Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

tam 23 nisan çocuk bayramına gelmesi de ne kadar hoş yaa
bu arada mavişimin ve iklim prensesimin çocuk bayramını tüm kalbimle kutluyorum
prenslerimi kocaman öpün anneleri

slm arkadaslar bende yeniyim sizlerin arsina katilip sizlerle sohbet etmek istedim bende iki cocuk annesiyim ucuncuyu yapmak istedim ama biri dusukle sonuclandi su anda alti ahftalik hamieyim ama bos gebelik yasiyorum kese var ama meriyo yok kesenin icinde malesef ve iki gundur kanamam var parcalar dusuyor doktorum fazla kanman olursa hemen hastaneye git dedi napicagimi sasirdim cook uzugunum sizler bana ne onerirsiniz ben biraz daha bekleyim diyorum birde doktorum yasindan dolayi oluyor bu bozuk hamilelik diyor sizcede dogrum

medanur hoşgeldin cnm
kanaman var dr un bekle diyor sana haa
çok tehlikeli değil mi
belki de kendiliğinden düşmesini bekliyor ama ne bileyim risk gibi geldi bana
tam olarak sat a göre kaç haftalık gebesin
yaş olayına gelince pek katılmıorum ben 35 yaşındayım ve bu ilk bebeğim şimdilik çok şükür
herşey yolunda ve çok rahat bi hamilelik geçiriyorum 39 yaşında bi arkadaşım var 30 küsür haftasında o da bebeği de gayet sağlıklı dr ların yaş konusunda çok korkutuyorlar insanı

kız prof dr cimbombom

önemli bir mesele olmadan gelmiyosun sayfaya bakıyorum
sayfaya gelmen için tekrar mı hamile kalsam ne :1shok: :roflol:

işin şakası tabi, ay dilşoşum sorma ya
ben de senin gibi öylesine bir bakayım tatil bugün gelen giden yoktur diye
ay haberi okuyunca nasıl sevindim anlatamam :hooray:
ama dediğin gibi çok çalıştı, çok haketti
ben bu kadar çalışamazdım doğrusu, o yüzden işin kolayına kaçıp yumurta takipleri yaptırdım ya. ay sinem de hamileler kervanında artık. aranız da az. artık tecrübelerinizi paylaşırsınız. biz de yardımcı oluruz. hele bebişler doğsun siz o zaman görün curcunayı
her kafadan bir ses, benimki viyakladı gece, benimkinin sümükleri akıyor bugün :sinifsinif: benimki çok çiş yaptı niye ki :sm_confused: dişi çıktıydı çıkmadıydı falan ay ne curcuna olacak valla, olsun olsun güzel olacak inşallah. tabi bebişler doğunca tamamen elinizi eteğinizi çekmezseniz sayfadan lmaz:

diloş geziyonmu yine kız. ben dün akşam epey gezdim şimdilik evdeyim. bakalım akşama doğru yine çıkarız belki
mavişi babasına sattım şimdilik bir yandan size laf yetiştiriyorum bir yandan da taçın sunduğu aşkımın memnusunu izliyom, her yere yetişiyom yani zemuszemus ama benim koca bana kızmadan çıkayım ben buralardan :mymeka:

tam 23 nisan çocuk bayramına gelmesi de ne kadar hoş yaa
bu arada mavişimin ve iklim prensesimin çocuk bayramını tüm kalbimle kutluyorum
prenslerimi kocaman öpün anneleri

teşekkür ederiz diloşş teyzesi
biz de her ne kadar doğmasa da
karnındaki minik meretin çocuk bayramını kutluyoruz hihoyyyt

canım sen düşük yapıyorsun ya,
cimbomun dediği gibi niye bekletiyor ki doktorun :sm_confused:
bence sen vakit kaybetmeden bir hastaneye git hemen
ben de kanamam başlayınca kürtaj yapmadan düşmesini beklemiştim
ama çok ağrım acım oldu, eşim de yoktu evde bütün gece kıvranmıştım resmen
ancak ertesi gün gittim dr a ve o gece düşük yapmışım kürtaja gerek kalmadı
ama bu yöntem riskli yani, parça kalma riski var. o yüzden sen biran önce git hastaneye.

