senin için herşeyin hayırlısını nasip etsin ttalım

:lepi::lepi::lepi:
vallahi sana sararsa yandın bacımın tersi pistir haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Şeniz

be kaçtım kızlar iklimin içerden bağırıyor gidim uyutim bugün hiç yatmamış belki yatar bugün ona top aldık onla baya oynuyor oyalanıyor pek sevdi dünya para verip oyuncak alıyordum yüzüne bakmıyordu şimdi plastik topu gördü mutluluk çığlıkları atıyor

günaydın kızlar sizlere müjde veremicem c. akşam gelmeye başladı sabaha bayağı sökmüştü
bugün 3. günüm sayılır adanada ki dr. aradım bu hafta yokmuş konferansa gidiyomuş haftaya pazts. ara bi dedi yanı 3, günü olacak testleri mecburen kaçıracaz ama en azından yumurtlama takibi falan yapar gittiğimde 9. yada 10. gün olacak gideceğim doç. miş kızlar hayırlısı artık adamla tlf konuştum bayağı ilgili davrandı
yaprağım evet adana en fazla adana 1,5 saat falan sürüyo sen nasılsın canım ben iyiyim biraz karnım ağrıyo o kadar
iklim sen nasılsın canım minik ilkim nasıl oldu düzelir en kısa zamanda inş.
deryam seni tekrar aramızda görmek çok güzel hep merak ediyodum seni gelmiyo artık falan diye ama meleğin kucağında allahım tüm meleklere sağlık vbersin hayırlı uzun ömür versin bizlere ve onlara
ev hanımı hani mail atacaktın
atmadın
yaprak diloştan haberin varsa
bana özelden yazarmısın canım

Yaprak,

olayı çok abarttığının farkındasın sanirim ben sana nekadar cvp vermesemde senin içine yer etmiş olacak ki sürekli olayı gündeme getiriyorsun. sinem ve iklimsu için girip ara ara okuyorum şimdi gördüm yazıyı .içini dökmüşsün umarım rahatlamışsındır. Boş gebelik geçirmek elbette ki ayıp bişi değil ki zaten ben boş gebelik gecirmedim kimden ne utacağımda söylemeyeğim bunu da anlamadım ..öyle bişey olsa 2 yıldır yazmazdim. sanirim geçmişimi irdeleyip hangi topiğe takılmışım onun güncesini tutuyorsun ...sende hamileyken bu topiğe hiç girmeyen birisiydin ama bu serzenişlerde bunulmadı sana . ıstediğim topiğe girerim isttediğim yere resim koyarım bu seni hiç mi hiç ilgilendirmez lütfen benim hakkımda bir yorumda bulunma...

içine çok dert olmuşum 40 kişinin bulunduğu topiğe nezamandir yazamıyorum onu da bir arastırsana...senin sevgine benim ihtiyacım yok buarada....

Son düzenleme:

benim birşeyi abarttığım yok, ben seni çoktan unuttum bile içime yer falan ettiği de yok. o senin kuruntun. sevdiğim, değer verdiğim benim için önemli olan kişilerin yaptığı hatalar benim içime dert olur sadece, diğerleri vız gelir tırıs gider guclubacismile.

senin hangi topiklere takıldığın, nerelerde ne yazdığın beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor
sen beni ilgilendirmiyorsun zaten. seni ne diye araştırayım ben ya. hayatımda hiçbir zaman önemi olmayan ve olmayacak insanlardansın. yani kendini bu kadar önemli mi sanıyorsun. seni araştırana kadar yapacak o kadar çok işim gücüm var ki benim sen son sıralarda bile yer almazsın inan. o yüzden için rahat olsun istediğin yere istediğin kadar yaz.

sen nasıl bu topiğe arada gelip birilerinin yazdıklarını okuyorsan, ben de bir seferinde tesadüfen senin takıldığın topiklerden birini okuyup senin buralarda vaktim olmuyor hiç inan gelemiyorum deyip oralarda yazdığını görünce çok şaşırmıştım sadece :1shok: ve bunu dile getirmiştim. adımı takipçiye çıkardın resmen. o zaman sen de bu sayfaya gelip beni takip etme madem :mymeka:

