Geçmiş olsunEskiden uygulaması vardı. Sonra kaldırdılar. Hoş tarayıcıdan girerken bile sürekli sorunlar oluyor. App ile hiç başa. Çıkamazlar gibi ama bilemedim
13 ocaktan sonra olan her şey silinmiş. O yüzden Ekim anneleri gitmiştiro günden sonra olan mesajlarımız vs. Her şey gitmiş çünkü. Hatta yeni üyelik alanların üyelikleri falan gitmiş. Hepsi tekrar üye oldu
GeçmiyorGeçmiş olsunyazık ya tam o heyecanlı mesajlarımız silindi. Gebe olduğumu öğrenmiştim bu süre içerisinde
Hadi yaaa o kadar olduğunu bilmiyordum. Kullanıcı ve şifrem kayıtlı ama giriş çıkış yapıyordum artik çıkış yapmam diycem ama zaten yerini bulamıyorumEskiden uygulaması vardı. Sonra kaldırdılar. Hoş tarayıcıdan girerken bile sürekli sorunlar oluyor. App ile hiç başa. Çıkamazlar gibi ama bilemedim
13 ocaktan sonra olan her şey silinmiş. O yüzden Ekim anneleri gitmiştiro günden sonra olan mesajlarımız vs. Her şey gitmiş çünkü. Hatta yeni üyelik alanların üyelikleri falan gitmiş. Hepsi tekrar üye oldu
Ay çok şükür gerçekten ya. Normale dönmüşe benziyorDüzelmiş şükür
Düzelmiş şükür
Ay gerçekten çok şükürAy çok şükür gerçekten ya. Normale dönmüşe benziyor
Verdim canım dün 1287 çıktı çok şükürAy gerçekten çok şükür
Fufucum sen ne yaptın nasıl gidiyor. Tekrar beta verdin mi ?
Maşallah canımVerdim canım dün 1287 çıktı çok şükürkasık batışmalarım oluyo, dün gece de kasıklarım ağrıdı birazcık adet sancısı gibi, yolunda gidiyo şu anda semptomlar çok şükür maşallah
Evet Türkiyedeyim canım ay sonuna kadar buradayım gibi. Duruma göre uzatabilirim bileMaşallah canımTürkiye de misin? Gittin mi ? Oralarda pek sık beta usg vs bakılmıyor diyorlar ama bilmiyorum tabi
Anladım kalp atışına kadar burdasın o vakitEvet Türkiyedeyim canım ay sonuna kadar buradayım gibi. Duruma göre uzatabilirim bile
Yani kuzu ben haklarını yemeyeyim şimdi benim yurtdışı gittiğim doktorlar hep ilgililerdi. Son doktorum da öyle. Ben bi tek sorun yaşamıştım öncesinde o da beta konusunda. Bi tek bu testi yapmıyolar yapmak istemiyolarAnladım kalp atışına kadar burdasın o vakitsevindim. Yurtdışında zor oluyormuş ya hem aklın kalmamış olur
Çok iyi olmuş sevindim senin adınaYani kuzu ben haklarını yemeyeyim şimdi benim yurtdışı gittiğim doktorlar hep ilgililerdi. Son doktorum da öyle. Ben bi tek sorun yaşamıştım öncesinde o da beta konusunda. Bi tek bu testi yapmıyolar yapmak istemiyolaro yüzden burada denk gelmiş olmak beni hem kendi ülkem ve ailem yanımda olduğu için rahatlattı, hem de beta konusunda bugün 4. Testi verdim acille ahbap olduk sonuna kadar kullanıyorum imkanları çok şükür yine 2 kat çıktı 2500’ü geçtik maşallah daha vermicem ama yeter çarşamba direkt muayeneye gideceğim artık keseyi görürüz diye düşünüyoruz inşallah.
MaşallahYani kuzu ben haklarını yemeyeyim şimdi benim yurtdışı gittiğim doktorlar hep ilgililerdi. Son doktorum da öyle. Ben bi tek sorun yaşamıştım öncesinde o da beta konusunda. Bi tek bu testi yapmıyolar yapmak istemiyolaro yüzden burada denk gelmiş olmak beni hem kendi ülkem ve ailem yanımda olduğu için rahatlattı, hem de beta konusunda bugün 4. Testi verdim acille ahbap olduk sonuna kadar kullanıyorum imkanları çok şükür yine 2 kat çıktı 2500’ü geçtik maşallah daha vermicem ama yeter çarşamba direkt muayeneye gideceğim artık keseyi görürüz diye düşünüyoruz inşallah.
Maşallahcok güzel denk geldi ya. Sonuna kadar kullan imkanları zaten sürekli uzaktasın. İnşallah canım. Yakında kese kalp atışı
Ay inşallah kızlarÇok iyi olmuş sevindim senin adınakullan sonuna kadar değer de çok iyi maşallah görünür bence de çarşamba. 5000 i geçmiş olacak bize de at ultrasonu
Allahım maşallah yaAy inşallah kızlaratarım tabi atmaz mıyım hiç?
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor günleriniz?
Bekliyoruz canım at mutlaka, bize de umut oluyorsun hemAy inşallah kızlaratarım tabi atmaz mıyım hiç?
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor günleriniz?
Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. İlk 3 ay düzensizlik normal diye biliyorum. Bence birkaç güne olmazsa tekrar test yapın geç döllenme ihtimaline karşıKızlar merhaba 26 kasımda 5 haftalık düşük yaptım düşük sonrası regl 3 ocakta oldum normalde 28 günlük döngüm vardır buna göre 31 ocakta regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım herhangi bir belirtimde yok. Düşük sonrası regl hemen düzene binmiyormu acaba. Dün sabah gebelik testi yaptım negatifti geç döllenmemi acaba görünmedi falan diye düşünmeye başladım
Amin canım benim inşallahhAllahım maşallah yarabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin benim adetim bitmek üzere artık bitince ovülasyon yapacağım bakalım inşallah nasip olur hayırlı bir şekilde
Ben ümitliyim kuzu senden ya hayırlısıyla inşallahBekliyoruz canım at mutlaka, bize de umut oluyorsun hembekliyorum ben işte pek Bi beklentim yok biliyorsun ama daha 11 gün var regle yani en zor kısım şu yumurtlama sonrası bekleme faslı benim için
Teşekkür ederim, çok yıprandım şu süreçte yoruldum cidden. Olmazsam tekrarlayacağım sanırım testi. Yada doğrudan kan vericemMerhaba çok geçmiş olsun öncelikle. İlk 3 ay düzensizlik normal diye biliyorum. Bence birkaç güne olmazsa tekrar test yapın geç döllenme ihtimaline karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?