Bos Gebeymisim.

papyonkilikli

kulillah summe zerhum....
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
7.898
15.456
Sadece yazmak ve icimdeki irini akitmak istedim. Uzunca sure buralarda olmak da istemiyorum acikcasi. Sadece yazmak bile belki iyi gelir diye. Rabbime sigindim agladim ama sogutamadim yuregimi. Halbuki ben inancimi hic sorgulamadim. Sevdiği kulmusum ki biraz daha sikintim olacakmis diyorum. Teshis rezerv azligi. Cicugun olmaz diyen bir dr bi tane de biraz denersiniz sonra vazgecin diyen diger bir dr. Sonra gercekten insan olan bir dr la karsilastik ve tedavi. Transfer bekleme sureci ve gebesiniz. Oyle deli gibi mutlu olamadim hep korkum vardi ve simdi ogreniyorum ki bos gebelik. Kurtajla sonlanicak. 4 - 5 gun once ruyamda gordum bir bebegi emzirmeye calisiyorum sonra kucagimda karsima alip bana geleceksin degil mi bebegim diyorum hayir annecim dedi gelmedi. Bir tarafim yeniden basla tedaviye diyor bir tarafim ya aynisi olursa diyor.. korkuyorum uzuluyorum. Sinavimi seviyorum ama nefsim iste dayanamiyorum...

Ne diyeceğimi bilemedim..
Ama devam edin tedaviye.. Rabbimin nerde nasıl kapı açacağı belli olmaz..
Hayırlısıyla kucağınıza alın bebeğinizi umuyorum.

Rabbim in bir bildiği vardır..çok zor beklemek biliyorum..bizimde 7. ayımız hala hmile deilim işe..kendini biraz toparla sonra tekrar dene..hep dua et..inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...

Sadece yazmak ve icimdeki irini akitmak istedim. Uzunca sure buralarda olmak da istemiyorum acikcasi. Sadece yazmak bile belki iyi gelir diye. Rabbime sigindim agladim ama sogutamadim yuregimi. Halbuki ben inancimi hic sorgulamadim. Sevdiği kulmusum ki biraz daha sikintim olacakmis diyorum. Teshis rezerv azligi. Cicugun olmaz diyen bir dr bi tane de biraz denersiniz sonra vazgecin diyen diger bir dr. Sonra gercekten insan olan bir dr la karsilastik ve tedavi. Transfer bekleme sureci ve gebesiniz. Oyle deli gibi mutlu olamadim hep korkum vardi ve simdi ogreniyorum ki bos gebelik. Kurtajla sonlanicak. 4 - 5 gun once ruyamda gordum bir bebegi emzirmeye calisiyorum sonra kucagimda karsima alip bana geleceksin degil mi bebegim diyorum hayir annecim dedi gelmedi. Bir tarafim yeniden basla tedaviye diyor bir tarafim ya aynisi olursa diyor.. korkuyorum uzuluyorum. Sinavimi seviyorum ama nefsim iste dayanamiyorum...
Gerçekçi olun olursa olur olmazsa olmaz dışarda annesi olmasını bekleyen bir çok yavru var sizde içlerinden birinin annesi olun

Demek ki oluyor canım sperm yumurta var ki dollendi kese oluştu en azından olduğunu gordum dollenmiş ama gelişip keseye yerleşmemiş ikinci denemeyi de yap olmazsa ozaman pes edersin

tedaviye devam et cnm neolursun üzülme inancını kaybetmeee olucak bende anne olucam de ama zorluklarda yıkılma okdr kalpten istiyorsun ki inanıyorum ki Allahım dualerını kabul edicek

Turkiyede bu kurtaj isini biraz aceleye getiriyorlar.
Eger 6-7 haftaliksa 1 hafta daha bekle bence.
Umut olsun diye soylemiyorum, sadece tuhaf geliyor 6 haftalik kalbi duyulmadi vs diye alinan bebekleri okuyunca.
Ingilteredeyim burada 12.
Haftaya kadar randevu bile yok. bir suru insan 6. Haftada bebeginin gelisiminin durdugunu Ilk randevusunda ogreniyor burada. O kadar tehlikeli bir durum olsa Devlet bu riski almaz diye dusunuyorum.

