mrb canım bende iklimi yatırdım oda her ana uyanabilir zaten ufacık sesten hemen uyanıyor ,
tatlım biraz burnu tıkalı ve acayip mız mız sürekli peşimde sürekli ağlamaklı ay ne yapacağım bilmiyorum iyice tırlattım resmen
vallahi yaprak o kızlar birbirine ne kadar çok benziyor ne uykuları var ne sakinlikleri ay bunlar ne zaman düzelecek bilmiyorum ,
en kötüsüde uykusuzluk aptal gibi oluyorsun
canım benimde vardı 1 şarjı süpürgem geçen açtım çalışmıyor bende yenisini aldım adam bunların arkasıdan toplamaya dama lazım ,
mavişin yatıyo mu canım daha
uykum geldi yaaa
akşam olsada yatsak
allah sizlere güç kuvvet versin kızlar
dayanma gücü versin meleklerinizi
sağlıkla büyütün inş.
kızlar ben gelemedim
ama herşey olunda
fırsatım olmadı gelmeye
yaprakcım mavişimin iyi olmasına çok sevindim bitanem
uyku düzensizliği için bi şey söyleyemicem ama en kısa zamanda geçer inş. güzelim
diloşum nbr fıstıkım evet bu meleğim kız olucak heralde ama sen 2.ciyi bekle bitanem
bu arada çok ince bi arakdaşsın sen çok tatlısın yaaa
hepiniz öylesiniz o yüzden burdayım o yüzden sizinleyim ben
yeni süpürgeni de güle güle iyi günlerde kulan bitanesi
sinem kuş valla ısın çok güzel gidiyor yarın kötü bi süpriz yapmazsa tabi
lekelere hiç aldanma sökülmeyen leke iyiye işaret bitanem
yumrtlama gününden 16.gün geçmiş oluyor yarın
yarın sabah ilk idrarınla test yap
varsa çıkar güzelim
yarın gündüz gelimicem güzeller
ama geç vakit gelirim
hepiniz kocaman öpüyorum
özellikle prenseslerimi
slm arkadaslar ben daha yeniyim umarim benide araniza alirsiniz bu siteyi bir haftadir takip ediyorum bayagi sizlerden birseyler ogrendim sizi kendime yakin buldum cunku benimde derdim sizinle ayni insallah allah en kisa zamanda hepinizi anne yapar
merhana ilayda evet gecen senehaziranin birinde iki bucuk aylikken kaybettim. simdi yine alti haftalik hamieyim ilk hastaneye gittigimde heersey normal dedimisti doktor sadece kalp atisini goremyiorum oda cok kucuk oldugu icin dedi sonra hafif bi kan gordum hemen aciole gittim doktor kontrol etti ve keseyi goruyorum ama icinde emriyoyu goremyiorum dedi BOS GEBELIK OLABIR dedi tabi moralim bozuldu haliyle yarinda kendi doktoruma gidicem bakalim insallah bebisimi gorurum bunuda kaybetmek istemyiorum insallah hersey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?