Bugün ki randevum yarına ertelendi canımfufucum canım sen kalp atışlarını duydun mu pekiii ay benim bugün konuşasım geldi yumurtlama yakın ya heyecan yapıyorum
Yaaa hadi inşallah buraya da yaz gönlümüz dualarımız seninleBugün ki randevum yarına ertelendi canımyarın gidececeğim bakalım neler olacak heyecanlıyım çok. Dua edin benim için bol bol
Ayy hadi bakalım inşallah güzel geçer.Bugün ki randevum yarına ertelendi canımyarın gidececeğim bakalım neler olacak heyecanlıyım çok. Dua edin benim için bol bol
evet canım öyle oldu :)Aaa siz de bir adet olup sonrasında hamile kaldınız dimiii
bugün mü gidiyorsun hadi bakalım napıyormuş bi gör :)Bugün ki randevum yarına ertelendi canımyarın gidececeğim bakalım neler olacak heyecanlıyım çok. Dua edin benim için bol bol
sen naptın canım bi daha kan verdin miAyy hadi bakalım inşallah güzel geçer.bu grubun kalbi bebişle
Evettt hayırlı kandillerimiz olsun. dualarımızın kabul olması dileğiyleKızlar bugün kandil kandiliniz mübarek olsunhepimiz sağlıklı sıhhatli afiyetli gebelikler geçirelim ve sağlıklı bebeklerimize kavuşalım kolaylıkla inşallah
verdim yarım saat önce işe giderken hastaneye uğrayıp alacağım heyecanla bekliyorumsen naptın canım bi daha kan verdin mi
Hayırlı kandillerKızlar bugün kandil kandiliniz mübarek olsunhepimiz sağlıklı sıhhatli afiyetli gebelikler geçirelim ve sağlıklı bebeklerimize kavuşalım kolaylıkla inşallah
haber et kızverdim yarım saat önce işe giderken hastaneye uğrayıp alacağım heyecanla bekliyorum
ayy hadi bakalım biz de heyecanla bekliyoruzverdim yarım saat önce işe giderken hastaneye uğrayıp alacağım heyecanla bekliyorum
2 kat üstüİyi mi kızlar? 70 ti ilki. Elim ayağım titredi sonucu almaya giderken
Beraat kandilimiz mübarek olsun tüm dualar gerçek olsun inşallahKızlar bugün kandil kandiliniz mübarek olsunhepimiz sağlıklı sıhhatli afiyetli gebelikler geçirelim ve sağlıklı bebeklerimize kavuşalım kolaylıkla inşallah
Evrt 2’den sonra randevum heyecanlıyım çok hayırlısıyla görseydim bibugün mü gidiyorsun hadi bakalım napıyormuş bi gör :)
Maşallahİyi mi kızlar? 70 ti ilki. Elim ayağım titredi sonucu almaya giderken
maşallah maşallahİyi mi kızlar? 70 ti ilki. Elim ayağım titredi sonucu almaya giderken
İnşallah kızlarmaşallah maşallah
daha çok küçük annesiii
normal artmış güzel
1 hafta sonra gör bak nasıl yükselir
iyi yaptın , sağlıkla inşallahİnşallah kızlarcumartesi bir daha verip bırakırım büyük ihtimalle. 24 şubata randevu aldım şimdiden
ayyy çok şükürİyi mi kızlar? 70 ti ilki. Elim ayağım titredi sonucu almaya giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?