Hep aynı yerde kan vereceğin yere git canım. yakın olsun. Başka lablara gitme her defasında sonuç yanıltıyormuş diğer türlü.Son 1 dersim kaldı ondan sonra gidicem
Sağol canımHep aynı yerde kan vereceğin yere git canım. yakın olsun. Başka lablara gitme her defasında sonuç yanıltıyormuş diğer türlü.
Verdin mi noldu nolduSağol canımbenim kan verme ertelendi kızlar bir işimiz çıktı acil ona gidiyoruz. Dönüşte verirsem size haber ederim ya da yarın sabah artık
allam yaaa koş koşŞimdi gidiyorum kan vermeye
Evet özel 2 saate çıkmıştı geçen ay aynı yerdeallam yaaa koş koş
özele mi gidiyorsun
1 saate filan çıkar özelse
allam yaaa koş koş
özele mi gidiyorsun
1 saate filan çıkar özelse
Ben devlette acilden verdim 2 saat dediler ama hep 1 saatte çıkmıştı.Evet özel 2 saate çıkmıştı geçen ay aynı yerde
yaaa ne bileyim uzun sürüyor normaldeBen devlette acilden verdim 2 saat dediler ama hep 1 saatte çıkmıştı.
Kuzu acilden giriyosun di mi? Acilden girince kan veriliyo aslında direkt ama aksilikya işte. Keşke sigortanı beta içim boşuna harcamasaydın ama. ben o yüzden tüm test işlerini devlette halletmek istedim.istanbula kar yağmadı yağmadı ben kan vereceğim zaman yağdıbugünde hastanelerde hiç başıma gelmeyen şeyler geldi. En yakın anadolu hastanesine gittim. Bana diyorlar ki direk kan alamayız muayene olup yaptırmanız gerek özel sağlık sigortamda var ama inadım tuttu vermedim kan. Başka bir hastaneye gittim otobüsle hatta çünkü kar yağıyor sürekli. Bunlar dedi alıyoruz iyi tamam. Kanı alırlarken sordum. Neymiş kayıt açmadığım için e nabıza düşmesi 2 günü bulurmuş. Hastaneye gelip sonucu almam gerekmiş. Telefondan söylemezlermiş. Ay pes ya kaç kere kan verdm böyle bir şey olmadı bugün bu soğukta başıma gelene bakın. Bir ara eve bile dönecektim sinirden
Sağlık sigortamı kullanmadım diğer hastanede. Başka hastaneye gittim işte 500 tl ye falan aldılar ama o da hemen çıkmıyor. Bu özellerde direk tek kayıt yeri oluyor. Oraya gittim bilemiyorum ya bir daha vereceğimde anadoluya acilden girsem muayene olmak zorundasınız demezler herhaldeKuzu acilden giriyosun di mi? Acilden girince kan veriliyo aslında direkt ama aksilikya işte. Keşke sigortanı beta içim boşuna harcamasaydın ama. ben o yüzden tüm test işlerini devlette halletmek istedim.
Bu arada zaten aile hekimlikleri de ertesi güne açıklıyomuş, 2 gün abartmasınlar yani ya uzak mı sana almaya gitmek için?
Sen sakin ol canım. Aklında olsun ama hep acilden gir, normal kayıt alanından girersem tabi polikliniğe yönlendirirler. acilden girince acil doktoru talep eder. Ya da yakınında devlet varsa oraya git, yoğun kalabalık oluyo ama çıkarıyolar gerçekten 1-2 saate max.Sağlık sigortamı kullanmadım diğer hastanede. Başka hastaneye gittim işte 500 tl ye falan aldılar ama o da hemen çıkmıyor. Bu özellerde direk tek kayıt yeri oluyor. Oraya gittim bilemiyorum ya bir daha vereceğimde anadoluya acilden girsem muayene olmak zorundasınız demezler herhaldene yapacağımı şaşırdım ya yakında hastane yok. Arabada kar lastiği yok binip gidemiyorum. Yakın da işe gideceğim 12 gibi eşimde sabah işten geldi anca kalkar çatlayacağım yani orta yerimden
Ay okul tatil oldu kızlarSen sakin ol canım. Aklında olsun ama hep acilden gir, normal kayıt alanından girersem tabi polikliniğe yönlendirirler. acilden girince acil doktoru talep eder. Ya da yakınında devlet varsa oraya git, yoğun kalabalık oluyo ama çıkarıyolar gerçekten 1-2 saate max.
Kuzu devlette hangi saat verdiğinin hiç önemi yokAy okul tatil oldu kızlaren azından gidip alabileceğim. Çok yakın değilde ikinci kanı gidip devlette vereceğim. Sen acilden mesai saatlerinde mi verdin
Birde devleti deneyimleyeyim. Direk gebelik için kan vermek istiyorum deyince alıyorlar mıKuzu devlette hangi saat verdiğinin hiç önemi yokben mesai saati içinde de vermiştim 1 gün erken gidemedim 18:30 gibi de vermiştim. Acil olduğu için 24 saat açıklar. Özelleri bilemem ama onların lab sistemi sürekli açık olur mu? özelde beta vermedim TR de hiç.
özellerde de lab 24 saat açık habeirn olsunBirde devleti deneyimleyeyim. Direk gebelik için kan vermek istiyorum deyince alıyorlar mı
Evet acilden girip beta hcg vermek istiyorum dedim ben. Sonra her gittiğimde beta vericem dedim direkt kayıp açıyolar acil doktoruna yönlendiriyolar. Acil doktoru fiş veriyo kan veriyosun. Bu kadardı benim ki.Birde devleti deneyimleyeyim. Direk gebelik için kan vermek istiyorum deyince alıyorlar mı
Her devlet Hastanesi'nde almazlar. Azarlayabilirler bile. Hele kalabalık bir hastane ise. Öncelik acil hastalarının olduğu için. Ben söyleyim deBirde devleti deneyimleyeyim. Direk gebelik için kan vermek istiyorum deyince alıyorlar mı
Geçen ay gittim ama asla kabul etmediler bie hafta önce kan tahlili vermiştim diye. ilaç kullanacağım ama gebelik şüphem var emin olmak istiyorum dersen kabul ederler büyük ihtimalleBirde devleti deneyimleyeyim. Direk gebelik için kan vermek istiyorum deyince alıyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?