Boşa yaşamışlık hissi ve kıskançlık

Eblilik hayat arkadaşı gibi konulardan uzak dur tedavin bitene kadar. Zamanla her şey oturur. Doktorun ne derse onu yap, evinle işinle ilgilen, iyileştiğinde her şey yoluna girecek

Yıllarca sana bunu anlatmaya çalıştık yav burda

Ama sevindim senin adına. Toparlarsın umarım en kısa sürede.
Dahası su ki onu seviyordum ve ona takintiliydim.cunku bana kimse bakmaz düşüncesi.ozguvensizlik.hali hazırda kötü de olsa bir düzenim vardı.ona bağlanma isteği ve tek başına ayakta kalma zorluğu.butun bunlar etkili idi onu istemem de.

Bana sosyal gibi demedi.artik çekingen kişilik bozukluğu olmuş.katilasmis bedenimde.biraz zor olacak ama bakalim
Hemen aşılacak şey değil, seni tanıyan çevren varken zor olacak, insanların kafasındaki Manoş algısını yıkman zor olacak ,ama olacak Manoş, pes etme.

İnsanlar sana bunu hep söyledi, nihayet yola geldin. İnşallah böyle devam edersin.

Hemen aşılacak şey değil, seni tanıyan çevren varken zor olacak, insanların kafasındaki Manoş algısını yıkman zor olacak ,ama olacak Manoş, pes etme.
Herkes ne düşünecek diyorsun da sanki herkes mükemmel.herkesin kendi hayatı ve sorunları var.kimbilir ben kaçıncı sıradayım.ben kendim icin değişecem.onlar için degil.eger bunu düşünürsem kendimi küçük onları büyük görmüş oluyorum.kimse benim hayatımda bir karar verici beni onaylayıcı bir otorite değil olmamali

Şu an iki 45 günlük tedaviyle böyle isem peki diğeri kimdi?bunu ben de bilmiyorum...o kadar terapi aldım...idrak edemediğim şeyleri psikiyatrik tedaviyle kendi kendime anladım...nasıl bişi bu...

Büyük görmek değil bu. İnsanız ve sosyal varlıklarız. Öyle olmasa sosyal fobi tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık sınıfında olmaz.

Valla ben de şaşırıyorum ve acaba eski halime döner miyim diye
Dönmemek senin elinde bunun için çaba harcamalısın.
Şu an iki 45 günlük tedaviyle böyle isem peki diğeri kimdi?bunu ben de bilmiyorum...o kadar terapi aldım...idrak edemediğim şeyleri psikiyatrik tedaviyle kendi kendime anladım...nasıl bişi bu...
İlaçlar beyindeki aktiviteyi ve bazı sıvı dengelerini düzenliyor. Bu da sizin sağlıklı düşünmenizi sağlıyor. Şu anki haliniz sağlıklı beyin aktivitesi hali

Büyük görmek değil bu. İnsanız ve sosyal varlıklarız. Öyle olmasa sosyal fobi tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık sınıfında olmaz.
ben buradan gitmeyeceğim.çevremi değiştirecem vs diye yapamam bunu.ailem 70 yaşında.oğlum seviyor burayı...şu an tek bişiye konsantre olmam lazım...kendime...işyerinde de üzerime oynayan çok oldu ama duymuyıorum görmüyorum...bu bana iyi geldi...
sosyal fobi ayrı bir boyut ama mesela samsundan kaçtım buraya geldim burada sorun var, başka yere gitsem kimbilir başka neler çıkacak...bu sefer kaçmayacağım

Çevreni değiştirme zaten, sen kendin degismelisin, yeni seni tanımaları zaman alacak, onu anlatıyorum sana.

Çevreni değiştirme zaten, sen kendin degismelisin, yeni seni tanımaları zaman alacak, onu anlatıyorum sana.
hayatımda hep moralim bozulduğunda giitim hep yeniden başladım ve bu hçbirşeyi değiştirmedi.farklı yer ve farklı zamanlarda hep aynı şeyleri yaşadım ve bu bir tesadüf olamazdı benim kendimi değiştirmem lazımdı

Evet boşa yaşadınız. O adamın peşinden koştuğunuz yılların hepsi boş ve siz hala adamın peşindesiniz. Yazık ki çocuğunuza yazık

Hiçbir şey için geç değil. Sevmek sevilmek için de, yeniden evlenmek için de. Yalnız size tavsiyem mutluluğu bulmak istiyorsanız asla başka hayatlarla kendi hayatınızı kıyaslamayın. Herkesin evli çocuklu ve mutlu olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. O evlerin içinde neler oluyor asla bilemezsiniz. İnsanlar maalesef bulunduğu durumdan memnun olamıyor. Bekar evlenmek istiyor, evli olan boşanmak, çocuğu olmayan çocuk istiyor, olan bakamıyor. v.s v.s. evet gerçekten çok zor dönemlerden geçmişsiniz. Kurtulduğunuz için dua etmelisiniz o psikopattan... Daha önce de birilerine önermiştim Psikolog İzzet Güllü youtubede yüzlerce videosu var. Çok faydalı videoları var. Bakış açınızı değiştiriyor resmen. Şiddetle tavsiye ederim. Umarım mutluluk sizinle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…