Gerçekçi olun olursa olur olmazsa olmaz dışarda annesi olmasını bekleyen bir çok yavru var sizde içlerinden birinin annesi olun
gerçekçi olun insanların acısına bu kadar dar kafa bu kadar saçma bu kadar gereksiz yaklaşmayın. gerçekçi olun insanlıktan nasibinizi alın. gerçekçi olun empati yapın. gerçekçi olun bir daha bu konuda bana yazmayın.

Turkiyede bu kurtaj isini biraz aceleye getiriyorlar.
Eger 6-7 haftaliksa 1 hafta daha bekle bence.
Umut olsun diye soylemiyorum, sadece tuhaf geliyor 6 haftalik kalbi duyulmadi vs diye alinan bebekleri okuyunca.
Ingilteredeyim burada 12.
Haftaya kadar randevu bile yok. bir suru insan 6. Haftada bebeginin gelisiminin durdugunu Ilk randevusunda ogreniyor burada. O kadar tehlikeli bir durum olsa Devlet bu riski almaz diye dusunuyorum.
malesef tüp bebek olunca durum değişiyor. döllenme tarihi vs herşey belli olduğu için. hayırlısı artık...

Kürtaj işini bir başka dr.a daha danışsanız ?
Bu içinizdeki duyguların çoğunu yaşamış biri olarak pes etmeyin sakın diyorum.
Tedavi olmaya devam edin. Umudunuzu yitirmeyin. Umut bir duadır. Duanızdan vazgeçmeyin ne olur.
Bu sizi yıkmaktan başka işe yaramaz. Senelerce, 10 seneden fazla bebek bekleyen aileler var ve hala vazgeçmeyip sonunda umutlarını ellerine alan aileler.

Şuan ki hayatınızdan farklı şeyler yapmaya çalışın. Yepyeni bir hobi edinin. Kafanızı tamamen bebek fikrinden boşaltın.
Endişeleriniz eridikçe gelecek bebeğiniz inşaallah.
Hadi toparlanın. Unutmayın ki boş gebelik bile hamile kalabileceğinize büyük işarettir.
Allah en hayırlı zamanda bebeğinizi kucağınıza almanızı ve hayırla büyütmenizi nasip etsin. Amin.

Kürtaj işini bir başka dr.a daha danışsanız ?
Bu içinizdeki duyguların çoğunu yaşamış biri olarak pes etmeyin sakın diyorum.
Tedavi olmaya devam edin. Umudunuzu yitirmeyin. Umut bir duadır. Duanızdan vazgeçmeyin ne olur.
Bu sizi yıkmaktan başka işe yaramaz. Senelerce, 10 seneden fazla bebek bekleyen aileler var ve hala vazgeçmeyip sonunda umutlarını ellerine alan aileler.

Şuan ki hayatınızdan farklı şeyler yapmaya çalışın. Yepyeni bir hobi edinin. Kafanızı tamamen bebek fikrinden boşaltın.
Endişeleriniz eridikçe gelecek bebeğiniz inşaallah.
Hadi toparlanın. Unutmayın ki boş gebelik bile hamile kalabileceğinize büyük işarettir.
Allah en hayırlı zamanda bebeğinizi kucağınıza almanızı ve hayırla büyütmenizi nasip etsin. Amin.
ne kadar güzel yaklaşmışsınız konuya teşekkür ederim. iyileşicem Allahın izniyle.

Bence vazgecme daha ne kadar zaman gecti ki hemen vazgececeksin bu forumda 17 sene sonra bebegini kucagina alan anne var onlar vazgecmedi sen mi vazgececeksin? Burdan uzaklasmak sana iyi gelecekse uzaklas ama kendini kapatma bir gun bebegin olacagina inan internetten bu tur hikayeleri bul oku kendini bu yonde telkin et umudunu yitirme umut olmazsa yasamdan tat alamaz insan... Evliligin icin kendin icin guclu ol lutfen Hoppa

Canım arkadaşım acını derinden paylaşıyorum biraz farklı olsada yaşadıklarımız benzer ikimizinde kürtajla sonuçlanmış bi sınavımız var,ben atlattım sayılır.. seninde maşaAllah inancını sağlam görüyorum Rabbim rüyandada göstermiş, bende buna benzer bir rüya görmüştm ama insan kötüye yoramıyor ki .. Ama ne olursun vazgeçme zten içindeki sesi dinleyerek seni doğru yere götürüceğini biliorum.. su saçma sapan yazanlarada asla kulak asıp canını sıkma... acılar paylaşıldıkca azalıyor. Bir kez daha aynı acıları yaşamaman dileğiyle sevgiler...

X