- 20 Ocak 2021
- 2.189
- -164
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Tsk.tedaviye devam edecem.45 günde bu kadar hızlı sonsuz alabileceğimi düşünmüyordum.hala alamadığım şeyler var ama o kadar iyiyim ki.ben psikiyatriye en başından gitmeliydim.sadeve öğleden sonra uykum geliyor.daha yorgunum.bu yan etkiler olmasa daha iyiydi.ama kazanımların.cok yuksekGeçmiş olsun öncelikle
Eski eşiniz psikolojik olarak hastaymış
Dolu tarafından bakın bir işiniz var.
Şu hayat şartlarında geç başlamış bile olsanız en azından kimseye muhtaç değilsiniz
Destek almaya devam edin.
Bu süreçte bol bol arkadaş edinin
Kendinizi kapatmayın.
Yeniden biriyle tanışmak konusunda da akışına bırakın.
Kimbilir belki birgün aşk kapınızı çalar.
Ben de öyle düşünüyorum ama 9 yılım.gitti.gelgitlerle.cok yıprandım.Geçmişi değiştiremezsiniz ama bunlar belki de sizi doğru adama yada hayata yönlendirmek için edinmeniz gereken tecrübelerdi, bilemezsiniz… O yüzden ümidinizi ve hayata pozitif bakmayı unutmayın. Ve en önemlisi geçmişte yaşamayın…
Ay şaka yapıyorsunonlar her zaman bir caydırıcı güç oldu ama aptal gibi fark edemedim.ailemin eli her zaman üzerimdeydi.onlardan korktu.
Ben de bi hayırdır oldum.Ay şaka yapıyorsun
Ya gerçekten yeni anladım.beynim açıldı resmenAy şaka yapıyorsun
Yıllarca sana bunu anlatmaya çalıştık yav burdaYa gerçekten yeni anladım.beynim açıldı resmen
gocaam da gocaam dediği adam babası adamcağızı döverken, hamileyken çocuğun babasının belli olmadığı imaları, düşsün diye karnında tepinmeler vs vs ne rezillikler. sonunda adama gocam da gocam demeyi bırakmaya mı başlamış. şaşırdım.Manoş şaşırdım gerçekten, burda ne zaman konu açsan sonunu goccaaam goccaaam canım goccaam a bağlıyordun, büyük gelişme var.
39 yaşındasın diye geç kalmadın bir şeye , 20 yaşında birinin de yarın ölmeyeceğinin garantisi yok, hepimiz verilen zamanın değerini bilmiş değiliz, hepimiz bir şeylere geç kaldık. Senin bir çocuğun var , daha onu büyüteceksin, erkenden mezara girmenin lüzumu yok.
Olay beyin kimyası ile alakalı imiş.ve iyiyim ya.bu tedaviye devam etmeliyim.sansima iyi bir hekime denk geldim.tedavim iyi gitse de daha sosyal fobiyi aşamadım.ilaclatin değiştirilmesi gerekecek belki.uc hafta sonra göreceğiz.ama çok iyiyim şükür Allaha.ve online seans alıyorum.evimin koltuğunda.evimden çıkmıyorum bile.kayda falan da geçmiyor.online terapiyi sevdimYıllarca sana bunu anlatmaya çalıştık yav burda
Ama sevindim senin adına. Toparlarsın umarım en kısa sürede.
Kendi hayatımı çizmem lazım.hayatimda herşey belirli olsun herkesin yeri.gocaam da gocaam dediği adam babası adamcağızı döverken, hamileyken çocuğun babasının belli olmadığı imaları, düşsün diye karnında tepinmeler vs vs ne rezillikler. sonunda adama gocam da gocam demeyi bırakmaya mı başlamış. şaşırdım.
Kız konuyu bi daha oku ya, hiç Manoş yazmış gibi değilgocaam da gocaam dediği adam babası adamcağızı döverken, hamileyken çocuğun babasının belli olmadığı imaları, düşsün diye karnında tepinmeler vs vs ne rezillikler. sonunda adama gocam da gocam demeyi bırakmaya mı başlamış. şaşırdım.
Daha ne gördün ki dur bakalım, sıra sosyal fobiye de gelir.Olay beyin kimyası ile alakalı imiş.ve iyiyim ya.bu tedaviye devam etmeliyim.sansima iyi bir hekime denk geldim.tedavim iyi gitse de daha sosyal fobiyi aşamadım.ilaclatin değiştirilmesi gerekecek belki.uc hafta sonra göreceğiz.ama çok iyiyim şükür Allaha.ve online seans alıyorum.evimin koltuğunda.evimden çıkmıyorum bile.kayda falan da geçmiyor.online terapiyi sevdim
Kizlar ben yazdım.iki aydır tedavindeyim.gunde üç ilac kullanıyorum doktorumun dediği şekilde.hissetmedigim hicbisiyi yazmadım.yalniz ikinci psikiyatride ilaçlar eklendikten sonra eski eşim hakkında böyle radikal karar vermek benim de garibime gitti ama böyle hissediyorumKız konuyu bi daha oku ya, hiç Manoş yazmış gibi değil
Bana sosyal gibi demedi.artik çekingen kişilik bozukluğu olmuş.katilasmis bedenimde.biraz zor olacak ama bakalimDaha ne gördün ki dur bakalım, sıra sosyal fobiye de gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?