Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Çatlamış olabilir belki de daha önce de yaşamadım tam bilemedim ama yorumladım inşallah denk gelmiştir değerlendirmeleriniz
Bilemedim ya üzüldüm biraz ya büyütmeden çatladıysa diye öğlen baya koyuydu tam yarın pik görürüm dedim tamamen silikleşti anlamadım

Bilemedim ya üzüldüm biraz ya büyütmeden çatladıysa diye öğlen baya koyuydu tam yarın pik görürüm dedim tamamen silikleşti anlamadım
Yok yok sakın üzülme kendini ne kadar strese sokarsan bebişin gelmesi gecikir. Belki oldu bile ya da belki daha olmadı sonra koyulaşacak geç olacak. Hemen olumsuzu düşünme Sen akışına bırak 2 günde bir devam

İnşallah ya ama yumurtlama akıntısı oldu kasıklarımda ağrı da oldu bugün biraz yumurtlamamış olamam demi akıntı oldu o kadar zorla avokado ceviz bal kefir bu ay yüklendim yumurtlama olsun diye ya

Oyy çok sevindim çokk Rabbim sana bağışlasın inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Maşallah subhanallah size naçizane tavsiyem aileden kimseye duyurmamaya çalış tebrik ediyorum çokk

Benim de 6+4’tr kalp atışını dinletmemişti doktor ama göstermişti hatta 8. Haftada bile dinletmedi inşallah vakti gelince onu da duyarsın hayırlısıyla

Kızlar bu dün öğlen yaptığım test en öndeki sonra silikleşti işte acaba gün içinde çatladı mı yoksa yapmaya devam edim mi ?

O bir önceki gün öğlen yaptığım test değerlendirmiştim o günü ama kopkoyu çıkıyor böyle herkeste acaba büyümeden mi çatladı baya da akıntım olmuştu oysaki
bence çatladı canım ya
benim kızımda da öyle olmuştu. kopkoyu bekledim o kadar olmamıştı. sonra silikleşti alla alla demiştim nette böyle değildi
sonra tuttu
bu seferkinde de mesela kopkoyu çıktı.
herhalde LH hormonunun yüksekliği ile alakalı. bence senin çatladı
yine müsait olduğunda sıralı şekilde foto at bakalım

B birmihman
bak mesela benim böyleydi
27 aralıkta işyerinde yapmıştım normalde akşam yapıyordum. eve gidince yapsam pik gibi görünmeyecekti
seninde gündüz mü pik oldu acaba ?

Yani inşallah tutacak kadar büyümüştür ya benim korkum büyümeden çatlaması ama akşam biraz kasık ağrım olmuştu testi yapmadan önce belki de dediğiniz gibi oldu tutsun da inşallah tamam atacağım öğlen

Evet bak mesela pik olduğu bariz belli benim ki bu kadar koyulaşmadan silikleşti ama dediğiniz gibi belki de hormonla alakalı sizin ilk çocukta tutmuş çok koyu olmamasına rağmen umut var hala

Ee ben şimdi lavaboya gittim şeffaf kaygan akıntım olmuş üç gün önce baya gelmişti durmuştu kaç gündür akıntı yoktu bende o akıntı gelir bir kaç gün sonra pik olur şimdi yine geldi valla ne oluyor hiç anlamıyorum

Evet bak mesela pik olduğu bariz belli benim ki bu kadar koyulaşmadan silikleşti ama dediğiniz gibi belki de hormonla alakalı sizin ilk çocukta tutmuş çok koyu olmamasına rağmen umut var hala
bence olmuştur o
evet ilk çocukta çok iyi hatırlıyorum çok pik gibi değildi

o akıntıyı ben hiç anlamıyom
herhalde çatlamadan sonra geliyor. çünkü düşüktn sonra ilk reglime yakın görmüştüm, değerlendirdim tutturmadık
sen içini ferah tut bence oldu o

İnşallah ya bakalım neler olacak gel de 14 gün bekle şimdi beklerken burda size saracağım sanırım buradayken kendimi güvende hissediyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…