merhaba kızlar
ben derya hatırladınız mı biimiyorum.kendi ismimle giriş yapamadım.o yüzden bu ismi kullandım.
nasılsınız görüşmeyeli uzun zaman oldu.ilsu,zeytin,iklimsu,cimbom,yapraknil umarım hepiniz iysinizdir.ve yeni arkadaşlar sizlerde selam olsun.
hepinizle işteyeniden beraberiz :))))
evet canım benim deryaa1
en son yazıştığımızda ben hamileydim doğru hatırlıyorsun.
çok zor bir hamilelik geçirdim.9 ay yattım.çok problemler çıktı.
hep bebeğimi kaybetme tehlikeleri yaşadım.ama sonunda allahıma çok şükür bebeğime kavuştum
şimdi oğlum 6 aylık oldu teyzeleri hepinizin ellerinden öpüyor.
sizinle yazıştığımız dönemlerde çalışıyordum.ama dediğim gibi riskli birr hamilelik geçirdiğim için işten ayrıldım.şimdi de evdeyim.biraz bebeğimi büyüttükten sonra tekrar çalışıcam.
sizleri çok özledim.evde bilgisayar olmadığından sizlere yazamıyordum.ama şimdi artık yine aranızdayım.
canım benim yazdığına göre hala hamile değilim demişsin.herşeyin hayırlısı güzelim.doktora gittin mi
mrb semra canım sende kan pıhtılaşmasına baktılar mı bu yaşadıklarının sebebi o olabilir bir dr. gidip araştırsan iyi olur canım
canım bahsettiğin şekildeyse birinci gebeliğin boş gebelikmiş evet
ikincisi ise kalbi durmuş. zeytin arkadaşımın dediği gibi kan pıhtılaşma testlerini bir yaptırsan eğer öyle birşey varsa tekrar hamile kaldığında hamilelik süresince iğne kullanıyorsun ve bir problem olmuyor. kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanlar topiğini bir incele istersen.
çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.
merhaba deryacım hoşgeldin canım,
demek senin de benim gibi nickin değişti
ben de yapraknili değiştirdim, kızımın ismini aldım ve ilayda oldum canım.
hardworking çalışkan demekti sanırım evet epey çalışkansın
oğlanı büyütmüşsün maşallah. en son hamileydin diye hatırlıyorum 6 aylık olmuş bile oğlun maşallah ona
benim kızımda 10 aylık olacak az kaldı. 1 aydır da yürüyor teyzesi
çok hareketli bir kısçe, durduğu yerde durmuyor valla hihoyyyt
bi de şimdi dişleri çıkıyor ve gece çok sık uyanıyor ben de o yüzden yorgun düştüm sorma kafamçokkarıştı. yakında seninki de epey hareketlenir. emeklemeye başlamıştır bile. ilayda 6 aylıkken emekliyordu seninki de emekliyordur. bi de diş döneminiz de yaklaşmış ay Allah bizlere sabır versin sağlık versin. onlara da sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.
hamilelğin zor geçmiş üzüldüm canım, ama bak şimdi sen de minik oğlun da iyisiniz. maşallah
valla canım artık bizim sayfa eskisi gibi hareketli değil malesef. biz iklimsuyla bebeklerden dolayı gelemiyoruz. ben ancak o uyuduğunda ya da eşim evdeyken onunla ilgilendiğinde gelebiliyorum. zor yani bebek olunca pc başına oturup yazışmak. benimki hemen kabloları mouse u falan çekiştiriyor. klavyeye basıp duruyor falan rahat olmuyor yani. ama buradaki arkadaşlarımı da çok seviyorum ve tamamen kopmak istemiyorum. seni de zaman zaman da olsa aramızda görmek isteriz.
ay canım benim ya, sensiz de olmuyor valla
birkaç gün gelmeyince merak ettim hemen telefona sarıldım boshayallersmile
iklim daha tam iyileşmedi deyince çok üzüldüm o akşam inanki :gitme:
hatta rüyama bile girdiniz. neyse ki şimdi iyiymiş, sen de hava almışsın kendine gelmişsin
çok sevindim gerçekten :1hug:
hastalık çok kötü evet, hele bebek hasta olunca daha bir kötü.
ilayda da birkaç gecedir yine uyumuyor ya, nedir anlamadık
dişler mi acaba yine. dün gece saat 2 de uyudu. 4.30 da uyandı.
sonra tekrar uyuttum 5-6 civarı yine uyandı. sonra 7.30 da.
sersem gibi oldum valla kafamçokkarıştı. sonra saat 8 de uyuttum eşim de gitti ben de yattım saat 11 di uyandığımızda. kendime geldim ya. 3 saat kesintisiz uyusam bile oh diyorum yani. eskiden 7-8 saat uyuyorduk düşünsene. ne kadar önemliymiş uyku. neyse inşallah büyüdüklerinde oh deriz belki. en azından uyku açısından.
