Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende bomboşsun de.
Senin konularına benziyor valla bu![]()
Ben kk kullanırken eşim yakaladı. Ve çok kötü kavga ettik insanların aklıyla hareket ediyorsun diye o yüzden hesap açamıyorum malkero değilim yani
Benim eşimde kızıyor bu kk ye dertleri ne bu kk ile bilemedimBen kk kullanırken eşim yakaladı. Ve çok kötü kavga ettik insanların aklıyla hareket ediyorsun diye o yüzden hesap açamıyorum malkero değilim yani
Ne için tartıştınız? Konu nasıl oraya geldi? Sinirle söylenmiş bir söz gibi geldi bana ama tabi ki çok çirkin.
Hanımefendi, siz konu hakkında herhangi bir detay vermemişsiniz, ne oldu ne bitti bilmiyoruz.
Hiç bir şey bilmeden yorum yapmamız illa ki imkansız.
Çok hassassınız yaww yada benmi rahatım yada çok çekmiş biri olarak bu laflar bana tınnnn mı geliyor anlamadım eşim boş insan demez ama kibirli havalı ukela bencil der bana evet öyleyim derim...takmaaa sinirle demiştirKızlar slm bu arkadaşımın hesabı benim hesabım yok. Eşimle dün tartıştık ve bana boş insan. Kibirli insan dedi. Dünden beri çok kötüyüm affedemiyorum hazmedemiyorum. Tutumu ne ol alı sizce. Teşekürler şimdiden yazan herkese
Çok hassassınız yaww yada benmi rahatım yada çok çekmiş biri olarak bu laflar bana tınnnn mı geliyor anlamadım eşim boş insan demez ama kibirli havalı ukela bencil der bana evet öyleyim derim...takmaaa sinirle demiştir