madenur inş. yarın güzel haberlerle gelirsin canım
yaprak filtre fabrikasında yangın yaz g.le den çıkıyooo
üretim durdu bayağıda sipariş vardı nasıl olacak bilmiyorum
sabotaj olduğunu sanmıyorum elektrik olabilir ama
sağlık olsun kimseye birşey olmadı
diloşum canım iyi olmana sevindim kuşum
testi müsait bir zamanda yapacam canlarım
herkese mrb kızlar
ayyyyyyyyyyyyyyyyy bugün çok yorgunum sormayın evi biraz toparladım iklimi sabah doktora götürdük yemek falan iyice haşatım çıktı iklim yeni uyandı bende bi sayfaya şöyle bakim dedim ,
iklimin su çiçeği aşısı vardı onu yaptı doktor vallahi kilosu 200 gr gerideymiş anam benden çok yiyor yine zayıf gerçi bu ay 400 gr almış dokto çok iyi dedi ama bakalım boyuda 79 cm imiş genel durumu iyi dedi çok şükür
yaprakçığım telde konuştuğumuz gibi bende doktora iklimin mızmızlığını anlattım 2,5 yaşına kadar sürer dedi o ağladıkça hiç umursamayın dikkatini dağıtın diyor ay dedim hiç unutmuyor biliyorum işiniz zor ama yapacak bişey yok bu tarz çocukların mizacı bu diyor hiç üstelemeyin vurdum duymaz olun diyor bağırsın saçını çeksin hiç önemli deil her istediğini yapmayın diyor aman dedim sussun diye yapıyorum vallahi ne yapacağım şaşırdım yani isyandayım daha 1,5 sene var nasıl geçer zaman bilmem, yani dayanacağız bitanem ilaydamı çok öp kokla yeni fotolarını yolla ben yollayacağım am fırsat bulamadım ,
sinemciğim çok geçmiş olsun allahım başka dert vermesin cana geleceğine mala gelsin , bu ay senden çok umutluyum test sonucunu yaz
diloşum bitanem seni çok özledim telden arıyamıyorum rahatsızlık vermeyim diye sen müsait olunca bir ara ara beni
ok canım kaşam iş çıkışı bir tane alacam test yarın sabah olmazsam yaparım yazarım buraya
yaprağım canım sağol allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
olmayan herkese bu duyguyu tattırsın
kocam yarın gelecek sanırım testi pazt. yaptırırım diye düşünüyorum
bugün tatil yarında öyle pzts. biraz daha katlanır inş. yaprağım ya idrarı damlatır damlatmaz çıktı yaaa inanamadım kop koyu çıktı hemde hala şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?