Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Anladım canım. Sende elinden geleni yapmışsın. Artık bundan sonrası nasip. İnşallah sende güzel haberler alırsın duygusallık çok normal yaa. Ben de arada şimdi kürtaj olmasaydım cinsiyet ögrenirdik falan diye düşünüyorum
Rüya da da olsa sen artimed alma bu arada her türlüsü sıkıntı testin
Batlarınıza az kaldı. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bu ay

Valla almıyorum. Sinir bozucu şekilde her eczanede bundan var. Geçen aydan predictor almıştım evde onlar var günümüz gelsin bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız. Bende onu düşünüyorum ya şimdi şu kadarlık olacaktı falan diye. Bugün de kontrol ettim ovülasyonla çok silik çıktı. Benim çatlamış geçen hafta öyleyse 1 haftayı atlattım bilmeden bu iyi oldu

Ya predictor güzel ama çok pahalı sanki prodoctor da gerçekten başarılı bence. İnternetten 12 lisini 340 TL ye mi ne aldım. Eczanelerde daha pahalı tek tek almaya kalktığında
Aynen bir hafta bilmeden geçmiş iyi olmuş
Bende yumurtlama zamanını bekliyorum. Bugün 11. Gün oldu nasip bakalım

Evet pahalı da kesin sonuç alacağım diye gözüm görmüyor o yüzden internetten sipariş ettim. Daha uyguna geldi. Birde predicktor express ile net öğrenmiştim ilk gebeliğimde. Geçen ayda sipariş vermiştim kullanırım diye bu aya kaldı bakalım nasip kısmet Hadi bakalım az kalmış şimdiden 2 günde bir değerlendir
inşallah dua edelim birbrimize :)
Tabii edelim allah hepimize nasip etsin inşallah

Elinde varsa çok güzel olmuş o zaman

Merhaba kızlar. Ben de güzel haberi paylaşmak istedim sizlerle :) 2 aralıkta düşük yapmıştım. Bir kere adet gördükten sonra hamile kaldım çok şükür bugün de doktora gittim keseyi gördük şükür. Bundan sonra sıra bebeğimizin kalp atışlarını görmek de inşallah umarım Allah isteyen herkese nasip eder

Ooo bir bir güzel haberler geliyor. Tebrik ederim canım
Mesajlara baktımda. Kaçıncı gün yumurtlama oldu sonrasında. Arada 17 günlük mesaj kaybı varya. Geç mi yumurtlama oldu diye merak ettim
İnşallah kalp atışlarını da görürsün yakında

Maşallah çok güzel Bi haber bu Aminnn

Evet fark ettim mesajlar gitmiş. Ben tam pik görememiştim ovülasyon testlerinde. Buraya da yazmıştım hatta. O yüzden anlayamamıştım ne zaman yumurtlama olduğunu ama ben kaçırmışım sanırım
İnşallah canım çok teşekkür ederim

Asıl yumurtlamayı kaçırmamışsin baksana nasip olunca işte. Sana baya sürpriz olmuştur. yumurtlama bile görmedim derken

merhaba ben de boş gebelikten dolayı vakumlu kürtaj oldum 1 hafta önce fakat içeride parça kalmış ne parçası olduğundan da emin değil doktor. dünden beri cytotec kullanıyorum, bugün hemen vajinal ultrasonla baktı yok düşmemiş. tekrar hap verdi. telaşlanmalı mıyım sizce yoksa regl olup atmayı bekleyeceğim bir şey mi?

Merhaba çok geçmiş olsun. Bende parça kalmamıştı bilemedim ama içiniz rahat değilse Bi dr a daha görünün

Canım çok sevindim maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bende de öyle bir şey olmadı canım. Başka bir doktora görün bencede için rahat değilse

Yaa maşallah rabbim hayırla afiyetle kucağınıza almayı nasip etsin Allahım bize de nasip eylesin afiyetle çok seviniyorum böyle duyunca umudum artıyor mutlu oluyorum

Kızlar fena üşütmüşüm her yerim ağrıyordu bugün ama uzandım battaniye sıcak şeyler meyve vs derken tam biraz rahatladım bu sefer de yine yumurtlama zamani olan gibi sağ taraf yumurtalık tarafına şiş saplanır gibi ağrı girip çıkıyor ara ara. Gebelikle ilgisi yoktur dimi herseye de ümit bağlamak istemiyorum ama bu sefer de niye sürekli orası ağrıyor başka bi durum mu var diyorum içimden. Psikolojimi bozdum düşünüp iyice ya zaten bozuktu yumurtlama olduğunu sanmıyorum bu arada çünkü beyaz akintim var yumurtlama olup bittiğinde olan devam ediyor değişiklik yok

Bende aynıyım valla üşütmüşüm gibi sol kasıkta bazen arka tarafa doğru ağrı oluyor. 1 haftadır devam ediyor neredeyse. Ümitlenmekte istemiyorum geçen ayda böyle oldu. Merakla bekliyorum hatta dün mide bulantısı da yaşadım akşam başka bir şey yoktur korkma sen yine de için rahat olsun çok normal bence bu arada beyaz akıntı da oldu bende kesildi iki gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…