Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

evet beni unutuğun için adımı sürekli dilinden düşürmüyorsun
seninle ayni seviyeye düşemiyeceğim ... yasına bakan aldanır senin ..yazık....
dilekle de görüştüm bgn o da cok sasırdı senin bgn yazdıklarına yazık tek kelimeyle cekemyiorsan beni özelden yazarsın ... arkadasımın topiği falandı girdim diye sacmalıklara da inanıcamı sanma ...bu son yazımdı....

iklimsu,dilek,sinem bu karışıklık için sizlerden özür dilerim .

ya hayret bişeysin ya, senin adını nerede ne zaman anmışım ben, ne zaman dileimden düşürmemişim
sen kendini ne zannediyorsun ya :sm_confused:,
bak benim yaşımı falan karıştırma yaş baş devreye girdi mi başka şeyler de devreye girer o zaman hiç işin içinden çıkamazsın :mymeka:.
ayrıca benim yaşımda bişey yok, bu sayfada benimle yaşıt başkaları da var ve laf onlara da gider haberin olsun.
ben doğruları yazdım, sanırım bu yüzden çok ama çok rahatsız oldun.
eee ne de olsa doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış o hesap.

valla ister inan ister inanma, eğer sen hikaye bunlar dersen
ben de buraya senin beni takip etmek amacıyla girdiğinde ısrar ederim olur biter.

sen bana şunun cevabını ver o zaman ben seni hangi amaçla takip edeyim
seninle ilgili bişey öğrensem ne olur öğrenmesem ne olur.
ama sen gizli gizli bu sayfayı takip etmeye çok meraklısın bakıyorum.
iklimsuyla veya diğer arkadaşlarla gelişmeleri öğrenmek isteyen girip özelden, msn den yazar daha olmadı telefon eder. ama senin o takıldığın topikteki kişi ile benim samimiyetim olmadığı için bebeği ile ilgili yazdığı bir konu dikkatimi çekti ziyaretçi sayfasında okumuştum hatta ve o şekilde girip baktım. ben KK ya neredeyse 3 yıldır üyeyim ve tanışık olduğum yazıştığım bir sürü kişi var sen neden bu kadar kendini önemli sanıyorsun ki asıl sana yazık

sen kimsin de ben seni çekemiyecekmişim daha doğrusu senin neyini çekemiyormuşum ben. tek kelimeyle pessss ya
valla kendini acayip kaf dağında görüyormuşsun sen bunu da böylece anlamış olduk.
sana söyleyecek çok laf var ama burası yeri değil. içimde kalsın ben de senin seviyene düşmiyeyim.

ayrıca dileği falan karıştırma bu meseleye, dilek beni çok iyi tanıyor. böyle laflarla sen bizim aramızı bozamazsın sen, dilek benim canım ciğerim. senin dolduruşuna gelip gidip dileğe çatacağımı falan sanıyorsan çok yanılırsın :mymeka:

evet şaşırmış olabilir ama benim bu kadar sinirlenmeme şaşırmıştır sadece.
ben konuyu o zaman kapatmıştım ama sen orda burda onu sevmiyorum deyince sinirlerim bozuluyor, ben de seni hiç ama hiç sevmiyorum, sevemedim de ama bunu biryerlerde dillendirmedim senin gibi. o yüzden düş artık yakamdan ya ve benimle uğraşma sakın kötükedihüso

arkadaşlar eğer özel meseleniz varsa,
lütfen özelden halledin,konuyu dağıtmayın...

aşkolsun kızlar yaaaa
yapmayın ne olur böyle
bak üzülüyorum
eminim dilek ve sinem de üzülüyordur
ben geçmişi çok özlediğimden bunları hiç yaşanmamış saymak istiyorum
çok net taraf tutamam kesinlikle ama işler bu noktaya gelmeseydi
ikinizin de art niyetli olduğuna inanmıyorum inanmak istemiyorum ben
kalp kırmaya değmez inanın
bende yaşadım böyle bi tecrübe
ama geldi geçti çok şükür
tabi ki gelicem yaprakcım
özledim seni gelmeme sebebimi biliyordun zaten
çok sık olamasa da ben de yani bizde burdayız
hepinizin bildiği gibi artık ben değil biz burdayız
yaprakcım yalnış hatırlamıyorsam dileğin takvimini sen yapmıştın
bende istiyorum aynısından
sarı kırmızı harika
ben hakettim di mi bu takvimi

sen takvimlerin en güzelini hakettin canım benim
kızlar ben çok geriliyorum yorum yapmak istemiyorum
diloş bana dua et ben dr. gidecem adana başkente canım
araştırsınlar bakalım neden gebe kalamıyorum haftaya randevu alacam
umarım fazla bekletmez meleğim

diloş pc de bozukluk var sanırım maillerime bakamıyorum
sanırım attın bana mail ama daha bakamadım canım
ama eliften aldım haberini :))
allhım sen herşeyden büyüksün