üzülmemek elde değil ama yine de güçlü olmaya çalış, 2 tane daha evladın varmış bak
Allah onları bağışlasın sana. 3 ünce de olursa amenna ama olmazsa da zorlama canım. yaşını bilmiyorum ama benim doktorum 40 yaşa kadar yolu var diyor. 40 yaş sonrası bile yapanlar var yani. riskli ama hiç olmayanlar tüp bebek için uğraşalnlar ya da sürpriz hamilelikler oluyor o yaşlarda o yüzden yaşa çok takılma.

tekrar geçmiş olsun :teselli:

yaprakcım haklısın gülüm ama
havalarda ısınınca ne bileyim ayarım değişti sanki
bi de netin başına oturunca kalkamıyorum
çok güzel bi gün yaaa
teyzemin oğlu vardı askerde çok düşkünüm çok seviyorum kuzenimi
erzincanda hastaneye düşmüş
çok şaşrıdım erzincan olunca ama hastane olduğunu duyunca çok da sevindim
eşimde erzincanlı yaaa
bi tuhaf oldum
güzel bi gün bugun yaaa
birasdan dışarı çıkıcam
akşam da yeni doğum yapan görümcemler gelicek
akşama gram yemek yok
amannnnn allah ne verirse
hadi ben çıkıyorum kızlar
böyle güzel bi günü evde geçirmiyim

slm ilayda ve cimbom arkadasim doktorum cok kanaman olursa hemen acile git dedi ve kanamam adet olur gibyim cok siddetli degil sadece dun gece kasigimda ve belimde agri oldu acaba o zamanmi dusuk yaptim bilmiyorum oysaki daha oncede dusuk asadim ama boyle degildi kan gordum sonra gece sancim ve bel agrim oldu ve sabha karsida dsuk yaptim ama cok kanama olmustu birincide bu farkli arkadaslar bos gebelik oldugu icinmi acaba boyle adet oluyorum gibi bazen afedersiniz wc gittigimde parca ve pihtida geliyor bu arada yasim 41 burda yabanci kadinalrin cogu 45 yasinda ve hamile sagliklida hamilelik gecirip doguruyorlar yani benim kontrollerim cogu yapildi hicbisey cikmadi acaba esimdemi var dyiorum bir sorun diger iki cocugumdada normal hamilelik yasdim ve dogum yaptim arkadaslar ben gercekten sasirdim napicagimi yani normal adet olur gibiyim burdaki yani hastanedeki doktorlar pek anlamyior ya turk doktorlar daha iyi bence

combomlu bende erzincanliyim yani orda dogmusum ama ankarada buyuduk biz bababin isi dolayisiyla ankarada yasiyordum halada ankaradayiz ben seviyorum ankarayi bana gore guzel bir sehir tabi istanbul kadar degil ama

elimden geldigi kadar uzulmemeye calsiyorum ilaydacim ilk dusugumde cok uzulup aglamistim cunku ikibucuk aylikti ve kesenin icinde meriyomu gormustum ama bunda alti haftalikti ve kesede hic emriyo gounmedi kendimi byole teselli ediyorum benim ikinci evliligim esimin hic cocugu yok o yuzden bitane yapalim diyorum esime cok uzuluyorum ilaydacim cok istiyor bana belli etmemeye calisyor ama ben farkindayim yinede hayirlisi allah nasip etmeyince olmuyor isde napalim hayirlisi olsun artik

cnm seni çok iyi anlıyorum
üzülmemek elde değil
ve eşininde baba olmasını istiyorsun çok haklı olarak
2 tane üst üste olması düşündürücü
ama boş gebelik tekrarlamıyor neyseki
bu arada tanıştığımıza sevindim erzincanlı arkadaşım
eee ben de sizin gelininiz sayılırım di mi

