Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Bende fufucum gibi düşünüyorum canım, çatlasa bile hazırda sperm olmuş olur ki çatlamıyorda. Zaten pazartesi olmuş bence bugün tam zamanı
Benim hamile kaldığım ay öğlen pik gördüm akşama çatladı ondan korkum heralde benimkiler biraz aceleci sanırım biraz bekleyin bi durun yok

kızlara katılıyorum değerlendirin
çatlamadan sonra hal kalmıyor, biz çatlamadan sonrakileri öyle üst üste filan değerlendiremedik
hal kalmadı artık
öncesi ,bugün yarın sizin için önemli
değerlendirin mutlaka

Evet ya zaten hava soğuk buz gibi bi de sürekli sürekli banyo insanda gerçekten hal kalmıyor inşallah hayırlısı kolaylıkla nasip olur

Evet ya zaten hava soğuk buz gibi bi de sürekli sürekli banyo insanda gerçekten hal kalmıyor inşallah hayırlısı kolaylıkla nasip olur
ay bide o varrrr. ben o dönem sinüzit olmuştum. hayırlısı olsun stres yapmayın kolaylıkla olsun inşallah

Evet ovülasyon takibi çok daha iyi oluyor peki pik görünce üst üste mü değerlendirdiniz siz de
pikten önce perşembe değerlendirdim,
cuma günü pik oldu,
cumartesi sabahı değerlendirdik cumartesi çatlama oldu ,
cumartesi de tekrar değerlendirdik. sonra işte pilimiz bitti bıraktık
çatlamadan sonra 3 gün üst üste olmadı ama önceden başlamış olduk

Ben hiç bilmiyorum ya ovülasyon testi hayatımda kullanmadım

Yaa maşallah o zaman üst üste tutuyormuş ben sperm hızı azalır işe yaramaz diye düşündüm üst üste olursa hadi inşallah bu ay ben de işe yarar ya kürtaj sonrası bir adet gördüm kadın doğuma gidip yumurtalıklarıma da baktırdım bir sorun yok dedi inşallah gelir bebiş

inşallah yaa o yüzden sabah deneyin dedim. sabahları daha iyi oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…