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim
yaprak iklim diloş umarım herşey yolundadır

sinemcim cnm benim dualarım seninle bitanem benim
senin en büyük şanssızlığında eşinin sürekli yanında olmaması ama inş.
detaylı bi araştırmadan güzel sonuçlar çıkıcaz bitanem
sana mail atamadım bitanem yaaa
ama söylemişler sana yaaa
herşey çok güzel bitanem
kibarca patlattım yaa bombayı
öyle çok da show yapmak istemiyorum cnm
başta sen ve daha bir koç o kadar kişi var ki
meleklerini bekleyen
sanki onlara haksızlık etmiş olurum gibi geliyor
ama yaprak bana takvim yapıcak

kızlar nasılsınız
minik prensesler nasıl
ben bugun evde değilim
teyzeme gidicem
akşam gelebilirsem gelirim
gelemezsem artık yarın
kocaman öpüyorum sizleri

sağol canım benim dualarımda seninle canım
allah görüyo nasıl istediğimizi ve nasıl yanıp tutuştuğumuzu
herşeyin hayırlısını versin
akşama takviminde olur belki :)
canım yaaa
yaprak iklim nasılsınız kızlar melekleriniz nasıl
diloşum sen patlat ya yaz bağır en çok sen hakkettin anneliği çabalarını allahım nazardan korusun bilzeri
haftaya gidecem araştırılsın derdimiz neyse ona göre davranırız bari
gideceğim doç dr. diloş inş. iyi olur

selam kızlar nasılsınız,
dün için tekrar özür dilerim hepinizden
amacım sayfada huzursuzluk yaratmak veya sizleri germek değildi.

bu konuyla ilgili son kez söyleyeceğim birkaç şey var, karşı taraf üzerime gelmediği sürece de birdaha kesinlikle ne adını anarım o şahsın ne de sayfada bişey yazarım.
sevgili mod. songül hanımın da dediği gibi özel meselelerimizi özelden halledelim.
ben zaten ortaya konuşmuştum şahıs ismi de vermemiştim ama arkadaş sürekli sayfayı okuyormuş heman cevap yazma gereği duydu ben de şaşırdım :1shok:

bu konuyla ilgili sizlerden yorum yapmanızı veya taraf tutmanızı da beklemiyorum canlarım olumunekankayizsmile
bu benim ve o şahsiyetin arasındaki bir mesele üçüncü şahısların karışmaması daha doğru olur. hatta dün bursalı bir arkadaşım var kk dan o da okumuş biz arada özelden yazışırız mail ve tel.lerimiz de var birbirimiz de o arkadaş da okuyunca sinir olmuş hatta beni aradı ben de ilaydayla oyun oynuyorum. nefes nefese açtım teli bide gülüyorum. annemler arıyor sandım. kız da şaşırdı, ben seni çok sinirlisin diye çekinerek arıyorum ama gayet iyisin neşelisin maşallah diyor. anladım tabi sayfayı okuduğunu. hatta kıza diyorum bni takip mi ediyorsun diye dalgasına :roflol: aman niye neşeli olmıycam , sanaldaki bir kişi için hayatımı mı karartıcam dedim. hatta o arkadaş da sayfaya girip bir iki bişey yazmak istiyorum, seni yanlış tanımış ve etrafın da öyle algılamasını istiyor falan dedi de ben de sakın dedim gerek yok. sonra bak bak kendine yandaş toplamış, alakasız kişileri üzerime salıyor falan der dedim. sayfadaki arkadaşlar da zaten beni çok iyi biliyor tanıyor tıpkı senin gibi tanımyanlara veya yanlış anlayanlara da açıklama yapmaya gerek yok zaten falan dedim de.

