Senin günaşırı teorine noldu kızBi de şimdi kocama söyledim kızlar böyle diyor diye gözleri parladı resmen ya bu erkekler için ne güzel bahane şu değerlendirme günleri de he off kafamı karistirmayi başardınız ben bakayım bi duruma
Ay keşke gece değerlendirseydiniz o zaman ya, çatlamış işte tam da zamanı yani ne güzel. Neyse nöbet dönüşü eve gelince eşin evde oluyo mu ona göre hemen sıkıştır. Ya da eşim geldiğinde zaman kaybetmeden hiç karşılama yapAma o işi sabaha bırakmıştım olmadııı yapamadikyok yok bacılar benden olmaz Tek gecelik ilişkiye kaldı bakalım nasip
hey allam kızzzAma o işi sabaha bırakmıştım olmadııı yapamadikyok yok bacılar benden olmaz Tek gecelik ilişkiye kaldı bakalım nasip
Daha sabah yapmıştık ya gece tekrar olunca Bi anlamı olmaz gibi geldi yaAy keşke gece değerlendirseydiniz o zaman ya, çatlamış işte tam da zamanı yani ne güzel. Neyse nöbet dönüşü eve gelince eşin evde oluyo mu ona göre hemen sıkıştır. Ya da eşim geldiğinde zaman kaybetmeden hiç karşılama yap
Yumurtanin 24 saat değil miydi vakti ya ama yine de nolur nolmaz yarın sabahhey allam kızzz
sende haklısın ama nöbet tutuyorsun. normal 8-5 değilsin ki
fırsat bulunca yapıştırın. tek geceyle de olur olmayacak değil ama garanti olsun
Öyle ama belli olmuyor ki. Sen yine de değerlendir sonrasınıYumurtanin 24 saat değil miydi vakti ya ama yine de nolur nolmaz yarın sabah
Benim de kasıyor yaKızlar sizin sayfalarda da sıkıntı var mı. Ben mesajları falan çok zor görüntülüyorum. Çoğu mesajı gönderemiyorum bile. Sürekli kasıyor. Sayfayı yenilemek bile çok zor hale geldi
Az önce girdim . Benim düzelmiş çok şükür. Ama bir 24 saat sürdü. Senin mesajlarına kaç kere cevap yazmaya çalıştım ama çoğu gitmedi bileBenim de kasıyor ya
Ya ben de şimdi giriş yapacak sekmeyi bulamadım. Gece girdgim geçmiş sayfayı açarak zor girdim niye böyle oldu ki. Uygulamasını da PlayStore da yok mu bulamiyorumAz önce girdim . Benim düzelmiş çok şükür. Ama bir 24 saat sürdü. Senin mesajlarına kaç kere cevap yazmaya çalıştım ama çoğu gitmedi bilesürekli sayfayı yenilemek ten bir hal oldum. Kk da bir tür bağımlılık sanırım ya sosyal medya kullanmayı bıraktım nerdeyse. O yüzden zor bir 24 saat geçirdim
Ay keşke gece değerlendirseydiniz o zaman ya, çatlamış işte tam da zamanı yani ne güzel. Neyse nöbet dönüşü eve gelince eşin evde oluyo mu ona göre hemen sıkıştır. Ya da eşim geldiğinde zaman kaybetmeden hiç karşılama yap
hey allam kızzz
sende haklısın ama nöbet tutuyorsun. normal 8-5 değilsin ki
fırsat bulunca yapıştırın. tek geceyle de olur olmayacak değil ama garanti olsun
Nöbetten geldim değerlendirdikÖyle ama belli olmuyor ki. Sen yine de değerlendir sonrasınısonuç olarak bir sperm ve bir yumurta lazım
Kullanıcı girişi, bildirim vs nerden bakılıyor ya acil yardım lazım yoksa Bi daha girebilir miyim bilmiyorum gercektenKızlar sizin sayfalarda da sıkıntı var mı. Ben mesajları falan çok zor görüntülüyorum. Çoğu mesajı gönderemiyorum bile. Sürekli kasıyor. Sayfayı yenilemek bile çok zor hale geldi
Uygulamasından girsen de sorun kalkmıyor malesefYa ben de şimdi giriş yapacak sekmeyi bulamadım. Gece girdgim geçmiş sayfayı açarak zor girdim niye böyle oldu ki. Uygulamasını da PlayStore da yok mu bulamiyorum