kızlar valla gezdim gezdim
ama var yaaa yoruldum yaaa
sanki çocuk bayramı değilde
yetişkin bayramıydı(yetişkin yerine sıfatta bulamadım moruk demeye de dilim varmadı)
saat 10 gibi yemek yiyorduk düşünün
bi girmişiz mutfağa karı-koca
tam filmlik
hoştuk valla
alçak gönüllü olamıcam şimdi kusura bakmayın
duru kızımızda pek bi büyümüş
daha 38 günlük kendileri
şimdi prof gözüyle baktım bir çok yalnışlar gördüm
bebek bakımı konusunda
ama büyük konuşamk istemiyorum
ben olsam öyle yapmazdım gibi falan
neler yaşıyacağımı bilemediğimden
herkesi yatırdım
bende dizi izliyorum şimdi
hazır yalnızken gelip olanları anlatayım dedim
yarın gelemem sanırım kahvaltıdan sonra hep beraber
kayınvalideme gidicez
sabah aradı çok sitem etti kendileri
15 gündür görmüyormuş bizi
hiç farkında değilim valla :))))
şeytan mıyım neyim ?
kızlar şaka maka çok şey başardım ben
biliyorsunuz hafta 3-4 gün orda kalıyorduk
ohhhh bi de şimdiki halimize bakın
ben bile korktum kendimden
laz damarın tutmasın
di mi ama

ne çok da yazmışım
ayy çenem açılmış
bu arada kızlar bu saatlerde bi gülme krizi geliyor bana anlatamam
istinasız her gece hemde
taaa tedavi sırasından beri
bu arada şaka maka 15 hafta bitiyor kızlar yaaaaaaaaa
p.tesi 16.hafta ve 4 aylık olucam dolu dolu

slm cimbomlu gelinimiz kayinvalideni niy eihmal ediyrsun ya:sm_cool: sen trabzonlusun yoksa, dun 23 nisan bayramiydi dogru ya biz burda pek yasiyamiyoruz bayramlari sen iyi yapmissin bebisinede iyi bak insallah allahim kucagina almak nasip eder annelik cok guzel bir duygu ben ikidefa yasadim halada yasiyorum buyuduler ama iki kizimda gozumde hala bebekmis gibi geliyor bana mevlam cocukalrimiza ve bize uzun omur nasip etsin bu arada bende dusuk yaptim sanirsam hala adet gorur gibi kan geliyor benden arada parcalarda geliyor artik pazartesi doktord a belli olucak gorusmek uzere combomlu bu arada isminide soylersn sevinirim ismin heralde combom degil yani demi:sm_cool:

seninle daha detayli konusup tanimak isterim su gurbet elde hic arkadasim yok :çok üzgünüm: bazen kizimla dertlesiyoruz neyse tanistigimiza memnun oldum cimbomlu arkadasim gorusmek uzre

cnm benim adım dilek
bende tanışdığımıza sevindim
dertleşmek için çok doğru adrestesin güzelim
kızların büyük mü cnm
allah bağışlasın bu arada
darısı başıma artık ne diyeyim
ben yurtdışındasın sanırım

canım çok sağol allahım olmayan herkese nasip etsin hep dua ediyorum sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mevlam
evet atel öölçme topiğindeki kızlar kesin hamilesin dediler ben kondurmadım kendime
allahım sağlıkla doğurmamızı nasip etsin nazarlardan korusun bizleri
seninle daha detayli konusup tanimak isterim su gurbet elde hic arkadasim yok :çok üzgünüm: bazen kizimla dertlesiyoruz neyse tanistigimiza memnun oldum cimbomlu arkadasim gorusmek uzre

slm canım nasıslsın geçmiş olsun üzüldüm sana inş. bidahakine sağlıkla kucağına alırsın tekrar geçmiş olsun ben sinem

yaprağım iklimim nasılsınız minişlerin bayramını kutlamayı unutmuşum öğleden sonra kahverengi lekem gelince korktum yattım kalmadan ama şimdi geçti dr. aradım progestan içiyorum
yarın gidicem dr.
sanırım yüksek çıkar test bayağı koyu çıktı ilkinde çok silik çıkmıştı

slm dilekcim evet kizlarim buyuduler artik buyuk kizim 19 yasinda kucugumde 13 yasinda allah onlara omur versin saglik versin ben yurtdisinda yasiyorum ve burdaki doktorlari acikcasi fazla begenmiyorum turk doktorlari daha iyi anliyorlar bence turkiyemizin degerini bilin arkadaslar sen nasilsin dilekcim nasil gidiyor hamilelik benim kanamam daha az geliyor sanirsam tamamn biticek insallah parca kalmamistir yarin doktorum var umarim temiz cikar allah hepimizin cocuklarini bize bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…