kız diyor ki ya sen o kişiyle ilgili ne okudun da bu kadar sinir olmuş diyor.
yok be canım bişey okuduğum falan yok, tesadüfen gördüm hatta şaşırdım dedim işim gücüm yok takip mi edicem beni de ilgilendirmez ayrıca ne yazdığı ne ettiği dedim. o da biliyor bir mail atıyor 3-4 gün sonra cevap yazabiliyorum. özel msjlarına da öyle. yani benim birilerini takip edecek zamanım mı var ya ne saçma. ilaydadan fırsat kalsa da keşke daha çok zaman ayırabilsem sizlere.
kız da diyelim ki girdin okudun ne yazmış ki bu kadar devlet sırrımıymış bu kadar yazdığı şeyler diyor haklı da gerçekten. yani bu kadar beni takip ediyorsun da bilmem ne de diyecek kadar ne yazmış onu da hatırlamıyorum üzerinden çok zaman geçti. devlet sırrı mı da bu kadar tepki veriyor anlamadım yani neyse. ayrıca arkadaşın bişey dikkatini çekmiş ki ben hiç farkında bile değilim çünkü artık eskisi kadar zaman ayıramıyorum gerçekten kk ya. sen profil sayfana girip sayfayı son ziyaret eden kişilere baktın mı falan dedi. yooo dedim hiç bakmam ben öyle şeylere kim ziyaret ettiyse etti, demek merak etmiş girmiş bakıyor. kız da bir bak bakalım son ziyeret eden 2-3 kişiyi dedi ve o zaman kim kimi takip ediyormuş herkes anlasın falan dedi :1shok:. özel msj veya ziyaretçi msj ı yazmak için falan sizler giriyorsunuz arada onu biliyorum da bu tür msjlar yazmayan kişiler neden girer bilinmez tabi :sm_confused:

yani bi de şu var oralarda bişey okurum okuduğum şeyleri gelip bu sayfaya taşırım veya başka alakasız bir topikte bahsederim o zaman kızıp beni takip etme ve benimle de ilgili bişey yazma demeye hakkı olur ama öyle bişey de yok. sadece vaktim yok deyip sayfaya gelmemesi nedeniyle oralarda 40-50 kşinin yazdıklarını okuyup cevap vermek bile daha büyük zaman alır. bunu bahene göstermesydi gibisinden o zaman sitem etmiştim ama geçti gitti. 2 gün önceki yazımda derya tekrar geri döndüğü için ona yazılmış bir yazıydı. çünkü insanlar düşük yaptığında zor dönemlerde sayfaya gelip hamile kalıp doğum yapınca sayfaya gelmeyi kesiyor başka topiklere yönleniyor benim sinir olduğum konu bu. sadece o şahıs için de söylelemiştim ve isim de vermemiştim zaten. burası ağlama duvarı misali ağlama topiği değil kötü günde teselli olmaya ihtiyacı olanların iyi günlerinde de paylaşımda bulunmalarını isterdim ben ve o yüzden topiğin adı boş gebelik ya insanlar utanıyor sanırım artık gündeme gelmesini istemiyorlar falan diye yazdım aman yazmaz olaydım valla ortalık ayağa kalktı. ne seviyesizliğim kaldı, ne yaşlılığım ne kendisini çekememezliğim alsanaalsanasmile, ne dileğin konuya çok şaşırması kaldı, ne modlar, ne editörler kaldı haber verilmedik. tamam modların görevi bu konu dağıldığında uyarı yaparlar ama şimdiye kadar bu topikte hiç bu tarz bir uyarı olmamıştı ve huzursuzluk çıkmamıştı çünkü o yüzden yadırgadım ben de kötükedihüso.
hayır bi de bu kadar rahatsız olan kişiler bu tür sitelere üye olmasın ve ya fotosunu falan koymasın yani. sonuçta bu topikler herkese açık üye olmayanlar bile girip okuyorken üye olan birinin okumasında ne sakınca var ki. sakınca varsa da rahatsız oluyorsan da bişey yazmayacaksın o zaman. yazıyorsan da birileri okuduğunda kızmaya hakkın yok. sonuçta orası senin özelinde veya tekelinde bir topik değil. öyle bir yazmış ki ben sanki msn şifresini kırıp özel bilgilerini okumuşum ya da kendisine kapalı zarfta gelen bir mektubu açıp okumuşum yani duyan da öyle bişey sanacak yarabbim ya.
hayır ben de rahatsız olurum birilerinin beni takip edip okumasından ama ben gerçek hayatta görüştüğüm kişlerin beni buralardan takip etmelerini istemem o yüzden de zaten ne gerçek ismimi kullanıyorum topiklerde ne de kendime ait 1 kare fotoğrafım vardır. ama yine de birşeyleri birleştirip okuyup ben olduğumu anlayan da anlasın sonuçta. hamama giren terler diye bir laf var. sonuçta ahlak dışı, yasa dışı birşey yazmıyorum, güncel konulardan hamileliklerimizden bebişlerimizin gelişiminden falan bahsediyoruz. ne varki bunda. özel bişey olduğu zaman zaten maille veya telle söylüyorum sizlere de. buradan yazmıyorum. buradaki kişierin de beni açık açık veya gizli gizli okumalarından da hiç rahatsızlık duymam ayrıca.
neyse ya geçti gitti. bundan sonra daha güzel paylaşımlar yapıcaz inşallah diloşumuz döndü aramıza hem de 2 kişi olarak a.s. döndüğünde böyle saçma sapan bir konu yüzünden kızın hamilelği de arada kaynadı ama olsun patlatırız biz bombayı zeytinim sen merak etme.