İyi yapmışsınız. Yumurtlama bazen daha uzun sürebiliyor. O da olmasa çatlama olayı var. Bu da olmasa bile önemli olan yumurtlama günü. Sen o günü değerlendirdin. Spermler de uzun süre kalabiliyor rahimde. O yüzden hiç canını sıkma. Nasip bundan sonrası. Sen elinden geleni yaptınNöbetten geldim değerlendirdikama yumurtlama olalı 1,5-2 gün oldu o yüzden çok da bi faydası olacağını düşünmüyorum
Şuan sorun herkeste var sanırım. Herkes akışta yazmış.Kullanıcı girişi, bildirim vs nerden bakılıyor ya acil yardım lazım yoksa Bi daha girebilir miyim bilmiyorum gercekten
Gerçekten öyle. Eskiden bu kadar problem olmuyordu. Şimdi sürekli yeni problem çıkıyorYani Bi forum keyfimiz vardı her güncelleme sıkıntı oluyor böyle giderse girmiycem strese soktu
Şuan sorun herkeste var sanırım. Herkes akışta yazmış.
Gerçekten öyle. Eskiden bu kadar problem olmuyordu. Şimdi sürekli yeni problem çıkıyorgirmekte sıkıntı yok anladığım kadar. Bildirim falan görünmüyor. Onu da ana sayfada ekran yenileyince son mesaj atılanlardan görüyorum. Senin yorum yaptığını öyle gördüm
.
Ay evet bildirimler filan gözükmüyor, son akışlar da gözükmüyo butonlar gitmiş. Ana sayfaya nasıl ikon eklenir tanıtımını yüklemişler.Kullanıcı girişi, bildirim vs nerden bakılıyor ya acil yardım lazım yoksa Bi daha girebilir miyim bilmiyorum gercekten
Uygulamayı yükle diye bildirim çıktı yükledim o da aynıUygulamasından girsen de sorun kalkmıyor malesefeskiden bu kadar sık ayarları bozulmuyodu. Sürekli bir şeyler olmaya başladı.
İyi yapmışsınız. Yumurtlama bazen daha uzun sürebiliyor. O da olmasa çatlama olayı var. Bu da olmasa bile önemli olan yumurtlama günü. Sen o günü değerlendirdin. Spermler de uzun süre kalabiliyor rahimde. O yüzden hiç canını sıkma. Nasip bundan sonrası. Sen elinden geleni yaptıninşallah güzel haberler alırsın yakın zaman da aşırı kendini kaptırmadan ama umutsuz da olmadan gelsin geçsin bakalım bu 2 hafta
Ay işte uygulama değil o, website kısayol girişini uygulama diye yazmışlar yaUygulamayı yükle diye bildirim çıktı yükledim o da aynı
Bakalım bugünden sonra zaten ilişki falan yeter yoruldumadam kendini kullanılmış hissetmese bari bu ara çok böyle oldu ya yumurtlama dönemi sık sık olunca Bi süre ara veresim geliyor napim
Canım ben de öyle yapıyorum. Şifrem kayıtlı olduğu için kadınla kulübü yazsam girsem direk kendime sayfama giriyorum. Senin kayıtlı değil mimunzevimsi fufucum
Ben kullanıcı girişi yerini bile bulamadım yani. Kendi tarayıcı geçmişimden girince giriş yeri önüme düştü de öyle girdim. Şimdi tekrar girsem nereden şifre girilir yok yani görünmüyor ki
Eskiden uygulaması vardı. Sonra kaldırdılar. Hoş tarayıcıdan girerken bile sürekli sorunlar oluyor. App ile hiç başa. Çıkamazlar gibi ama bilemedimAy işte uygulama değil o, website kısayol girişini uygulama diye yazmışlar ya
Valla benim otomatik çıktı yoksa ben de bulamam nerden giriliyo. Hiçbiri açılmıyo akış bile yok.
Ekim anneleri grubu hepten silinmiş mesela yeni açmışlar şimdi yine. Verilerin hepsi gitmiş belli ki geri gelmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?