Boş insan.... Çok dokundu

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar slm bu arkadaşımın hesabı benim hesabım yok. Eşimle dün tartıştık ve bana boş insan. Kibirli insan dedi. Dünden beri çok kötüyüm affedemiyorum hazmedemiyorum. Tutumu ne ol alı sizce. Teşekürler şimdiden yazan herkese

Ben kk kullanırken eşim yakaladı. Ve çok kötü kavga ettik insanların aklıyla hareket ediyorsun diye o yüzden hesap açamıyorum malkero değilim yani
Benim eşimde kızıyor bu kk ye dertleri ne bu kk ile bilemedim

Ne için tartıştınız? Konu nasıl oraya geldi? Sinirle söylenmiş bir söz gibi geldi bana ama tabi ki çok çirkin.

Hanımefendi, siz konu hakkında herhangi bir detay vermemişsiniz, ne oldu ne bitti bilmiyoruz.
Hiç bir şey bilmeden yorum yapmamız illa ki imkansız.

Eşim yatıya şehir dışına gidecekti benim görüşmediğim abisine. Mecburi elimin çok kötülüğü oldu bende gitmek istemedim. Ki gitsem eşime faydam olamayacak o işlerini halledecek bende oturucam evde. Gelmestemiyorum onlargecen bizim şehrimize geldiler haber bile vermediler başkalarında. Duydum ben niye gideyim dedim. Büyüklük sende kalsın hadi gel dedi. İstemem falan deyince boş insan kibirli insan dedi saydı çekti gitti

Çok hassassınız yaww yada benmi rahatım yada çok çekmiş biri olarak bu laflar bana tınnnn mı geliyor anlamadım eşim boş insan demez ama kibirli havalı ukela bencil der bana evet öyleyim derim...takmaaa sinirle demiştir

Bu hassaslık değilkırgınlık. Onların neler yaptığını gördüğü ve bildiği halde hep benim alttan almamı istiyor ve onlar yüzünden laf ediyor arkamda durmuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…