Son düzenleme:

canım benim ya senin böyle mutlu bir döneminde sayfada böyle huzursuzluklarla karşılaşmanı hiç istemezdim ama sen beni çok iyi tanıyorsun ve haksızlığa hiç tahammülüm yok. her zaman sizlerin yanında oldum iyi veya kötü günlerinizde. elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. sizler de aynı şekilde bana çok destek oldunuz. hele sen diloşum en çok paylaşımı seninle yapıyoruz beni en iyi sen tanıyorsun. ama bazen insanın sabrı taşıyor işte canım.

evet canı eski günleri ben de özlüyorumsenin gibi sizler fırsat buldukça sayfaya girerseniz yine o günlere döneriz diye umut ediyorum canım.

bütün takvimler feda olsun canım sana.
tabi ki hakettin haketmez olurmusun hiç.
seni tekrar canı gönülden tebrik ediyorum canım a.s.
bu haberi ben neredeyse 1 aydır biliyorum ama senin gelip açıklamanı bekledim hep
tuttum çenemi. kızlarla da özelden paylaştım hep. ama çok çok mutlu oldum.

sen herşeyin en güzelini hak ediyorsun canım benim ,
sen kibarca patlatmışın müjdeyi ben bağıra bağıra canım bacım HAMİLE diloşum hamile allahım gönlüne göre versin inşallah melkeler seni ve damadımı korusun seni çok seviyorum sen kıymetlimsin benim ,

zeytinciğim canım saol biz iyiyiz çok üzüldüm bitanem ya gerçi herşeyin hayırlısı eşinde burdayken bir doktora görünmeniz iyi olur

slm iklim nasılsın canım
hayırlısı adet olabiliyorum hemde gününde bunada şükür değilmi
ya hiç olmasaydım allahım vereceği zamanı bilir hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum herzaman canım
minik iklim nasıl
yaprak canım nasılsın kız benim içimden geçen
:ecrin_bebek: :lepi: hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :hooray: :dance: yaşasınnn diloşşş hamileeeee allahım sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsinnn
oh be içimde kalmasın değilmi

Aslında yaşananlar için yorum yazp yazmama konusunda çok düşündüm ikinizin arasında beni ilgilendirmez ama çok üzüldüm o kadar kötü günler paylaşan insnaların bu durumda olması hiç hoş deil bende ikinizinde kötü niyetli olduğuna inanmıyorum , başta kaynaklanan bir yanlış anlaşılma bu durumlara geldi çok üzgünümüm sadece

slm tatlım iyiyim canım iklim uyumuşken bir bakim dedim ne vra ne yok ,
tabii canım ben düşük yaptığım doktor önmeli olan hamile kalabiliyor olman demişti , seninde adet olmam herşeyin yolunda olduğunu gösteriyor
canım allahım hayırlısı ile nasip etsin sana anneliği herşeyin hayırlısı ,
aman n eiçinde kalsın tatlım ya söyle kurtulllllllllllllllll

boşverin kızlar ya, olan oldu artık
ben sizlerin kimin hakkında ne düşündüğünüzü iyi bildiğim için
burada yazmasanız da önemli değil.
kötü günler unutuldu iklimsu canım, o günler çok gerilerde kaldı.
ne diyeyim Allah bir daha yaşatmasın ama ben o günlerimde bana destek olan sizlere asla sırt çevirmem doğrusu sizler de bunu böyle bilin canlarım.olumunekankayizsmile

ayyyyyyy
nasıl güzelsiniz yaaaaaaaa
çok ama çok teşekkür ederizz teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaprakım takvim için sana özellikle teşekkürler bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…