- 16 Ekim 2016
- 3.769
- 3.172
- 133
İyiyim kuzum çok şükür daha iyiyim. Bu sefer ki daha kolaydı sanki. İlk doğumum çok acil ve beklenmedik olmuştu. Bu sefer herşey planlı bilinçliydi. Günüm belliydi üşenmedim gittim doğurdumTmd2020 canım nasılsın? Dogum yaptın artık sen dimii senin sağlığın nasıl, bebiş nasıl nasıl geçti surec
Hayırlı olsun canım. İnşallah bütün süreçlerin çok güzel ilerlerİyiyim kuzum çok şükür daha iyiyim. Bu sefer ki daha kolaydı sanki. İlk doğumum çok acil ve beklenmedik olmuştu. Bu sefer herşey planlı bilinçliydi. Günüm belliydi üşenmedim gittim doğurdum. Çok şükür darısı başınıza. 2 çocuklu hayata alışmaya çalışıyoruz
Çok sağol canımHayırlı olsun canım. İnşallah bütün süreçlerin çok güzel ilerler
Çok sevindim canımİyiyim kuzum çok şükür daha iyiyim. Bu sefer ki daha kolaydı sanki. İlk doğumum çok acil ve beklenmedik olmuştu. Bu sefer herşey planlı bilinçliydi. Günüm belliydi üşenmedim gittim doğurdum. Çok şükür darısı başınıza. 2 çocuklu hayata alışmaya çalışıyoruz
Oluyor oluyor öyle bi oluyor ki ikinciyi yapıyorsunÇok sevindim canımAminnnn darısı başımıza sağlıkla inşallah şahsen acemiyim nasıl olacak hiçbir fikrim yok, ilk doğum olacak nasipse inşallah siramiz geldikçe hepimizin güzel haberlerini alırız burdan
İkinciye motivasyon için sağol bacımOluyor oluyor öyle bi oluyor ki ikinciyi yapıyorsunilki daha kolay oluyormuş ikincide anladım
Pipi gibi gözüküyor bilemedimKızlaaarrr 12 hafta üst görüntüsünden ekran fotosu aldım doktor kıza benziyor dedi ama bacak arasında görünen ne yaBerceste3 P papatyamm13 munzevimsi fufucum Tmd2020 Eki Görüntüle 3656525
İki bacak arası aslında ama doktor kıza benziyor deyince bilemedim ya ben de pipiye benzettimPipi gibi gözüküyor bilemedimama pozisyondan da olabilir
Erkek gibi geldi banaKızlaaarrr 12 hafta üst görüntüsünden ekran fotosu aldım doktor kıza benziyor dedi ama bacak arasında görünen ne yaBerceste3 P papatyamm13 munzevimsi fufucum Tmd2020 Eki Görüntüle 3656525
Yaa haftaya gideceğiz bakalımErkek gibi geldi banabenimki 12 haftalıkken bundan daha düzdü bacak arası yani hiç çıkıntı yoktu kız dedi yüksek ihtimalle, 13. Haftada pipi çıkmıştı yani belli olmaz daha erken
Evet heyecanlı gerçekten her bir kontrolde öyle geçiyorYaa haftaya gideceğiz bakalımçok heyecanlı yaa
Bakalım benimki kıza benziyor dedi o ortadaki çıkıntıya rağmen belki kordondurEvet heyecanlı gerçekten her bir kontrolde öyle geçiyorben bu sefer de pipi değil kordon çıkarsa diye bekledim nolur nolmaz 15 ve 17 de de kesin olarak erkek diyince öyle kabullendim netlestigini
15 haftalıkken gittim yüksek ihtimal kız dedi. Sonra başka doktora gittim kız gibi dedi. Geçen gün yine başka doktora gittim göremedim dedi. Ama uğrasmadi daBakalım benimki kıza benziyor dedi o ortadaki çıkıntıya rağmen belki kordondur
Kendini hemen gösterseler de bizi merakta bırakmasalar keşke15 haftalıkken gittim yüksek ihtimal kız dedi. Sonra başka doktora gittim kız gibi dedi. Geçen gün yine başka doktora gittim göremedim dedi. Ama uğrasmadi dabenim iş ayrıntılıya kaldı. Bende kız hissediyorum.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEveett bebişim kendini gösterdi kızım oluyoorrr
Allah razı olsunRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayyy çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel kızını inşallahEveett bebişim kendini gösterdi kızım oluyoorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?