Kızlar slm bu arkadaşımın hesabı benim hesabım yok. Eşimle dün tartıştık ve bana boş insan. Kibirli insan dedi. Dünden beri çok kötüyüm affedemiyorum hazmedemiyorum. Tutumu ne ol alı sizce. Teşekürler şimdiden yazan herkese
Eşim yatıya şehir dışına gidecekti benim görüşmediğim abisine. Mecburi elimin çok kötülüğü oldu bende gitmek istemedim. Ki gitsem eşime faydam olamayacak o işlerini halledecek bende oturucam evde. Gelmestemiyorum onlargecen bizim şehrimize geldiler haber bile vermediler başkalarında. Duydum ben niye gideyim dedim. Büyüklük sende kalsın hadi gel dedi. İstemem falan deyince boş insan kibirli insan dedi saydı çekti gitti
Kızlar slm bu arkadaşımın hesabı benim hesabım yok. Eşimle dün tartıştık ve bana boş insan. Kibirli insan dedi. Dünden beri çok kötüyüm affedemiyorum hazmedemiyorum. Tutumu ne ol alı sizce. Teşekürler şimdiden yazan herkese
Çok hassassınız yaww yada benmi rahatım yada çok çekmiş biri olarak bu laflar bana tınnnn mı geliyor anlamadım eşim boş insan demez ama kibirli havalı ukela bencil der bana evet öyleyim derim...takmaaa sinirle demiştir
Çok hassassınız yaww yada benmi rahatım yada çok çekmiş biri olarak bu laflar bana tınnnn mı geliyor anlamadım eşim boş insan demez ama kibirli havalı ukela bencil der bana evet öyleyim derim...takmaaa sinirle demiştir
Bu hassaslık değilkırgınlık. Onların neler yaptığını gördüğü ve bildiği halde hep benim alttan almamı istiyor ve onlar yüzünden laf ediyor arkamda durmuyorr