bizim sayfaya vaktim olmadığı için gelemiyorum gibi bir bahane üretmene de bozulmuştum o dönem açıkçası. gerçek sebep ne idiyse onu söyleseydin keşke. evet o topiklerde 40-50 kişi var ve vakti olmayan kişi oralara hiç vakit ayıramaz diye düşünmüştüm. ayrıca o topiğe tamamen bursalı bir arkadaşın yazdığı bir konuyu okumak için girmiştim yani seni orada göreceğim aklıma bile gelmemişti hani vaktin yoktu ya o yüzden , seni takip falan etmiyordum yani. tıpkı senin bizim topiğe girip başka arkadaşların yazılarını okuduğun gibi, yani sen de beni mi takip etmiş oluyorsun bu durumda. hayır ben böyle düşünmem. hem ben seni ne diye takip edeyim ki sen benim için önemli bir şahsiyet değilsin ayrıca.

hamileyken 1 tane bilgisayar vardı ve eşim onunla çalıştığı için pc ben de olmuyordu genelde ve o yüzden gelemiyordum bunu o dönem açıklamıştım zaten de unutan arkadaşlarım için tekrar hatırlatayım dedim.

sevgi meselesine gelince, aynen benim de senin sevgine hiç ama hiç ihtiyacım yok. benim sevenlerim bana yeter de artar bile sanal alemde benim için bir önemi olmayan bir kişi beni sevse ne olur sevmese ne olur :sm_confused: ama bu konuyu gündeme getirme sebebim bazı arkadaşlara aranızda ne var yaprak iyidir aslında dediğinde beni takip ettiği için sevmiyorum onu gibi laflar etmiş olmandı. sevmiyorsan sevmezsin. bunu birilerine dile getirmene hiç gerek yok. ben de seni sevemedim zaten bir türlü. dileklerle paylaştığım özelimi de seninle paylaşmak gelmedi içimden bu yüzden çok da isabetli olmuş ayrıca.

bizler burada birbirimize çok kenetlendik, kader birliği yaptık adeta. geçmişimizi unutmadık, unutmayız da. sonradan arkadaş olduğumuz kişiler için birbirimize sırt çevirmedik. evet haklısın boş gebelik ya da dış gebelik her ne olursa olsun bu işler Allah'tan ve bundan utanılmaz çok haklısın. ben senin adını vermedim zaten ilsu utandığı için gelmiyor bu topiğe de demedim. senin gibi bir zamanlar buralara takılıp hamile kalıp doğum yapınca topiğe gelmeyen başka arkadaşlar da var ayrıca ama nedense sen üzerine alınmışsın hemen. yarası olan gocunur derler kötükedihüso.

ya valla bak bu şekilde gelip huzur bozma. takip etmiyorum diyorsun ama girip okuyorsun işte. iklimsunun yazdıklarını okuyorum diyeceksin şimdi hemen ama benim yazdığımı da okumuşsun bak tıpkı benim de senin takıldığın topiklerde başka bir arkadaşın yazısını okurken senin yazdıklarına ve fotolarına tesadüfen gördüğüm gibi bilmiyorumkismile. demekki kimse kimseyi takip etmiyormuş dimi lmaz:

selam kızlar, nasılsınız.

hiç güzel bir açılış yapmadım kusura bakmayın
çok sinirlerim bozuluyor, böyle haksızlıklara hiç tahammülüm yok.
sizleri de rahatsız ediyor böyle yazışmalar belki kusura bakmayın ama kızıyorum işte
haklıyım çünkü. herneyse uzatmaya değmez.

umarım bir daha gelip yazmaz o şahıs.
bu şekilde bu topik de kapanır yani.
kapanırsa diloş ya da sinem siz yenisini açarsınız kızlar
ben artık açmam yani söyliyeyim.
anlamıyorum ya bu insanlar benden ne istiyor
ben deryay genel bir msj yazdım bizim topiğe takılmam artık diyen kişiden cevap geliyor ya.
sadece sen varsın sanki bir dönem gelip sonra gelmeyen.

ay herneyse ya, sinir oldum yine alsanaalsanasmile

çok üzüldüm canım ya, bugün çok kötü başladı zaten
Allah beterinden saklasın :Saruboceq:

neyse herşeyde bir hayır vardır.,sen o bahsettiğin doktora en kısa zamanda git canım.
bir daha test tahlil falan ne gerekiyorsa yaptır da için rahat eder en azından.

diloştan haberim var canım, zaten o da buralarda baksana ce deyip kaçmış
kız bir müjde verecek sayfada yazılan konulara bak yarabbim ya
ne sinir bozucu bir durum :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…