Aminn Allah razı olsun ya nasıl kendimi kötüye hazırlamışım nasıl tutmuşum kendimi kalp atışını duyar duymaz hüngür hüngür ağlamaya başladım…eneeee maşallah kızz
kan vermeye korkuyordun bak çok şükür maşallah
allah kucağına almayı da nasip etsin
Öyle oldu vallahi. ElhamdulillahMaşallahhamile miyim değil miyim derken kalp atışını duydun Rabbim sağlıkla hayırla kucağına da almayı nasip etsin
Bu mesajı görünce ağlamaya başladım .. Allahım inşallah böyle mutluluktan ağlamak nasip olur bana daAminn Allah razı olsun ya nasıl kendimi kötüye hazırlamışım nasıl tutmuşum kendimi kalp atışını duyar duymaz hüngür hüngür ağlamaya başladım…
Test yaptım hamileyim 4-5 hafta olmuştur en fazla ama üniversite okuyorum aileme söyleyemem durumu erkek arkadaşım da istemiyor zaten ayrıldık cok zor durumda kaldım intihar etmeyi düşünüyorum ilaç aradım bulamadım bu ilaçtan nasil bulabilirim düşük yapmam gerek mecburum lütfen yardımcı olunBugun bana da ayni ilactan vajinal yolla verdi. Kanamaniz oldu mu
Amin inşallahBu mesajı görünce ağlamaya başladım .. Allahım inşallah böyle mutluluktan ağlamak nasip olur bana daöyle mutluyum ki adına Allahım çok şükür
İnşallah bebektir canımHanımlar benim çok fena gaz sancım var 4 gündür akşamları çoğunlukla kasık bel ağrım da var belirti aramak istemiyorum ama var yanimemlekete geldik burası soğuk ondan da olabilir ama 4 gündür devamlı olması düşündürücü inşallah gebeliktir
İnşallahİnşallah bebektir canım
İnşallah bebek habercisidir. Sen de güzel haber alırsınHanımlar benim çok fena gaz sancım var 4 gündür akşamları çoğunlukla kasık bel ağrım da var belirti aramak istemiyorum ama var yanimemlekete geldik burası soğuk ondan da olabilir ama 4 gündür devamlı olması düşündürücü inşallah gebeliktir
Amiinn inşallahİnşallah bebek habercisidir. Sen de güzel haber alırsın
İki gebeligimde de belirtiler arasında vardı. Gaz sancısı özellikle geceleri şişkinlikAmiinn inşallahgaz sancısı belirti mi oluyor
Bakalım bugün 10. Gündü Regl geçene kadar test yapmayacağım cuma günü evimize dönüyorumz Regl olmazsam o zamana anlaşılır zatenİki gebeligimde de belirtiler arasında vardı. Gaz sancısı özellikle geceleri şişkinlik
Ama böyle olup hamile olmadığım aylar da var tabi. İnşallah senin gebelik belirtisidir
Ayyy inşallah bebektir. Benimde çok gazım vardı öyle böyle değildi. Ben ihtimal vermemiştimHanımlar benim çok fena gaz sancım var 4 gündür akşamları çoğunlukla kasık bel ağrım da var belirti aramak istemiyorum ama var yanimemlekete geldik burası soğuk ondan da olabilir ama 4 gündür devamlı olması düşündürücü inşallah gebeliktir
Benim de şu an öyle kaç gündür hava değişikliğine veriyorum ümitlenmemek için ama içten içe ümitleniyorumAyyy inşallah bebektir. Benimde çok gazım vardı öyle böyle değildi. Ben ihtimal vermemiştim
Ayyyy canım çok mutlu oldum, çok şükür.Aminn Allah razı olsun ya nasıl kendimi kötüye hazırlamışım nasıl tutmuşum kendimi kalp atışını duyar duymaz hüngür hüngür ağlamaya başladım…
11. Gün erken olabikir hiç belli olmazDayanamadım test yaptım Prodoctor tertemiz çıktı bugün 11. Gün çatlamanın sabah yapmadım gün içinde yaptım ama olsa çıkardı
Hayırlısı olsun ne diyeyim içim bi cız etmedi değil11. Gün erken olabikir hiç belli olmaz
Aynen erken olabilir. Bir iki gün daha beklemeye çalış. Kesin olması açısından. Hayırlısı olsun bakalımHayırlısı olsun ne diyeyim içim bi cız etmedi değil
Yarın bir daha dene canım, inşallah sonuç değişirHayırlısı olsun ne diyeyim içim bi cız etmedi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?