tam 23 nisan çocuk bayramına gelmesi de ne kadar hoş yaa
bu arada mavişimin ve iklim prensesimin çocuk bayramını tüm kalbimle kutluyorum
prenslerimi kocaman öpün anneleri
slm arkadaslar bende yeniyim sizlerin arsina katilip sizlerle sohbet etmek istedim bende iki cocuk annesiyim ucuncuyu yapmak istedim ama biri dusukle sonuclandi su anda alti ahftalik hamieyim ama bos gebelik yasiyorum kese var ama meriyo yok kesenin icinde malesef ve iki gundur kanamam var parcalar dusuyor doktorum fazla kanman olursa hemen hastaneye git dedi napicagimi sasirdim cook uzugunum sizler bana ne onerirsiniz ben biraz daha bekleyim diyorum birde doktorum yasindan dolayi oluyor bu bozuk hamilelik diyor sizcede dogrum
teşekkür ederiz diloşş teyzesi
biz de her ne kadar doğmasa da
karnındaki minik meretin çocuk bayramını kutluyoruz hihoyyyt
elimden geldigi kadar uzulmemeye calsiyorum ilaydacim ilk dusugumde cok uzulup aglamistim cunku ikibucuk aylikti ve kesenin icinde meriyomu gormustum ama bunda alti haftalikti ve kesede hic emriyo gounmedi kendimi byole teselli ediyorum benim ikinci evliligim esimin hic cocugu yok o yuzden bitane yapalim diyorum esime cok uzuluyorum ilaydacim cok istiyor bana belli etmemeye calisyor ama ben farkindayim yinede hayirlisi allah nasip etmeyince olmuyor isde napalim hayirlisi olsun artik
canım çok sağol allahım olmayan herkese nasip etsin hep dua ediyorum sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mevlamayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sinem kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim yaaaaaaaa
süper yarabbim süperrrrrrrrr
ben demiştim ama
arkamdan hemen geliceksin diyeeeeee
bak aramızda 10 hafta var elifle benim aramdaki gibi
sinemmmmmmmm nasıl sevindim bilemezsinnnnnnnn
ama o kadar çalışmaya sen bunu çok hakettin bitanesi
ne kadar koyu maşallah yaaaaaaaa
ayyy inananıyorum yaaaa safyamızın güzelliğine bakkkkk
biliyordum ben biliyordum o devamı gelmeyen lekenin iyi bi şi olduğunu
ayyy yarabbim inş.sağlıkla kucağımıza alırız bitanem
asıl stres bundan sonra başlıyor haberin olsun
evet atel öölçme topiğindeki kızlar kesin hamilesin dediler ben kondurmadım kendimeaslında ısı olayı hayal kırıklığına uğrattığı için beni
küsmüştüm ben ona ama gerçeklik payını da biliyordum tabi
ama sinem senin tablom enfes be güzelim
tam tabloluk
tıp literetürüne geçicek tablo
dimi doktor eşi yaprak
allahım sağlıkla doğurmamızı nasip etsin nazarlardan korusun bizlerine çok da yazmışım
ayy çenem açılmış
bu arada kızlar bu saatlerde bi gülme krizi geliyor bana anlatamam
istinasız her gece hemde
taaa tedavi sırasından beri
bu arada şaka maka 15 hafta bitiyor kızlar yaaaaaaaaa
p.tesi 16.hafta ve 4 aylık olucam dolu dolu
seninle daha detayli konusup tanimak isterim su gurbet elde hic arkadasim yok :çok üzgünüm: bazen kizimla dertlesiyoruz neyse tanistigimiza memnun oldum cimbomlu arkadasim gorusmek uzre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?