- 16 Ekim 2016
- 3.050
- 2.425
- 133
Ağrım tek taraflı şiş batar gibi devam ediyor uyandım da şimdi. Akıntı beyaz leke bırakıyor çok olmasa da arttı. Önceki gebelikte benim de belirti oydu ama onun kadar bol gelmiyor şu an ya. O zaman çamaşırı ıslatıyordu birden gelip ama şu an sadece hafif artış var. Üşütme kaynaklı bence ümitlenecek kadar birsey yokümitlendirmek gibi olmasında benimde çok akıntım olmuştu. regl yakın bu ne akıntısı diyordum. hadi hayırlısı yaaaa
hafta sonu bi test yap istersen1 hafta var sanırım tam takip edemedim
hiç belli olmuyor işte. ben şimdi düşünüyorum yumurtlama çatlamasından 2-3 gün sonra iğne batması oluyordu. yok artık diyordum bu kadar erken olmazAğrım tek taraflı şiş batar gibi devam ediyor uyandım da şimdi. Akıntı beyaz leke bırakıyor çok olmasa da arttı. Önceki gebelikte benim de belirti oydu ama onun kadar bol gelmiyor şu an ya. O zaman çamaşırı ıslatıyordu birden gelip ama şu an sadece hafif artış var. Üşütme kaynaklı bence ümitlenecek kadar birsey yok
İnşallah ya bu ay erken oldu batmalar ağrılar. Geçen ay kimyasalda sonradan olmuştu. Çok hissediyorum ama heveslenmekte istemiyorum zaman geçsin bir an öncehafta sonu bi test yap istersen
hiç belli olmuyor işte. ben şimdi düşünüyorum yumurtlama çatlamasından 2-3 gün sonra iğne batması oluyordu. yok artık diyordum bu kadar erken olmaz
inşallah vardır yaaa
evet evet heveslenmeyelim pozitif görünce sevinirizİnşallah ya bu ay erken oldu batmalar ağrılar. Geçen ay kimyasalda sonradan olmuştu. Çok hissediyorum ama heveslenmekte istemiyorum zaman geçsin bir an önce
Benim yumurtlama da ağrılı oldu zaten biliyorsunuz korkmuştum hattahiç belli olmuyor işte. ben şimdi düşünüyorum yumurtlama çatlamasından 2-3 gün sonra iğne batması oluyordu. yok artık diyordum bu kadar erken olmaz
inşallah vardır yaaa
Ben kendimden değil ama senden ümitliyim valla inanır mısınİnşallah ya bu ay erken oldu batmalar ağrılar. Geçen ay kimyasalda sonradan olmuştu. Çok hissediyorum ama heveslenmekte istemiyorum zaman geçsin bir an önce
Neyse boşver ümitlenmeyelim doğru diyorsunuzBen kendimden değil ama senden ümitliyim valla inanır mısınama çok yukselmeden beklemekte fayda var üzülmemek için. 1 hafta sonra test yapsak çıkar muhtemelen varsa
Hayırlısıyla inşallah öyle olur. Sizin bat ne zamanElbet bu uzuntulerimizin sonucu da mutluluk olacak bi gun buna inanmak istiyorum ama ne zaman bilmiyorum. Bazen de hiç olmayacak gibi bir hisse kapılıyorum. O kadar duygusal dalgalanmalar yaşıyorum ki.. dua etmekten başka yapacak birseyimiz yok..
14 şubat tahminen. Birkaç gün oynama olabiliyor benim. Sizin ne zamanHayırlısıyla inşallah öyle olur. Sizin bat ne zaman
20 Şubat. Ben tam gününde oluyorum. Sizinki inşallah sevgililer günü hediyeniz olur. Benim de eşimin doğum günü 23 Şubat… Bize de doğum günü hediyesi olur belki…14 şubat tahminen. Birkaç gün oynama olabiliyor benim. Sizin ne zaman
Çok çok Aminnnn20 Şubat. Ben tam gününde oluyorum. Sizinki inşallah sevgililer günü hediyeniz olur. Benim de eşimin doğum günü 23 Şubat… Bize de doğum günü hediyesi olur belki…
Ahh bir güzel haber daha iremcimm çok sevindimm gözünüz aydınnMerhaba kızlar. Ben de güzel haberi paylaşmak istedim sizlerle :) 2 aralıkta düşük yapmıştım. Bir kere adet gördükten sonra hamile kaldım çok şükürbugün de doktora gittim keseyi gördük şükür. Bundan sonra sıra bebeğimizin kalp atışlarını görmek de inşallah umarım Allah isteyen herkese nasip eder
Kızlarım günaydın
uzuyor böyle, yumurta akı nasıl uzuyor öyleKızlar ben kendimi anlıyorum sanıyordum ama kafam karıştı. Bu yumurtlama akıntısı yumurta akı gibi mi olması gerekiyor illa. Yoksa biraz da sıvı olabilir mibugün tam 14. Gün.
Ayyy Allahım maşallah ya maşallahKızlarım günaydın
Evet kuzumm dün muayenede keseyi gördümmhatta içerisinde yolk sac oluşmuş maşallah onu da gözümle gördüm çok duygulandım gözlerimden yaşlar süzüldü haftaya yeniden randevu verdi doktorum o zaman inşallah küçüğün kendisini de görmek nasip olur
kızlarım foto ekliyorum maşallah deyip dualarınızı bekliyorummotivasyon olsun herkese ben dayanamayıp beta vermeye devam ettiğimi söyledim, dün doktorum dedi ki bana; stressiz kafa rahat olunca nasıl da her şey akışında oluyo görüyosun yapma bunu kendine betanın hiçbi önemi yok. Stres kortizon seviyeni yükseltir bu gebeliğe de engel, gebelikte de bebeğin gelişimine engel olur. Nasıl rahattın aynı rahatlıkla devam et keyfini sür gez toz ne istiyosan yap dedi. Haklısın dedim saldım yeniden hepimiz stressiz yola devam edelim kaygı var hepimizin içinde var ama hemen modumuzu yükseltelim kuzular
Hadi maşallah diyelim gözlerimiz kalbimiz gülsün;
Haklısın canım. Ben de öyle düşünüyorum da bugün öyle olunca değişiklik olabilir mi acaba dedim. Artık nasip ya bakalımuzuyor böyle, yumurta akı nasıl uzuyor öyle
Oyy yerim seniAyyy Allahım maşallah ya maşallahgözlerim doldu ağlamamak için zor tutuyorum iş yerinde olmak da zor ya elhamdulillah rabbim hep böyle güzel bir gebelik geçirmeyi nasip eylesin inşallah gümbür gümbür kalp atışlarını da duyarsınız içim kıpır kıpır olduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?