evet canım arada çıkıp hava almak çok iyi geliyor. biz de genelde akşamları çıkıyoruz ama ilayda da yanımızda tabi. bırakacak pek kimse yok. bırakmak da istemiyorum açıkçası. çok huysuz çünküama biryere gidince çok uslu duruyor maşallah. herkes bana sen yaramaz diyordun bu mu yaramaz falan diyorlar da ben de siz onu evde görün diyorum. napalım canım böyle böyle büyüyecekler işte.
yok be canım ilayda kilolu falan değil. zaten nasıl olsun akşam misafir geldi onlar da şaşırdı. 5 dakika poposunun üzerine oturmadı. artık yürüyor ya devamlı gezinti halinde. bütün evi turluyor. oda kapılarını kapatıyorum çok sinirleniyor ohaoldumsmile
gidip kapıları çalıyor. sanki içerden biri açacakmış gibi :roflol:
ama iklimin kilosunu niye az buldu ki. iklimin maşallahı var yaepey toplu.
hele en son yeğeninin doğum günü fotolarında falan tam benim istediğim gibi ısırımlık olmuş. ilayda çiroz kalıyor onun yanında bana göre.
bizim doktorumuz da kiloyu hiç sorun etmiyor hatta bana kızıyor niye bu kadar sorun ediyorsunuz diye. bu çocuk böyle minyon olacak diyor. boya gidiyor diyor. boyu % 90 sınırındaymış ama kilo % 40-50 civarında yani. normal sınırlarda diyorda boydan dolayı sanırım bana çok zayıf gibi geliyor. sonra da şişman olsa nasıl yürürdü ki bu çocuk diyor. daha emekleyemeyen hastalarım var benim diyor adam ben de susmak zorunda kalıyorum. haklı aslında. şişman olup hala emekleyemeseydi o zaman daha çok kafayı yerdim valla. neyse Allah sağlık versin en önemlisi o zaten canım. bak birkaç gün hasta oldu iklim feleğin şaştı kafamçokkarıştı tahmin edebiliyorum. bizimki hasta falan olmamasına rağmen uyku uyumuyor doğru dürüst geceleri. bi de hasta olduğunu düşeünemiyorum valla. aman Allah korusun :Saruboceq:
merhaba kızlar
ben derya hatırladınız mı biimiyorum.kendi ismimle giriş yapamadım.o yüzden bu ismi kullandım.
nasılsınız görüşmeyeli uzun zaman oldu.ilsu,zeytin,iklimsu,cimbom,yapraknil umarım hepiniz iysinizdir.ve yeni arkadaşlar sizlerde selam olsun.
hepinizle işteyeniden beraberiz :))))
diloooooş gel kızım artık patlat şu bombayı
bak benim sinirler tavan yaptı yine kötükedihüso
gel de biraz neşelendir şurayı ya
sana da sarmıyayım bak, ama kıyamam ben şu an sana
anladın sen onu :1hug: olumunekankayizsmile
Yaprak,
olayı çok abarttığının farkındasın sanirim ben sana nekadar cvp vermesemde senin içine yer etmiş olacak ki sürekli olayı gündeme getiriyorsun. sinem ve iklimsu için girip ara ara okuyorum şimdi gördüm yazıyı .içini dökmüşsün umarım rahatlamışsındır. Boş gebelik geçirmek elbette ki ayıp bişi değil ki zaten ben boş gebelik gecirmedim kimden ne utacağımda söylemeyeğim bunu da anlamadım ..öyle bişey olsa 2 yıldır yazmazdim. sanirim geçmişimi irdeleyip hangi topiğe takılmışım onun güncesini tutuyorsun ...sende hamileyken bu topiğe hiç girmeyen birisiydin ama bu serzenişlerde bunulmadı sana . İstediğim topiğe girerim isttediğim yere resim koyarım bu seni hiç mi hiç ilgilendirmez lütfen benim hakkımda bir yorumda bulunma...
içine çok dert olmuşum 40 kişinin bulunduğu topiğe nezamandir yazamıyorum onu da bir arastırsana...senin sevgine benim ihtiyacım yok buarada....
günaydın kızlar sizlere müjde veremicem c. akşam gelmeye başladı sabaha bayağı sökmüştü
bugün 3. günüm sayılır adanada ki dr. aradım bu hafta yokmuş konferansa gidiyomuş haftaya pazts. ara bi dedi yanı 3, günü olacak testleri mecburen kaçıracaz ama en azından yumurtlama takibi falan yapar gittiğimde 9. yada 10. gün olacak gideceğim doç. miş kızlar hayırlısı artık adamla tlf konuştum bayağı ilgili davrandı
yaprağım evet adana en fazla adana 1,5 saat falan sürüyo sen nasılsın canım ben iyiyim biraz karnım ağrıyo o kadar
iklim sen nasılsın canım minik ilkim nasıl oldu düzelir en kısa zamanda inş.
deryam seni tekrar aramızda görmek çok güzel hep merak ediyodum seni gelmiyo artık falan diye ama meleğin kucağında allahım tüm meleklere sağlık vbersin hayırlı uzun ömür versin bizlere ve onlara
ev hanımı hani mail atacaktın
atmadın
yaprak diloştan haberin varsa
bana özelden yazarmısın canım
gelebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?